Új privát üzeneted érkezett!

Ja és dokinőm javasolt még 1hét türelmet....hogy totál tiszta legyen a ciklusom és úgy vegyük le a vért!Ha nem jönne meg hétfőig,akkor elkezdhetem a duphastont 2x1-et 5napon át!Mivel volt 60-on is túli ciklusom a merkformintól is....ezért mondta a 6-7 nap várakozást!Szerinte tuti nem volt pé-m,mert akkor,már meg is jött volna magától!De Én ,ma is csináltam tesztet totál nega..........na mindegy.....ez van......várok!Na meg nem is éreztem pé-t se!Sebaj,majd jövőhónapba belehúzok!!!!
Kép Jó éjt Mindenkinek!
kandi72
Budapest III. kerület

Hihihihihihi!Minden héten változik a tikkerem hossza!!! :lol: Na megyek,mert a babanet szerint,mindjárt mehetek dolgozni!
kandi72
Budapest III. kerület

Jó reggelt!
Nagyon gyors leszek!

Gabika!
A babakuckó TÖKÉLETES!!!! :) PÖRFEKT! :D
Hihetetlen milyen kreativak vagytok :) (ehez valószínüleg baba kell a pocakba, mert nekem nincs ötletem :? :? :lol: :lol: )
Gabikám áruld már el, hogy a ti növényeitek, hogy bírják ezt a nagy meleget. Nálunk a pálma kivételével (ez is satnya kezd lenni) mindegyik kipusztult :shock: Tavaly ősszel kicserélték az ablakokat termopamra és annyi a növényeknek. Nem bírom életben tartani őket. Nem akarnak fűtéskorszerűsítést csinálni, mert sokaknak nem éri meg. Mi szó szerint dögledezünk a melegtől. Amikor itthon vagyunk állandóan nyitva az ablak, de ha dolgozunk vagy elutazunk muszáj mindent becsukni. És innetől kezdve a növényeim feladták. :? :(

Mniki!
SZámolj be légyszi, h mi a terv :)

Kincsecske!
Akkor már gyúrod is befele a 3x1 tbl Clostit :) Gút, Gút! :D
Lafeaddal hármasban, egyszerre haladunk!
Érdekes időnként szétválnak az cn.-i útjaink, most megint együtt :)

Bocs, most is ennyi voltam. Du leszek, csak müködjön a net, mert tegnap nem akart! :?

3cn.

UI.: a priviket du. pótolom. :)
Vendég

Jó reggelt!
Gabika nagyon szép az a kis kuckó, én sohasem tudnék ilyen kreatív lenni, pedig a génjeim jók lennének hozzá, anyu rajztanár és meserajzoló, nagyapám művész,unokatestvérem meserajzoló....nekem meg az jutott, hogy a kör is görbe :cry:

Kavicska:
tollak megvannak:kishableány+tigrincs!

mniki mi volt tegnap?jössz ma?

és még mindig fáj a fejem, már 24 órája...
Vendég

Kincs megy a drukk holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok !

Lafi, a mai tornára nem tudok menni :(

Kavicska :( - ezt a mensid miatt, de reméljük hamarosan már babás görbét fogsz felrakni :wink:

Anyoo, ki a kedvence Dorkának ? A családban is tombol a Thomas láz, egyszer még le is kellett fordítanom, mit énekelnek :lol: Dorka nagyon helyes leányzó !!

Ella, nagyon jó a gyerekszoba ! Olyan ügyesek vagytok ! No és a pocid :P Gyönyörű... ha lehet ilyet mondani :wink:

Elnézést lányok, de tegnap hulla voltam. 1/2 8-ra értem haza a dokitól, épp hogy elkezdtem vacsizni, hívott a francia barátnőm. ami persze nem fél órás csevej.. 11 felé meg már nem bírtam írtam.

