Új privát üzeneted érkezett!

EEG :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
nem jobb. maga a felvétel szuper lett, mert sikerült Lizunak elaludnia azzal a sapival meg elektródákkal a fején :? szóval nem mozgott be, így a felvétel jó. (múltkor nem aludt és maga a felvétel sem lett túlságosan jól értékelhető...)
de az agyhullámok nem jobbak. a 12 (káromkodás-káromkodás) injekció után sem!!!!!!!!! én teljesen kivagyok, még a drnéninek is elpityeredtem, de nagyon rendes volt. én ilyen orvossal még nem is találkoztam! :shock: :roll:
most az egyik gyógyszert levesszük lassan, és helyette jön majd egy másik. de folyton ott visszhangzik amit mondott: hogy amiket most kap ez a kombináció szokott a leghatásosabb lenni..............
én nem is tudom mil lesz ha nem múlik el. azaz tudom és épp ez a baj hogy semmi jó! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
hazafelé már kibőgtem magam az autóban, szerencsére nem mentem neki semminek... :oops: :cry:

szóval ez nemazénnapom! de lesz ez még így se.
lmkata
 
 


Panni olvasom, most látom!
köszi&puszi!
lmkata
 
 


Sziasztok!

Voltunk ma a cégnél Nikkancsával melózni kicsit! Tök jól esett!
Mostmár teljesen tanácstalan vagyok alvásügyileg :( :( :(
Egyszerüen nem tudok mit csinálni már... Szinte félóránként-óránként fentven és alig akar visszaaludni :roll: Éhesnek tuti nem éhes (kapja a +tápszert szopi mellé), szomjasnak nem szomjas (megkínálom vizzel), nem kakis, nem pisis, kivettem a hálózsákból és csak betakarom, szoval az sem. A fogát bekenem (sőt az este kipróbáltam, és adtam neki panadol ájdalomcsillapítót hátha annyira fáj a foga), de akkor sem aludt... Átraktam az ágyat máshová, de az sem egített... Szóval passz... Kezdek már rettegni az éjszakáktól :cry: Már azon gondolkodom, hogy elviszem az alvásambulanciára. Ötlete van valakinek, hogy mit próbáljak még ki??????

Julcsi
Az egészségügyi mozgás=játék :D , hogy beinduljon az emésztése!
Jaj de jó, hogy találtatok másik dokit aki megnézi Barnust!!! Tényleg, tegyél már fel képet róla ha tudsz!!!!!
Szerencsére nem sokat sírt a baleset után és nem is dagadt be, csak egy csít látszódik neki...

Edus
Olyan szépek vagytok a fiúkkal (na meg a pocaklakóval :wink: )! Milyen ügyesen ül-eszik már Zs! Nagyon aranyosan alszik ZS!!! Niki nem hajlandó máshol elaludni, csakis a kiságyában :roll:

Panni
Márk haláli a nyelvnyujtogatós képen :lol: :lol: És milyen ügyesen lépcsőzik kérem 8)
Niki is lépcsőzik (de csak 1-2fokot), de csak a lépcsőházban van rá lehetősége, oda meg nem tud kimeni mert leválasztottuk a szintünket egy elhúzhatós vastag tejüveg fallal biztonsági okokból! De egyébként mindenre mászna... Ha az ölembe van a gépnél, seperc alatt a klaviaturán térdel :roll:

Kata
Nagyon drukkolunk az EEg hez, hogy jó dolgokat mutasson!!!!

Zsófi
Hanyadikán is lesz a TV-be az Angolkák??
Még akartam írni, hogy én vettem vagy 5 babaszakácskönyvet és mindegyikben tök mást ír, hogy mit mikortól :roll: ... Szóval minden "nagykönyv" más... Na meg minden doki is :roll:

Én is úgy tudom, hogy bezárják a Budait... A TV-ben láttuk.

Teszek ma fel néhány képet később!

Pusza mindenkinek!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 

 
 

Jaj Kata nagyon sajnálom :( :( :(
Lehet, hogy Lizunak a másik kombináció lesz a hatásos, vagy a harmadik.... Minden gyerek más, és gondolom máshogy is reagál a gyogyókra. Kitartás!!!! Tudom könnyű ezt mondani :( De vigysztaljon az, hogy azért szépen növöget, fejlődik! ÉS MOSOLYOG!!!!! RÁD!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


köszi Reni... ha jobb napja van akkor tényleg szépen növöget, fejlődik, és mosolyog rám...... de azért nem 100%-ig úgy mint egy átlag baba............ és amíg görcsöl, addig nem is tud úgy fejlődni azt mondják az okosok.......... megyek, felébredt a Kincsem!
lmkata
 
 


lányok!!!!!!!!!!!!!! nem tudlak titeket utolérni!!!!!!!!!!!!!! áááááááááááááá

Kata!!!!!!!!!!!!!!! kitartás, mit is írjak! csak fog ez javulni, legyetek türelemmel!!!!! olyan csodálatos a pici lány!! és az egész család olyan békés és tele van szeretettel :) annyira látszik rajtatok!!! és sok sok drukkkk!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nóri!!! bocsánat!!!! :oops: :oops: :oops: Farkónak nagyon boldog hófordulót!!!!!!

kicsi Nikinek is boldog hófordulót!!! és puszi hegyek a pici nőnek!!!

