Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csatlakozom Katához, nálunk is tiszta zizi nap van. Marci egész nap nyávog, semmi sem jó Neki :( , Beni pedig olyan, mint régen: nem alszik és nyüszög egész nap, enni sem nagyon akar. Szétmegy a fejem a két gyerek hisztériájában :cry:

Visszaolvasni, nem tudom, hogy tudok-e ma... De nagyon szeretnék.

Nálatok van olyan, hogy a baba hasra fordul, majd úgy nem tetszik neki és nyüszög? Ha meg visszafordítjátok, újra hasra vágja magát és kezdődik minden előről :twisted: Most is ez megy Benivel! Tiszta őrület :roll:

Remélem, Nektek jobban sikerült a napotok :D

Puszi MIndenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka
 
 


Sziasztok!

Azt szeretném kérni, ha lehet, hogy ha vki ír a receptes topikba akkor, ha tudja mellékeljen képet, oksi? Akkor szerintem étvágygerjesztőbb elég ha a fánkra gondolok, amit a minap feltettetek... :lol:

ÁKata!
nem semmi a fánk mizériád :? , de legalább fini lett :)
Ne idegeskedj, mi sem megyünk minden nap a postára...mi szerencse max. felszólítót kaptunk, de addigra mindig be volt fizetve minden. Amúgy nagyon gáz, hogy a bef.határidő mhol más...

Jubi!
Nagyon szép nagy baba Jazi. Ismerősünknek is ilyen nagy volt a babája és később kezdett forgolódni. Kipróbáltátok a lepedős módszert?

Anyukám megint sütött, küldött apukámmal fánkot. :D :P :lol:
legközelebb én is kipróbálom
Kép

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Kata!
Mi ma kaptunk egy gázszámlát, amin a befizetési határidő a mai nap :shock: Érdekes...de én már lassan semmin sem csodálkozom :?
J

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 

 
 

CzMelinda!
A DM-es kedvezménnyel mi is éltünk és egy nagyon jó kuponfüzetet kaptunk a csomagban, amiben voltak ingyen kiváltható dolgok (cumi, laktoherb, ...) és a többi termékre nagy akciókat adtak. Ráadásul C&A-s kupon is van benne (2db), amivel 1 babaruhát 50%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni. Ráadásul azóta már küldtek újabb kedvezményre jogosító szórólapot is. Egyszóval megéri kihasználni ezeket a lehetőségeket.
80 évesen már talán a nem létező fogsorunk fog fájni :D .

Hettie!
Agyrák - még viccnek is rossz :? .
Artúr tündéri, mosolygós és vidám kis lurkó, öröm ránézni.

Angel!
Köszi a tippeket a kúrálásra. Igen, valószínűleg azért nem ajánlotta a dokinő az úszást, de nálunk az egész család imád úszni és olyan jó lenne minél hamarabb a vízhez szoktatni Barnit.

Dinuci001!
Üdvözlünk minálunk. Remélem tudunk egy-két hasznos információval szolgálni.

Tina!
Kicsit brutális a kép. Nem fáj az anyának? Amikor Barni ennyire elhúzza a mellemet, akkor néha csillagokat látok, de lehet, hogy ők már hozzászoktak.

Az elmúlt éjszaka elég rosszul telt, mivel a torkom egyre jobban fájt és alig tudtam aludni, ráadásul Barni kb. óránként keltett a sírásával, mert annyira görcsölt a kis pocija (legalábbis nagyon szenvedett szegényke). Így éjszaka cirka hatszor voltam fenn és csak kétszer szoptattam, mert Barni csak akkor volt éhes. Remélem hamarosan átvészeljük ezt a fránya hasmenést, mert a végén még összeesek a fáradtságtól.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Sziasztok!
Jubi, tényleg gáz, hogy félnek a dokik...sztem itt már senki sem ért semmit, de ezt senki se vallaná be...
nagynáném háziorvosi asszisztens, hát, őrjöngenek a betegek...
A legolcsóbb gyógyszert írják fel, de azt meg nem lehet kapni a patikában...beteg vissza a rendelőbe, sor kivár, nyilatkozik, hogy kéri a drágábbat, nővér adminisztrál, többi beteg hajat tép...
megy a drukk a forduláshoz! nem semmi súlyotok van ám... :shock: amilyen nagy lendülettel kezdtünk, annyira stagnálunk most...tisztára, mint Csengő Bálintja.