Szóval Tűű dokinál :wink:
- marad az Adimet (most 3x750 mg-ot szedek), azt mondta, hogy tapasztalata szerint 3x500 mg körül kezd hatni a gyógyszer, megint csak elmondta, hogy annyit kell szednem belőle, amit még tolerálok.
Úgy tűnik most jól vagyok ezzel a mennyiséggel - koppkoppkopp -
- a terheléses vércukor, inzulinvizsgálatnak van értelme gyógyszerszedés közben, mert ő az ÉHgyomri értékekre kíváncsi elsősorban, azok hogyan változnak. Nekem pl mindkettő javult.
Azt mondta, hogy természetesen ilyen mennyiségű cukrot egyszerre soha nem viszünk be a szervezetbe és provokálásra továbbra is fel fog menni a vércukor/inzulin ott, ahol korábban is magas volt.
- nálam az a helyzet, hogy beleesek abba a kisebbségbe, akiknél a tesztoszteron ingadozik, de nem kórosan. 3 havonta mindig megnézik. Minél több pé-s hónapom lesz, annál inkább normalizálódnak a hormonok (vagy fordítva :lol:)
- mivel van pé és az eredmények nem romlottak, így nem kell más kezelést alkalmazni. Egyértelmű a javulás és nincs akadálya a bármikori bebabásodásnak :lol: :lol:

3 hónap múlva a Szent Imrébe kell mennem a vérvizsgálatokra, tök rendes, hogy ezt is elintézi.

Szóval most megint megnyugodtam :lol:

mniki

Sziasztok!

Gabika!!

Nagyon szép a babaszobátok, és nagyon ügyik vagytok.Szerintem a legértékesebb dolgok azok, amiket az ember saját kezűleg készít a picúrnak, mert abban benn van szíve-lelke :D :D

Lafead!
Te meg ne búsulj, hogy nem vagy kreatív, hidd el, ha eljön az idő, a leendő nagymami majd úgyis kitesz magáért.

Niki!
Gratulálok a javulásodhoz,akkor már bármikor várhatjuk a + tesztet! :D

Én is tegnap voltam a diabetológusomnál, a múltheti vérvételemre mondta, hogy az anyagcserém gyönyörű, és hogy innentől havonta szeretne látni, nagyon örült a babának,javasolta is a metformin végig szedését, fel is írta :D :D
ezoterike

Niki!
Örülök, hogy szépen alakulgatnak a dolgok!!!!Annyira örülnék, ha minden okés lenne veled és végre kisbaba lenne a pocidban!Kitartás és meglesz az eredménye!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Ella, szuper jó lett a baba kuckója! Annyira ügyes vagy!!! A pocid pedig hatalmas!!! :lol: :lol:

Lafi ez a fejfájás nagyon kitartó! Nálam mensi 2. napján jön rendszerint és az is ilyen hosszú szokott lenni így át tudom érezni milyen most Neked... :( Alvás sem segített?

Niki, örülök hogy minden rendben, hogy javulsz! Zebrára fel!!! :wink:
A Thomasból Dorka kedvence Emily, Percy és persze Thomas. (TEgnap Percy-t kapott így most az a favorit... :lol: )

Ezo, klassz hogy Nálad is rendben van minden és hogy a diabetológusod ilyen jó fej! :lol:

Nyűgös vagyok, olyan ronda, esős idő van... :evil:

Kép

Kép
anyoooka

Anyoooka, az a baj, hogy ez nem a mensi miatt van, pláne, hogy csak 3 napig tartott, bár ezt sem igazán értem, miért ilyen kevés ideig. Az a gond, hogy migrénes vagyok, és ha jön egy kedves front,legyen hideg vagy meleg,előjön.
alvás nem segít, pedig este fél kilenctől reggelig aludtam, de semmi. amíg a front el nem megy, néha ha mázlim van, 1 nap alatt vége, de ha ilyen idő van, mint most, isten sem tudja, meddig tart majd....
bár, most lekopogom, már csak egy kicsit nyom a fejem, szóval talán estére vagy du-ra elmúlik, ittam jó sok kávét, meg reggel megint ettem egy quarelint.
Vendég

