Na egy kicsit visszaolvasok!
Kavits!
Sajnálom, h. az ikrek váratnak magukra, de lehet, h. a Ferty tud vmit?
A babával egy szobában való alvással kapcsolatban: Mi egy szobában alszunk vele, az első héten minden zajra felébredtem, pedig van légzésfigyelőnk, most már csak akkor kelek, ha rázendít. Szerintem a legrosszabb megoldás a külön szoba- babyphone, ugyanis az a vacak minden apró zajt felerősít és nálunk pl. a gyerek az elején gyakran szuszogott úgy, mint aki éppen fuldoklik, de mivel ott aludt mellettem a kiságyában, egy pillanat alatt meg tudtam győződni róla, h. semmi baja nincs. Ha külön szobában lett volna 10 percenként rohantam volna át halálra rémülve.
Ugyanakkor a szexuális élet szempontjából, hát…….megfontolandó!
Nézd meg a Kaáliban a kirakott babafényképeket, ha mindegyik vörös hajú kezdj el gyanakodni!
Na de komolyan, te hogyan veszel le vért? Naná, h. előre felcímkézett kémcsőbe, nem? Nyugi! (Vagy válassz magadnak jóképű biológust!
)
Anyoooka!
Az nem lehetett semmi teljesítmény!
Na de hát ügyes kiscsajod van! Meg szép is!!!!
Csak gyúrjatok márciusra!
Bagoly mondja Mnikinek, h. a 7. napi hőesés beágyazódásos hőesés!
Zsizsik!
Te hogyan melózol fekvőgipsszel?
Ez már tényleg munkamánia!
MekkElekbe én is belefutottam annó (nekem lediktálta telefonban, h. mit írjak fel magamnak: Closti-Bromó- Norcolut szentháromság, de hálistennek olvastam máshol a hiperstimulációs szindrómáról és nem vágtam bele! Ja, a ragyákra meg lediktált egy olyan receptet szteroiddal, antibiotikummal, amitől a bőrgyógyásznak esett le az álla, h. ők ilyet már vagy 20 éve nem alkalmaznak!!!!
)!
Megértem a dühödet! Csak sajnos mindig ő meg a hülye túlélő tüszője jön föl leghamarabb a Google-val!
Mamint!
Igen ez az a cikk és tényleg ez a másik legnagyobb gond vele, h. hamis illúziókba ringat! Az ember eldönti, h. neki nincs is PCO-ja és vár, ez a dög betegség meg közben csak durvul!
Norka!
Mélyen egyetértek!
Én jelentkeztem már? Mer’ ha nem, akkor most!
Már puhítom apát!
Gabika!
Nagyon ügyesek vagytok, szép a babakuckó! De a poci különösen!
Köszönöm kérdésed, volt egy pár nehéz éjszakánk és nappalunk, de ma kisangyal volt!
Kandika!
Megdodo??? Talán a Meki?
Az egyetlen hely, ahol normális sültkrumplit lehet enni? Én nem tudom, de bolti mirelitből még nem sikerült ehetőt gyártani, házilag meg lusta vagyok előállítani!
Lafead!
Menj be egyszer egy kreatív-hobby boltba. Hidd el van egy csomó olyan dolog, amit azok is meg tudnak csinálni, akiket két db balabbik kézzel áldott meg az anyatermészet! Vannak olyan színes habszivacs lapok amikből egy lyukasztószerű eszközzel mintákat tudsz kivágni, ezt is fel lehet ragasztani bordűrként a falra, de vannak kifesthető minták is. Szerintem is fontos, h. az ember csináljon vmit sajátkezűleg a babának. Nem kell nagy dolog, bármilyen apróság megteszi! Hidd el te is fogsz tudni csinálni neki vmit!
Ginuska!
Ne ökörködj már!
Most akarod feladni? Hiszen már a célnál vagy!
A 3,5 év nagy részét nem megfelelő kezelésekkel töltöttétek, amikor végre valóban adtál egy kis időt a metforminnak, egyből bekopogott a gólya! Hidd el legközelebb sikerülni fog!
Nem akarsz egy kis lelki segítséget kérni? Szerintem neked most erre lenne a legnagyobb szükséged! Hidd el rengeteget tud segíteni és nincs rajta semmi szégyellni való!
Mir!
Vegyél Infacolt a gyógyszertárban, nagyon bevált nálunk a pocifájásra, a cseppentőjével meg később is be tudsz neki adni minden gyógyszert, ha erre kerülne sor!
Hisztiből nálunk az elején mindig 3 sorozat ment le (összesen max. 8 perc!), aztán varázsütésre beájult. Ha viszont felvettük, akkor lenullázott és indult minden az elejétől!
Babancs!
Te már megint renitenskedsz!!! Babával igenis tessék elmenni diabetológiára! Max kiderítik, h. nincs semmi baj! Itt most nem csak rólad van szó! Irgumburgum!!!
Kincs!
Gratula az átjárhatósághoz! Most aztán már semmi akadály nincs!
Sok nő szült már akinek kicsi volt a méhe! Azt h. mitől dől balra szerintem UH-on meg tudják nézni!