Új privát üzeneted érkezett!

Pálinkás jó reggelt. :)

Még mielőtt bármit is reagálnék bármire, hadd örvendjek egy kicsit, és remélem ti is velem, velünk.

Szóval bár még azért nem túl publikus, de nektek elárulom, hogy az uram megkérte a kezem, én meg igent mondtam :), szóval lesz nagy nap, összekelünk! :)

Nahh, csak hogy jól induljon a hét. :)
Vendég
 


Eszti, gratulálunk sok-sok szeretettel!!!! Mikor lesz a nagy nap?

Kép
seriff
 
 


Augusztus 25. előreláthatólag
Vendég
 

 
 

Hű, de izgi! És fehér ruha meg minden????Nagy dinom-dánom,lakodáré?

Kép
seriff
 
 


Nem-nem, semmi pompázat, szűkkörű, meghitt, romantikus és lenvászon ruha :)
Vendég
 


Eszti! Gratulálunk! ez tényleg nagyon jó hír :)

Én meg itthon takarítok, mert ma jöhet haza a Peti a kórházból. Anyukám van vele miután tegnap hasmenésem volt és hazaküldtek... Most meg mosok fertőtlenítek mindent, remélem végzek mire hazaérnek, nem vagyok a toppon :?

Kép
edó75
 
 


Edó, milyen kórház??? Mi baja volt Petinek? :(
Vendég
 


Megint tüdőgyulladása volt Petinek. Nem olyan súlyos mint a múltkor, de sajna egy egyszerű náthának megint ez lett a vége :cry: szóval valószínű kivesszük a bölcsiből egy jó időre.

Kép
edó75
 
 


Uhhh, szegény Petyus. Ez tök durva. Jobbulást nektek.
Vendég
 


Sziasztok!

Esztikém!!! Nagyon sok boldogságot, és gratulálok nektek!!! Szuper hír, így hétfőn reggel:)

Edó, jó hogy már hazajöhet. nem is tudom, mit írjak. Úgy sajnálom. Hátha a bölcsi nélküli lét, megoldja ezt. (bár Peti áprilisban kezdett bölcsibe járni, és akkor is beteg lett:()

Ma Peti is itthon volt, óvonénik értekeztek és megtiltották, h vigyem a Petit oviba:)0Csak ügyelet volt, dolgozó anyukák gyerkeinek. Rég volt már ilyen, h kettővel itthon. De jó volt. Blanka aludt sokat, (kint a teraszon 3órát, ebben a gyönyörű időben), mi meg a Petyussal tudtunk játszani. Só-liszt gyurmáztunk. tudom ajánlani, mert jól formázható, és nem zsíros, mint a rendes gyurma. gyöngyöket csináltunk, utána kiégettük sütőben, majd szép színesre kifestettük, és végül felfűztük. jól elvoltunk:)

Na a férjem indítja a 24-et (utolsó részek hála!!), így mennem kell :lol: :lol:

sok puszi nektek

Ági, tök jó lehetett az a buli!! Örülök, h kicsit szórakoztál. :D

Kép

Kép
tikata
 
 


Eszti, én is örülök és gratulálok! Legyetek nagyon boldogok!

Edó, nagyon sajnálom, hogy Petya megint beteg volt. Ki lesz vele otthon, ha nem jár bölcsibe?

Képzeljétek betegség miatt elmaradt a színház. Ez a mi formánk. Na nem baj, voltunk helyette moziban. A Konyect néztük meg, egész jól szórakoztam.

Kép
agianyu
 
 


Edó, remélem,h mostmár tényleg meggyógyul Peti,és a bölcsitlenség is jót fog tenni Neki! Melyik Mamivel lesz?
Te jobban vagy? Munka?

Ági, mi lett volna a színházban?

Kata, Blankának csináltatok nyakláncot? :wink: :D

Többiek jól vagytok?

Kép
seriff
 
 


Ma akadozott a rendszer. A Szecsuáni jólélek. Megye viszont vasárnap a Vidám színpad előadására. Még nem tudom mi lesz, oda bérletem van. Oda Hugimmal járok. Ő vette a bérleteket, és direkt ilyen kacagtatós színházba. A múltkorin is tök jól szórakoztam.
Julcsi harapdál engem meg az apját is. Nagyon fáj, és nem akarja megérteni, hogy NE! A szájára is csaptam már, eredmény, ha harap, utána saját maga rácsap a szájára és mondja, hogy DÁDÁ.

