Jó reggelt.
Látom, ezen az éjjelen sem tétlenkedtetek.
Vuka, Antivagyokon kibuktam, mint egy tinédzser, úgy néz ki a képeken.
Te kb. ugyanolyan vagy, mint voltál.
A szülinapi képek nagyon édesek, nálunk most szombaton lesz az első szülinapi felvonás, a barátainkkal és az ő gyerekeivel, remélem élvezni fogja Benyófi.
Bubeknéni, nagyon jó röhögtem a te képaláírásaidon is, köszi a vidám reggelt.
Natasa, nekem is megírod priviben, hogy mennyi volt??
Nekem egyébként nem lesz menyecske ruhám, ezért szeretnék valami olyan kényelmes, könnyű ruhát, ami egész éjjel rajtam lehet, sőt, még akár más alkalmakkor is felvehetem.
Egyébként valamikor mennünk kell Zamárdiba, mert az a hivatal jön ki hajóra. Vagy meséltem már? Szóval hajón fogunk egybekelni, Siófokon. Mindketten Balaton rögeszmések vagyunk, ráadásul fél életünket Zamárdiban töltöttük, szóval különösképpen szuper lesz így nekünk. Már válaszoltak a Balatoni Hajózástól, az állomásfőnök
, hogy két hajót ajánl, egyet jó időre, egyet pedig ha rossz az idő.
Kuksi csak:
jó időre
http://www.balatonihajozas.hu/hu/hajoberles_kelen.htm
rossz időre
http://www.balatonihajozas.hu/hu/hajoberles_fonyod.htm
No, hát így állunk egyelőre.
Mamac, engem sajnos nem lepett meg a beszámolód....bár tesóm a László intenzíven dolgozott, és ajjjjajj, hogy bárki is odakerüljön, de a körülményeket tekintve inkább oda....sajnos a barátnőmék is voltak ezen az osztályon, ahol ti, csak ők több napig, és bizony, hasonlókat tapasztalt.
Kis Áronka.....nagyon édes a képeken, amin alszik, hason, felhúzott lábakkal, különösen meghatott, mert Benyó ugyanígy alszik, és jajjjajjjajj, csak soha ne legyen beteg.
Egyébként én jelenleg két kórházról tudok, amit szintén be akarnák zárni, ezeket 2 éve újították fel, egyenként 2 és 3 milliárd forintért, és gyönyörűek (apósom most feküdt az egyikben, komolyan mondom, ez tényleg már a nyugat).....szóval érdekes országban élünk, kétségkívül.
Gabus, a kézfogós kép nagyon aranyos.
Az én legjobb barátnőmmel általános iskola óta ismerjük egymást, már ott első napon egymás mellé ültünk, aztán gimibe is egy osztályba jártunk, főiskolára persze nem, de azóta is a legjobb barátnők vagyunk, szóval van ilyen.
És ennek már bizony 25 éve...
Ilba, ma sajna nem tudunk menni, mert elígérkeztünk a fentebb említett barátnőmékhez.
Egyébként 2005 nyarán voltunk Montenegroban, 8 hetes terhes voltam.
Cool, köszi, fel fogom az unokahúgoddal venni a kapcsolatot.