most csak az esti hsz-emet szúrom be- amit amikor már megírtam elszállt a bten:
Na itt vagyok...de lehet majd ha ébred Marci mennem kell...
Tej: én nem írtam le eddig mit gondolok, szóval most egy kicsit: csak annyi, hogy én sem vagyok tápszerellenes, azaz, mégis, vagyis amíg nem feltétlenül kell, addig nem adnék a gyereknek, de ha úgy éreztem volna akármikor az elmúlt egy évben, hogy kevés a tejem és MArcinak kellene még valami kiegészítésként, akkor biztos a tápszerhez nyúltam volna. Nálunk sincs allergiás hála az égnek szinte senki a rokonságban (aki az, az meg sztem sokmindent csak beképzel magának, mert tök dili, na mindegy), így annyira azért én sem vagyok óvatos.
Bár ma Apa hozott a corából biotejet 3,5%-osat (327 Ft/l ezeknek elmentek otthonról az tuti!!!!
) és kipróbáltam, MArci megitta azt a 3 kortyot amit engedélyeztem neki így elsőre. HA nem látok rajta reggel semmit, akkor juhhéj és jöhet a többi...Csak azt nem tudom, hogy miből fogom itatni a gyereket ennyi píííízért, emrt ezt eléggé hajmeresztőnek találom...
Gabi, kösszencs a Milli tippet! Lehet ezek után kipróbáljuk...
Kormi, látod Cool barinője is pelusgonndal küzd (Cool, nagyon hasonlóan fogalmaz a barinőd, jó volt a sztori!!!
)....Sasha is....mennyi sorstárs...hát én nem irígyellek beneteket...Most a Corában 3600 valamennyiről van leértékelve a huggies 4es meg 5ös, vettünk egy csomót. ha jól emlékszem 49 ft-ra jön ki egy az 5ösből....jobb mint a pampersz...amiből már mi is az 5öst használjuk egyébként. De most egy darabig Huggies lesz az tuti...
Mese: Ilbával értek egyet. Ezt olvastam is, és hallotam is szakemberektől...meg láttam műsorban is a tévében.
Mi van még...nemtom... most ezt elküldöm, és fogadjunk hogy már elavult lesz amit írtam!
Eszti,
Majonézes krumpli naggyon király!!!! Én is imádom.
héjjában főt krumpli a szósz meg majonéz, tejföl egy kis mustár só bors és petrezselyem. Énn ezeket teszem bele. Nyamíííííííí!!!