Tegnaptól bevezettük a német nyelvet is. Németül olvasott neki az apja mesét, és utána úgy társalogtak. Megpróbáljuk ezt a nyelvet is, bár lehet h. megint legalább egy fél évvel hátravetettük a megszólalást. Na de majd ha egyszer elkezd beszélni, rögtön 3 nyelven :wink:

Kép
agianyu
 
 


Sziasztok!

Peti anyukámmal marad majd otthon, ő ugyebár nyugdíjas és ráér, csak nem tudom nem túl nagy kérés-e ez :roll: A dokival még nem beszéltünk, hogy mit javasol meddig maradjon ki a bölcisből. Már én is jobban vagyok, csak egy picit fáradtan. Munka meg van, egy kicsit gáz, hogy próbaidő alatt már másodjára maradok ki a munkából és azért még van mit tanulnom.

Ági! Én nagyon irigylem ám, hogy Julcsi 2 litert iszik meg naponta Petibe az 1 litert is úgy kell belediktálni és ez olyan rossz. Én meg egész nap iszok, szóval nem tőlem örökölte.

Bogi! Hogy vagytok? Balázs meggyógyult?

na fasza, Petinek megint 38 a láza, mikor gyógyul már meg?? :cry:

Kép
edó75
 
 


Hahó!
Eszti gratula!!!!! :) És miért vártok augusztusig?

Edó, sajnálom szegény Petit, de azé ennyi rossz után már csak a jó jöhet! Úgyhogy tessék ebben bízni!!! :)

Ági, milyen volt a Konyec? Mi tegnap a Lora-t néztük meg nekem nagyon tetszett! Komolyan! Asszem nekem bejön a Herendi féle rendezés :)

Hát a meglehetősen rövid bejelentkezésem után megyek is, mert dolog van, csak mondom bekukk má!

Mindenkinek puszi! És ma Szül.feleségek a TV-ben!
anniecoe
 
 


Sziasztok!

Ancsa, te itthon?! Jó hogy bekukkantottál! :)Hogy vagy? Ezt a Lorát már én is kinéztem. Egy szolnoki hétvégén szerintem megnézzük.

Ági, szerintem simán megéri, h Julcsi úgy igazán még ne beszéljen fél évig, de aztán ha egyszer megszólal, akkor 3nyelven is tudjon. plusz ezeket megérteni. Férjed is ilyen jól beszél németül? szuper nagy előny lesz ez a Julcsinak!!

Serfi, nem a Bankának csináltuk hanem a Szilvinek a nyakláncot! :lol:

Blankának elkezdtem adni a főzelékeket. Home made. Eddig ízlett neki. Így mostmár 3szor kap szilárd kaját naponta. Szopi is van még legalább 3-4szer. ÉÉÉÉÉSSSSSSS! Ma átaludta az éjszakát. Juhhé!! Este fél8-tól (én 8-ra jógázni mentem, khm-khm) reggel fél7-ig aludt. Apja szerint éjjel fél egykor kicsit próbálkozott, de mivel én nem ébredtem fel rá, szegénykém feladta, és csak reggel kelt. (olyan nagy baja ezek szerint nem lehetett :D ). Tudom, ez nem lesz így mindig, de azért kezdek reménykedni. Peti is ilyen idősen kezdte átaludni az éjszakákat...
Most meg kis csigát játszik, eszi a kis zenélő virágainak a leveleit...Látnotok kéne, milyen élvezettel csinálja, néha persze kiabál, meg sikongat a virágnak, ha az zenélni kezd :P
Ha meg sikítok neki egyet (mint hülye anyuka) elkezd röhögni.


Orsi, hogy vagytok? Őrület, h már Lucababa is 3 hónapos! Írjál már, meg halmozz el képekkel, a gyönyörű csajodról!
Én még nem felejtettem el a mammutos találkánkat, de most a Blanka kicsit taknyos, így nem igazán megyek vele. Megvárjuk, h vége legyen ennek a beteges időszaknak aztán, hajrá, és találkozzunk, mert már tényleg jó lenne látni titeket!

Kép

Kép
tikata
 
 


A Komnyec tetszett, bár szerintem kisgyerekes anyának, ha egy kicsit kiszabadulhat otthonról, minden tetszik. :P

Kata a férjem a némettel keresi a kenyerünket, úgyhogy IGEN.

