Sziasztok!
Davallia
Nálunk még mostanában is előfordul, hogy egyszerre bőg a két fiú, persze már sokkal egyszerűbb az élet, mint az elején, ilyenkor én már csak nevetek kínomban. Lányok nagyon édesek!
Ayse
Nagyon sajnálom, még jó, hogy át lehetett tenni. Gyógyulást Lilinek! Reggel 39,5
Az nem semmi
Ancsi
Jó, hogy otthon vagytok, sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy, még jó, hogy van segítséged! Gyors gyógyulást mindkettőtöknek!
Zsuzsa
Gyönyörűek a Te lánykáid is
Tényleg nem semmi pufika Anna, és mennyit változott
Gondolom, azért a 73 centi miatt nem izgulsz, csak érdeklődsz? Változtatni úgysem lehet a dolgon
Gergő 85 centi 16 hósan
De mi nagyok vagyunk.
Ovi: Én nem igazán értem ezt sem, hogy öt évesen miért kötelező az ovi, hiszen Balázs 7 évesen fog suliba menni / jelzem, oda sem óhajt menni egyelőre.../, tehát ha 5 évesen bekerül oviba, akkor is két évet el fog ott tölteni. / amit nem bánnék persze!/ Eddig mindenesetre minden oviban úgy mondták, hogy 5 évesen már be kell venniük, pedig szerintem úgy van hivatalosan, hogy a suli előtti évben. De utána fogok nézni a témának, mert pl. férjem egyáltalán nem járt oviba, csak iskolaelőkészítőbe hetente talán két napot, és szerintem akkoriban szigorúbbak voltak a dolgok / de nem hiszem, hogy a törvény változott volna/. Sajnos vannak hátrányai ennek a "nem kötelező felvenni 3 évesen a gyereket"-nek, de én nem bánom egy pillanatig sem, hogy nálunk nem kötelező az ovi! Nem is értem, a franciák ezt hogy gondolják...
Ja, és itt Erzsébeten nekem azt mondták, hogy a körzeti oviba kötelező 5 évesen felvenni létszámon felül is, mondjuk azt nem tudom, olyankor mi van, ha egyszerre 5 létszámon felüli 5 éves gyerek jelentkezik. Itt a kerületben olyan 10 óvoda biztos van, és ebből négybe bejutott volna Balázs év közben is akár, egy-egy hely előfordul azért. Persze nyilván a legjobb ovik telnek meg először.
Nem tudom, mi van Gergővel az utóbbi időben, de eszméletlen sokat szopizik éjjel
Nappal is, de az nem zavar
Komolyan mondom, reggelente az az érzésem, hogy szemmel láthatóan kerekedett egy éjszaka alatt. Ha ez túlzás is, az biztos, hogy nagyon belehúzott a hízásba. Más gyerek ilyenkor kezd formásodni, nyúlni, stagnálni, ő meg csak dagad.
Evése ehhez mérten nagyon visszafogott, csak lesek, egyes kortársai mennyit esznek. Még Balázs sem éri el ezeket a mennyiségeket
Zsóf
Hasonlóan keveset eszik Gergő is. És sajna a gyümik neki sem csúsznak
Minden nap fogok egy csomót, megpucolom, gusztán tálalom, és egy-egy harapás fogy el mindkét fiú részéről, a többit mi esszük meg apjukkal... Pedig láthatják ők is a jópéldát.
Rokica
Jó, hogy túl vagytok a laktózteszten, gondoltam rátok! Épp egy éve volt Balázsnak ugyanez ugyanott, nagyon szar volt, pedig ő nagy, bár talán épp ezért is. Nagyon tudott ellenkezni, először neki is muszáj volt a babáknak való maszkot feltenni, mert önszántából nem fújt, de aztán rájött, hogy az kevésbé rossz.
Én is nagyot néztem, amikor kiderült, hogy nem lisztérzékeny, annyira egyértelmű tüneteket produkált. Szóval bármi lehet. Amíg az eredményre vártunk, törtem a fejem, mi lenne a jobb, tulajdonképpen féltem az élethosszig tartó diétától, de szerettem volna már tudni, mi is a baja. De miután negatív lett, és a panaszai is elmúltak szépen, természetesen így a legjobb
Nyilván a tejallergiát is jobb lenne megúszni. Nem emlékszem: az kinőhető?
Bocs, kicsit hosszú lettem...
J.