Jujj, Lafi, ez így nagyon durva! Akkor csak azt tudom kívánni Neked hogy mihamarabb menjen el innen a front!
És így dolgozni... Te szegény! És nincs rá valami quarelinnél ütősebb gyogyi? (az nekem sem mindig segít)

Kép

Kép
anyoooka

Hát volt, de azt kivonták a forgalomból...nem eu szabvány. Bár segített, de mindegy, néha cataflannal próbálkozom, 2-t beveszek egy nap, ha nem múlasztja el, feladom és várom a csodát, hogy magától elmúljon.
Előfordul, hogy a gyógyik segítenek, ha időben elkapom, ha nem segítenek,m vagy nem kapom el időben, akkor ennyi.
hogy dolgozni?marha izgi, kb. agyilag itt sem vagyok, de minden fontos ügy akkor van, ha fáj a fejem, eza formám...
most pl. egy jó kis angol anyagot fordítok, oda sem bírok koncentrálni...általában estére kivagyok, ha sok a munka és nagyon oda kell koncentrálni.
Ha nincs sok munka, lefekszek az asztalra, telkót félreteszem és pihizek bent, még jó, hogy a szobatársnőm falaz:)
Vendég

lafi panadol mint gyenge szer, de azt is az elején kell bevenni hogy használjon. Jéghideg kóla, sötét csendes szoba, alvás. nekem ez jött be anno. ha hagytam eldurvulni, akkor analgetikum forte, vagy Spazmolitikum. Ezek bitang erős kúpok, de 20 perc alatt kiszedik a fejfájást, ha már a hányásnál tartottam, akkor is. csak utána nagyon álmos leszel. De aludni jobb mint hányni. :lol:

Én is olyan voltam mint te anyóka, mensi alatt volt migrénem mindig. Hál istennek még nincs mensim, úgyhogy migrénem se!

Kép

Kép
rejo

Na ezeket megnézem, használnak-e. Sajna, én is rendszeresen hányok, bár utána jobb jóval!
Volt már olyan, hogy mhelyen elaludtam, az tök gáz volt....bár az sem érdekelne, ha elmúlik!!!!
Vendég

Lafi, munkahelyen alvás :lol: :lol: Hátha Rejo valamelyik gyogyija segíteni fog! A fene a migrénbe! (régen mikor fogigátlót szedtem még látászavaraim is voltak mielőtt a fejfájás jött, mára "csak" fejfájás maradt...)

Lányok, nem tudom, mi van most: olyan nyomás van a hasamban mintha meg akarna jönni - de a 8. dpo-n?! Petefészkem is fájdogál, a hőm a 2 tizedet esett... :shock: :?:

Kép

Kép
anyoooka

nem lehet, hogy ez a hülye idő bezavarja a hormonokat?attól is lehet, nem???Végülis 25.cn., bármi előfordulhat, akár be is zavarhatja a front. nem tudom...
Vendég

Hát, lehet... Majd kiderül! Amilyen idő van! :roll:
Úgy mennék ki sétálni Dorkával, szerdán piac is van tőlünk kb. 200m-re, erre dekkolunk itt bent... :evil:

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert áll a bál!

Menstruációs migrénre nállam a Nurofen Forte vált be, ha jól emlékszem. De nekem csak a fogigátló szedése alatt volt.

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

..nálam.. :oops:

rambóka

Sziasztok !

Csillagfeny, gratulalok Marton babahoz
es sok bolgodgot kivanok!

Lafi, szegenykem…harom napig tarto migren kiveszi az ember erejet. Nekem tegnap delutan jott elo, de en ditto ua. vagyok mint Rejoka, quarelin+kola+sotet szobaban alvas es elmulik. Hanyas ellen ugy vedekezem, hogy amig migrenem van szigoruan semmit nem eszem…hm, ez is egy megoldas, csak sajna azzal jar, hogy elofordult mar, hogy ket nap alatt harom kiloval lettem kevesebb.

Anyoka, olyan bajos kislany a Dorka…kis huncut tekintete van a kepeken…imadom a kis szoke furtocskeit! Nemsokara tesztelsz…izgulunk erted!

