Hello csajok!!
Jajj, szánom, bánom, de sok-sok napja nem tudtam még olvasni sem a topikot!
Pedig micsoda hírek!!!
Eszti, gratulálok az esküvőhöz, nagyon szép lesz ez a hajós frigy!! Igazi unikum. Fú, Old Man's-ben ezer éve én sem voltam...
Edó, nagyon sajnálom ezt a sok betegeskedést! Gyógyuljatok meg hamar. Most nekünk is volt csúnya megfázásunk, riogattak kruppal, tüdőgyuszival, de hála nem lett egyik sem....
Katus, most olvaslak titeket is. Na, hát az én Zsomborom sem kapkodta el a dolgokat, hisz tudjuk. Ebben hasonlítanak. Nem mozog, alszik és sokat eszik. Én már etettem mindkét gyermekedet és biztos életük leghígabb kajáját kapták pont akkor, köszi. Most már kicsit tapasztaltabb voltam, de azt hiszem nem sikerült vennem az akadályokat. Még nem kezdtük el a 24-et! Azt olvsatam, hogy mindenkit kinyiffantanak benne - bírja majd az én érzékeny lelkem?
Apropó evés, 2 napja Zs. szinte mindenre nemet mond (persze vannak kedvencek, amiket nem neveznék ételnek, az biztos menne, de), a normál kajára picuri sztrájk van - remélem nem vészes. Kicsit belekóstoltam a nem evő gyerek mizériába, hát tényleg nem egyszerű.
Fersi, persze turi - bevonjuk a Bogit is. Vagy ha nem akkor valami más péntek du. Ha már lelépsz olyan hamar
Hancitól elolvadok, akarom hallani, ahogy dumál!!!! Sokat.
Ági, turi engem is érdekel, persze. Nekem ez is, az is jól jön.
Orsi! Sajna betegeskedtünk eddig, de ígérem elmegyek valamikor hozzátok. Ahogy olvasom a jövő hét nem jó (vagy ez a mostani volt???), na mindegy - jelentkezem és megbeszéljük. De ha Mamut, akkor oda is tudok menni, ha csak nem akartok klikkesedni (hihi).
Rólunk röviden:
elkezdtem tanítani, csak egy nap, délután - egyelőre nagy lelkesedéssel. Ezen szerdai estékre programokat is kívánok tervezni, ha már egyszer kimozdulok otthonról - szóval ha valakinek van kedve
, múltkor barátnőkkel beültünk a Szilvakékbe, bírtam volna bármeddig, de 12re hazaértem. Hiába, muszáj, 7 körül megint kelnek.
Néha el-el jutunk egy-két kultúrprogramra is, kikapcsolódásra, B. szülei remekül boldogulnak az esti fektetéssel. Szóval belefért már barátokkal vacsi, Van Gogh végre (hááát....), viszont szombaton valami szupit láttunk, az Örkényben Für Anikó lemezbemutató. Naggyon jó.
Már csak a mozi hiányzik nekünk is.
Gyermekeim elég rosszak, de meg sem közelítik az unokatestvérüket - ha valaki azt gondolja problámás a gyereke, annak majd mesélek és rájön, hogy egy angyal.
Különben gepárdokkal minden OK, cukik, dumálgatnak, a túlélésre hajtunk minden nap
.
Pusszancs