Szilvi, ha még aktuális! nekem volt szülésznőm!!! Annamária és én csak szperlatívuszokban tudok róla beszélni!!!!!

Minden babó gyönyörű!!! és hát Zsóka, Marcipán szemei és pillái!!! hát komolyan elolvadok!!!

Zsófi, hogy van Samu???

Edu, pihengessél!!!!!

mi ma megyünk oltásra............
amúgy egy picit javultak az éjszakáink, de nem akarom elkiabálni......
mangó
 
 


ja meg azt akartam írni, hogy valaki kereste a kölesgolyót, lehet a dm-ben is venni, én is szoktam rágcsálni, hogy ne egyek mást......


meg Kata, akartam írni, hogy olyan jó, hogy Noémi odaköltözik hozzátok!!!! mit reagált a főnöke?
mangó
 
 


Kata!

Nagyon sajnálom, hogy az EEG nem lett jó! Biztosan meglesz a jó megoldás a problémára, hogy Lizunka elmúljanak a görcsei. Én is azt tudom mondani hogy vígasztaljon az ahogy mosolyog és gyarapodik Lizu, a többi problémát a megfelelő gyógyszerezés megoldja. Biztosan nagyon nehéz a megfelelő gyógyszerek kombinációját megtalálni, de a doktornéniteknek menni fog.
Tesódnak sikerült beszélnie a főnökével? Mikor költözik hozzátok? Minden segítség elkél Neked.

Fel a fejjel!!!!!

Nóra

Kép
Kép
Kép
anaci
 
 


Kicsi Domának boldog 4. hófordulót!!!!!!!!
mangó
 
 


arik vagytok! de tényleg! :wink:

Noémi beszélt a főnökével, aki nem örült nyílván a dolognak, mert már elég kevesen vannak a cégnél, sokan mondtak fel az utóbbi időben (vajon miért? nem kéne ezen a kedves vezetésnek elgondolkodnia?...) szóval ő meg ugye relative új is, augusztus óta van ott. lelkes, ügyes, okos, értelmes.. szóval nem akarják elengedni. április előtt semmiképp.
de abban maradtunk, hogy ő akkor is eljön, mert most fontosabb neki is hogy nekem segítsen. ez nagyon klassz :roll: :lol:
de amúgy sokat az ellen tenni h ő eljöjjön úgysem tudnak.............

azért mivel olyan jófej, marad még 1-2 hetet átadni a dolgait.
lmkata
 
 


megyek dajkálni, mert nagyon álmos vagyok de az istennek sem tudok elaludni szindróma van :roll: :D
lmkata
 
 


Kata, majd csak hat valamelyik párosítás.Tuti, csak hát rá kell találni a megfelelőre. :roll: :wink: :wink:
És én is csak azt tudom mondani, hogy ritkaszép és okos kislányod van, aki imád Téged!!!

KépKép
logi
 
 


Atyaég, már 4 hónapos Dominik??? :shock: Isten éltesse a "nagy"fiút!!

Bendének boldog 3. hófordulót!!!!!(el sem hiszem, most született....)

Kép

KépKép
logi
 
 


kb 2 percet dajkáltam, és bealudt a kisasszony, majd betettem a helyére, persze felriadt, de ügyin visszaaludt :lol:

maiak:

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép
Kép
lmkata
 
 


Kata kitartást!!!!! fel a fejjel. biztos h meg fogják találni azt ami hatni fog. ha nem a második, akkor a harmadik gyógyszer lesz az. ne izgulj. meg kell találniuk. lizu meg addig is mindenre és mindenkire fittyet hányva fejlődik.

BOLDOG HÓFORDULÓT DOMÁNAK.