Éjszakai jogára jársz Kata? Nem vettétek észre, hogy gyerekeinknek jót tesz, ha nem mi altatjuk?

Kép
agianyu
 
 


Na most látom a filmcím jól el lett írva!

Kép
agianyu
 
 


Hellósztok,

tyű, Kata, jó ez a nyaklánccsinálás. :) Hogy mikre van energiád. :) 3 órát Bence életében egyszer aludt napközben, amikor először vittem babatalira 2 hónapos korában, és annyira kinyúlt, hogy aludt 3-8ig. :wink: És miket főzöl már Blankának?

Serfi, mi újság veletek? Alvás? Beszéd? Meséjjé má egy kicsit. :)

Ancsa, te is jó, hogy jöttél. Miért augusztus? Mert a nyár közepén nem szeretnénk, tavasszal megint nem, viszont pont augusztus végén akarunk menni nyaralni, így akkor pont előtte lesz az esküvő, aztán meg nászút, Benyóval természetesen. :wink:

Egyébként hajós esküvőt tervezünk, Siófokon. :)

Edó, hogy van Peti?

Ági, jó ez a három nyelv, de nem sok egyszerre ennyi?

Ahogy Ági mondta, szóval ma én is mocskos nagy buliba megyek, uncsitesómmal az Old Man's-be, már várom, jó lesz egy kis lazítás. :)

Pááá
Vendég
 


Helló Csajszik, olyan pezsgés van, mintha tavasz lenne... Vagy tavasz van? Nekem mindenesetre olyan jó kedvem kerekedett ma, hogy még 5kor is fény van!

Esztikém, GRATULÁLOOOOK! Nagyon sok boldogságot kívánok, ha lehet ezt még fokozni. Lindike (Ali) mondta,és tökéletesen egyetértek vele nagyon jó párosnak tűntök.
A hajós lagzi nagyon romanikus! Csíkbejának is olyan volt, csak a Dunán. A Balcsin szerintem őrült jó lesz. Menni is fog?
Ezek szerint pont került a válóper végére?

Sajnálom ezt a sorozatos betegeskedést, Szegénykék!

Katám, nagyon várom a Mamutozást. Jövő hét nekünk se jó, nagyon sűrű lesz, de utána...
És milyen jógára jársz? A hátamnak olyan jót tesz ez a baba-mama jóga.
Bár felmerült bennem mostanság, hogy elmegyek sztriptíz aerobikra. :lol: Ne röhögjetek, állítólag a popsi, comb és hasizmokra helyezik a hangsúlyt. Rúd-tánc és vetkőzés óra csak haladóknak. :wink:

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Az én kis fókám

Kép

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Hello csajok!

Orsi, Fóka bébi hogy megnőtt,és mennyi haja van!! Fixírozza azt a teknőst vagy mit de rendesen! :D Sztriptízaerobic :lol: ...

Eszti,na milyen volt a buli? Mikor értél haza? Tánc,pörgés ezerrel???
Hová lesz a nászút?

Beszéd az megy ezerrrel: "hogy néz ki Apa lába???szőrös" és a "mi van benne? mi ez?" a legújabb,és persze egy kis papagáj,mert mindent ismétel, na jó a dinoszauruszt nem tudja kimondani, de tudja, h a strucc a homokba dugja a fejét....Néha (60%) a ragozás nem helyes, dehát majd alakul az is.Ja és a kedvenc tegnapi mondatom, a fotel sarkában összekuporodva,kezében egy esküvői meghívóval "nem tudok olvasni",azt hittem,h megzabálom, aztán jött az "anya olvassa"...
Alvás:hát izé, egyik éjjel tök jó, ébredés nélkül, másik 1 ébredés+cici, de most 2napja náthás,persze semmi nem jön a porszívóval, és ez kicsit bekavart,főleg a múlt éjszakába, a mostani már okés.

Ági, 3 nyelv :D , hajrá!!! Bizti tök jó lesz Julikának, nem lesz egy elveszett csajszi!Tényleg,mindig akarom már kérdezni, hogy hogy áll az evéssel Még mindig csak a piros kaják mennek?

Ancsa, hello! Szülfel-t megnéztem :wink: .

Bog, jól vagytok? Szerda-csütörötök-péntek Szolnokon randi?

