Sziasztok, régiek és újak!
Én erről a stimuról még nem hallottam sosem. Biztosan majd publikálják, ha lesz elég adat az objektív eredménnyekhez. Ezért "gyűjtik" a vállalkozókat. Értem a lényegét. Egy veszélyt látok benne: ezt teljesen laikus is érti bizonyára. Mivel folyamatosan adagol a beszúrás pillanatától és ez vissza nem fordítható, ezért nemcsak nem tudják felfüggeszteni, ha a tüsző akár csak egy nappal előbb is már elég érett lenne, hanem ami a még nagyobb gond: a hyperstimulációt nem lehet kontrollálni. Ez nagyon nagy kockázat. Tudjátok jól mennyire veszélyes lehet a hyperstimu. A hormon külső adagolásakor nemcsak arra reagál a petefészek, hanem a közben termelődő "saját" is hozzájön . Ez még napi követésnél is egy türelemjáték.
Szóval én úgy gondolom, ez az egyszeri "depós" adagolás csak jó esetben végződhet nem sikerült stimulációval / a szuri ára , hacsak nem ingyen adják a kísérlethez/ rosszabb esetben belefuthatnak egy kellemetlen, akár napokig hetekig tartó infúziós hyperstimu kezelésbe. És ez meglehetősen rossz tünetekkel jár. /Van köztetek, aki erről friss élményekkel is tud beszámolni, pedig csak egyetlen egy ampulla szuri "tette be a kaput" a végén. / Képzeljétek akkor ezt el,ha még adagolná tovább a hosszantartó hatású hatóanyag...... Én magamnak biztos nem választanám, és a gyerekemnek sem , főleg első kísérletre, amikor nem lehet még tudni, hogyan reagál a külső hormonra.
Bocsi hogy hosszú voltam.
A végére újból , hogy tudjátok: mindenkinek sikerül, ha van elég kitartás /és pénz
/ nem tudjuk, kinek milyen hosszú az út ,de ott van a végén az a hihetetlen kétcsíkos teszt!!!