Sziasztok!
Igen házi készítésűek a torták, bár segítségem volt. A szomiasszonyom nagyon kreatív, és meg tudok sütni-főzni, így kiegészítjük egymást. Én mindent megcsináltam, ő feldíszítette. Röhejesek voltunk, péntek este kilenckor ültünk a netről letöltött tevekép előtt, és csokidarából egyesével próbálta kirakni a tevét a citromtortára.Én ilyenre sose lenék képes. Nekem semmi kézügyességem nincs.A aszüleim mindig azzal vigasztaltak, ha valami nagyon nem sikerült rajzból, hogy más meg nem tud szépen énekelni.Egyszerre minden nem mehet. Én például a varrás gondolatától is rosszul vagyok. komoly lelki gondjaim vannak, ha egy gombot fel kell varrni, annyira nem szeretem, mert tudom, hogy nem tudom szépen megcsinálni.
Bárány!
Tényleg jól megkaptam a magamét, de igazából nem érdekel. Most beleolvastam, hogy mit fikáznak rólam, de még csak válaszra se méltatom őket.Szeretek veszekedni, de csak egyenrangú partnerekkel.Primitíveknek nincs mit mondanom/írnom.
Azért remélem a Mamy hamar visszatér hozzánk.
Egyébként igaz, hogy én nem vagyok itt régóta(dec. elején lett netünk
), de én is arra gondoltam, hogy itt nem csak a gyerekekről lehet beszélni.Szinte be vagyunk zárva a gyerekkel, és tök jó, hogy veletek bármit meg lehet beszélni.Nekem ez az egy hiányzik, az emberek.A változatosság. Nem voltam túl pörgős előtte sem, de ez már light.A suliban legalább minden nap voltak váratlan dolgok, jók, rosszak, de változatosan. Nem mintha bánnám egy pillanatra is a dolgot, csak megváltozik minden. Meló után nem valagászhatok benn a munkahelyen egy jót beszélgetni, mert rohanni kell a gyerekért, meg úgy minden.Bárány,Te érted a legjobban, te már ebben a fázisban vagy.Én egyre többet gondolok arra, hogy vissza kell mennem egy év múlva, mert a GYES-sel kitörölhetem a ..., de félek, hogy fogom megoldani.Meg a bölcsi-kérdés is, mert nem vagyok ellene, csak ő hogy fogja bírni.Itt azt hallottam, hogy a bölcsöbe két hét a beszoktatás, és szóba se állnak az anyukával, ha nem viszi az igazolást, hogy mikortól dolgozik.Pedig én szerettem volna pár hónappal előbb elkezdeni megismertetni vele, nem egyszerre rázúdítani. Attól nem félek, hogy nem illeszkedik be, mert imádja az embereket, a gyerekeket pedig különösen, csak...Értitek!?
Anyuci!
Kérdezted, hogy mit vegyél a férjed szülinapjára, én annak idején csináltattam egy egérpadot a kedvenc képünkkel és nagyon örült neki.Bár nem fél perc volt, mire kitaláltam.Szerintem egy pasinak marha nehéz ajándékot venni, legalábbis az enyémnek igen.És egy hónap múlva tökölhetek, mert jön a névnapja.Még bele se gondoltam.
Na lassan bedugulok, mert még emileket kell küldenem, képeket meg minden.
Szép álmokat minden babának és mamának!!
Ja!Erika!Kitartás nektek, nekünk most egyszerre hét jön, és sajnos nagyon kínozza. Az egyik foga másfél hónapja nő, de úgy, hogy kiszakad az ínye, egy nap múlva pedig visszanő.Egyszerűen nem töri át. Nagyon sajnálom szegénykémet. Tudom, mit élsz át!