Új privát üzeneted érkezett!

Kistesó
Azért most mert én sem leszek már fiatalabb (én34, apa35) és ha már így jön össze a gyerek, akkor mire várjak! Anno sokat vártunk, bizakodtun, most nincs két évem!
és úgy gondoltuk, hogy egyszer még megpróbáljuk, bár a Sors/Isten nagyon kegyes volt, mert itt van a csajszi velünk!
Ha sikerül írtó boldogok leszünk, ha nem akkor is!
De biztos nehéz lesz!
:lol:

Kép
anid

Sziasztok,

bocsanat ha az elozo uzenetem nem volt elegge ertheto de kicsit meg
a hirek hatasa alatt voltam es teljesen ketsegbeestem. A kerdesekre valaszolva:
a korhaz kidolgozott egy uj hatoanyagu hormoninjekcoit amit mar negy eve hasznalnak de meg nem kerult piacra. Az Organon ceg tamogatja a kutatast es a lenyege hogy a harmaik napon adjak be es taratlmaz egy olyan blokkolot ami folyamatosan adagolja
a hormonokat a hetedik napig. Vagy legalabbis azt hiszem hogy igy mukodik.tehat csak egyszer kell beadni es utanna viszont minden nap vervizsgalat.
A varakozasi ido pedig nem a szurasra hanem a vizsgalatokra azert rovidebb mert mivel kiserletrol van szo igy ez az eljaras elsobbseget elvez a hagyomanyossal szemben tehat elorevesznek a varakozasi listan..A hagyomanyosra jelenleg 4 honap itt a varakozasi ido. Ez a brusszeli VUB kozpont akik az egesz Beneluxban vegzik a belulteteseket. Az este meg egyszer atolvastuk a tajekoztatot es en azt hiszem ez mellett dontok mert az orvos is nagyon bizakodo volt es o is ezt ajanlotta.
:)
Csak gondoltam hatha hallott mar rola valaki mert itt rengeteg hasznos dolgot olvastam mar..Ma kell visszahivnom oket es akkor februar 27-re behivnak az elso vizsgaltokra..Beszeltek meg tegnap egy atvilagitasrol is..Ez az atjarhatosagi vizsgalat lenne?Elotte nap be kell vennem kulonbozo fajdalomcsillapitokat is..Errol tud vaalki valamit mondani nekem?Elore is koszonom es nagyon sok sikert mindannyiunknak:)
petitpois

Petit,
aha, akkor azért hamarabb, mert kísérleti, jól sejtettem.

Lehet, hogy kipróbálnám ezt a módszert! Ha nincs benned ellenérzés azzal, hogy még nem egy bejáratott dolog, akkor vágj bele. Ha nem szereted a szurikat, akkor mindenképp annyiból jobb! :wink: És persze így várni se kellene annyit...

Ami miatt viszont jobb lenne hagyományos szurizással, hogy azért úgy jobban alakítható menet közben a dolog. Ha első stimud, akkor még nem ismerik, hogy reagál a szervezeted, talán jobb lenne kiismerni!

Na most sokat segítettem... :?
angel37

Buborék :cry: Nagyon sajnálom! De jól csinálod Kitartás!!! Ez az út a jó út és a végén mindenkit ott vár a babukája. Téged is!! :lol: :)

Nagyon érdekes amiről Petit ír. Még Én sem hallottam ilyet. De nem hangzik rosszul. És ha sokaknak így is sikerült... Akkor lehet benne valami. Itt Magyarországon szerintem ezt még nem ismerik.

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Ma megvolt ma a vérvétel. :D

Szerdán megyek az átjárhatóságira.

Márcsak 6-ot kell aludni. :D
hanna30

Hanna :) Hurrrááááá! :) Akkor már kevesebbet kell aludnod, mint nekem. Nekem még 9 nap, hogy lássuk a pindurt!!! Egy örökkévalóságnak tűnik......

Kép
Kép
kiscsillag

Szia Kiscsillag!

Igen! Ebben igazad van. :lol:

Harcika olyan rendi volt, hogy csak na! :lol:

Hihetetlen, de annyira várom a szerdát.
Szép Valentin nap lesz, megtudjuk, hogyan tovább.

Képzeljétek Apával minden rendben van. ( A doki akitől eljöttünk, totál más eredményeket mondott mindig. Nem is egyszer, 5-ször!)

Na, de no para, csak pozitívan! :lol:
hanna30

Sziasztok Lányok!

buborék: Nagyon sajnálom hogy nem sikerült , de majd a következő már biztos fog.

petitpois Még én sem hallottam rröl az egyszeri stimurol.

zölddisznó: Holnap indul nekünk is a buli
Hogy vagy? Te magadnak adod a szurika?

