Sziasztok!
Nagyon gyors gyógyulást kívánok minden beteg picurnak, olyan borzasztó olvasni, hogy egy-egy ilyen csöppség nincs jól!
Tusi, nyugi, még ha fájni is fog a szülés, olyan gyorsan elfelejted a negatív élményeket, hogy csak na! Természet Anyánk így alkotott meg minket, ha ugyanis bármi kellemetlen megmaradna bennünk, nem vállalnánk több gyereket!
A dokinak (védőnőnek) pénzt adni témához annyit, hogy én soha nem adtam a gyermekorvosunknak semmit - a védőnőnek pláne nem, bár belőle már az 5.-et fogyasztjuk - mégis mindig rendesen ellátott bennünket. Sőt, amilyen egy tündér, még akkor is kijött lakásra, amikor nem kellett volna, Bogi 4-5 hónapos koráig, mert idézem a szavait: "jó látni ilyen szép gyereket". Szépen idetelefonált, közölte, hogy a rendelőbe ne vigyuk a picit még egészséges tanácsadásra sem, mert taknyosak a népek, majd ő jön. Általában csak azért dohogott, mert a 3. emeletre kellett felmásznia. Rendszeresen reklamált, hogy mikor költözünk már kertes házba...
Egyébként egy aranyszívű, kiváló szakemberről van szó, bár van aki furának tartja a stílusát, de nekem nagyon bejött! Ha bárki a 16. ker-ben lakik és nincs még gyerekorvosa, nagyon ajánlom őt, a Jókai úti rendelőben dolgozik, Dr. Fábián Mária. Mellesleg, legutóbb közölte velem, hogy vállalja az öcsit is (milyen jó, ő már tudja, mi is lesz Kismanó
), pedig még nem is mondtam neki semmit, csak meglátott, és rögtön jelentkezett nálam a feladatra!
Pénzt és ajándékot soha nem kért és nem fogadott még el tőlünk. Ismerek olyan anyukát, akit anno a megszületésekor már ez a dokinéni várt haza a kórházból, most meg a 10 éves gyerekét hordja hozzá!
Jók legyetek, vigyázzatok magatokra és a picurokra!
Üdv: Andi