Új privát üzeneted érkezett!

Ilba, azért van ám itt valami ami szintén eléggé felkeltette figyelmemet ahhoz, hogy lekapjam:

csak tudnám ki volt a házikóban????:wink: :
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Én meg elfelejtettem feltenni, ahogy fogják egymás kezét. Itt épp Livi Szilviét, de utána fordítva is volt. 8)
Kép

Ha Timiék sem és mi sem költözünk el a környékről pár évig, akkor lehet, hogy egy oviba, egy suliba/osztályba fognak járni, és lehet, hogy nagyon jó barátnők lesznek. És akkor már akár felnőtt korukban is. És akkor elmondhatják magukról, hogy 6-7 hónapos koruk óta ismerik egymást. Megyek papírzsepiért. :lol: :lol: :lol: Ádusz meg az eggyel alattuk lévő osztályból fog folyton feljárni a két lány osztályába csajozni. Lesz protekciója. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jó éjt!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

 
 

Ilba már párszor kért szülinapos fotókat, most kap egy párat. Egyébként azért ilyen keveset, mert egy csomó kép még a nagypapi ill. a húgom fényképezőjében van.

Férjecském szüleitől és keresztapától Petra babakocsit, rongybabát és ruhákat kapott
Kép Kép

Alaposan kikuttattuk a babakocsit, van-e benne még valami meglepi, majd ki is próbáltuk
Kép Kép

Levezetésképpen egy kicsit labdáztunk is, imádja a baba-mama tornán is.
Kép

Szombat du kimentünk még a dédiékhez is, a tortát ott fogyasztottuk el, Petra gesztenyepürét kapott, mert azt nagyon szereti
Kép Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka,
éjfél után gesztenyepüré fotókkal irritálni a fogyni kívánókat... Grrrrr :evil: :lol: :evil: :lol: Pár tányérral meg bírnék enni :P

Jó éjt mindenkinek!

Kép
mancs
 
 


Vasárnap az én családommal ünnepeltünk, kapott két fa készségfejlesztő játékot és rengeteg bodyt.
Kép

Az ünnepi ebédet egyedül fogyasztottuk
Kép

A gyertyát nem igazán szerette a kisasszony, attól megijedt mindkét nap.
Kép Kép

Ennyire örültünk a répatortának
Kép Kép

Aztán nekiesett, először egy kézzel, aztán két kézzel tömte magába
Kép Kép

A kis huncut
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


És még répatorta is... Vuka, ki akarsz csinálni?!?! :lol: :roll: :P

Kép
mancs
 
 


Sziasztok!

Gabus itt van néhány kép a babunkról ahogy kérted:)

Kép

Kép
makviraga
 
 


Na egyelőre ennyi, aztán ha nem lenne elég belőlünk, akkor folyt. köv. ha megkapom a hiányzó fotókat.

Mancs megsúgom a maradék gesztenyepürét apával mi ettük meg, Petrának nem mertük még bevallani. :oops: :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Valami miatt nekem ez a képfeltöltés nem nagyon megy. Ti hogyan tudtok ennyit felrakni egyszerre, nekem a 3-at sem engedte.
Kép

Kép
makviraga
 
 


Natasa majd megírod annak a homeobogyónak a nevét, amit mondtál?! Köszi!

Na megyek én is aludni, mert holnap is korán kell kelni, 10-kor már jelenésünk van a kerületi babáknál. Apa mondta, hogy milyen jó dolgunk van, a héten minden napra jut egy "buli". Délben meg jönnek a dédiék, szóval lesz program.

Jó éjt mindenkinek!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Jó reggelt. :)

Látom, ezen az éjjelen sem tétlenkedtetek. :)

Vuka, Antivagyokon kibuktam, mint egy tinédzser, úgy néz ki a képeken. :) Te kb. ugyanolyan vagy, mint voltál. :)
A szülinapi képek nagyon édesek, nálunk most szombaton lesz az első szülinapi felvonás, a barátainkkal és az ő gyerekeivel, remélem élvezni fogja Benyófi. :)

Bubeknéni, nagyon jó röhögtem a te képaláírásaidon is, köszi a vidám reggelt. :)

Natasa, nekem is megírod priviben, hogy mennyi volt??

Nekem egyébként nem lesz menyecske ruhám, ezért szeretnék valami olyan kényelmes, könnyű ruhát, ami egész éjjel rajtam lehet, sőt, még akár más alkalmakkor is felvehetem.

Egyébként valamikor mennünk kell Zamárdiba, mert az a hivatal jön ki hajóra. Vagy meséltem már? Szóval hajón fogunk egybekelni, Siófokon. Mindketten Balaton rögeszmések vagyunk, ráadásul fél életünket Zamárdiban töltöttük, szóval különösképpen szuper lesz így nekünk. Már válaszoltak a Balatoni Hajózástól, az állomásfőnök 8) , hogy két hajót ajánl, egyet jó időre, egyet pedig ha rossz az idő.

Kuksi csak:
jó időre http://www.balatonihajozas.hu/hu/hajoberles_kelen.htm

rossz időre http://www.balatonihajozas.hu/hu/hajoberles_fonyod.htm

No, hát így állunk egyelőre. :)

Mamac, engem sajnos nem lepett meg a beszámolód....bár tesóm a László intenzíven dolgozott, és ajjjjajj, hogy bárki is odakerüljön, de a körülményeket tekintve inkább oda....sajnos a barátnőmék is voltak ezen az osztályon, ahol ti, csak ők több napig, és bizony, hasonlókat tapasztalt.
Kis Áronka.....nagyon édes a képeken, amin alszik, hason, felhúzott lábakkal, különösen meghatott, mert Benyó ugyanígy alszik, és jajjjajjjajj, csak soha ne legyen beteg. 8)
Egyébként én jelenleg két kórházról tudok, amit szintén be akarnák zárni, ezeket 2 éve újították fel, egyenként 2 és 3 milliárd forintért, és gyönyörűek (apósom most feküdt az egyikben, komolyan mondom, ez tényleg már a nyugat).....szóval érdekes országban élünk, kétségkívül.

Gabus, a kézfogós kép nagyon aranyos. :) Az én legjobb barátnőmmel általános iskola óta ismerjük egymást, már ott első napon egymás mellé ültünk, aztán gimibe is egy osztályba jártunk, főiskolára persze nem, de azóta is a legjobb barátnők vagyunk, szóval van ilyen. :) :) És ennek már bizony 25 éve... :)

Ilba, ma sajna nem tudunk menni, mert elígérkeztünk a fentebb említett barátnőmékhez.
Egyébként 2005 nyarán voltunk Montenegroban, 8 hetes terhes voltam. :wink:

Cool, köszi, fel fogom az unokahúgoddal venni a kapcsolatot. :)
Vendég
 


Mamac, a korosztályosban felvetett ötleted....szóval igen!!!! :) Szívesen venném, ha segítenél, avagy megterveznéd majd a dekort a hajóra, mert az ízlésünk nagyon-nagyon hasonló, szóval bízom benned. :) De jóóóóóóóóóóó! :wink:
Vendég
 


Nosztalgiáztam ma reggel, lassan egy éve, hogy:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok!
Esztipeszti: Nem semmi ez a hajós esküvő!Nagyon jó ötlet, klasszak a hajók is. Mondjuk mi már túl vagyunk ezen és hát olyan szokványos éttermezős esküvőnk volt bérelt mennyasszonyi ruhával.Megjegyzem rossz ruhaválasztással, mert én az uszály leszakadása után (egyik kis koszorúslány (9 éves) rálépett és ezután leszállt a helyéről) rendesen megküzdöttem.

Valakit láttam, hogy ruhát keres, ha érdekli nekem az Oktogon Gyöngyétől volt. Szerintem még elérhető áron a többihez képest, akkor volt ilyen kedvezményük, hogy a férjem öltönyét valami poton pénzért ott vettük meg (és nem nagyapámnak nézett ki benne). Ja és igen, a fehér ruhák valóban hófehérek voltak. Ez 2004-ben volt, úgy emlékszem akkor nyílt ez az üzlet. Ja és nekem még az is tetszet itt, hogy nem eröltettek rám olyan ruhát ami nem állt jól. Tényleg segítettek hozzám képest jót választani (uszálytól függetlenül). Én dagi voltam akkor is és hát ez a ruha szerintem tökéletes volt:):):):) magamhoz képest.Ha valakit érdekel kotrok elő képet, csak olan nehéz ide feltölteni.Ti hogyan csökkentitek le a méretét ilyen kicsire, hogy még normális maradjon a kép?

Esztipeszti: Néztem a nosztalgiát, nagyon édes a kisbabusod.Picit irigykedtem, mert én szülés után csak annyit láttam a lánykámból, hogy letoltak valamit a torkán, a lábacskáját és már szaladtak is el vele. Én sajna nem tudtam felkelni, ő meg csak másnap délelőtt került elő:(.A férjikém , a családom megleshette...Szóval nekem elmaradt akkor az, hogy a nagy küzdelem után odategyék:(. Túlhordtam , ő meg belekakilt a magzatvízbe, nagyon neheze akart előkerülni a pocimból és hát emiatt kellett levinni.
makviraga
 
 


Mondjuk van egy kedvenc képem róla:). Ez a kórházban készült és olyan mélyen aludt széttárt ujjacskákkal, hogy bármit lehetett volna vele csinálni. Jobbra balra rakocsgatni, nem ébredt volna fel. Imádom azt a képet:).No most elhúzok, mert jönnek értünk, és még el kell készülni, de majd visszatérek és keresek képet. Már ha valakit érdekel. Sziasztok!
makviraga
 
 


Eszti
Ez olyan gyönyörű!!!
Ez a kedvencem
Kép

Áron már jól van szétszedi a házat! :)
Így utólag be sem mentünk volna csak féltem, hogy kiszárad.... meg persze egy horror sztori lebegett a szemem elött Van egy kislány aki ugyanígy került be hányással kiszáradással és bent vérmérgezésben meghalt mert elfertőződött a branül... :( van egy honlapjuk kirázott a hideg mikor olvastam......

Eszti
Azért igyekeznek úgy válogatni a bezárandó kórházak, iskolák között, hogy lehetőleg azokat zárják be amiket könnyen értékesíthetnek... iskolákat is 150 éves múlttal persze gyönyörű helyen ... no comment...
És nem egy-kettőtől van szó száz kilométeres körzetben nem lesz kórház!!!! no most egy szív rohammal ennyit utazni! vagy a szülőszobáig!!!
Túl sok a magyar meg is mondták... 6 millió elég lesz... úgylátom ezen dolgoznak...

Persze segítek a mi esküvői dekorunk tetszett? Én nagyon szeretek lufival dekorálni de ízlésesen... lehet borzasztóan is :( olyan vidám...
Azt kellene kitalálnotok melyik az a két szín ami meghatározná az egészet...
A Darling szalont nézd meg! szerintem nagyon érdemes!

Az én ruhám olyan 48000 körül volt, de ez csak az anyag ár... pedig nem volt drága csak sok! :) az alsó anyagot anyagturiba vettem függöny volt! :)



Ilba
Keresem a fotókat csak már ki lettek írva... Nemtudod melyik hónapban találkoztunk?
Ha pen drive-on viszem el az jó?

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamac,
a héten mutattam Mbának az oldalatokat, és meséltem, hogy milyen gyönyörű esküvői dekorációkat meg mindent csináltok. Mondtam neki, hogy annyira sajnálom, hogy nem ismertelek Titeket akkor, mert 100% hogy felkértelek volna a dekoráció, meghívók stb. elkészítéséhez. :wink:

Nekem is az az Eszti+Benyófi kép a kedvencenm!!!! Olyan szép és megható...

Kép
mancs
 
 


Eszti, hajós esküvő nagyoooooon romantikus!!!

Mamac!!!!!!!! kitaláltam!!!!! Neked (többek között) (álom)esküvők megtervezésével kell foglalkoznod!!! Referencia a sajátod és most lesz Esztié!!! Nulla befektetéssel indítható vállalkozás!!!!! Néhány hirdetés-képek pl itt a babaneten és más fórumokon és indulhat a bolt!!!!!!!!!! Ha kell társ (autó+lelkesedés van) szóljál!!!!!!!!!!

Mi a véleményed???
jumam
 
 


Eszti arcán a küzdelem utáni megkönnyebbült, földöntúli boldogság... tényleg nagyon szééép!

makviraga, aranyos a kislányod!
jumam
 
 


jumam
Már gondoltam rá... csak nekem üzleti érzékem sajna nem sok, (állandóan átvernek) meg egy kicsit telített a piac... referencia már van több is.. a saját sajnos nem lett elég jól dokumentálva...
Meghívót már többet is terveztem...
Egy normál honlap ami azért kedv csináló, meg egy csomó pénz... amúgy legutóbb Ilbacsaláddal is erről beszélgettünk...


Amúgy most nyáron lesz egy baráti párnak esküvője nekik segítek a tervezésben ők zöld-krém színt választottak!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Eszti
Milyen hajón lesz?

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


azóta mrá nézem csak egy kicsit zazás vagyok :oops:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mikor is lesz?
Augusztus?
nagyon jó ötlet?
Mennyi a bérlete ha megkérdezhetem?
Én is eltudtam volna képzelni valami hasonlót! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


A "nagyon jó ötlet " után felkiáló jelet akartam ! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamac, klasszak a kórházas fotók, ugye a ramaty épületállag azt jelenti, hogy nem ebbe, hanem az orvosok szakmai elkötelezettségébe meg színvonalas műszerekbe fekteti a kórház azt a sok pénzét?
Örülök, hogy meggyógyultatok. A fotók alapján több szempontból is.

Vuka, látom tegnap éjjel kicsináltad Mancs bélbolyhait :)
Petra nagyan nagymamára hasonlít küllemileg.. és egy szavad sincs a rólatok készített képeimre?? Mindegyiken olyan szépek voltatok. Tessék, hogy életben is és erről nem én tehetek? Ne kötözködj folyton...

Peszti, mi már voltunk hajós eskembeskemen, a legjobb volt, amire életünkben meg mertek minket ismerőseink hívni.. :)

Kép Kép
coolasa
 
 


Vuka
Zseniálisak a képek!
Répatorta látom nagyon rémisztő! :lol: :lol: :lol:
Leírnád a receptet? Már gyűjtöm én is...
(megjegyzem hányás előtt anyósom adott Áronnak a narancstorta krémjéből... héjastól volt benne a narancs pudinggal! :( azt hittem frászt kapok mikor megláttam)
Ilbának kiírtam a talis képeket... döbbenet, hogy mennyit fejlődtek azóta a gyerkők!
Petra is oolyan kicsi volt még...
A gesztenyepüre milyen? Natúr?

Gabuska
Olyan szép a kézfogós kép! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Narancs torta
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamac a gesztenyepüré natúr, elvileg nem volt benne rum vagy más alkohol.

Cool a fényképeidet valószínűleg azért nem dícsértem, mert lányommal ellentétben utálom ha fotóznak, így valószínűleg hamar átsiklottam azokon a képeken, melyeken mi voltunk. Pl.: Noki dekoltázsos v. túlexponált képét igencsak megcsodáltam és apának is mutogattam.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Mancs
Köszi aranyos vagy jól esik...



Ilba!
hahó!
Vigyázz mert felhívlak! :)
most nagyon megfenyegettelek ugye?

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


A talis képek is nagyon vidámak! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


"Gabus, a kézfogós kép nagyon aranyos. Az én legjobb barátnőmmel általános iskola óta ismerjük egymást, már ott első napon egymás mellé ültünk, ... azóta is a legjobb barátnők vagyunk, szóval van ilyen. És ennek már bizony 25 éve... "

Mi is így vagyunk a barátnőmmel, akit múltkor kísértem uh-ra. :) Ált. ötödikben kerültünk egy osztályba, mikor sulit váltottam, és ő rögtön mondta az ofőnek, hogy mellé ültessen. Sajnos abból az időből nincs fotó rólunk, csak az osztályképek meg a ballagás.

Most csak ennyire futotta tőlem, kész Livi ebédje, megyek betolom neki. 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ez a nap se a legjobban kezdődött. Felkeltem korán, hogy 10-re odaérjünk a ker-i buliba, Petra is aránylag korán kelt. Odaértünk 10.15 és pont a liftre vártunk, amikor a dédiék ránk csörögtek, hogy itt állnak a kapu előtt. :evil: (délre ígérték) Szóval 1 perc alatt megnéztük Oliveréknél a halakat, vagy 20 aksiban (jól olvastátok), aztán siettünk haza.

Petra most meg megint szenved a kakilással :evil: , persze amikor tisztába raktam, az a kis golyó amit nehezen kierőlködött, a hancúr közepette elgurult, amíg kutattam utána a szekrény alatt, addig Petra összepisilte magát. :twisted:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


[quote="coolasa"]
írta:
coolasa
Peszti, mi már voltunk hajós eskembeskemen, a legjobb volt, amire életünkben meg mertek minket ismerőseink hívni.. :)


Eszti, érted a célzást, ugye?? :wink:

Mamac, több önbizalmat!!! Legalább tedd fel néhány helyre itt a Bneten az eskövői linketeket és, hogy vállalsz ilyesmit. Tudom, sokan vannak akik ezzel foglalkoznak, de sztem mindenki nagyon drága!! És ha te tudsz oplcsóbb lenni, akkor téged választanak!! És ha meg sem próbálod, nem fog sikerülni!!!
Na, mai okoskodásomnak vége :evil: Bocs.
jumam
 
 


Mit is írjak, mit is?

A gyerekek egytől eddig szörnyen néznek ki és nem is cukik, az anyukák meg bűnrondák... (kivételt képeznek az újonann csatlakozottak, mert ők talán nem értik, hogy ennek pont a fordítottja igaz... hihi, ez is vicc volt) Már kicsit elcsépelt, hogy mindig csak dícsérkedek... :wink: :twisted:

Sok időm nincs, vár egy halom szennyes edény, csak a Gabi tegnap reggel mondott egy jópofát és le szerettem volna írni már este is, de a gép 4x indult újra, merthogy system exe leállt... Kikapcsoltam és otthagytam.
szoktuk néznzi az Animal Planet-en az Állatközpont c. műsort. Amerikai nonprofit szervezet által működtetett, nagyon tecc, meg a gyereknek is. A lényege, (aki nem látta még sosem annak írom, egyébként minden este 10-11-ig van, van többféle is) hogy hívják őket, hogy gipsz john állatkínoz v. nem megfelelően tartják az állatot, vagy sebesült állatot látnak és akkor ők meg mennek állatmenteni. Kár, hogy itt, mo.-n ilyen nincs. Ez fontos volt, hogy leírjam, mint előzmény.

Tegnap reggel az ovi előtt láttunk egy törött szárnyú galambot. Sajnálkoztam, hogy szegény galamb, most nem tud repülni és így elkaphatja egy kutya vagy egy macska. Gabi nyugodt hangon, megszólal:
-Ne izgulj anya! MIndjárt jönnek az állatmentők.
És közben megsimogatta a kezem :lol: Majd megzabáltam olyan aranyos volt! És csodálkoztam is, hogy ennyire megragadta az a műsor, az állatok védése, mentése. Örülök.

megyek... mert csak.

Kép
sasha
 
 


Peszti, nem volt itt semmiféle célozgatás. (de ki hiszi ezt el nekem Jumam lábjegyzete után??)

Kép Kép
coolasa
 
 


[quote="vuka"]
írta:
vukaaz a kis golyó amit nehezen kierőlködött, a hancúr közepette elgurult, amíg kutattam utána a szekrény alatt, addig Petra összepisilte magát. :twisted:


El tudom képzelni a szitut :lol: Multkor Gergi csinált ilyesmit. Hagytam had pucérkodjon és ácsorgott a szekrénynél. Mindhárom gyerek ott volt, így nem tudtam teljes mértékben odakoncentrálni, csak azt éreztem, hogy valami büdi. Hát Gegi letojta a szőnyeget és bele is taposta, meg jól le is pisilte, biztos ami biztos, ne jöjjön ki belőle egykönnyen :twisted: :wink:
Kis szarosak:)

Petrát mi hajtja meg? Vagy mi fogja meg? Ha szilvát adsz neki, pl befőttet, vagy aszaltan akkor az nem segít? Szegényke.

Kép
sasha
 
 


Petrát semmi nem hajtja meg, minden megfogja, tegnap uzsira pl. hatalmas szilvaadagot kapott.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy idepofátlankodom. Én az István kórházba járok, 10 éve vagyok Újvári Attila páciense, nála szültem két gyerkőcömet. Most várjuk a harmadik gyerkőcöt, de a doktor úrnak most elég macerás az élete, ingázik magyarország és Anglia között, így Kosztin Árpádot javasolta, akit viszont sajnos nem ismerek. Van valamelyikőtöknek tapasztalata vele kapcsolatban? Megköszönném ha megosztaná velem, akár priviben is a :kriszta.virag@freemail.hu címen!

Nagyon köszönöm!!!

Sziasztok
kyrarid
 


Mákvirág,
mennyivel hordtad túl a babádat? Két héttel? Ez furi, mert a doktornőről nem azt hallani, hogy engedi ennyivel túlhordani a babákat. :shock:
Melyik nevét használjátok? (Tegnap még volt vonalzód.) :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Vuka,
még az jutott eszembe, hogy iszik-e elég folyadékot Petra. Az is lehet oka a kemény kakinak, sajna én tudom, mert Livi nagyon kevesett ivott még ősszel. Akárhogy próbálkoztam, napi 70 mili víznél többet nem tudtam letuszkolni a torkán. És sokszor ki jött belőle még az is. Ha a reggeli-esti tápszerivás nem lett volna...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

A tegnapi képek teljes terjedelemben:
http://www.kep.tar.hu/bbabak/50429319#2

Rakok fel ide is kicsinyiítve, mert a párom kiakadt, hogy én miért csak a képtárba rakok fel, s ő igenis itt is akarja látni a képeket, sőt kommentálná is! Ja, s egyre jobban rájött a beledumálhatnék, annyira hogy azon gondolkodik, milyen azonosítóval regisztráljon a babanetre! Szóval reszkessetek! :wink:

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Kormi, vagyis Kormibácsi ez tök jóóóó! Regisztrálni izibe!!!
Valamelyik nap szkájpon agitáltam Benipapát, hogy miért nem ír ő is a bnetre, mire azt a választ kaptam: mert nem fér a géphez. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


os, most voltunk Nokimérésen a védőnőnél, és 2centit hízott, már ez is kisebb fajta csoda nála, ámde 55 dekát is! Ennyit pedig még soha sem, töpörödött félévesként sem, amikor ugye gyorsabb a súlygyarapodás! Az orvos melegen kezetrázott velem, az anyával, aki ezek szerint rájött e hónapra, hogy a gyermek súlya sokkal intenzívebben nő, ha az ételt nem a fülébe adagolja, hanem egy lyukkal arrébb, és egyben elküldte Noki önéletrajzát a Magyar Szumószövetség illetékeseinek. ..

Kép Kép
coolasa
 
 


Dia! Apropó! Köszönjük a nadrágokat, ezeket is illő módon lefényképezem! És egyben felhívnám a tisztelt hallgatóság figyelmét, hogy igenis létezik olyan nadrág, ami még nokedlire is kicsi... :wink: (de azt visszaküldtem Gabussal, Timivel meg a maradék pénzt a lakkok kapcsán, szóval ha hirtelen Hawaiira menne nyaralni a családjával, akkor tudd, hogy azt ebből a pénzből teszi).

Mancs, mégse kérném a filmet, köszönöm, mert tegnap este belekukkantottam, hogy min kell majd izgulnom, és rájöttem, hogy már láttam..

Kép Kép
coolasa
 
 


Nokedli még a végén leköröz mindenkit :)

Kormi,
lécciléccilécci tedd már fel, hogy az összes eddigi általatok készített fotók (a tavaly nyáriak is) hol találhatóak meg! Köszi!

Sajnos nem tudunk menni a jövő héten a talira :cry: Petike akkor kapja meg a BCG újraoltást. Időpontra kell mennünk, ma szóltak.

Kép
mancs
 
 


Cool,
OK. Pedig akartam írni, hogy a jövő heti távollétünk miatt kicsit várnod kell a filmre :) És, Neked tetszett? Én már rég láttam, nem is igazán emlékszem részletkre, ezért akarom újranézni.

Kép
mancs
 
 


Mancs.
ugyanott: http://www.kep.tar.hu/bbabak/
Lemaradtam a tegnap esti filmről. :( Mikor olvastam a hozzászólásod, 10 után, akkor jöttem rá, hogy a párom a jövő heti tvújságot vette elő, s abból azt szűrtem le, hogy semmi nézhető nincs a tvben.

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Kormi.... és ez így is volt igaz.... nyugi.

Mancs, nekem anno nem teccttt (vagy mi). A "tecc"-nek hogy írjuk babanetesen a múlt idejét?

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, 2 t-vel, vagyis tecctt. :lol:

A köv. tali nem 2 hét múlva, csütörtökön lesz? :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?