Reni sajna nincs ötletem. kitartást neked is. elég tanácstalan vagyok.

voltunk tornázni, annak ellenére h a fiatalember a 6os kelése után amikor 8kor visszatettem össz 30 percet aludt.mégis kibírta!! nagyon örültem neki.

viszont annyira elkeserít, h csupa olyan kisbaba van a környezetemben, családi és baráti körben aki nemhogy ennyi idősen minden irányba már rég forgott, de már felülnek (!) ülnek, hintáznak a játszótéren- mert már annyira ülnek, kúsznak, stb stb. nekünk meg van ugye ez a nyavalyás hátról hasra csak balra. (és persze a titkos hátra, de hiszem, ha látom...) jobbra még csak oldalra sem tud elfordulni..

basszus hat hónapos korában farkas már állt! lolo kúszott...

ahogy elnézem samut sose megy neki a hátárafordulás. egyszerűen nem jön rá h a karját kell kinyújtani, v behúzni v valami. tolja fel a popsiját erölködik, de a kezével kitámaszt így az istennek nem fordul. olyan rossz.
mindig beszálmolnak a hasonló korú babás anyukák, h képzeld jenőke felült. karcsika meg kúszik. én meg itt aggódom, h az én babóm ilyen gáz, h még a legeccccerűbb forgás se megy neki? ok. lusta. de próbálná ő csak nem megy...

áááááááááááááááááá
kerekpocak
 
 


nekem alvós lizu a kedvencem!!!! cukormackó!!!!!!
kerekpocak
 
 


Zsófi, ha ennyire aggaszt, akkor sztem vidd el valahová h nézzék meg! nem mintha baja lenne szerintem :wink: , de akkor 100% megnyugszol etéren!
Hm??????????????????
Dévény, HRG, Gézengúz????????????? ők mind nagyon jók! és pont erre vannak, hogy ha kétkedik a szülő, akkor ők ránéznek, és megmondják h valóban lusta a baba vagy esetleg kell egy kis segítség neki.
de tényleg!!!! mit gondolsz????
lmkata
 
 


Farkas állt 6 hónaposan????????????? :shock: :shock: :shock: :shock:
Jesus ! :lol:
lmkata
 
 


igazából sztem kiröhögnének. ez nem egy objektív dolog. tudom h minden babának más az üteme, csak olyan rossz, h csupa ilyen hiper gyerek van körülöttünk. néha úgy elkeserí.
kerekpocak
 
 


ja ma a tornán egy konduktor csajszi mondta h samunak semmi baja. nyugi nyugi, csak a saját üteme.... stb stb.
könnyű neki. egy napon születtek samuval és az ő gyereke már felül (!) és kúszik...
kerekpocak
 
 


Zsófi, üdv. a paramamák körében :lol: . Na most akkor gondolj bele abba, hogy Marci még nem állt föl :shock: , holott az összes hasonló korú ismerősünk már régóta ácsorog, lassan szaladnak..
Sőőőt ahogy írod, a hathósok is már kúsznak-másznak-állnak. Ülnek is?? Marci 8 hósan ült fel teljesen egyedül magától :?
Szóval most érdekesen hangzik, hogy én mondom, de tutira nincs semmi baja Samunak. 1000%!!! Ő egy lustább tipus, ugyanúgy, mint Marcipán. Futhatunk még utánnuk, meglátod!!! :wink:

Nekem meg az ujjacskákat rágcsáló a kedvencem :wink: :P :D . Annyira formás kislány! :wink:

KépKép
logi
 
 


De azért én is néha pánikolok ám, hogy miért nem állt még föl Lustamarcipánó... :oops: :oops: :oops: már én is gondolkodtam azon, hogy elviszem egy dévényes gyógytornászhoz :roll: .

Kata, én is úgy emlékszem, hogy Farkas 6 hósan állt fel. De Lolóka is hamar állt.

KépKép
logi
 
 


para-mama :arrow: :lol: :D :) 8)
csatlakozom! (bár nekem papírom van róla h jogos :wink: :roll: :? )

na most már aztán kikapcsolom a gépet!

páááá...
lmkata
 
 


Jajdenagyonédeeees!!!! Az :lol: :lol: a pocak :lol: ! Nagyon finom lehet az a kezecske :D

Zsófi
Próbáltátok már a pokrócos forgássegítést? Nálunk az segített. Tényleg nyugi! Niki 8hósan nénykézláb,9hósan ült fel, másnap elkezdett mászni, 9,5 hósan felállt... Nyugi :wink:


A legújjabb, hogy egész nap a járássegítőkkel rohangál! Már az egész nappalit bejárja vele :lol: Folyamatosan megy velük.
Jaj, és végre integet!!! Olyan cuki :lol:

No, akkor én is teszek fel pár mai céges képet meg párat az elmúlt napokból!

Kép
Cégnél ma

Kép
Imádom!!!

Kép
Végre egy alvós kép :lol:
Ma hazafelé a kocsiban!

Kép
Úgy szeretem anyut!!! Puszi!

Kép
2percig álló házikó :roll:

Kép
2perc után...

Kép
Ezzel nyomatom egész nap!

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


elírtam.........nem 8 hósan, hanem 9 hósan ült fel marcipán.

KépKép
logi
 
 


Jaaaaaaaaaaaaj de gyönyörűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!!
logi
 
 


reni: nem vagyunk kispályások... csinálok én mindent. bár nemtom attól hogy tanul meg hátára fordulni ha egy takarón átfordítom??? amúgy meg ezt sem értem. állítólag ez a könnyebb....
zsóka köszi.. egy cipő...

na mindegy... Kép Kép Kép
kerekpocak
 
 


Állítólag a lendület, meg ilyesmi...passz... Én oda-vissza gurítgattam naponta töbször szegénykét :lol:

Nagyon CUKI :D :D :D Eszméletlen jó kispasi!!! És milyen nagy a haja!

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Naggyon cukimackó :P . Ezt a pokrócos görgetést én is hallottam,állítólag elősegíti a forgástanulást :roll: .
Samunak a mosolya elképesztően pasis. Minden nőt levesz majd a lábáról, készülj Zsófi. :D :wink: . Nekem a szeme is nagyon bejön. :P

KépKép
logi
 
 


Zsófi! Ne izgulj, Samu nincs is lemaradva, van neki egy saját tempója azt követi, tudod minden gyerek más. NINCS SAMUNAK SEMMI BAJA!!!!
Nagyon szép, értelmes, és a képeken hihetetlenül huncut pasi Ő.

Niki rettentően helyes, nagyon csajszis :D :D :D !!!
Jó az az izé amivel megy, mi az? Hol vettétek?

Nekem a nagyok Ikeás ládát tologattak a parkettán azon tanultak járni. Ez a kis valami jobbnak tűnik. Nálunk a parketta eléggé megsínylette azt a tili-toli időszakot. (Szép nagy szántások vannak rajta)

Liza ma megfogott egy peust (mondjuk véletlenül), és nagyon jól el volt vele vagy fél órát. Majd teszek fel képet is, de most megyek vacsizni.

Sziasztok!

Nóra

Kép
Kép
Kép
anaci
 
 


nóra köszi: tudom h minden gyerkőc más, csak sajnos a körülöttem lévők mind turbók...
ren:i már 4 hós kora óta pörgetgettem... pókróccal és anélkül. de igazából akar ő csak nem jön rá h a karja miatt nem tud átfordulni... mindig beakad.. mert letámaszt és nem jön rá h be kellene húzni, v ki kellene nyújtani.

meg sem dícsértem nikit aki rettentően édes!! az alvós meg a puszilós képek a kedvenceim!!!!

nóra lizi édes lehetett!!! kérünk képeket!!!

már 3 napja fogyó!!! ma tornáztunk is.. ugye (baba-mama), ja és tejszines spenótos gnocchit főztem!!! (12ig lehet ilyesmit enni) főleg apa ette.

zsóka köszi!!!
kerekpocak
 
 


reni 2 kérdés
1. annak a fekete pólónak nincs háta? szal ilyen mélyen dekoltált?
2. volt már ilyen hosszú a hajad? nagyon szép!!! tök jól nézel ki. én télllleg nem látom h hol van az a plusz x kiló amiről beszélsz! (nagylábujj? sarok?)
kerekpocak
 
 


jaj angéla: samu jobban van, nincs már se láza, se hőemelkedése, az orrát porszívózom naponta többször, de hát az egy idő sztem.
veletek mi van? éjjelek javulnak?

és edu nem írtam h zsék iszonyúúúúú cukik!!! a játékok közt alvós csúcsszupi!!!!

panni márk irtó ügyesen mászik fel a lépcsőn!! le is?

julcsi h vált be a botmixer?

zsóka Borka jár még úszni? hogy megy neki???

mircike???????????????? :shock:

klári?
melba?
edu?
timi?
nóri?


hiányoztok lányok!!!! (ugye nem hagytam ki senkit?)
kerekpocak
 
 


na még 1 Kép
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Igérte,képet,most itt ülnek a lányok az ölemben, és csak ezt tudom feltenni. Majd később még rakok. Kép Anya ls a lányok 2 hete

Kép
Kép
Kép
anaci
 
 


bocsi a hibákért, de nem férek a billentyűkhöz.

Kép
Kép
Kép
anaci
 
 


micsoda szép négy csajszi!!!!! nagyon helyesek vagytok!!!!!!!
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

HÚ de sokat írtok!!!

CSak kapkodva olvastam, hogy legyen még erőm, időm írni is vmit.

Na látom paramamik ismét beindultak.:) Farkasból nem szabad kiindulni!!!!! Higyjétek el, hogy amelyik baba mondjuk később áll fel, az gyorsabban behozza a "lemaradást". Pl. Niki 9,5 hósan állt fel, de ahogy elnézem a képeken másfél hónap alatt, többet fejlődött mint Farkas 3 hónap alatt. Nekem úgy tűnik mindjárt elindul, mármint Niki. Farkasról meg elhatároztam hogy nem írok több nagymozgást. Csak ha mindenki elindult. :) :)

Samu nagyon szép, tényleg tök jó nagy haja van, és milyen sűrű. A titkos forgáshoz gratulálok, és Zsófi azért ez is eredmény, mégha nem is látod! :)

Kata, a családod fantasztikus! A szüleid is nagyon szépek és kiegyensúlyozottak. Mi hárman vagyunk lányok testvérek és hangoztatjuk, hogy milyen jó család vagyunk, de ilyen képek még soha nem készültek rólunk, sőt képek se készülnek. Ezen azért elgondolkodtam...
Lizi pedig meg fog gyógyulni. Olyan nehéz vígasztaló szót írni, és olyan rossz érezni az elkeseredettséget a mindig optimista hangodban,és olyan jó lenne ha tudnánk segíteni, de nem tudunk mást írni, csak azt hogy MEG FOG GYÓGYULNI!!!!!MEG FOG GYÓGYULNI!!!!MEG FOG GYÓGYULNI!!!!!
Tényleg nagyon szép, és ügyes, annyit nézem a képeit, és nem hiszem el, hogy ilyen nehéz megtalálni azt a fránya gyógyszert, de meg fogják találni, és hatni fog!

REni, ha segít vmit, az éjszakáink dettó olyanok mint a tieitek. Én teljesen ki vagyok már készülve. Vmelyik éjszaka mikor járkáltam Farkassal úgy megtántorodtam hogy majdnem beestünk a járókába. Totál kész vagyok alig alszom, és sajnos ideges is vagyok. Farkas éjfélig -egyig fél-3/4 óránként kel, aztán mondjuk alszik kettőt, aztán megint felébred és fent van 2 órát,. Azalatt sír, nyűglődik és semmi nem jó neki. Szoptatom, teáztatom, ringatom ,beteszem a mi ágyunkba semmi nem jó. Végül elfárad és elalszik 1- max.2 órára.
Egyébként ma kijött egy újabb foga, a hetedik, és az elmúlt hét alatt a harmadik!!!! :shock:
Szóval kitartás, lehet, hogy NIkinek is a foga.....

Zsóka, a tanfolyamon volt egy szintén gyeden lévő anyuka 14 hónapos kislánnyal. A lényeg, hogy most van a kislány bölcsis beszoktatáson. 14 hónapos de még pépeset eszik. A bölcsisnők azt mondták, hogy addig nem feltétlen kell rágni tudni a gyereknek amíg 4 örlő foga ki nem jön, az meg két éves kora körül lehet. Tehát nem kell erőltetni annyira. Én abba is hagyom a próbálkozást egy időre, mert Farkas mindentől öklendezik még mindig.

Julcsi, tök jó hogy Barnus jobban eszik, meg az is hogy megnézi másik orvos. JAja de jó lenne, ha nem kellene műteni. de ha esetleg kell akkor gondolom, 1-2 év múlva lesz, nem? vagy mostanában az is ? Hú, mit is kérdeztél a főzelékről? Hogy mennyit eszik? Kétszer eszik főzeléket színültig a pohárból( kb. 260 ml.), ezenkívül 200 ml pépet, 60-80 ml gyümölcsöt, és 2x230 tápot. )

Edus gyönyörűek vagytok!!!!! Kicsi Zsé nagyon ügyesen eszik, Zsigu meg a játékok között! Az művészi fotó! :) :)

Angi, a kölesgolyót én kérdeztem, köszi, vettem már én is :arrow: magamnak, meg a kutyának :) ha bejön, azzal küldöm ki. :) :). Farkasnak nem merem adni, nem is tudom mirét vettem. :) Tök jó, hogy javulnak az éjszakáitok. :)

Panni, Márk nagyon ügyesen mászik a lépcsőn! :)

Rólunk: tanfolyamnak vége, 3 hét múlva vizsga, anyagmennyiség rengeteg., úgyhogy továbbra is ritkábban jövök majd.

Most búcsúzom, mindenkinek puszi, és jó éjt.

Ja és köszönöm a hiányolást, aranyosak vagytok, ti is hiányoztok! :)

Mircike, Timi,Marcsi, Nóra, Fatima nektek most nem írtam, de puszi! :) :)

Jaja, Marcsi: Laura nagyon édes ahogy pakol!!!:)

Kép
nóri8
 
 


Nóra, gyönyörű lányok vagytok! Még egy csajszi, és olyan családotok lesz , mint Katáéké. :)

Kép
nóri8
 
 


Nóri
Csak nem elindult Farkas?????
Na akkor tényleg nem vagyok egyedül az éjszakázásügyben... Én is néha tiszta ideg vagyok már :( Borulás gyerekestül ismerős :( :lol:

Anaci
Tök olyanok vagytok mintha tesók lennétek :D !!!! Megkérdezhetem hány éves vagy (ha nem vagyok túl indiszkrét :oops: )? Nagyon hasonlítanak rád a lányok! Tündéri család vagytok!!!!

Zsófi
A felsőnek van háta csak arany színű. Nagyon vagány darab (Bella Mode modell :wink: )!!! Nagyon szeretem! Van még belőle :wink: !És ezek szerint slankít :lol: :lol: Tényleg nem látszanak a hájaim a képeken, pedig hidd el vannak :roll: ... Has, fenék, comb.... És a karom is szépen megvastagodott a sok izomtól :roll: ...


R

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Reni, nem, nem indult el Farkas! Pedig őszintén szólva már kicsit várom, hogy elinduljon. pedig mindenki azt mondja hogy akkor kezdődnek csak a fárasztó napok, de azért várom. Szerintem van még 1-2 hónapunk addig.

ja, és az előbb elfelejtettem:

NIKINEK NAGYON BOLDOG 11. HÓFORDULÓT!!!!!!

Kép
nóri8
 
 


Na akkor most kistafírozlak benneteket képekkel. Mindet ma csináltuk, és nem tudtam választani belőle. Megkapjátok mind :lol:

Köszönöm a bókokat. Nem titok 32 éves vagyok, (illetve majd márciusban leszek) de csak 22-nak érzem magam. Ezen nem változtatott a 3 csajszi sem.

Na jöjjenek a képek.

Kép Liza és a pelus Kép Apa vigyázza az álmom Kép teljes erőbedobással alszom

Kép
Kép
Kép
anaci
 
 


Anaci
Az a járgány egy járássegítő és kismotor egyben. Használtan vettem a Vaterán (vagy a Teszveszen, nem emlékszem...). Ha összecsukjuk akkor átváltozik egy lábbalhajtható járgánnyá!

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Jaj nagyon édesen alszik!!! Mintha apa is élmos lenne :D
Hát inkább 22-nek nézel ki :D

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Amik lemaradtak:

Kép Flóra fürdik

Kép Emma fürdik

Kép És még egy pelusos kép

Mára már eldugulok, mindenkinek pihenős, nyugis éjszakát!!!!

Kép
Kép
Kép
anaci
 
 


Jóestét! :)

Szóval nem lesz időm, ez már tisztán látszik :?
Egy merő rohanás a nap, mivel 11-re legkésőbb haza kell érni, bárhová is megyünk, mert akkor ebéd előkészületek, ebéd fél tizenkettő, déltől altatás, fél egyig elalvás, egyig elkészülés. Különben nem megy... Ma elmentünk turkálni a turkálós csaj lakására :wink: (már kicsit törzsvásároló vagyok?!?) és jól elizéltük az időt, ja összesen 5500 Ft-ért vettem 17 db cuccot (póló, pulcsi, nadrág) és 3 cipőt is. HM CA mind :)
Naszóval elizéltük az időt, dél volt mire hazaértünk, ááá. Nem szólnának, ha késnék, dehátugye, lesz még más biztosan, amire tartalékolnom kell a jófejségüket...

Julcsi itt a bóbita... én úgy memorizálom, hogy négy versszak van, táncol, játszik, épít, álmos. És ha ez eszembe jut, akkor jön a többi szöveg is :)
http://fabien.freeblog.hu/archives/2006 ... logatason/
Drukk a másik dokihoz, remélem minden OK lesz!!!

Fényképek nagyon-nagyon jók!!!!
Fiúk egytől egyig édesek, Márk, Bala, Samu, remélem nem hagytam ki senkit!!!!!
Liza elképesztő tündér, ahogy alszik... Katacsalád szuperjó! Ennyi tesót, és milyen fiatalok a szüleid!!!
Lolóka és Niki nagyon hasonlítanak!!! Édes mind kettő! Reni nagyon jól nézel ki!
Zs család tündér!!! [Szia Imi! Hard az sajnos :)]
Anaci lányok szintén tündérek! Olyan jó kislányoknak néznek ki! Nagyon fitt vagy, meg nem mondanám, hogy három gyermek mamája vagy! Édes pici Liza, hogy el lesz majd kényeztetve!!!

Remélem senkit se hagytam ki, mert mindegyik képnél sokat elidőztem ám, inkább azokat nézegettem, mint olvastam!!! 8)

Munka még mindig lelkesít, de az nagyon nem jó, hogy nem tudok jönni olvasgatni! Nagyon hiányzik, hogy csak úgy idekattintok, és van valami valakivel, és lehet dumcsizni. Á.
Fáradt vagyok, de valahogy nagyon :)

Mindenkit puszilok. M.
mircike
 
 


hu, gyorsan átlapoztam a mai termést. Volt pörgés rendesen! :roll: :roll: :P

NIKI, EMMA, FLÓRA, LIZA, LIZUCUKORBORSÓ TÜNEMÉNY CSAJSZIK!!!!!!!!!!!!!!!MINDEGYIK EGY KIS ANGYALKA!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P (kivéve, amikor nem :oops: 8) :wink: )

SAMU KISPASI IS CSODASZÉP!!!!!!!!!!!!!SZÍVDÖGLESZTŐ, MINT MINDIG! :P :P

Nóra, te is nagyon csini vagy, és sztem sem látszik, h 3 "kisördög" idegel! 8) :wink: nagyon szépek vagytok együtt, és valóban, olyan, mintha Liza után apája is kedvet kapott volna a durmoláshoz! :) :)

Kata, fel a fejjel! :) Én is hasonlókat tudok csak sajnos írni, mint a lányok, h nagyon bízom, h megtalálját a kis ribizlitek számára a megfeleő gyógyszer együttes, ill h holnap a tornán minden rendben lesz, és bizakodó dolgokat fognak majd mondani nektek! :oops: :? 8) (nem tudom, mennyire lesz időd+energiád+kedved, de ha lesz, akkor szívesen vesszük az újabb infokat!!!!!!!!! 8) )

Mircike, welcome on the board! 8) :wink:
(de ugye nem az lesz a következő bejegyzés a blogon, hogy: "zárul Mi(r)ki(ó) mókatára" :wink: imi)
mazsolák
 
 


Én is nagyon rohanósan, majd holnap bővebben!

Mircike, Nóri! :D De jó, hogy írtatok! :D Bóbitát köszi! Az igék megvoltak, csak a körítés volt hiányos. :wink:
Képek! :D :wink: Mindig csak ismételni tudom magam. Nagyon helyesek vagytok picúrok és anyukák! Minden babában van valami ragyogás, szépség! :P
Én most nem akarok Barnusról képet feltenni, mert sokan mások is nézik, inkább majd régebbieket, azokat sem láttátok még. :shock:

Éjszakák nálunk is fárasztóak! :cry: Ehhez még hozzájön az is, hogy az első reggeli után (4-6-ig újabban össze-vissza) már nem alszik vissza, egyáltalán, csinálhatok akármit. :? Aztán napközben kettőt alszunk, egy félórásat, meg egy hosszút (kb 2h), de akkor meg nekem meg már dolog van.

Főzős mamákhoz egy kérés!
Írjatok már nekem pár kaját, hogy miket főztök!
Nem regény szinten, csak pl: olajon hagyma, csmell/csmáj megpirít + alma, krumpli megfőz -> összeturm. Eddig én nem sokat főztem, mert darabosra tudtam összeturm, elég sokszor volt üveges, de most már annyi mindent ehetne.
Köszi! :P

Jaj, úgy félek a holnapi kh látogatástól, hogy mit mond a doki, jó volt-e szerinte a műtét, szép vagy lehetett volna ennél jobb is, kell- még, mikor újra stb. :shock: :? Biztos megint sírni fog szegénykém, pedig ma egész nap mondtuk neki, hogy holnap megyünk stb. Majd megint jól megharagszik ránk, nem akarom. :cry:
Ma már egy csomót tapsolt (újra) meg integetett mint régen. Meg játszottunk kukucsosat és hatalmasakat kacagott, kicsit félek, hogy ez nem baj-e a szájának, mert alig nyílik ki a fél oldala, nem tudom, hogy ha feszül az árt-e, fáj-e. :shock: :?

Vettem nadrágot, szerintem feleslegesen, ez volt a legkisebb méret, nem is próbáltam rá, mert a kis ekcémás lábára nem adok mosás nélkül semmit, most szárad, ha jó rá, reggel abba megyünk, szerintem a hossza még talán, felhajtással, de baromi bő lesz a derekára. Tényleg tök sokat fogyott.

Még egy csomó mindent akartam, de még vasalni kell, fürdeni, összedobálni a cuccait holanpra (pelus stb), lehet, hogy már nem jövök ma.

Ja, majd rákérdezek holnap a kh-ban, hogy most akkor megmarad-e vagy mi lesz vele.

MEnnyi volt ez a járássegítő? Nikié.

Mi sem álltunk még fel. De felülni végre már igen, :D meg térdelünk :D is, de csak 1-2 mp, illetve most a nagykádban a kiskád van, kh előtt már nagykád volt, de még nem merem újra, szóval megkapaszkodott a szélébe, odahúzta magát, feltérdelt, és felállt. :D :P De fogta a szélét. De azért olyan jó volt!!!

Pusz

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Kata, sajnálom, h. rossz híreket kaptál, viszont irtó szerencse, h. ilyen rendes dokinőtök van. úgy látszik Mo-on két véglet leledzik. remélem mielőbb megtalálják Lizának a megfelelő kompozíciót a gyógyikra. muszáj lesz. az ökölcsócsálgatós képek ezsméletlen jók, annyira édes a kis kigömbölyödött almapofijával !

Reni, Niki gyönyörüüséges-szépséges ! annyira csajos, h. hihetetlen. a kedvenc képem, ahogy az összedőlt haptabi ablakon dugja ki a fejecskéjét. :D tök édi lehet a járássegítőjével. ezt már a múltkor is elirigyeltem tőletek, szerintem hamarosan szert teszünk mi is egyre.
alvás: ezt olvastam a Nők Lapjában {:roll: már amennyire hiteles segítség, de nekem volt benne ráció}. egy pszichológus válaszolt egy anyukának, igaz annak nagyobb kislánya van, és következőt írta:
"most már nagyon jól átéli, h. mit jelent ha vki ott van, v. nincs jelen és vmiféle tudatossággal - nemegyszer rémült tudatossággal - tekint az alvásban bekövetkező öntudatvesztésre, melyet vmiféle ön-elvesztésként {és világelvesztésként, apa-anya elvesztésként} él át."
szerintem van benne logika. Laura a nappali alvásainál müüveli ezt a hisztis nemaludniakarást {kivéve babakocsi, autó}, azóta, mióta állni tud.
a másik amit múltkor Nóri is megpendített, h. túl vannak pörögve a sok újdonságtól amit tudnak, és maguk is felfedeznek. és hát a túlpörgött fejecskével nehéz jól, mélyen és hosszan aludni.
én előre rettegek az éjszakáktól, épp elég a nappali horror. bár ma Laura délelőtt csendben elaludt egy nyikk nélkül, de amúgy nem így szokott az utóbbi időben. remélem nálunk azért nem tevődik át az éjszakákra. vagy ami késik nem múlik.. :wink:

párnaügyben passz.

Nóri, nem lehet semmi kialvatlanul még tanulni is. én nem is értem hogy bírod.
ja, Laura amúgy már oldalazva-kapaszkodva lépeget.. bibibíííí :wink:

erről jut eszembe Zsófi, h. szerintem Farkas és Laura nem jó példák voltak olyan szempontból, h. ők tényleg hamarabb kezdték, még a drágajó "nagykönyv"-nél is.
bár tény, h. engem is idegesítene, h. hasonló korú babák ezt-meg azt, mi meg még nem. és nagyon nem.
lehet érdemesebb több emberrel is konzultálni, v. találkozni velük egy Samu-kukkolásra, h. megnyugodj.
a közeli képeken eszméletlen gyönyörüü ! és az az utánozhatatlan mosoly !

ja, nekem meg az aktuális parám, h. Laura nem tud játszani. nem igazán kötik le a saját játékai. szinte észre sem veszi őket, csak ha konkrétan mutogatom v. zörgetem stb.. neki. utána egy pár percig figyelget, többre képtelen - és utána uzsgyi megy állást gyakorolni, v. kábeleket felderíteni, v. DVD-ket pakolni. ezekkel viszont órákig el tud lenni.
ma pl. tornyot építettem neki, figyelte ahogy csinálom, zsupsz lerombolta, azt ment tovább.
utána a babájával próbálkoztam, meséltem is hozzá meg ilyesmi. egy picit figyelt, elszedte tőlem a babát {itt halvány remény csillant}, aztán elhajította, és elkúszott a testápolósdobozért.. :?
tudom h. írtátok, pl. Márk is hasonló volt, de én meg ezen "izélek", h. nem jó ez így. na mindegy, biztos ez is változni fog.

elküldöm nehogy elszálljon.

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Nóri, válaszoltam, és ezt NEKED HOLNAPRA! :P :P :P (nem tudom, ovibarohanáselőtt mennyire lesz időm..., ezért)

KépKép
mazsolák
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?