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Kiscsillag!
Szívből gratulálok :P :lol: :D
Puszi,
Fanni
fanni73

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm az együttérzést!

Én kipróbálnám ezt az 1 szuris dolgot.

Hanna

Ez remek! :D :D Sok sikert!

Zölddisznó

Mi a helyzet veled?

Nyuszipuncs

Hajrá!! :wink: :wink: :wink:

Kiscsillag

Gyorsan eltelik az a pár nap és láthatod a Ti kis manótokat!
:D
buborék5

Buborék! Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:
De ne add fel, a második sikerülni fog! Addig is pihend ki magad, hogy friss energiával készülhess egy új találkozásra!

Jud

Kép
jud71

Sziasztok!

Buborék,
Nagyon sajnálom hogy nem sikerült :cry: :cry:

Petipois,
Én még nem hallottam erröl. Nem probálnám ki mivel még csak kisérleteznek vele de persze ez csakaz én véleményem. Neked sok sikert kívánok hozzá!!

Hanna30,
Sok sikert a hsg-hez! Az jó hogy kiderült hogy a pároddal semmi baj...
Vendég

Kiscsillag :D

most látom a jó híreket :D
szívből gratulálok, nagyon örülök, úgy szurkoltam neked mindig!!!!

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Sziasztok, régiek és újak!
Én erről a stimuról még nem hallottam sosem. Biztosan majd publikálják, ha lesz elég adat az objektív eredménnyekhez. Ezért "gyűjtik" a vállalkozókat. Értem a lényegét. Egy veszélyt látok benne: ezt teljesen laikus is érti bizonyára. Mivel folyamatosan adagol a beszúrás pillanatától és ez vissza nem fordítható, ezért nemcsak nem tudják felfüggeszteni, ha a tüsző akár csak egy nappal előbb is már elég érett lenne, hanem ami a még nagyobb gond: a hyperstimulációt nem lehet kontrollálni. Ez nagyon nagy kockázat. Tudjátok jól mennyire veszélyes lehet a hyperstimu. A hormon külső adagolásakor nemcsak arra reagál a petefészek, hanem a közben termelődő "saját" is hozzájön . Ez még napi követésnél is egy türelemjáték.
Szóval én úgy gondolom, ez az egyszeri "depós" adagolás csak jó esetben végződhet nem sikerült stimulációval / a szuri ára , hacsak nem ingyen adják a kísérlethez/ rosszabb esetben belefuthatnak egy kellemetlen, akár napokig hetekig tartó infúziós hyperstimu kezelésbe. És ez meglehetősen rossz tünetekkel jár. /Van köztetek, aki erről friss élményekkel is tud beszámolni, pedig csak egyetlen egy ampulla szuri "tette be a kaput" a végén. / Képzeljétek akkor ezt el,ha még adagolná tovább a hosszantartó hatású hatóanyag...... Én magamnak biztos nem választanám, és a gyerekemnek sem , főleg első kísérletre, amikor nem lehet még tudni, hogyan reagál a külső hormonra.

Bocsi hogy hosszú voltam.
A végére újból , hogy tudjátok: mindenkinek sikerül, ha van elég kitartás /és pénz :cry: / nem tudjuk, kinek milyen hosszú az út ,de ott van a végén az a hihetetlen kétcsíkos teszt!!! :wink:
harcimokus

Petipois :D
értem akkor már miről van szó.
Ok... de itt is szóúrnak minden nap, a vérvétel miatt... egy bőr alá beadott injekció annál sokkal kellemesebb.

én tuti nem vállalnám. Ha most itt leírnánk, hogy hányan vagyunk és hány féle mennyiségű hormont kaptunk, akkor szerintem jól látszódna, hogy ahány nő, annyi féle stimu.
Van akinél a legminimálisabb hormonnal is csak 8-9 napig tart a stimu, van akinek dupla-tripla dózissal is stimulálnak akár 13-15 napig...
szóval ha egy nő megkap egy átlagos dózist, akkor az a lányok felének sok lenne a többinek meg kevés.

a hormon hatással van a szervezetedre, tehát szerintem ez elég veszélyes játék, így hogy nem folyamatosan változtatható a mennyisége.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Harcimókusnak igaza van. Nem gondoltam át eléggé ezt a dolgot.
buborék5

Sziasztok !

Ha valakit érdekel újra forgalmazzák a gynevacot!!!!!!
Vendég

Lányok!

Ti megcsináltátok már ezt a Gynevac ,,kúrát"? Mi a véleményetek?
Vendég

nekem volt. meszűnt tőle az állandó folyásom.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Egy ismerősöm is végigcsinálta, neki megszűnt az állandó felfázással járó folyása és "pisilőfájása".
Vendég

Icsilya, Sannah
Köszi :D Még egy kérdés: Ezt házidoki is felírhatja? Pl. a férjem dokija felírhatja a férjem nevére? A páromnak is érdemes beadatni? na ez nem egy kérdés lett :oops:
Vendég

háziorvos is felírhatja,
és nálunk a párom is megkapta.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya,
Köszönöm :D Akkor holnap elmegyünk felíratni.
Vendég

Jó reggelt!

Most megint rohanok, de este jövök, és beszámolok az első szuriról. Nyuszi! Te mikor bököd?

Kép
zölddisznó

Jó reggelt mindenkinek.

zölddisznó:

Én majd este kezdem szúrni magam.

Gynevac : Én is végig csináltam egy kúrát a férjemmel együtt. Nekünk is a körzeti orvos írta fel.

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

icsilya:

Vasárnap hagytam abba a fogit és csütörtökön jött meg a menszim ma meg már kell szúrni a Suprefacttot. Nembaj ha még nem mult el a menszim, vagy a kettő nem függ egymástol?

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Sziasztok!

Harcika,
köszönjük! :)

Akkor kb jól sejtettem a dolog hátulütőjét... :oops:

Petitpois,
Harcimókus által leírtakat mindenképp vedd figyelembe! :)

Azt hiszem, mégse válaszatnám az egyszurist! :oops:
Jó az a önhasiszurizás :wink: Már most alig várom, hogy újra!!! :lol:

Zöldisznó, Nyuszipuncs,
nagyon egyszerre haladtok! :wink:
Reméljük nemsoká csatlakozik az állatsereglethet a zebra :D , esetleg majd róka! :shock:

Gynevacot nem próbáltam, nem is tervezem beadatni.
angel37

Sziasztok Lányok!

Tudnátok valamivel bővebbet írni a Gynevac-ról, még nem hallottam róla, és nekem is van hol gyengébb, hol erősebb folyásom. Ez hüvelykúp, vagy tabletta? A lombik előtt ezt általában javasolja az orvos?

Buborék!
Sajnálom, hogy nem sikerült, nagyon szirítottam Neked!

[/img]
donika

[quote="nyuszipuncs"]i írta:nyuszipuncscsilya:

Vasárnap hagytam abba a fogit és csütörtökön jött meg a menszim ma meg már kell szúrni a Suprefacttot. Nembaj ha még nem mult el a menszim, vagy a kettő nem függ egymástol?

teljesen normális, hogy nem múlik el.
nekem a fiúkkal a stimu kezdete előtti napon jött meg, Picúrral meg aznap pont.

Orsi
KépKépKép
icsilya

[quote="donika"]S írta:donikaziasztok Lányok!

Tudnátok valamivel bővebbet írni a Gynevac-ról, még nem hallottam róla, és nekem is van hol gyengébb, hol erősebb folyásom. Ez hüvelykúp, vagy tabletta? A lombik előtt ezt általában javasolja az orvos?

www.gynevac.hu

ez egy 5 dbos injekciókúra. lactobaccilust tartalmaz.
a honlapon elég bőven van róla infó.

Orsi
KépKépKép
icsilya

icsilya:

Köszönöm szépen az infót

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Icsilya!
Köszönöm én is infót!

Nyuszipuncs, Zölddisznó!
Drukkolok mindkettőtöknek!

donika
donika

Drága Fanni! :) Köszönöm a gratit! Nagyából figyelemmel követtelek ám és sajnálom, hogy nem sikerült, de tudod Kitartás!! :) Mikor kezditek a következőt???

Lányok harcikának igaza van!!! Én sem hittem, de tényleg mindenkinek sikerülni fog!!! Bizzatok benne. :lol: :lol: Na és persze magatokban és a kitartás a legfontosabb!!!! Ja és persze a végén jogosan mondta, hogy látod, Én megmondtam. :) Köszi mókuci!!! :) Küldtem neked mailt.

Kép
Kép
kiscsillag

Nyuszipuncs, Angel :D
Köszi

Donika,
A www.gynevac.hu oldalon mindent megtalálsz a Gynevac szuriról!
Vendég

Pandácska!
Neked is köszönöm, kedves vagy!

Mindenkinek kellemes hétvégét!
donika

Sziasztok lanyok!

Eloszor is koszonom mindenkinek aki valaszolt es nagyon halas vagyok
a hozzaszolasokert mert ez vegul is segitett dontenem.Tegnap este otthon
megegyszer atbeszeltuk a dolgokat es egy kicsit mind a ketten megijedtunk.
Ma pedig ujra elolvastam amit irtatok es tenyleg igazatok van hogy elso stimu
esten nem tudhatjak hogyan reagalok majd.Igy ma ujra kimentunk a korhazba
es beszeltunk a konzulenssel. Probalt bennunket meggyozni hogy en lennek a 64
paciens es hogy eddig csak jo eredmenyeik vannak es mar a dozis is sikerult meg-
allapitaniuk es es es..De nem mertunk belevagni.radasul az is kicsit fura hogy mindent
fizetnenek a-z ig sot meg kulon kulon penz jar erte (200 euro). :) ...(errol nem volt szo
az elso alkalommal) ..Ez meg inkabb elbizonytalanitott igy vegul lemondtunk rola,
es a bevalt modszert valasztottuk..Igy aprilis 4-re kaptunk idopontot konzultaciora
az orvoshoz....Ezutan mennyit kell kb varni a stimuig es milyen vizsgalatok szuksegesek?
Es Harcimokusnak igaza van, egyszer mindannyiunknak sikerulni fog!!!!Szep hetveget mindenkinek!
Orsi
petitpois

Nyuszi!
Belőtted már magad?
Én igen. Kép (Ez egy kis önimádat volt)

Kép
zölddisznó

Szép estét mindenkinek.

donika: Köszi szépen a drukkokat nagyon aranyos vagy.

zölddisznó: Igen belőttem magam. Holnapig pihi, Kép aztán holnap már kettő lesz.

petitpois: Én örülök hogy meggondoltad magad,tudod a járt ut mindig biztosabb és még ez sem veszélytelen.

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Csajok :D
szóval Ti csak így belőttétek magatokat?? :lol: :lol: :lol:
nehogy rászokjatok az "anyagra" :shock: :lol:

Orsi
KépKépKép
icsilya

icsilya:
Pedig most egy hétig szuri mámorban élünk!!!
Úgy felleszünk doppingolva,hogy zebráket fogunk látni a végén. :lol: / jó volna/ :P

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Jó reggelt!

Nekem már hiányzik az anyag! :lol: Nem is tudom, hogy bírom estig.
Nyuszi! Milyen vonalzód van Neked? Nem értem!

Kép
zölddisznó

zöddisznó:A vonalzom az nem aktuális ugyanis mikor legelőször próbáltam akkor nagyon nehezen sikerült hiszen az én angol tudásom ehez kevés. Másikat kellene csinálnom. Ezért nem érted. :P

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Nyuszi! Ha van MSN-ed kattanj rám, és segítek megcsinálni.
Iszol sokat? Eszel sok fehérjét?

Kép
zölddisznó

Üdv!

Petitpois,
jól döntöttél! :) Lassan, de biztosan! El fog jönni az az április! :wink:

Hajrá szúrkálós csajok! :)

Jobb is ez, mint bármilyen anyag! :lol:
angel37

Kiscsillag!
Végre ideértem, és akkor hát itt is: nagyon-nagyon örülök, és boldog babavárást kivánok Nektek!
Várom a további fejleményeket!
Anid!
Az én kislányom pont ennyi idős volt, mint most a Tiéd, mikor ujabb lombikra mentünk. Az sajna nem sikerült valamiért, de közben spontán lettem babás :D Az élet utjai kifürkészhetetlenek, nekem is van papirom róla, hogy meddő vagyok :lol: :shock:
Nekem is mindent ugy csinált Krizsa, ahogy Emesével. Járt utat a járatlanért... Aztán mégse. De látod, Orsinak meg igen. Nem tudom hol van ez megirva, hogy kinek sikerül meg mikor, de Harcinak igaza van, mert aki kitartó, az eléri a célját. Szivből kivánom Nektek, hogy minél hamarabb sikerüljön a kistesó, mert ez a legjobb dolog, amit adhatsz a gyerekednek, semmilyen anyagi jólét nem olyan fontos, mint 1 testvér.
Buborék! :cry: :cry: :cry:
Veled érzek.

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

angel 37:
Köszi a drukkot.

zölddisznó: Felvettelek MSN-re.

Lányok már az első szuritól kell enni a fehérjéket? Mennyi folyadékot kell inni megtudjátok mondani nekem?

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Nyuszpuncs :D
a fehérje és a sok folyadék leginkább a punkció UTÁN fontos.
azért kell, hogy a hormonok jól ürüljenek a szervezetedből, és a hiperstimus állapot így jobban elkerülhető.
a folyadék akkor napi 4-5 liter megivott folyadékot jelent (pl. ásványvíz).

Orsi
KépKépKép
icsilya

Tratatatammm! Nyuszinak új tickere van!

Kép
zölddisznó

icsilya:
Köszi szépen az infot. Azt hiszem uszni fogok a folyadékban

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs