Új privát üzeneted érkezett!

Köszike!!!
Mesélj mi van veletek? Tesóprogram megy? mikor van eredmény? mennyi idő az ilyesmi? Kicsit bőven tessék mesélni, mert ám érdekel!!! Milyen jó lenne itt egy kismama...juhéjjj. :P

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!

Igen házi készítésűek a torták, bár segítségem volt. A szomiasszonyom nagyon kreatív, és meg tudok sütni-főzni, így kiegészítjük egymást. Én mindent megcsináltam, ő feldíszítette. Röhejesek voltunk, péntek este kilenckor ültünk a netről letöltött tevekép előtt, és csokidarából egyesével próbálta kirakni a tevét a citromtortára.Én ilyenre sose lenék képes. Nekem semmi kézügyességem nincs.A aszüleim mindig azzal vigasztaltak, ha valami nagyon nem sikerült rajzból, hogy más meg nem tud szépen énekelni.Egyszerre minden nem mehet. Én például a varrás gondolatától is rosszul vagyok. komoly lelki gondjaim vannak, ha egy gombot fel kell varrni, annyira nem szeretem, mert tudom, hogy nem tudom szépen megcsinálni.

Bárány!
Tényleg jól megkaptam a magamét, de igazából nem érdekel. Most beleolvastam, hogy mit fikáznak rólam, de még csak válaszra se méltatom őket.Szeretek veszekedni, de csak egyenrangú partnerekkel.Primitíveknek nincs mit mondanom/írnom.
Azért remélem a Mamy hamar visszatér hozzánk.

Egyébként igaz, hogy én nem vagyok itt régóta(dec. elején lett netünk :wink: ), de én is arra gondoltam, hogy itt nem csak a gyerekekről lehet beszélni.Szinte be vagyunk zárva a gyerekkel, és tök jó, hogy veletek bármit meg lehet beszélni.Nekem ez az egy hiányzik, az emberek.A változatosság. Nem voltam túl pörgős előtte sem, de ez már light.A suliban legalább minden nap voltak váratlan dolgok, jók, rosszak, de változatosan. Nem mintha bánnám egy pillanatra is a dolgot, csak megváltozik minden. Meló után nem valagászhatok benn a munkahelyen egy jót beszélgetni, mert rohanni kell a gyerekért, meg úgy minden.Bárány,Te érted a legjobban, te már ebben a fázisban vagy.Én egyre többet gondolok arra, hogy vissza kell mennem egy év múlva, mert a GYES-sel kitörölhetem a ..., de félek, hogy fogom megoldani.Meg a bölcsi-kérdés is, mert nem vagyok ellene, csak ő hogy fogja bírni.Itt azt hallottam, hogy a bölcsöbe két hét a beszoktatás, és szóba se állnak az anyukával, ha nem viszi az igazolást, hogy mikortól dolgozik.Pedig én szerettem volna pár hónappal előbb elkezdeni megismertetni vele, nem egyszerre rázúdítani. Attól nem félek, hogy nem illeszkedik be, mert imádja az embereket, a gyerekeket pedig különösen, csak...Értitek!?

Anyuci!
Kérdezted, hogy mit vegyél a férjed szülinapjára, én annak idején csináltattam egy egérpadot a kedvenc képünkkel és nagyon örült neki.Bár nem fél perc volt, mire kitaláltam.Szerintem egy pasinak marha nehéz ajándékot venni, legalábbis az enyémnek igen.És egy hónap múlva tökölhetek, mert jön a névnapja.Még bele se gondoltam.

Na lassan bedugulok, mert még emileket kell küldenem, képeket meg minden.

Szép álmokat minden babának és mamának!!

Ja!Erika!Kitartás nektek, nekünk most egyszerre hét jön, és sajnos nagyon kínozza. Az egyik foga másfél hónapja nő, de úgy, hogy kiszakad az ínye, egy nap múlva pedig visszanő.Egyszerűen nem töri át. Nagyon sajnálom szegénykémet. Tudom, mit élsz át!

Kép
zsutita
 
 


Sziasztok

Nszoke
a kérdést nekem szántad?
26-a óta szúrom magam az egyik szurival, ma hívom a dokim hogy holnap v. holnap után mennyek vérvételre, ha jó az eredmény akkor már 2-őt fogok szúrni, és e hónapban meg lesz a nagy randi, és még hó végén, v. jövő hónapban kiderül az eredmény, hogy lesz-e kistesó vagy nem. De én titkon nagyon remélem, hogy leszzzzzzzzzzzzz.

Zsutita
szombat reggel óta eszik, alszik, igaz a mai éjjszaka is fennt volt 1x és csak mellettem aludt vissza, de amint tudtam vissza pakoltam a helyére és reggel 3/4 7-kor kelt, aludtunk 1 jó nagyot.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 

 
 

Sziasztok!!!

Bárány reggel még sehol??? Ez a ritkaság nálunk! :wink: :D

Erika!
A kérdést neked szántam!!! És örülök hogy itt tartotok. Probálok egy kis telepátiával maximális jót átküldeni és minden olyat amitől tuti megfogan, beágyazódik és nő és egészséges kistesó lesz. Megkérdezhetem, hogy ez most kb mennyibe van? Anyagilag. Mert ugye ezek a szúrik a baromi drágák? Ezek hormont adnak?
Erika, én szeretném hogy úgy legyen minden ahogy te akarod, de...mi van ha...tudod, ha mégsem sikerülne??? Akkor vége és bele kell törődnöd?
Furcsa hogy kismamáskodni fogsz(de nem akarom elkiabálni) de jó lesz nagyon...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ahogy te szoktad :wink:

Zsutita!
Tök ügyik vagytok!!! A szomiasszonnyl együtt!!! Nagyon szépek a torták és nekem mivel egy konyhapancser vagyok kiváltképp gyönyörű! Szeretnék tudni ilyesmit csinálni!!! Bár a nagy sejhajomnak most tortára van a legkevésbé szüksége :oops:
Szomszédaink: (a 2006-os topicosok) én ezért nem akartam beleszólni, mert igazából nincs közöm hozzá, viszont veszekedni én is szeretek :wink: a másik meg, hogy én olyan ember vagyok, aki imádja a kritikát...jöhet töménytelenül-és tudjátok miért??? Mert rájöttem arra a felfogásra, hogy a kritika mindig építő jellegű-aki kapja annak kell észrevenni, hogy mit kell építsen, javítson, formázzon saját magán. Ezt életem során régebben megtanulta. S amióta így élek igazából nem figyelek oda rá, mert mindig a jót szedem ki belőle...
Zsutita ti nem akartok kistesót mielőtt visszamennél dolgozni???

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok

Nszoke
mennyi? eddig a gyógyszertárban (még mikor olcsóbban adták a drágát is) 75.000Ft-ot hagytam ott, de még nincs meg minden.
Ha nem sikerül? igen akkor egyke marad a kis drágám (anyagiak), de én nem szeretném, nem jó egyedül a világban, nem mintha én és a hugom olyan baromi jó testvérek lennénk (de lehet hogy a 7 év korkülönbség az oka).

sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok

Nszoke
mennyi? eddig a gyógyszertárban (még mikor olcsóbban adták a drágát is) 75.000Ft-ot hagytam ott, de még nincs meg minden.
Ha nem sikerül? igen akkor egyke marad a kis drágám (anyagiak), de én nem szeretném, nem jó egyedül a világban, nem mintha én és a hugom olyan baromi jó testvérek lennénk (de lehet hogy a 7 év korkülönbség az oka).

sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok lányok!

Bocsi hogy idepofátlankodok hozzátok.Nagyon sajnálom hogy igy alakult a dolog.Azt meg föleg hogy Mamy elment közülünk.Nagyon kedveltem.Valojában Bárányra és Zsutitára azért volt kiakadva a topikunk mert nem tudtak semmit az elözményekröl és elsö beköszönésükkel lazán lehülyéztek mindenkit..Sajnos a topikunkban volt tényleg pár ember eki fanatikusan szopipárti volt és azok közül olvasott be Mamynak az egyik.Ha egy kicsit visszaolvastatok volna ezt mi ugyanugy elitéltük.Én sem tudtam szoptatni melldaganatom volt (de ez mellékes ).Engem is töbször megbántottak ,de amikor már nem birtam cérnával leirtam a nem szoptatásom okát.Nagyon sok baba tápszerezik nálunk is..

Mi ugyanugy szeretjük a babákat nézegetni hisz a a topikunk neve is az: 2006 öszi babák..
Nem vagyunk mi rosszak ugyanolyan kisgyermekes anyukák vagyunk mint itt bárki más.Bármikor nyugodtan gyertek hozzánk elvégre egy a témánk:A baba..
Sok szerettettel várunk mindenkit..
Sziasztok és szép napot mindnekinek..
Tina(2006 ösziektöl)
Vendég
 


Helló!
Rossz az eggyik gépünk,csak a gyerekekét használhatom,vagyis mindenki ezen lóg,ezért sajnos visszaolvasni sincs időm,a priviket elolvastam,Nszöke majd válaszolok!
És mindenkinek,igazán alaposan el sem olvastam,volt közte valami gyugyó vagy ki, na azt már végképp nem értettem,no mindeggy.
Ha lesz időm majd kivesézem!
Most megyek,mert még megnézem az iwimet!
Cső
Vendég
 


Hellóka!

Huu Bárány akkor tömörültök most rendesen.

Erika!
Ez baromi sok, főleg hogy ez csak azért hogy legyen, és még benne sincs a terhesgondozás, a szülés és miegymás. Érzem hogy sikrülni fog nektek. Valamiért pozítiv vagyok nagyon.

Szia Tina!
Üdv köztünk! Maradhatsz te is szerintem itt is ha gondolod!

Szoptatás és fanatizmus...?! Ez furi. Én nem tudtam szoptatni, vagyis szoptatni tudtam csak a tejem elfogyott. 2hónapig lefejt anyatejet kapott a gyermekem, azután amikor hazajöttünk 2hónapig szoptattam, de pótolni kellett és én ezért semmivel sem érzem kevesebbnek magam, vagy rosszabbnak, hiszen ez magyar felfogás=szoptatni minden áron (ami nem baj, mert én is szopi párti vagyok, de több országban nem törödnek vele) de kétlem hogy ezért bárkit bántani kéne vagy lenézni, mert épp elég gond annak a valakinek az is hogy nem szoptathat tovább főleg ha kicsi a babája...

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


huuu képzeljétek azt hittem kétszer küldtem el.
Zsebi lerepült a franciaágyról :oops: :oops: :oops:
élete első esése...összecsináltam magam, de négykézlábra esett és semmi baja, még csak meg sem nyikkant, vagy nem mert :shock: :?: :lol:

Ugy sajnálom...

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!

Noémi!
Sajnos nem úgy alakult az életünk, ahogy terveztük, most nem fér bele még egy gyerek, pedig szerettük volna.25 m2-en lakunk, enm férünk el rendesen így sem.Ha apukám élne, már lenne lakásunk, de így ez a szolgálati van.Meg bizonytalan minden, mert szeretnénk Debrecenbe költözni. Szóval most sajna nem. Ezért gondolkozunk a bölcsin.

Bárány!
Én is kaptam valami gyugyótól privit, én se nagyon értettem, de fenyegtőzött rendesen. Nem foglalkozom vele, én már lezártam a témát.

Ja!Ha minden igaz, a héten talizok a Mamy-val(lekopogtam), már 2 hónapja próbáljuk összehozni.

Puszi mindenkinek, szép időnk van, sétáljatok sokat!Mi is most jöttünk fel, kajcsi, aztán megyünk vissza.

Kép
zsutita
 
 


Sziasztok!

Noémi!
Sajnos nem úgy alakult az életünk, ahogy terveztük, most nem fér bele még egy gyerek, pedig szerettük volna.25 m2-en lakunk, enm férünk el rendesen így sem.Ha apukám élne, már lenne lakásunk, de így ez a szolgálati van.Meg bizonytalan minden, mert szeretnénk Debrecenbe költözni. Szóval most sajna nem. Ezért gondolkozunk a bölcsin.

Bárány!
Én is kaptam valami gyugyótól privit, én se nagyon értettem, de fenyegtőzött rendesen. Nem foglalkozom vele, én már lezártam a témát.

Ja!Ha minden igaz, a héten talizok a Mamy-val(lekopogtam), már 2 hónapja próbáljuk összehozni.

Puszi mindenkinek, szép időnk van, sétáljatok sokat!Mi is most jöttünk fel, kajcsi, aztán megyünk vissza.

Kép
zsutita
 
 


Sziasztok!
Most visszaolvastam,de nem mindent,Zsutita úgy érzem mi egyformán gondolkodunk sok mindenben...
Bölcsi:szerintem nem rossz dolog,az enyémek nem jártek de az eggyik barátnőm fia jár és nagyon szereti.Ő 2 éves és fél éve jár.Azt sem mindanám ,hogy nagyon betegeskedik,mert azért bölcsiben jobban odafigyelnek.Ott nem viheted betegen,nem úgy mint az oviban.
Erika,drukkolok neked,hogy legyen tesó.
Nszöke:ez egy ilyen korszak ,sokat esnek,sőt még késöbb is,remélem semmi komoly
Mami:gyere nyugodtan lecsillapodtak a kedélyek.Legalább vittünk egy kis színt uncsi hétköznapjaikba.
Vendég
 


Szioka csajok!

Na most jutottam ide egy kicsit...végre. Voltunk ma is minden felé szokás szerint...olyan uncsik a napjaink szerintem, semmi izgi nincs benne...vagy csak nem ugy éljük már át a dolgokat??? Na mindegy.

Zsutita!
Nekünk is sokminden összejött. Szerettünk volna másodikat, meg még szeretnénk is, de az anyagiak nem éppen olyan bőek aztán meg ugye anyuékkal lakunk, nem is túl nagy lakásban, meg orvosom sincs, a schöpf-méreit is bezárják, sok a bizonytalanság. Pont ma beszéltem rá a férjemet, hogy fogadja el nem lesz kistesó valószínűleg, mert ha én most újra melózni fogok és beállnak a munkás napok, Zsebi bölcsibe...akkor én nem akarom feladni a melóhelyem, ha találok valami jót a környéken, meg nem könnyű szerintem visszafanyalodni a babázásra sem. A hosszú éjszakákra, a szülés...stb. Tehát ha most nem akkor jó pár év múlva meg tudatosan nem szeretnék-sajna ilyen az élet... :cry:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!

Erika!
A multkor kérdezted a vasat, elfelejtettem íni. Narosan áfonya ízesítésű a neve, a Nahrin&Just cég gyártja, ha érdekel,valahonnan keríteni kell egy forgalmazót.Biztos van honlapjuk is.Svájci cég, boltban nem kapható cucc, de nagyon-nagyon jó.Írj ha kérdezzek utána.Régen a szüleim is csinálták, de már nem, a nagybátyám benne van még, de ő nyíregyházi, messze van. De biztos tud segíteni.

Bárány!
Én is úgy látom, hogy sok dologban egyetértünk...

Noémi!
Ne aggódj az esés miatt, lesz még bőven.Mi is megijedtünk az elsőnél, de azóta már hány volt... A legtöbbször nekem jobban fáj látni, mi történt, ő meg se nyikkan.

Tina!
Látod te is írod, hogy kiszekáltak a tápi miatt, és amikor nem bírtad cérnéval, akkor el kezdtél magyarázkodni. Ez az ami nekem nem tetszik, nyílván mindenkinek meg van az oka rá, ha nem szopiztat, és nem az az első, hogy lerohanjuk. Egy anya nyílván érzi, ha nem elég a babának a tejcsi, az enyém az első perctől kapott tápit is(5 hétig volt tejem), mert egyszerűen nem volt elég. És szerintem 5 hónapos gyereket már mellé lehet táplálni. Így neten keresztül senki nem tudja felmérni, hogy más babája miért nem elégszik meg a tejjel. Én is minig észrevettem, ha nem volt már elég a tápiadagunk. Gondolom, szoptatásnál hasonló a helyzet.
Egyébként tök jó volt a leveledet olvasni, a privik után, mert hát az nagyon durva volt.Bárány biztos hasonlóan írni.Na mindegy, itt tényleg örülni kell a babáknak, és nem ítélkezni a mamák felett, mert mindenkinek a saját dolga, hogy csinálja a dolgokat.
Máskor is gyere hozzánk nyugodtan.

Mindenkinek jó éjt, babáknak és mamáknak egyaránt!

Ja!Milyen fütyidologról írtatok a multkor? Mert hogy lehet hogy később minket is érinteni fog.

Kép
zsutita
 
 


Hahó!

Egy beköszönés erejéig: Mamy, ne büntesd se magadat, se minket, hogy elmész egy hülye miatt, oké? (remélem, még olvasol...)
Én is szopipárti vagyok, de ha valami nem úgy sikerül, hát istenem, többek közt én is tápszeren nőttem fel, és itt vagyok, talán nem is lettem olyan rossz ember. :wink:
Tina, maradj, ez tényleg jó társaság.
Nszoke, te olyan fiatal vagy még, bármi alakulhat...
Erika, nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!
Zsutita, boldog szülinapot Balázsnak!

K.
Kép
klauszka
 
 


Jó reggelt mindenkinek korán van mág kilökött az ágy magából.
Látom nam sok fejlemény van de lecsendesedtek a kedéjek, ezt már szeretem.Tegnap nem voltam csak nézelődtem de semmi érdekeset nem olvasram.Mi van lányok kifogytatok a témából :?:
Bárány biztos szeretne olvasi hát nem sokat fog.
A fütyi dologról azért beszéltünk mert bárány is illetékes vol annak idején de ha majd jobban belemélyedsz zsutita akkor kérdezz bátran.
Amugy van erről a témárol topic nyitva olvasd el oda is irtam.Ezek szerint te még nem foglalkoztál a témával,csak nehogy késő legyen.Boldog szüliz utólag is Balázsnak.
Nszoke ha neked uncsi a napod akkor szerinted nekem milyen csatlakozom hozzád.Az enyém inkább egyhangú mindig ugyan az minden nap.Alig várom , hogy Máté is totyogós legyen egy kicsit kiruccanni végre.
Bárány merre vagy ilyenkor te már szoktál lenni vagy tévedek :?:

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Szaisztok!
Tényleg nem írtatok sokat,de legalább benézett Kaluszka is!
Ő már elég rég volt!Valóban lecsillapodtak a kedélyek,már a privi is lightos volt!
Ilyenkor én is csak benézek mert mindjárt indulunk az oviba
Tényleg anyuci,nállatok a 3és a 6 éves egy csoportba jár??
Nálunk vegyes csoport van szerintem nem a legjobb.

Hallottátok,hogy már gyes melett is el lehet menni dolgozni 8 órában?Ezt az én időmben nem lehetett.
Mit szóltok hozzá?
Anyuci,legyen ez a téma
Vendég
 


Sziasztok!
Anyuci!
A húzogatásról van szó? Mert mi fél éves kora óta húzogatjuk neki fürdéskor, vagyis inkább az apj, ő fürdeti, és mindig mondja, hogy egyre lejjebbvan. Vagy kell mást is csinálni?
Egyébként kezdi fogdosni, ha pucin ül és látja.Anyósom azt mondta, hogy hagyni kell, mert egyébként nem mer majd egyedül pisilni.Meg mostanában fogdossa pelusban is.Ez nem baj, ugye?
Nekem is ez a bajom, hogy ugyanolyan minden nap, én is várom, hogy menjen már, úgy könnyebb lenne kimozdulni a városba, mert babakocsival körülményes.Három gyerekkel meg pláne beszűkül az ember.Ugye? De legalább itt a net, nekem december óta van, és nagyon szeretem, mert kikapcsol egy kicsit, bár sok időm nincs előtte ülni.Inkább este.

Bárány!
Igen hallottuk, hogy lehet dolgozni GYES mellett, én is ezt akarom egy év múlva, ezért foglalkoztat a bölcsi gondolata.

Erika!
Elfelejtettem írni, hogy én is szorítok nagyon nektek!

Puszi mindenkinek!

Kép
zsutita
 
 


Bárány nálunk négy csoport van minieggyütt a kicsivel, középső és két nagycsoport mert nagy a létszám.A mi ovódavezetőn azt valja ha engedi a létszám és a költségvetés akkor monden korosztály külön legyen .Ha pedig nem a nyagy csoportot akkor is külön veszik az iskolafelkészités miatt.Azt már viszont tudjuk,hogy a őszi kezdéskor már csak három csoport lesz de akkor is külön a korosztályok.Gyes hát én is hallottam dde mivel mi nagycsaládosoknak számitunk majd csak a gyes lejárta után akarok dolgozni, a főállásu anyaság mellett.Úgysem tudnék még egész nap dolgozni akkorra már máté is ovos lesz dani sulis kellek nekik.Majd ha már szépen kialakul a napi program akkor egész emberként jó lenne dolgozni.Addig nem igazán tudok mert debrecenbe dolgoztam igy még nehézkes a bejárás a gyerkőcöktől.

Zsutita a kuki dolgon azt értettem igen. Nekem a fiuk 6-7 hónapos korra tul voltak az egészen azota csak figyelem ne tapadjon vissza.Máténak persze még kenem is ja meg a nagyoknak mindig mondom fürdéskor hogy jól mossák meg és tornásztassák.Tudok olyan esetet hogy elég volt az anyukának helyre hozni a kukit mert elhanyagolták.De bővebben inkább olvasd el ha gonbolod Gyermekbetegségek gondok-Fitymaszükület alatt.
Nálunk is december óta van net ami igazán bevállt mert ami előtte volt hát az nem ért semmit.

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok

Előszőr is: nagyon köszönjük a szórításokat és a drukkokat.
Ma voltam vérvételen, és ma már ennek eredményében 2 szurit szúrok és hétfőn megyek kukucskálásra (UH). és akkor majd elválik hogy kell e még szurnom magam (és meddig), vagy lehet hogy jövő héten már meg lesz a leszívás és a beülti, de ezek csak jövő hétfőn derülnek ki.

Zsutita
köszi a vasat, szerintem most hanyagolom a dolgot, majd talán 1x
fütyi témára én sem emlékszem, de mi születésétől fogva huzogatjuk neki a fürdésnél, és az hogy fogdossa normális - a dokinéni mondta

Bárány
gyes mellett 8 órában dolgozni: az egyik ismerősönk ezt tette, de így nem mehetett el a gyerekkel táppénzre ha az beteg volt (merthogy 1x-re nem kaphat 3 féle ellátást - gyes,-fizetés - és táppénz, csak 2 félét kaphat, így ilyenkor az apuci ment táppénzre), ha jól tudom a 4 órás az elmehet (de nem tuti)

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Egész nap nem engedett fel a babanet, na de most... :evil:

Gyes mellett én is szeretnék menni melózni, már szemezgetek is a lehetőségekkel, de azt hittem hogy csak 6órában maximum... :shock: hol lehet ezekről a dolgokról olvasgatni??? Hogy mit hogyan? Mert engem több dolog is érdekel. Pl, hogy gyes mellett elmennék melózni egy új helyre, de a régi munkahelyen még lóg a levegőbe ilyenkor, vagy akkor ez azt jelenti, hogy visszaálltam dolgozni? Csak mert mi van a szabijaimmal? Ki kell fizessék ugye? Mert én oda nem szeretnék már visszamenni melózni ahol voltam, de addig szeretném a helyem tartani amíg csak lehet. És persze, hogy a szabi ki legyen fizetve.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!

Nem néztem még utána agyeses dolognak, nekem is jól jönne a tipp, hol lehet olvasgatni róla.

Egyébként ma reggel normálisan reggeliztünk!!!Szeretném leszokatni a tápiról, hogy egyenlőre csak este kapjon, aztán már akkor sem, és örülök, mert szívesen evett mást.Sajtos kenyeret ettünk.Nem mertem margarinozni, mert sok E-betűes van benne. Tudtok valami jó vajat esetleg?Ami nem olyan mű.Majd nézelődök a boltban is.
A fütyi témától megijedtem, mert nem tudom, mikor normális, így hétfőn viszem a dokihoz, megmutatni, nézze meg, rendben van-e.

Ha tudok, még jövök, de ma találkozom délután a Mamyval.
Szép napot!

Kép
zsutita
 
 


Sziasztok!

Anyuci, Bárány??? Ti korán szoktatok jönni... :shock:

Tegnap voltak nálunk azon a környezettanulmányon...háááát, remélem sikerül, mert az az ügyintéző is volt itt akit mondtam hogy intézi az egészet meg szerintem tőle sokminden függ a döntéssel kapcsolatosan, nekem mindig unszimpatikus, de olyan jó fej volt itt helyszínen-mondta a nőnek akinek megmutatta, hogy milyen rossz nekünk ebbe a pici, és nem túl világos, nedves lakásba-meg ilyenek, én még sosem láttam ilyen rendinek. Márc közepén legkésőbb eredmény. Már várom.