Dia, kérdés uaz! +Turi?

Kata, virágevő csigabiga gyönyörű csajszi ma is hagyott aludni? Végignéztétek már a 24-t?

Edó,mi lett a tegnapi lázból?

Kép
seriff
 
 


Kisfóka nagyon hasonlít az anyukájára így profilból. :wink:
Orsi, ja, menni is fog (legalább is remélem). :)

Buláj jó volt, éjfélre értem haza, de Benyó 3-5ig csak rajtam volt hajlandó aludni, aztán meg kettőnk között (miért is ne most ugyebár), szóval nem sokat aludtam. Valami szeparációs szorongás-féle jött rá megint, mert csak rajtam lógva képzeli az életét per pillanat. De eddig az éjszakákat legalább nélkülem csinálta. Remélem csak egy éjszakára szóló kívánság volt ez. :wink:
Megy a nyígás amúgy ezerrel, ha nem lát, kétségbeesetten sír, állandóan bújik, ölelget, amúgy olyan marha jó, és édes kis bogár, de néha a nyígás már egy kicsit sok. :roll:

Serfi, de jóóók ezek a dumák, főleg a szőrös lábú. :) :lol:

Nászút nem tudom még, kacérkodunk ismét Montenegróval, vagy Horvátország, vagy valami klassz zöld sziget, Mallorca, vagy Korfu. Valami ilyesmi. :)
Vendég
 


Még ezeket is el akartam küldeni.
HVG-t olvasnak apával.

Kép

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Még ezeket is el akartam küldeni.
HVG-t olvasnak apával.

Kép

Ezen szerintem nem hasonlít se hozzám, se senkihez, még önnmagához sem, csak olyan jó vigyori.

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Az utolsó mondat ehhez a képhez tartozik.
(Mert azért még nem vagyok tökéletes. :lol: )

Kép

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Ja, most látom, hogy kétszer is elküldtem az előző képet. Ennyit erről.
:mrgreen:

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi, nagyon tündér Luca, kezdi élvezni az életet. :P

Jó ez a szőrös láb szöveg. Te Orsi, hát szerintem logopédushoz kéne mennetek, ha nem tudja Hanci a dinoszauruszt kimondani :wink:

Ti szoktatok turizni? Én foglalkozok német és holland bálás ruhákkal. Ezek a H&M-s, Palomino,Topolino stb. márkák. Eddig nem említettem, mert nem akartam, hogy azt higyjétek rajtatok akarok "meggazdagodni". De ha valamilyen rucit kerestek (tökéletes kis kabátok átmeneti, farmer stb.) vannak, szerintem a turinál is olcsóbban. A kislányok hátrányban, mert a legtutibbakat rögtön levezem Julcsinak. :oops: De még így is marad cucc.

Kép
agianyu
 
 


Jajj de cukor falat a kis Lucibébi! :P Érdeklődéssel nézi a HVG-t, azért az látszik :wink:

Képküldés: inkább 2-szer mint egyszer se! :wink:

Holnap péntek, trallala! Örülök. :D Mán elég ebből a hétből.

Pussz!
anniecoe
 
 


Ági, de méretileg még csak marad valami nekünk is :wink: :lol: Engem per pill. farmer érdekelne a csajomnak, ha képet is tudnál róla feltenni, szuper lenne! Dehát ezt miért nem mondtad eddig????Tesómat is Rád fogom uszítani! :wink:

Orsi, vigyori Luci naggyon helyes, milyen kis elégedett kerek csajszi! :D

Eszti, de azért táncoltál,meg minden? Vagy ez milyen hely? És ma azért jól vagy?

Kép
seriff
 
 


Ági, engem érdekelne. :)

Orsi, szerintem a csajod akkor is rád hasonlít, de ez csak az én véleményem. :) Milyen nagy már ő is. :)

Ancsa, tralllala, ja, holnap péntek, juhhhéééé! :) Mentek valahová a hétvégén?

Serfi, nem táncoltam, ez zenés kocsma tulajdonképpen. Jól vagyok, most már pláne, mert Bence délelőtt 2 órát aludt, délután is egyet, és én is tudtam húnyni egyet. :)

Ma melegszendó lesz vacsira. Nyami. :)

Benyó mai reggelije: egy nagy szelet kenyér bele, egy vastag szelet sajt és egy Hippes barack-alma. Olyan ügyin eszi már ezeket a darabosakat, kis cukorborsó.

Most az apjával a folyosón rohangálnak, imád ott kolbászolni. :roll:
Vendég
 


Julcsi is imád a folyosón futkosni és közben bekopog a szomszédokhoz. némelyik persze kijön és akkor a bocsi , de ...
Elmondja, hogy melyik ajtó mögött van vau-vau, hol van baba stb.

Kép
agianyu
 
 


Enyém még csak a lábtörlőket szedi fel.... :roll:
Vendég
 


Ez jó! :lol:

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Eszti, tetszik nekem ez az új vonalzókád. Elfelejtettem mondani.

Nem is tudom, mikor voltam utoljára Old Man's-ben. Nekünk ottan volt a második randink az urammal :) Tárkonyos ragulevest ettem :wink:
Csak nem bírom mán a füstszagot. Ott meg azé van, nem?

Elállt az eső, süt a napocska. Legalábbis itt.
Küldök hozzátok is, ha ott még borús lenne.

Pussz!
anniecoe
 
 


Sziasztok!

Orsi! Nagyon édes a kis Luca és ez a vigyor tündéri!

Eszti! Bencus hihetetlen jó pofa ezen a képen! Tök jó hogy ilyen jó étvágya van. Most annyira irigylem, Peti megint tök lefogyott :(

Szóval keddi láz után szerdán már 38, 7 volt és gyogyó sem vitte le, így borogattuk, csütörtökön is egész nap lázas volt. Röntgen után kiderült hogy megint tüdőgyulladása van (ill. meg sem gyógyult igazán) Tegnap este már a gyerekosztály főorvosának magánrendelésén voltunk. Most itthon kúráljuk klaciddal, úgy néz ki hogy hatni fog és nem kell befeküdni a kórházba.

Most várom hogy elaludjon, de egyfolytában karattyol, ahhoz képest hogy fiú.... Én is tök lefeküdnék

Kép
edó75
 
 


Köszi Ancsa, megjött a napocska felénk is :lol: !

Orsi, annyira cuki hajasbabád van!! :P :P És tényleg milyen nagy már. Most már nem csak egy kis fekvő csomagocska úgylátom. Lassan elkezdi a helyváltoztató mozgásokat is. :P :P

Folyosón szaladgáló Julcsi és Benyó cuki lehet! És Benyó étvágya ahogy olvasom nem csökkent, ami klassz nagyon.

Étvágya szerencsére Blankának is van. Győzzük csak a szájába tenni a kanalat. :lol: Volt már aki kipróbálta :roll: :lol:
Természetesen az elmúlt két éjszaka volt kelés, és evés. Édes ahogy nekem esik éjjel. Pedig nem hiszem el, h ennyire éhes lenne. Szerintem csak megébred és unatkozik amíg nem alszik vissza. Tegnap leültettem a kanapéra, pár másodperc múlva eldőlt mint egy krumpliszsák. Ha négykézláb állítom meg kiterül pár másodperc múlva. Ha belegondolok, h Hanna ilyenkor már állt.... :shock: :shock: Ezt most nem azért írom, mert parázok, meg tudom, h nincs két egyforma gyerek, de akkor is! Nagy eséllyel én nem egy kis olimpiai bajnokot nevelek :lol: :lol: Amit nagyon tud az a hason pörgés. És a repkedés. Na ezekben jók vagyunk! Ja és az alvás, az megint. Napközben berakom a babakocsiba, betolom a Peti játszós szobájába, otthagyom, ő szépen egyedül elalszik, és alszik 3órát! NA azért ez is valami :P Az én kis lustácskám! :P

Petyuska meg 2hete egyedül alszik el. Van egy nagyon cuki meséskönyv. Tudom ajánlani. Anna és Peti. Ez a címe. Bartos Erika írta. Nagyon aranyos kis történetek vannak benne. Szóval ebből olvasunk neki, utána jön 10utolsó puszi, akkor anya gyerevissza, súgok valamit a füledbe, akkor anya miről álmodjak neked?, ezután még vagy 3utolsó puszi, és azután ki lehet jönni. És ő szépen elalszik egyedül. és ez szuper!! :P És úgy veszem észre kezd a hiszti korszak megszünni. Úgyhogy kitartás!! :shock: Mondjuk még néha előfordul, pl. szerdán, délután azért hisztizett és zokogott, mert elhoztuk az oviból, és ő még maradni akart, mert pont akkor indultak ki az udvarra játszani! :shock: Az ovónéni is megjegyezte, h na ezt is megértük, azért sírsz, mert haza akarnak vinni! :o