Rejoka, raksz majd kepet az uj himzesedrol? Tetszik nagyon amiket csinalsz…a pipacsot meg a karacsonyfa diszeket is lementettem.

Ella, nagyon szep lett a babaszoba…Miron jo helyre fog koltozni hamarosan. :lol:
Babancs, nalatok hogy all a babaszoba rendezes? Az ures szoba utan lathatjuk az igazi babaszobat?

Kavicska, sajnalom :cry: …Akkor most mi lesz a kov. lepes? Az eldolt mar, hogy lombik v. inszem?

Niki, a gorbed neked igy gyonyoru volt, es orulok, hogy a doki szerint nincs akadalya a babasodasnak. :lol:

Zsizsik, megertem, hogy visszamentel dolgozni, mert en is nehezen birom a fekvest…A jarogipsszel azert majd job lesz…

Backa, hogy vagy? Nagyon szerentnem, hogy II-os hireket hozzal…

Ramboka, Rejo, a pecsi babak gyonyoruek!
:lol:

Mindenkinek jo napot!

Alice
alice27

Lafi!

Migrénre nekem a Kefalgin nagyon bejön. Sajnos még terhesen is előjött egyszer egy nagyon erős migrénem, akkor is azt vettem be. Koffein van benne, egy fél órán belül hatni szokott. Orvos írhatja fel. A tipikus migrénes gyógyszerektől pl. Imigran, Summatriptan rosszul voltam, azok brutálisan erősek. Régen a Sandomigrant szedtem, de kivonták a forgalomból. Az Algopyrin sosem segített, inkább csak jól leesett tőle a vérnyomásom. Még talán a Saridon vagy némelyik koffeintartalmú fejfájáscsillapító szokott segíteni.
Nagyon jót tesz rozmaringos krémmel bemasszírozni a nyakat, a tarkó alatt. Na meg a jógának megelőző hatása lehet. Míg dolgoztam, addig cola+bomba energia ital volt a gyors segély. Kb. ennyi migrén terén a tudományom. :lol:

Alice!

A hálóban lesz nálunk a baba, a gyerekszobát majd csak később rendezzük be. Szoptatás+ az aggódás miatt is jobb ha éjszaka rá tudok nézni. A gyerekszoba a lakás másik végében van, így nem lenne túl praktikus odatennünk, míg kicsi.
Vizsga után elkezdünk vásárolgatni, még nagyon semmink sincs. Ruhák és egy pelenkázós komód ami már megvan. A szomszéd odaadja a légzésfigyelőt meg az állványos fürdetőt. A babakocsit ajándékba kapjuk, csak el kell menni megvenni.

Kép
babancs

Sziasztok!

Elnézést, hogy megint csak úgy beírok, de a mai nappal szeretnék csatlakozni a PCOS-ok közül is a metformint szedők közé :lol: Nagynehezen :twisted: , de sikerült egy hozzáértő endokrinológus találni aki felírta a Meforalt :D . Ma teszteltem egy negatívat és el is kezdtem szedni Dimet javaslatára először csak egy negyedet 8) .

Nagyon köszönöm Nektek az eddigi segítséget és ha nem baj, ezután is számítok Rátok!

Gratulálok minden újdonsült Anyukának és a lehető legjobbakat kívánom babának-mamának-apának!!!!!!!
A többieknek kitartást!

Pussszz,

Gyöngyi
jokaliza

Sziasztok!

Csak egy gyors helyzetjelentésre ugrottam be. Hétfőn hazahoztuk Sára babánkat a kórházból. Túlvagyunk már egy borzalmas és egy normális éjszakán.
A képek sajnos párom laptopján vannak, de hamarosan küldök párat, ígérem.

Puszi mindenkinek és nagyon szépen köszönöm, hogy szorítottatok értünk!
espero

Sziasztok!

Csillagfény, gratulálok Márton-babához! Talán már otthon is vagytok!? (Ez célzás, hogy tegyél fel képeket ;) )

Anyooka, így utólag is boldog névnapot a gyönyörű kislányodnak!