Apa ma ment először melózni a postára...remélem bejön neki-utál sz@rul keresni és a posta létminimumos, de legalább biztos.
És ami nagy dolog én is találtam-bár nem egy felsővezető, de szórólapozást, tök jó áron itt a kerületben, szinte a szomszéd aki a munkát adja-ingatlanközvetítő-úgy örülök. Én mindig szórólapoztam, tök sokat, szerettem diákkorom óta-mindig jól jött az ilyen melókból a pénz. Kötetlen munka, nincs a főnök a nyakadon, szóval jó, hiába kell sokat menni is, legalább újra beindul a fogyim. :lol: :lol: :lol:
Anyu addig vigyáz Zsebire-legalább mi is egy pár órát külön leszünk, mert már annyira anyás-egy nagy nyafi-de nem tudom leszoktatni róla, mert annyira imádom :oops: :)
Viszont az ölbevételt nálam tudja, hogy nem csak kapkodom a kezembe, mert mindenki másnak letépi a ruhája ujját csak hogy felvegyék, nahát én ezt nem engedem neki.

Zsutita igazából annyit tudok mondani neked, hogy a számodra legszimpatikusabb vajat próbáld meg(mert előbb utóbb ugyis azt fogja enni-csak ilyenkor még "félünk", nehogy valami legyen a babánkkal) legfeljebb ha pöttye lenne akkor állj, de keress bió vajat, van az a zöldes dobozú, mint a mascarpone sajt, de nem jut eszembe a neve, tej is van olyan bio, vagy a mackó sajt, a háromszög alakú, natúr-sonkás, és ugyanígy a sajtkrém is. Mi a sajtkrémeket imádjuk.

Eldöntöttem kitetováltatom a szemöldökömet....majd meglátom hogy fáj, s aszerint döntök a szemhéjról :D :wink:
Csak hol, kinél, mikor???

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!
Nszöke,mi sajnos messze vagyunk egymástól ahoz,hogy tippet adjak tetoválás ügyben.Itt van valaki a 10-ért csinálja.Na ez olcsónak számít.Nem tudom te mennyiért tudsz?
Én csak itt keszin tudok.Időben nem sok,kb 1 óra ,addig biztos tudod valakire hagyniMálnát.
Szórólapozás:mennyit fizet?
És le ellenőrzi valaki?Mert ha nem akkor bedobod az összeset az első kukába,és fölveszed a lóvét :D :D Jó ötlet?
Zsuzsita:Minden tele van ezekkel a rohadt E betükkel,én is szeretném kerülni,de sajna nem nagyon lehet,főleg amikor közösségbe kerül,mert ott asztán adnak nekik minden szart,még csapvizet is,a szőr feleáll a hátamon tőle...
Egyébként a tápszert én is sokáig adtam Szilveszternek ,kb 2,5éves koráig.De aztán leszoktattam,mert recept nélkül drága nagyon.Úgy hallom mostmár receptre is rohadt drága...
Sziasztok
Vendég
 


Csapvíz az hagyján nálun nem egyszer zsiroskenyér hagymával.Úgy bűzlik az ovoda délután ,hogy na.Agyerek nem győz itthol jóllakni jó nem :?:
Szerintem a szórólapot visszatudják ellenőrizni ki van e dobva mindenhová ha nem is mindet de a felét hajisd ki, ugyis panaszkodnak a lakok ,hogy csak ujsággal van tele a láda.De láttam már olyat is egy adagot beraknak a lépcsőházba és az vesz belőle akit érdekel.
Az én kis családom a johurtos demát imádja olyan ize van mint gyermekkorom igazi tea vajának én ugy érzem.Olyan sok jó dolog volt a mi gyermekkorunkbam most csak műkaják vannak.Már a saját kertemben sem bizom pedig nem szoktuk permetezni a zöldségeket.
Zsutita néha adjál neki sajtot , turót tojás sárgát ezeket még össze is keverheted meg próbáld ki a kiflit ha a kenyér nem ideális.
Tejeskávét is szivesen fogyasztják meg én ugy tapasztaltam ha mellé ültem akkor jobb étvágy volt.

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok!

Szerintem is az a legjobb módszer, hogy beteszed a klépcsőházba, és aki akar, elveszi, nálunk ez így szokás a házban, nagyon keveset dobnak be a ládába.
Köszönöm a tanácsot, sajtot ritkán kapott eddig, mert nem ette meg, de ma igen! Túrót rendszeresen kap, tojit iskapott egy időben. A fehérjét mikortól lehet neki adni? Mert mondjuk vannak kaják, amiben alapból egész tojás van, piskótát is evett már.De mondjuk főtt tojást egészben?

A tápi tényleg q drága, nekem receptre a múlt héten 5600-ért adtak ki két dobozt, ami két hét. Ezért akarom leállítani a tápit.Egyszerűen ennyiért már sok, és most h betöltötte az 1 évet, 7000 lesz, mert már nem támogatott.
Tejet merjek neki adni?Forralva?Elvileg nem allerdiás a tejtermékekre, de HA a tápink is, és egy kicsit tartok tőle, nehogy baja legyen. Mit tanácsoltok?
Noémi!
Akkor még se költözök külön anyudéktól?

Puszi mindenkinek, este jövök, csak most megyek lángospartizni, én sütöm.

Kép
zsutita
 
 


Zsutita!

Sajna nem költözünk kölün, de elég nagy lakásba megyünk ha minden jól alakul, ahol fogom magamra zárom az ajtót és max a konyhába vagyunk együtt, a többi részen nem kell találkozni.
Kaja: 1éves kor után mindent lehet neki adni, én már az epren és gombán kívűl mindent adok neki...és imádja...egy nagy zabagép.

Szórólap: mindig leellenőrzik!!! :evil: De nem baj mert én meg becsületes szórólapos vagyok, mert máskülönben nem tudnék e "hivatásomnak élni" :lol:
Ez most 5ft-ot ad lapjáért, fele egy A/4-esnek, A/5-ös????
Én is szeretem ha a lépcsőházba kell rakni, de sajna ezt nem a lapos döntheti el, hanem aki megbíz a szórással, általában a postaládákba kell rakni a családin és a paneleknél, kivéve ha nem tudsz bejutni a postaládákhoz akkor megengedett a gyűjtő...amúgy nem lehetne lerakni a lépcsőházakba... :( , mert az ugye könnyebb lenne.

Azért kérdeztem a tetkóst, mert itt a környéken nem is tudok, de biztos van, de jó lenne valamit tudni róla mégis nehogy gáz legyen nagyon a munkája... :?

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Lángos??? :shock: :shock: :shock:

Zsutita nálad mindig valami finom ,készül-ham ham-nyamm!!! :D

Erről jut eszembe: vettem ma azt a Csala Zsuzsa teát-natúr varázs-elkezdem inni, mer tugye 7kilónál megállt a fogyim, hátha beindítja, ha nem akkor sajna nagy koporsóra lesz majd szükségem :oops: :wink: :lol: :lol: :lol:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!
A minap mondta az egyik barátnőm aki nagy fogyókúrás,hogy mindenkinél megáll egy időre a fogyás,azután újra beindul,az okát is elmondta,de nem emlékszem már.Na nállam el sem indult pedig esküszöm kb 3 hete visszafogtam magam,kenyeret sem eszem,sőt délután már semmit nem eszem,és nem fogyok.

Zsutita,csatlakozom az elöttem szólóhoz,egy éves kortól szerintem is mindent lehet adni,tejet is.Tuti nem lesz baja,de ha mégis allergiás valamire azt észre veszed.Mondjuk a tápszert értékesebbnek tartom(mint táplálék)a tejnél.De valóban az arannyal van egy árban...Szerintem adjál ezt is azt is.

Nszöke:akkor gyere ide tetováltatni,még utazással együtt sem drága... :D :D

Anyuci:az én gyerekem is eszik ovi után.Mondjuk neki szinte semmi nem izlik az oviban,mondván,hogy nem olyan mint itthon.Meg elég sokszor van főzelék,ő azt eggyáltalán nem szereti.A reggelit sem eszi meg ,úgyhogy minden nap indulás elött itthon eszik valamit.Vagy piritóskenyeret,vagy bundáskenyeret,szóval én a semmire fizetem a havi 5 rongyot. :twisted:
Vendég
 


Jaj szőke már bocsi hogy igy szólitalak de ez a koporsós dolog hát hallod még a hideg is kiráz.Hogy mit ki nem találsz.Amugy én is ittam egyfajta kinai teát az ugy fogyasztott ha valamit ettem mindjárt a klotyón kötöttem ki.Ez is olyan amúgy mi a neve áruld el :?:
Szerintem 1-éves korig normális ha tápit eszik utána már bármit ehet csak aprómagvasat nem ha jól emlékszem azt csak 2 éves kortól lehet.Tej én mindig forraltam igaz házi tej volt és az nagyon erős ja meg keszke tejet imádta danikám olyan szépen fejlődött tőle.De nyugodtan adhatod mert ha már sajtot eszik márpedig az zsirban fehérjében dúsabb mint a bolti tej.De prbáld ki nyugodtan ha bizonytalan vagy akkor csak a 1.5%-ost vagy annál higabbat adj.De nem lesz ott semmi baj.A babakönyvek teával vagy rizsnyákkal higitják majd te eldöntöd.

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok

Nszoke
március közepe: +++++++++++++++++++++++++++++++
ha szabad megkérdezhetem mi a pontos neve a Csala Zsuzsa féle teának? Mert engem is érdekelne. De 1x modta a tv-ben hogy neki is kb. 3 hónap után indultak el a kilók.

Zsutita
mi most rendes régi hagyományos vajat használunk, a régi Tea vaj
tej: én már 8-9 hónaposan adtam neki néha bolti tejet felesbe, de azóta már házit adok neki higítva, persze nem minden nap, de eddig még semmi baja nem volt tőle.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Jó estét/éjjelt :lol:

Natúr varázs, a tea neve...és rohadt rossz!!!! Fujj, ilyen irtót még nem ittam, ugyhogy ha nem fogok fogyni, de döntöm magamba, akkor....huhuhu...

Ittam az aloe teát is azt hiszem aloe blossom vagy mi a neve-az sem jött be, de nagyon rajta vagyok a fogyin, csak menne már, szűz tea kapszula-stb.stb, már szinte mindent próbáltam, de most saját tecnikával próbálkozom ezzel a teával kombinálva-kisebb nagyobb csalások sajna még vannak, de most ügyi vagyok!!!!
Pont ma este mértem magam, meg majd egy hónap múlva szeretném, a tea addig tart, s ha jó akkor iszom még.
Szóval karácsony előtt 117kilo most meg 106, na??? De látszani nem látszik csak az hogy laza a gatya(most övet kéne vennem, de ekkorát hol????)meg a sok-sok narancsbőr :evil: :evil: :evil:

Bárány, már bocsika, de te mitől várod hogy fogyj??? Tudod a semmiből már nem lehet leadni!!!!!!!! :shock: :wink: Te hova fogyozól, hmmm??? Na plusz egy bók!!!! :roll:

Anyuci mondhatod a Szőkét is, mert végülis a nevem is az! :wink: :lol: de a koprsós kihagyhatatlan volt... :oops:

Erika, köszönöm a drukkot én is mindennap küldöm neked telepatikusan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!
NAgyon remélem segít neked, vagyis nektek!!!

Na jó éjt csajszikák!!! Tudtok valamit Mamyról??? Mi van vele??? Nyilván egyszerűbb lenne ha írnék neki magánba, de gondolom hogy kap így is egy csomó mélt nem akarom én is zaklatni most.

Zsutita: ti laktok szolgálati lakásban ugye??? Miért is? :oops: elfelejtettem de lusti vagyok visszakeresni...

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok
Nszöke,ismét köszi,de hidd el nagyon csini kis úszógumim van.Sajnos a kilók még ha mennek is rólam, akkor sem onnan ahonan én akarom(has segg)hanem onnan ahonann nem akarom.
Ez most nem valami érthető..
Gondoltam azt a zöld teát kéne inni.
Nem tudom ti póbáltáok e már?
Mi az a Csala Zsuzsa féle tea?Amitől ő lefogyott??
Vendég
 


Az a baj ,hogy a fogyózás az arcon és a cickón látszik de az elé látványosan olyan fogyi kellene ami a hasra és a seggünkre hat. :wink:
Nagyon leragadtunk a fogyinál.Apropó császár itt mindenki úgy szült ha már ez a támánk.Ki hogy viseli azóta szoktátok érezni ,hogy olyan kellemetlenül szúr vagy fáj :?: Az én varratom sokat viszket pláne ha időváltozás van.

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy így ismeretlenül idetolakszom, de olvasgattam a fogyis dolgaitokat.
Én októberben szültem császárral a kisfiam, és január elején kezdtem fogyizni. Az ún. 90 napos diétát csinálom, és már látható az eredmény, 1 ruhaméret ment le (az kb. 5 kg). Sajna én hormonkezelést kaptam, hogy terhes maradjak, tehát nemcsak a terhesség alatt felszedett 16 kg, de az előtte felrakódott 15-öt is le szeretném adni. Ajánlom mindenkinek ezt a diétát, több ismerősöm is lefogyott tőle, és ami a lényeg, hogy nem jön vissza max 2-3 kg.
Ha gondoljátok leírom szívesen.

Üdv mindenkinek
Goodfairy
goodfairy
 
 


Szia
Üdv nállunk!
Engem érdekelne,és szerintem itt mindenkit.
Vendég
 


Igen érdekel ird csa le nyugodtan nagy lányok vagyun biztos be tudjuk tartani amit kell.

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok

Nszoke
11kg az nagyon jóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
és köszike a mindennapos drukkokat

Anyuci
csaszi seb: nekem max néha viszket, de azon kívűl semmi

nekem mikor még dolgoztam volt néhány munkatársam akik csinálták ezt a 90 napos diétát, de ami lement róluk az vissza is mászott rövid időn belül rájuk.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok csajok!!!

Üdv Goodfairy. Gyere és meséld el, bár én már hallottam róla, de nem tudom hogy bírnám ki a gyümölcs és víz napot, meg igazából lusta vagyok "olyan" kajákat csinálni. Pl. keményítő napon olyan főzeléket, amiben nincs tejföl, rántás...stb, de mégis finomat enni...érted??? Szénhidrát napon, tésztát hús meg sajt nélkül :?
De ha tudsz jó ötletet ezek legyőzésére az jó lenne. Most egy hónapot csinálom ezt a fogyit aztán marad a 90napos, ha más nem hat...megnézem az bevállik e nekem is...

Nekem a varrás rendszeresen viszket, néha meg olyan nyílalásszerű érzés is van, de az kb.havonta 10másodpercig, de iszonyúan fáj akkor.

Anyuci én ha cickóból fogynék sem lenne baj, mert néha már a hátam leszakad olyan nehezek :oops: :wink:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


nszoke, hidd el ki lehet bírni.
Felteszem mellékletként a leírást. A lényeg, hogy pontosan be kell tartani. Nincs víz nap, a gyümölcsnap viszont tényleg necces, de a 3. héten már azt is ki lehet bírni. Viszont sokan az első 3 hétben nem fogynak semmit, ez normális jelenség. Semmi "olyan" kaját nem kell csinálni. Én minden nap főzök a férjemnek, és szinte ugyanazt eszem. Pl. tésztás napon a milánóira csak a szószt teszem, zöldség napon főzeléket eszek, amit keményítővel sűrítek be liszt helyett. Hús napon pedig csak a fantáziánk szab határt a lehetőségeknek. Annyi plusz van még a diétámban, hogy én a Szegedi Gabonakutató által kifejlesztett kenyeret eszem. Sajna nem olcsó, fél kg 390-460 ft között van.

A varrás nekem nem viszket csak sűrűn belenyilall, illetve teljesen érzéketlen az a terület. De állítólag ez normális.

Hogyan lehet a "babafalvás" vonalzót ide tenni?

Diéta
goodfairy
 
 


Sziasztok!
Jöhet a fogyi!!! :D :D
Én nem tudok a mellemből fogyni,nincs mit! :D :D
Császár:olyan rég volt nem emlékszem!De szerintem sosem fájt.Pár évig a lányom után viszont olyan vadhús féle volt rajta,a fiam után nem.De tök szépn elmúlt,szinte nem is látszik,köszönet a profi és jóképű Ádám Zsoltnak!!
Vonalzó:Nszöke a szakértő!!!
Vendég
 


Sziasztok!

A fogyi engem is érdekelne. Egyébként Goodfairy üdv köztünk, ne csak olvass, írj is nyugodtan.

Noémi!
Mi lakunk szolgálatiban, a férjem a rendőrségen közalkalmazott, másfél évet vártunk erre a lakásra, d emegért, mert 20000-et fizetünk érte, és rezsi nincs külön.Szóval megéri, így lehet spórolni sajátra. De azért ez a 24 m2 nem elég két gyerkőcnek.

A varratokkal kapcsolatban én is szoktam viszketni néha, de nekem is ez tűnt fel, hogy szinte érzéketlen a hasam.

Képzeljétek, ma Balázs egy 10 másodpercet állt, tők ügyi volt.És a poén, hogy azt hitte kapaszkodik, egy evőkanál volt a kezében. Belém csimpaszkodott, és lefejtettem a kezét magamról, mert menem kellett valahova. Máskor ilyenkor letérdel, most meg állva maradt.Nagyon örültem neki.

Egyébként vettem ma neki Medve sajtot Juniort, az van rá írva, hogy nincs benne tartósítószer.Holnap reggel tarjuk az első próbát. Majd beszámolok, vajból pedig a joghurtos Delmánál kötöttem ki, azt használjuk egyébként is, a tea vajat én sem szeretem túlzottan.

Sajnos a Mamyval a tali nem jött össze tegnap, képzeljétek, egy lakótelepen belül 3 Plus bolt van, mi csak 2-2-t ismertünk, és nem jó helyen vártuk egymást.Na mindegy, a jövő hétre csúszik a randi, de most az Ikeát választjuk az nincs Zuglóban több.Remélem :lol:


Minden babának és mamának jó éjt!

Kép
zsutita
 
 


Hello!!!

Zsutita!
Mióta rendőr a férjed? Már hogy mennyit kellett várni a lakásra? És ő ilyen irányú sulit végzett ugye???
Mamyval beszéltem és ő is mondta hogy nem sikerült a tali, de talán az ikea összetéveszthetetlen :wink: :D

Bárány!
Vadhús??? :shock: És mi lett vele?

Goodf.!
Mentem de majd később átolvasom, akkor ez az újabb fajta akar lenni???
A kenyér ára ahhoz képest amennyit én már fogyira költöttem semmi... :oops: :?
Megkérdezhetem a keresztnevedet???

Jó éjt!

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


nszoke!
Nem tudom, hogy újabb-e, én erről hallottam már sokaktól.
Ja, és a kenyérnek tényleg kenyér íze van.
Hallom Te vagy profi vonalzó ügyben. Hogyan kell feltenni?

Jó éjt!
Egy kép a fiókámról:
Kép
goodfairy
 
 


Hoooo! Csinoska nagyon! Mesélnél szülésről, korról, meg mindenről...???

Menj rá valakinek a vonalzójára(attól függően hol szeretnéd csinálni)pl.babafalva, mivel az magyar nyelvű. Bejön az oldal ott kiválasztod a vonalzót, a figurát, mindent, majd a lekicsinyített képet beilleszted, s ha kész a html kódod beírod itteni profilodba aláírásnak és kkor menni fog...érthető???

Ha valahol elakadsz segítek...

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Kép










Ez a vonalzó téma mindenkinek gáz úgy látom.Emlitettem hogy az enyémek nem követték a dátumot, mióta átcseréltem őket azóta okés,
Az án varratom is szép csak ez a néhai kellemetlenség ne lenne.Mondtam a dokinak mikor a harmadikat csinálta ,hogy jó bőven plasztikázza meg a hasam de sajna nem halgatott rám :cry:
Zsu kár hogy nem jött össze a randi mamyval jó lett volna tudni róluk .
Ügyes a kis lurkód Máté nem akar felülni magától de ha ültetem akkor minden oké szépen megtartja magát vagy még nem jött el az ő ideje .Lehet felállni hamarabb fog maj meglátjuk .Az éjszaka nem akart alukálni sirdogált de nem jöttem rá mi az oka :roll:
Irjatok a fogyiról részletesebben.Anyum ma hoz nekem valami csoda teát kiváncsi vagyok biztos szar ize lesz :x[/img]

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Jó reggelt!!!

Cuki-muki tátogós:) micimackós szőnyeg, ha jól látom??? :shock:
Honnan???
A tea nevét lennél kedves publikálni?

Hasplasztika :lol: :lol: :lol:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!

Noémi!
A férjem nem rendőr, gépészmérnök, csak a rendőröknek dolgozik. A Teve utcában dolgoznak 6000-en, abból nagyon kevés a rendőr. Egyébként kb hét éve dolgozik ott, nem vészes a meló. Hozzá tartoznak a liftek, légkondik, lépcsőjárók, elektromos kapuk meg ilyen kütyük.Szinte csak papírmunka, meg sokat kell telefonálgatnia, szerlést intézni meg ilyenek. Mi ezért vártunk sokat a lakásra, mert nem rendőr, meg akkor még csak élettársak voltunk(közjegyzővel kellett papírt íratni róla), és az a legutolsó a listán az elbírálásnál. Na mindegy, megkaptuk és jó, csak kicsi. Viszont 5 évig itt lehetünk, plussz egyszer lehet egy évet hosszabbítani.

Anyuci!
Az én drágám is négykézlábról ült fel, sokkal később tudott felülni, mint felállni.De ma már hasizombólnyomja fel magát.

Mindenkinek szebb napot, mint az időjárás!

Kép
zsutita
 
 


nszoke, köszi.
Szóval szülés. Nos, 2 év próbálkozás és néhány hormonkezelés után Dr. Nyirati Ildikónak köszönhetően terhes maradtam. Nem volt egyszerű a terhesség, ugyanis a 19. héten plexus cisztát láttak a genetikai uh-on. Ekkor következett a Schöpf Mérei Kórház, ahol elvégezték a méhlepényből a kromoszóma vizsgálatot, ahol kiderült, hogy a babócánk egészséges, mint a makk. Hál istennek a vizsgálatnak sem lett negatív következménye, köszönet ezért Dr. Ferenczi Miklós főorvos úrnak. Ezért is vagyok nagyon dühös a Shöpf Mérei bezárása miatt, én sokat köszönhetek az ottani orvosoknak, nővéreknek. Következett a 24. héten egy ellenőrző UH, akkor lefele volt fordulva a pocaklakó, majd a 28. heti UH előtt néhány nappal nagy birkózás és már vissza is fordult. Így is maradt végig. Tehát engem a doktornő felkészített a császárra, megbeszéltük az érzéstelenítést, a műtét részleteit.
Szept. 28-án CTG-n már elég jó kis fájások mutatkoztak, holott nekem abszolút nem fájt. Ekkor mondta a dokinőm, hogy jövő héten műtét. Okt. 2-án délelőtt a CTG-n nem voltak igazán jó fájások, de nekem már fájdogált. Viszont a doktornő majd elájult mikor meglátott, annyira ödémás voltam, hogy közölte délután 17.00-kor találkozunk a klinikán és megműt, különben be kellene fektetnie. Az én kis pocilakóm áthúzta a számításunkat 14.45-kor kirúgta a dugót, rekordot döntöttünk HMV és Szeged között (nem írom le mennyivel ment a párom :D ). A sok adminisztráció után bekötötték a kanült, infúziót, megkaptam a spinálist (nem EDA-t), aztán már kaszabolt is a dokinőm. 16.30-kor megszületett Máté baba (a doki szavait sosem felejtem: egyik láb, másik láb, és itt ez az egész gyerek), 10/10-es apgarral. Majd sírva fakadtam mikor megmutatták, nem nagyon sírt, csak épp jelezte, hogy itt van. Onnan viszont, hogy elvitték egy örökkévalóságnak tűnt, amíg összepakoltak és kitoltak a páromhoz, aki már addigra 166-szor megszámolta a repedéseket a padlón. :D
Este 20.30-kor hozták ki a mi édes kis alvós babánkat. No akkor már nem bírtam ki és sírva fakadtam.

Bocsi, kicsit hosszú lett... :D

Vonalzóm van, csak nem tudtam eddig ide tenni, de majd megpróbálom. Köszi a segítséget.

Ciao

goodfairy
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?