Kép

Kép
tikata
 
 


Jaj, Edó, remélem most már kikeveredtek ebből a tüdőgyusziból. :x
Kitartást! :)

Ancsa, de nagy a füst még mindig, nem is bírtam már :x Bár nem voltak olyan sokan, mint régen hétvégén, mégiscsak szerda volt. :wink:

Kata, jó hírek, húúú. :) Mármint Petiről. :) Meg Blankáról is, hogy jó az étvágya. Az azért megnyugtató tud lenni. :) És tényleg ne parázz, 8-9 hóig jó, ha elkezd üldögélni. :wink:

Vettem egy rakás cd-t és írogatom ki a képeket a gépről. El szeretném kerülni, hogy egyszer csak megadja magát a vinyó, és hoppp, képek husssss. :roll:
Vendég
 


csajok, ez nem döbbenet, hogy ilyen gyönyörű idő van. Itt riogattak, hogy majd februárba szétfagyunk, és a nyakig érő hóban gázolunk. Vagy még nem ért véget a február? Mindenesetre eddig nem ez volt életem legzordabb tele. És mi van ha gyerekeink már nem is fogják ismerni a havat, meg a rendesen lefagy az orrunk témát. :cry:

Kép
agianyu
 
 


Ági, azért erre még ne vegyünk mérget :wink: Ha nem most, akkor jövőre. Vagy viszitek északabbra havat nézni, és orrot lefagyasztani :wink:
Én mindenesetre jobban viseltem a telet így sok napsütéssel és plusz fokban. Amúgy ilyenkor már csak depisen várnám a tavaszt. Nekem speckó így jobb volt.

Szép hétvégét nektek!
Ancsa
anniecoe
 
 


Na hát én sem magam miatt mondom. Például hosszú idő óta elöször kapunk vissza a fűtés költségből. :lol:

Ma kismotorral voltunk sétálni. Sokkal jobban követett, mint amikor gyalogláb jön. Jaj ma is milyen fincsi idő volt.

Orsi nem mentek sielni idén Ausztriába?

Kép
agianyu
 
 


Sziasztok!

Ági, de majd egy hónap múlva Katáékkal...most csak a zuram ment el egy barátjával, épp az előbb indult.

Kata,ne gondolkozzál, h Hanna mit csinált ennyi idősen,mert én meg el kezdek azon, h hány kiló volt....(amúgy megmértem, télleg 9kg)

Lábtörlő és szomszédoló kopogás :lol:

Kép
seriff
 
 


Hello csajok!!

Jajj, szánom, bánom, de sok-sok napja nem tudtam még olvasni sem a topikot!
Pedig micsoda hírek!!!

Eszti, gratulálok az esküvőhöz, nagyon szép lesz ez a hajós frigy!! Igazi unikum. Fú, Old Man's-ben ezer éve én sem voltam...

Edó, nagyon sajnálom ezt a sok betegeskedést! Gyógyuljatok meg hamar. Most nekünk is volt csúnya megfázásunk, riogattak kruppal, tüdőgyuszival, de hála nem lett egyik sem....

Katus, most olvaslak titeket is. Na, hát az én Zsomborom sem kapkodta el a dolgokat, hisz tudjuk. Ebben hasonlítanak. Nem mozog, alszik és sokat eszik. Én már etettem mindkét gyermekedet és biztos életük leghígabb kajáját kapták pont akkor, köszi. Most már kicsit tapasztaltabb voltam, de azt hiszem nem sikerült vennem az akadályokat. Még nem kezdtük el a 24-et! Azt olvsatam, hogy mindenkit kinyiffantanak benne - bírja majd az én érzékeny lelkem? :wink:

Apropó evés, 2 napja Zs. szinte mindenre nemet mond (persze vannak kedvencek, amiket nem neveznék ételnek, az biztos menne, de), a normál kajára picuri sztrájk van - remélem nem vészes. Kicsit belekóstoltam a nem evő gyerek mizériába, hát tényleg nem egyszerű.