Kavics, sajnálom, nagyon drukkoltam, de biztos vagyok benne, hogy 2007ben már babá(ka)t tarthatsz a kezidben! :D

Jokaliza, örülök, hogy sikerült metforminhoz jutni! most már semmi sem állhat a babátok útjába!

SOS! (már megint): kidobtam a meforal tájékoztatóját, de úgy emlékszem, hogy paracetamol tartalmú gyógyszer szedése mellett nem lehet a metformint szedni. Igaz ez? Vagy nyugodtan szedhetem együtt a kettőt???
mamint

Sziasztok,

Espero, de jó, hogy jelentkezel !!! Örülök, hogy már otthon vagytok, Sára akkor ezek szerint jól van, igaz ? Végül is tényleg volt a veséjével valami probléma ? Nagyon várjuk a képeket !!!
Sokat gondoltam rátok ezekben a napokban.... :roll: :lol:

Jelentem, ma is dolgozom.... :oops: nevezhetjük munkamániának, vagy ember hiánynak, vagy kötelesség tudatnak, tény, hogy ezen a héten eddig 3 napot jöttem be.... holnap otthon fekszem, rákészülök a pénteki gipsz levétel/járóbrace feltétel akcióra !
De már alig fájt a lábam ! (csak este kicsit...)

Ma vagyok a 23. cn-on, de a cickóim őrületesen fájnak, lehet, hogy még pontosabb lesz a mensim ? Eszméletlenül feldob a tudat, hogy javulok !!! :lol: :lol: :lol:

Mniki: nagggggyon örülök, hogy Tűű szerint is javultál !!! Akkor tényleg már csak egy picit kell türelemmel lenned, biztos, hogy hamarosan kismama leszel !!
zsizsik

Jokaliza, grat. a metforminhoz! Babára fel!!! :lol:

Mamint, előkerestem a meforal tájékoztatóját de nem lettem okosabb! Ennyi van rajta: " A gyógyszerek befolyásolhatják egymás hatását és mellékhatását is, ezért ha egyéb készytményeket (beleértve a vény nélkül kaphatóakat is) is szed, feltétlenül beszélje ezt meg orvosával." Neten is próbáltam Neked kutakodni, de egyelőre vesztésre állok... :(
Te is beteg vagy?! Támad ez a rusnya influenza? :evil:

Kép

Kép
anyoooka

Jelentem, végre elmúlt a fejfájásom, így "csak" 30 órán át tartott.
az nekem is beválik hogy sötét szoba meg ilyesmi, ha otthon jön rám.
olyan aranyosak vagytok, hogy aggódtatok!!!! :D
Vendég

Lafi, végre, ez tök jó!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Szegény Lafi, én is migrénes vagyok, bár amióta szedem a metformint, még nem jött elő.... (koppkoppkopp)
Lehet, hogy a hormonzavar is hozzájárul a migrénhez?
Még jó, hogy elmúlt, csekély 30 óra után.... :twisted: :twisted:
zsizsik

Én is erre gondoltam, hogy a hormonzavar kihathat a migrénre. Mondjuk, azért jó, hogy utoljára decemberben volt ilyen súlyos és hosszú.
Remélem, a meforal segít majd ebben is... :D
Talán, talán....
Vendég

Espero, Isten hozott újra itthon ! Remélem mindketten jól vagytok és hamarosan fényképpel is ellátsz bennünket ! :lol:

Lafi, huhhhh, végre felszabadultál a kínzó fejfájás alól. Este egy jó kis torna és reméljük reggel kipihenten fogsz ébredni !

Zsizsik, nézd má', elfelejtettem, hogy ugyanazon a cn-on vagyunk :lol: Fú csajszi, mindjárt itt a próba ideje ! de jóóóóó ! Tényleg gyorsan eltelt ez a3 ciklus, szerencsére nem volt egyik sem maratoni. Te is a kórházba mész ellenőrzésre ?

Jokaliza, gratula a metforminhoz, reméljük, hogy nálad is szép eredményeket fog elérni a gyógyszer és nem fog nagyon megkínozni a hozzászokás !

Alice, magadról nem is írsz ? :(

Lassan dobbantok :lol:

mniki

Mniki!
Valahogy sosem bírom helyesen beírni a neved. Mindig miniki-t írok, aztán kijavítom. Legalább a nevek ne legyenek hibásak!
Nagyon örülök, hogy javul az állapotod! :)
Csak költözne már be hozzátok egy kis pocaklakó! :)

Zsizsik!
Te munkamániás! :)
Én tutti nem dolgoznék CSAK járógipsszel. Én sem bírnék otthon maradni! :shock: Teljesen meg tudlak érteni!
Megy a drukk a havihoz, vagy inkább egy pozitiv teszthet! :)

Ezoterike!
Örülök, hogy te is rendben vagy! Nem kívánom snkinek azt a tortúrát, amit Csakegy végigcsinált! :?

Anyoka!
Azért még ne jöjjön meg! Inkább csökkenjen a hőd a beágyzódás miatt! Dobj egy görbuszt! :)

Jokaliza!
Üdv a metforminosok körében! :)
Nyugodtan írj és válaszolunk ha tudunk! :)

Lafi!
Ment pü. Légyszi akarj te is bekerülni a táblázatba! :)

Mamint!
Nyugodtan szedheted együtt! Nem bántják egymást! :)
Mi van veled. ÍMostnaság kevesebbet írsz! Csak nem a sok meló az oka :shock: :lol: :lol:

Espero!
Annyira örülök, hogy minden rendben van.
Lesz annak a cudar éjszakának párja! :lol: :lol:
Már annyira izgultam érted, hogy muszáj volt smst írni. :)

Babancs! :)
Ami a baba elhelyezést illeti, nagyon jól gondolkodtok! :)
Én sem bírnám ha másik szobában lenne. Bár azt sem tudom, h helyes. Egyszobában lenni a babával, vagy első perctől külön szobába. Aludj a babával, vagy a férjed mellett! :shock: :lol:
Naiv kérdések. De mire én oda jutok, addig ti már mindent tudni fogtok és átadjátok az infokat! :D

Gabika!
Olyan nagy pocid van! :D Gömb! :D
Vendég

Én nem értem! Merre vagytok? :shock:

Backa!
Hogy vagy tüszőileg? Nem tudunk rólad semmit! :)
Remélem nincs semmi baj! :?

Lara!
Látlak téged is!
Hogy áll a görbéd! ???
Vendég

Kavicska!
Már írtam az illetékesnek, ma , hogy bekerüljek a táblicskuba. Nagyon egyen jár az agyunk!!!
ment püdre válaszpü!

mniki!
Voltam ma tornázni. Tyű, szerintem egyre nehezebb feladatokat ad, kész voltam a végén.

Aztán hazajöttem egy finom kis kakaót lenyomtam forró kiflivel, a kiflit nem akartam megvenni, de ott gőzölgött a polcon a boltban.
És a tornán egy csajszival dumáltam a fejfájásról. Szegény lánynak KÉTnaponta van fejgörcse, ami két napig is eltart.
Nagyon sajnáltam, mondtam is neki, hogy átérzem, mit érezhet ilyenkor.
De ez nagyon durva. Őt is azzal hitegetik, hogy majd ha rendbe jön mindene és helyreáll hormonügyileg....dehát addig kínszenvedés neki minden.
Akkor döbbentem rá, hogy igazán nem panaszkodhatok hogy "csak"két-háromhetente 1-2 napig fáj a fejem.
Vendég

Lafi!
Végre vagy! Már azt hittem ebből a topikból mindenki kiveszett. :lol: :lol:
Sokszor csodálom Kandikát, hogy bírja ezt a sok adatot korrektül, türelemmel vezetni és követni! :shock: :D

Ma én is bűnöztem.
Du 5-kor kezdtem: egy csokicsoda, egy szelet dobos, aztán egy műzli, utánna egy babán, aztán két szelet (nagy szelet) kalács.
És tudnám folytatni, de elfogyott minden ehető.
Tegnap a mézet kanalaztam. :shock: Isteniii! :)
Mindig ez van a ciklus elején. Utálom magam érte. Na jó nem annyira! :)

Rambóka!
Látom csak az iwiw mellett döntöttél. :) Nagyon jók a képek! :)
Hö?! :lol: :lol:

Kincs!
Holnapra temérdek drukkkk...........drukk drukk.
Vendég

Kavicska!
Munka után az a jó kis torna, aztán onnan 1 óra az út haza, és az első, amit tettem, hogy felléptem a netre...mint ahogy anno írtam a mi jellemzi 2007-et-ben, hogy az első a net és a gép bekapcsolása :lol:

Kincs:naggggyon drukkolok és gondolok Rád, aztán írd meg a tapasztalataidat, mert az nekem sem ártana jövő péntekre...
Vendég

szasztok!

Majd még visszaolvasok :)

Mindenesetre Csillagfény: hatalmas gratula :) Tök jó :))))))))))))))

Espero: hű... tök fura lehet, hogy már 3-an vagytok :))))

Skacok... én meg kezdek pánikolni... alig 2 hónap van hátra... jájjj....

(és moccanni se tudok, úgy bezabáltam....)

Migrén: aszonták egyszer az okosok, hogy olyankor szexelni kell :)

lafead: kakaó forró kiflivel... na azt még most is benyomnám, pedig épp moccanni se tudok :) (na majd 2 hónap mulva... már odarendeltem a kórházba a somlói galuskát :))))))
Vendég

Kavicska... kínozz még :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Csakegy!
Szexelni????Hát mindenhez van kedvem, csak szexelni nem :lol:
inkább aludni és aludni és aludni.....

és amúgy meg nyugi, nem kell pánikolni!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

hát... a szex alternatívájaként a maszturbálást ajánlották :twisted: :twisted: :twisted:

(nekem amióta nem szedem a bogyót soha nem fáj a fejem... max. ha nagyon álmos vagyok... de olyankor ha kialszom magam akkor elmúlik... ja, meg terhesen volt 1-2 iszonyú fejfájós hét... szóval tényleg a hormonális háttér lehet a kulcs... a szex meg gondolom felszabadít valamennyit :twisted: :twisted: :twisted: )
Vendég

Szióka!

Lányok, figyu! 3,5 éve várjuk a kis jövevényt. Szerintetek itt az ideje elfogadnom, hogy talán baba nélkül éljük le az életünket? Mostanában ez foglalkoztat. Vélemény??
Vendég

Ginuska, mi tobb mint 6 eve varunk!!!! Pont ma neztem meg a ferty-n, hogy az elso hogorbem 2000 decemberre van datumozva! Ha jol emlekszem, 2000novemberben jartam ezugyben eloszor dokinal...Megertem, hogy ilyesmi foglalkoztat. En ugy vagyok vele, hogy nagyon tudnank szeretni egy oribabat is...
Bar Te meg nagyon fiatal vagy, es boven van idod ilyesmin gondolkozni...
alice27

Gina, ilyenkor mi üt beléd?
A fene egye már meg! Undomiel az NLC-n 5 év (!!) után hozott most össze egy metforminbabát, soha nem volt terhes, és kicsit idősebb, mint te!

Csillagfény, virtuálisan küldök puszit a babád hasikájára, és alig várom, hogy beszámolj, végülis milyen volt az a rettegett szülés! :wink:

Virtuális puszi megy Sárababának is!
Vendég

Gina!
Nem szabad feladni semmit, Isten és az égiek tudják, mikor kell annak a pocaknak gömbölyödnie...
Hidd el, vannak párok, akik sokat vártak és akkor, amikor már nem is számítanak rá, csoda történik.Hány olyant hallani, hogy nem is lehet soasem gyereke és akkor mégis megtörténik a csoda.
Csak bízzál és ne akard görcsösen, mert szerintem, az nem jó.És pozitívan kell hozzáállni nemcsak ehhez a témához, hanem mindenhez!!!Nálatok is így lesz!!!!!Hidd el!!!!!!!!A 2007 mindannyiunk jó éve lesz és van, szóval csak fel a fejjel és bízzál!
Vendég

Ginuska: és ha nem a babát lőnéd be elsődleges célként? Hanem mondjuk egy iszonyú pontos menzeszt vagy hasonlót...

A lényeg, hogy örülj annak is, ha megjön... és törekedjél ennek a tökéletesítésére....

Ki tudja miből lesz a cserebogár... :)

(de e add fel... max. adj magadnak egy kis haladékot.... nem a babára... hanem, hogy a szervezeten teljesen rendbejöjjön... ha pedig a baba úgy érzi, hogy jöhet akkor hidd el, hogy jönni fog:) )
Vendég

Kavicska, majd holnap dobok görbuszt, meglátjuk hogy a reggel hogy alakul (petefészkem egyre jobban érzem + ott a nyomás is rendesen a hasamban... :roll: )
Te aztán bűnöztél rendesen! :lol: :lol:
Tegnap én is... :oops: Párom szülinapja is tegnap volt, tejszínes túrótortát kapott... Mára is maradt belőle... :oops:

Csakegy, nekem mensi alatt van migrénem... :( :roll:

Ginuska, Ne csináld már!!! Igenis lesz babátok!!! Nehogy már ilyeneken agyalj!!! Irgum-burgum!!!

Kincs, Nagyon drukkolok holnapra!

Kép

Kép
anyoooka

Jó éjt mindenkinek!!!!!
:D :D :D :D

Kavicska:már csak néhány este és végre 7vége!!!!Alhatunk sokáig!!!!
Vendég

Hmm, Ginuska, miért, el tudnád fogadni???!!?

Asszem én minden körülmények között egész életemben várnám, az utolsó menstruációmig...Ezt sztem annak kell megtanulnia elfogadni aki rambóka definíciója szerint meddő (azaz nincs méhe).

Szóval 40-43 éves koromig ha más nem tudat alatt de ott lenne bennem a várakozás...
Ne vigasztaljalak a koroddal ugye? Hogy még van 18 éved...

Alice rajtad is annyit gondolkodom...

mennem kell Johanna sír.

Kép

Kép
rejo

HAli

Kavicska
Van összesen 7 virágunk..abból 2 döglödik :? ..ami nálunk van 3 azok szépek,azt nem tudom mitől,mert akkor kapnak inni ha már látom h konyulnak :oops: ..egyszerűen mindig elfelejtem megöntözni őket.Akkor úgy látszik, van a jó kis deformálodot,szél beengedős panellablakoknak is haszna,nem zárja el az összes levegőt,mint a műanyag! :lol: :lol:
Sokat segitettem!? :roll: :D

Espero
De jó h jelentkeztél...már én is gondolkodtam h küldjek -e sms-t,de nem akartam zavarni!Ha lesz időd kérünk szépen a kisasszonyról képet!Orvosok mit mondtak a veséjére???

Csakegy
Mitől zabáltál be ennyire??? :) elárulom neked 1 hónap múlva már kajával ill. anélkül se fogsz tudni megmoccani :lol: :lol:
Dobsz nekünk pocak fotót????

Ginuska
Nem is láttam h mit irtál,hülyeség..ilyenen ne gondolkodjál!!!!

Rambóka
Nagyon elvagytok veszve!Nem akar javulni az az alvás?! :shock:

Kincs
Holnapra megadrukkok!!!!

Migréneseknek kitartást..anno nekem is nagyon sűrűn volt 1-2 naponta,kaptam rá gyógyszert,az helyre rakot+megszünt az idegeskedés!

Köszönjük szépen a dicséreteket :wink: :)

Pussz
Vendég

Andika :)
Kézben tartja a doktornőd a dolgokat...helyes -helyes...nagyon örülök!Kapsz majd vmit(Closty)??
Nati hogy van??Suli jól megy neki..félévije milyen lett???

Jó pihizést!Rád fér! :wink: :)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?