Sziasztok!
HÚ de sokat írtok!!!
CSak kapkodva olvastam, hogy legyen még erőm, időm írni is vmit.
Na látom paramamik ismét beindultak.
Farkasból nem szabad kiindulni!!!!! Higyjétek el, hogy amelyik baba mondjuk később áll fel, az gyorsabban behozza a "lemaradást". Pl. Niki 9,5 hósan állt fel, de ahogy elnézem a képeken másfél hónap alatt, többet fejlődött mint Farkas 3 hónap alatt. Nekem úgy tűnik mindjárt elindul, mármint Niki. Farkasról meg elhatároztam hogy nem írok több nagymozgást. Csak ha mindenki elindult.
Samu nagyon szép, tényleg tök jó nagy haja van, és milyen sűrű. A titkos forgáshoz gratulálok, és
Zsófi azért ez is eredmény, mégha nem is látod!
Kata, a családod fantasztikus! A szüleid is nagyon szépek és kiegyensúlyozottak. Mi hárman vagyunk lányok testvérek és hangoztatjuk, hogy milyen jó család vagyunk, de ilyen képek még soha nem készültek rólunk, sőt képek se készülnek. Ezen azért elgondolkodtam...
Lizi pedig meg fog gyógyulni. Olyan nehéz vígasztaló szót írni, és olyan rossz érezni az elkeseredettséget a mindig optimista hangodban,és olyan jó lenne ha tudnánk segíteni, de nem tudunk mást írni, csak azt hogy MEG FOG GYÓGYULNI!!!!!MEG FOG GYÓGYULNI!!!!MEG FOG GYÓGYULNI!!!!!
Tényleg nagyon szép, és ügyes, annyit nézem a képeit, és nem hiszem el, hogy ilyen nehéz megtalálni azt a fránya gyógyszert, de meg fogják találni, és hatni fog!
REni, ha segít vmit, az éjszakáink dettó olyanok mint a tieitek. Én teljesen ki vagyok már készülve. Vmelyik éjszaka mikor járkáltam Farkassal úgy megtántorodtam hogy majdnem beestünk a járókába. Totál kész vagyok alig alszom, és sajnos ideges is vagyok. Farkas éjfélig -egyig fél-3/4 óránként kel, aztán mondjuk alszik kettőt, aztán megint felébred és fent van 2 órát,. Azalatt sír, nyűglődik és semmi nem jó neki. Szoptatom, teáztatom, ringatom ,beteszem a mi ágyunkba semmi nem jó. Végül elfárad és elalszik 1- max.2 órára.
Egyébként ma kijött egy újabb foga, a hetedik, és az elmúlt hét alatt a harmadik!!!!
Szóval kitartás, lehet, hogy NIkinek is a foga.....
Zsóka, a tanfolyamon volt egy szintén gyeden lévő anyuka 14 hónapos kislánnyal. A lényeg, hogy most van a kislány bölcsis beszoktatáson. 14 hónapos de még pépeset eszik. A bölcsisnők azt mondták, hogy addig nem feltétlen kell rágni tudni a gyereknek amíg 4 örlő foga ki nem jön, az meg két éves kora körül lehet. Tehát nem kell erőltetni annyira. Én abba is hagyom a próbálkozást egy időre, mert Farkas mindentől öklendezik még mindig.
Julcsi, tök jó hogy Barnus jobban eszik, meg az is hogy megnézi másik orvos. JAja de jó lenne, ha nem kellene műteni. de ha esetleg kell akkor gondolom, 1-2 év múlva lesz, nem? vagy mostanában az is ? Hú, mit is kérdeztél a főzelékről? Hogy mennyit eszik? Kétszer eszik főzeléket színültig a pohárból( kb. 260 ml.), ezenkívül 200 ml pépet, 60-80 ml gyümölcsöt, és 2x230 tápot. )
Edus gyönyörűek vagytok!!!!! Kicsi Zsé nagyon ügyesen eszik, Zsigu meg a játékok között! Az művészi fotó!
Angi, a kölesgolyót én kérdeztem, köszi, vettem már én is
magamnak, meg a kutyának
ha bejön, azzal küldöm ki.
. Farkasnak nem merem adni, nem is tudom mirét vettem.
Tök jó, hogy javulnak az éjszakáitok.
Panni, Márk nagyon ügyesen mászik a lépcsőn!
Rólunk: tanfolyamnak vége, 3 hét múlva vizsga, anyagmennyiség rengeteg., úgyhogy továbbra is ritkábban jövök majd.
Most búcsúzom, mindenkinek puszi, és jó éjt.
Ja és köszönöm a hiányolást, aranyosak vagytok, ti is hiányoztok!
Mircike, Timi,Marcsi, Nóra, Fatima nektek most nem írtam, de puszi!
Jaja, Marcsi: Laura nagyon édes ahogy pakol!!!:)