Fersi, persze turi - bevonjuk a Bogit is. Vagy ha nem akkor valami más péntek du. Ha már lelépsz olyan hamar :wink: Hancitól elolvadok, akarom hallani, ahogy dumál!!!! Sokat.

Ági, turi engem is érdekel, persze. Nekem ez is, az is jól jön.

Orsi! Sajna betegeskedtünk eddig, de ígérem elmegyek valamikor hozzátok. Ahogy olvasom a jövő hét nem jó (vagy ez a mostani volt???), na mindegy - jelentkezem és megbeszéljük. De ha Mamut, akkor oda is tudok menni, ha csak nem akartok klikkesedni (hihi).

Rólunk röviden:
elkezdtem tanítani, csak egy nap, délután - egyelőre nagy lelkesedéssel. Ezen szerdai estékre programokat is kívánok tervezni, ha már egyszer kimozdulok otthonról - szóval ha valakinek van kedve :wink: , múltkor barátnőkkel beültünk a Szilvakékbe, bírtam volna bármeddig, de 12re hazaértem. Hiába, muszáj, 7 körül megint kelnek.
Néha el-el jutunk egy-két kultúrprogramra is, kikapcsolódásra, B. szülei remekül boldogulnak az esti fektetéssel. Szóval belefért már barátokkal vacsi, Van Gogh végre (hááát....), viszont szombaton valami szupit láttunk, az Örkényben Für Anikó lemezbemutató. Naggyon jó.
Már csak a mozi hiányzik nekünk is.

Gyermekeim elég rosszak, de meg sem közelítik az unokatestvérüket - ha valaki azt gondolja problámás a gyereke, annak majd mesélek és rájön, hogy egy angyal.
Különben gepárdokkal minden OK, cukik, dumálgatnak, a túlélésre hajtunk minden nap :lol: 8) .

Pusszancs

Kép
diane
 
 


Luca babás képek nagyon szépek!!! A vigyorison tényleg nem, de a profiloson szerintem is anya.

Fú, az én gyerekeim is szeretik a folyosót, még jó, hogy viszonylag széles és hosszú. Ők sajna motoroznak :oops: és az ezzel járó hangoskodnak. (még nem kopognak :lol: , illetve lábörlőket sem, viszont szomszéd motorokat szívesen ellopkodnak).

A szomszédok egyelőre nem panaszkodnak - persze kultúráltan csendes pihenő időben nem nyomulunk - sőt a közvetlen szomszéd azonnal kijön, hogy lássa őket, ja és néha unokatesómék is becsatlakoznak és akkor már 3 -man motoroznak...
diane
 
 


Serfikém, boldog szülinapot!
Vendég
 


Dia, remélem olvasod szerdáig, de mivel én viszonylag közel lakom akár a Szilvakékhez, szóval ha gondolod, szerdán klikkesedhetünk egy estére. :)
Vendég
 


Hi csajok!

Esztikém, köszike! Szilvakék?Az meg mi? Valami pálinkafőzde :P :wink: ?

Diácskám, akkor siessél pénteken :wink: :P ! Induljál már reggel!!
Bogival Csányit nézünk vmikor (ezt akarta, na meg az általam felajánlottak közül ez az egy megy Sz-n :roll: )
Hol tanítasz?Én azt hittem otthon.

Enyém csajnak is megvolt élete első nem itthon és nem velem töltött éjszakája.Ő jól bírta, Anyós még kicsit tapasztalatlan, ruhástól nyomta mellette a kanapén(szegény,bizti jól elgémberedett), de majd belejön....


Ági, tesómnak átküldtem a mailt, majd keres, csak nem tudtam megadni a telszámodat,mert az enyém nincs itthon....

Kép
seriff
 
 


Serfi, és hogy viselte Hanna az éjszakát? Ha nem írtad, hogy gáz volt, gondolom jól. :) Látod, jófej ez az anyós. :lol:

Szilvakék paradicsom, egy kajálda, piálda. Mexikói jellegű volt régen, de én már ezer éve nem voltam.
Vendég
 


Eszti, jaja jól bírta, és jaja jófej :oops: ! 10-kor elaludt, de éjfélig 2x kipattant a szeme...aztán 8-ig meg se nyikkant.

Kép
seriff
 
 


Az szuper! Akkor azért látványos most már az alvás javulás!
És a szopi még hogy van?
Vendég
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: