Sziasztok lányok
Lina a kenõccsel és minden mással csak annyit tudok elmondani amit tapasztaltunk, lehet, hogy hihetetlen, de egyetlen gyermekünknek sem volt baja a popsival, bármilyen betegségben szenvedtek éppen. Az számunkra új dolgokat, töletek szeretnénk megismerni, megkérdezni.
A rossz dolgokkal mi is így jártunk angyali ábrázattal mondta a nem-t szinte mindegyik, de azért járt a kezük.
A saját magán megtapasztalt kellemetlenség szerintem hasznos, de ne hidd hogy túljártál az eszén, amikor nem figyelsz majd éppen oda, akkor a nem ellenére is garázdálkodni fog. Huncutkák.
Gyöngyöske régen hallottalak, vagy csak figyelmetlenül olvastam?
Névtelen, valóban jó lenne mindent itt helyben meg és elérni, de az van ami van. Egyébként úgy gondolom és sokan akiket kérdeztem ezen a véleményen vannak, nem szabad még nagyon leterhelni a gyereket, így ha tehetnénk sem vinnénk el mindenhová. a heti két elfoglaltság most bõven elég, ha melegszik az idõ akkor még egy vizi ( HRG) programot is beiktatunk.
Neva keressd a neten a következõket,
[url=URL]www.nexus.hu/egy-lepes/hrgterapia.htm[/url]
[url=URL]www.peto.hu[/url]
[url=URL]www.nexus.hu/lkhrg/index.htm[/url]
[url=URL]www.alapozoterapiak.hu[/url]
[url=URL]www.extra.hu/deveny/[/url]
[url=URL]www.gezenguz.hu[/url]
[url=URL]www.webpatika.hu[/url]
Nem biztos, hogy minden kérdésedre választ kapsz, de a Google.hu egy szó alapján is segít neked. A
www.lap.hu-t biztosan ismered, ott a lapcímek is megvannak.
rjuli, én természetesen nem haragszom, szerintem a többiek sem, amikor segítséget kaphatunk adhatunk. Biztos szükség lesz még a tanácsodra ezért jó hogy elérhetõ a címed.
Én amit irtam a tornáról laikusként, szülõként írtam, s ha jól értettem akkor a korai fejlesztésre gondoltál, ez a heti másik program az életünkben, plussz itthon a napi 4-5 alkalommal végzett tornázás, hengerpárna, labda, pelenkaforgatás, tükör, stb.
Akiket eddig megismertem Down-s babákat és e két dolog mellet vizi ügyben is dolgoznak, illetve óvodába járnak, nagyon sokat behoztak a lemaradásból.
Azt tudom, hogy a magyar gyógytorna, kézség és mozgásfejlesztés világhírû, de a hazai viszonyok nem elégségesek, megfelelõek. Ezért beszéltem korábban arról, lehet hogy félreérthetõen, hogy ha egyik módszer nem válik be, vagy éppen nem szimpatikus akkor lehet váltani, csak nem tudom érdemes e, nehezen hoznánk ilyen döntést.
Én meg vagyok elégedve azzal amit a gyógytornán, korain kapunk, mert a fejlõdés látható, csak még Bendi kicsi, hogy jobban lehessen terhelni. Nekem szimpatikusak az ott dolgozók, talán én vagyok nyûgösebb, mert féltem a fiút.
Zannamária, örülök, hogy picur jobban van, a kenõcs természetesen minden gyógyszertárban kapható, de érdemes megkérdezni a gyógyszerészt, orvost a váltásról.
Melyik orvos címét kérted?
Ismét sokat írtam..........