Sziasztok!
Köszi Csibe!
Hosszú volt az út idáig,lassan vánszorogtak a napok,de így utólag pikk-pakk eltelt ez az időszak,és a beültit várjuk.Meglásd te is hamarosan bekerülsz a mókuskerékbe,és talán úgy már kicsit pörgösebb a dolog.
Érdemes beleolvasgatnod ezeknek a topicocnak a beszélgetéseibe,hátha könnyebben tudsz dönteni.A Forgácsról is írtak már sok rosszet,de biztos sokan dícsérik is.Én a Dévaihoz semmi pénzért nem mennék,de ennek személyes oka van.Biztos neki is arany keze van,de nekem nem jön be emberileg.
Pihi!
Én köszi,de nem megyek.Így is rendesen túl tudom pörögni a dolgokat,mostmár inkább a nyugira gondolok,meg arra,hogy ha Isten is úgy akarja,akkor ez most sikerülni fog.
Tegnap vettem én is Q10-et,gondoltam becsempészem a páromnak a többi bogyesza mellé,mert egy Multi Macás kupakba szoktam neki belekészíteni,és ő egyben felhörpinti.Mindig mondja is,hogy bedobom a felesemet.(egyébként soha semmi alkoholt nem iszik)De már akkor majdnem megbuktam,mikor a Tescóból hazajövet segíteni akart kipakolni,és pont azzal a zacsival kezdte,amiben ez volt.Kérdi,ezt kinek vettem?Mondom magamnak.
Erre este beleteszem a többi közé,de egyből kiszúrta.
Azt mondja,ez mi?
Mondom neki,hogy ez a mozgásukra jó,de eddig azért nem vettem,mert elöször mennyiséget akartunk.És jót nevettünk,hogy én azt gondoltam,hogy bármit bevetethetek vele.
De végülis mondta,ha jó akkor legyen,csak nehogy valami baja legyen ennyi mindentől.
Erika!
Hát igen,a Klion tényleg kicsit gáz.De majd ezen is túlleszünk.
Most viszont már jobban érzem a peteérést.
De ma nagyon béna voltam,a másik oldalra akartam beadni a Gonalt,és kétszer is szúrtam,de fájt,így harmadszor naggyából sikerült.De utána fájt is a helye.Holnap maradok a kézreeső oldalamnál.