Sziasztok !
Lafi, a mai tornára nem tudok menni
Kavicska
- ezt a mensid miatt, de reméljük hamarosan már babás görbét fogsz felrakni
Anyoo, ki a kedvence Dorkának ? A családban is tombol a Thomas láz, egyszer még le is kellett fordítanom, mit énekelnek
Dorka nagyon helyes leányzó !!
Ella, nagyon jó a gyerekszoba ! Olyan ügyesek vagytok ! No és a pocid
Gyönyörű... ha lehet ilyet mondani
Elnézést lányok, de tegnap hulla voltam. 1/2 8-ra értem haza a dokitól, épp hogy elkezdtem vacsizni, hívott a francia barátnőm. ami persze nem fél órás csevej.. 11 felé meg már nem bírtam írtam.
Szóval Tűű dokinál
- marad az Adimet (most 3x750 mg-ot szedek), azt mondta, hogy tapasztalata szerint 3x500 mg körül kezd hatni a gyógyszer, megint csak elmondta, hogy annyit kell szednem belőle, amit még tolerálok.
Úgy tűnik most jól vagyok ezzel a mennyiséggel - koppkoppkopp -
- a terheléses vércukor, inzulinvizsgálatnak van értelme gyógyszerszedés közben, mert ő az ÉHgyomri értékekre kíváncsi elsősorban, azok hogyan változnak. Nekem pl mindkettő javult.
Azt mondta, hogy természetesen ilyen mennyiségű cukrot egyszerre soha nem viszünk be a szervezetbe és provokálásra továbbra is fel fog menni a vércukor/inzulin ott, ahol korábban is magas volt.
- nálam az a helyzet, hogy beleesek abba a kisebbségbe, akiknél a tesztoszteron ingadozik, de nem kórosan. 3 havonta mindig megnézik. Minél több pé-s hónapom lesz, annál inkább normalizálódnak a hormonok (vagy fordítva
)
- mivel van pé és az eredmények nem romlottak, így nem kell más kezelést alkalmazni. Egyértelmű a javulás és nincs akadálya a bármikori bebabásodásnak
3 hónap múlva a Szent Imrébe kell mennem a vérvizsgálatokra, tök rendes, hogy ezt is elintézi.
Szóval most megint megnyugodtam