Simigabi, örülök, hogy rendbe jöttetek!

Melinda, álommanó-különítményt elindítottam hozzátok! :D

Dinuci, üdv köztünk! Hosszt, súlyt, szemszínt, mindent tudni akarunk! :D :D

Linda, bárányhimlő :shock: :shock: :shock: ne menjetek sehova! reméelm, megússzátok! már hogyne segítenél!!! Itt minden infő kincset ér! a receptjeidről nem is beszélve..nyammmmnyammm :D
Gergőmhöz képest hajzuhatagotok van....ráadásul a fiatalúr hátul tök kopasz... :D :D Tényleg hasonlít rád Laura!

Tina, Marvin haja egyszerűen hihetetlen!!!!! és a színe, az az igazi, mély gesztenyebarna...eddig azt hittem, ilyen csak hajfestékben létezik :D És milyen dús...GYÖNYÖRŰ kissrác!
ja kérem, akinek ilyen számítástechnikai segítsége van... :D :D
csőledugás...szegényke... :cry: de most már legalább biztosan tudod, hogy nincs baj. Engem ilyenkor csak az nyugtat, hogy nem emlékeznek vissza ezekre a beavatkozásokra.
jajajaj, szinte érzem, ahogy ezerrel vákuumozza a mellem szopi közben...Gergő is szokott ilyet, csak ő nem húzza, hanem jó nagy lendülettel megrántja, mert épp az ellenkező irányban van vmi borzasztó érdekes dolog...én meg látom az összes csillagot, de még a kisbolygókat is... :D

Edi, de jó, hogy van hír Bettusról! Nem jön vissza?
A nagykönyv még nics meg, de még túrok utána! hmmm, ez a word-ös tipp jó ötlet...logikus...valszeg ezért nem jöttem rá magamtól :D :D :D !

Ákata, lekvárt csinál, kalácsot, dagaszt, süt, szóval univerzális...én nagyon szeretem...most épp a vajas toastkenyér sül benne.
Van egy szuper könyv, Kenyérsütés géppel a címe. Holló Könyvek a kiadó, a bookline-on is tudod rendelni, asszem 800 ft.
Viszont van pár adalék, amit nem árt beszerezni, pl. szárított kovász, porélesztő, sikér, tejpor..A soroksári úton van egy malomipari bolt,oda érdemes elmenni.
lehet kapni olyan kenyérlisztet, amiben benne van az élesztő. MEG NE VEDD!!! rémes...és öt kg-ot vettünk...
A mi leírásunkban nem jók a kenyérreceptek, nagyon tömör a kenyér. Amióta viszont a kenyérsütősből csinálom, finom puha a tésztája, könnyű, ízletes, szóval nekem nagyon bejött. Egy csomószor sima, mezei simalisztből sütök, és mondjuk egy kanálnyit teljes kiőrlésűvel helyettesítek, hogy a rostanyag meglegyen.

telefonszámla :evil: :evil: jellemző, hogy rögtön ki akarják kapcsolni..azért legalább egyszeri telefonos megkeresés illendőbb lenne...

kenyéérsütőhasználatiutasításégetés :D :D :D micsoda találékonyság! de hatásos :D :D !

gergő a plafonnak magyaráz, fújja a nyálát, és időnként kurjant egyet, amitől a frász jön rám... :D

Pusz, Angel
Vendég
 


Melinda, remélem, nyugis estétek lesz! biztos ezt az idétlen időjárást érzik, nem csoda, hogy kivannak...a dokink mondta, hogy MINDEN frontot megéreznek a kicsik. tarts ki!!!

Edi, anyukád fánkjai törvénybe ütközően jól néznek ki :D :D :D !holnap fánkot sütök, ha esik, ha fúj!

Gesztenye, gyógyuljatok meg! ha meg tudod oldani, próbálj meg egész nap ágyban maradni, jót tesz a pihenés! az influenza mellett egy hasmenéses-hányásos járvány is kering, csoda, ha nem lesz beteg az ember.
A homeós bogyót hogy adtad be Barnusnak?

Pusz, Angel
Vendég
 


Linda!
Jazi három hónaposan esett át a bárányhimlőn (Dani hozta haza az oviból). Persze jobb megúszni a dolgot, de ilyen pici korban nagyon enyhe lefolyású. Őt egyáltalán nem viselte meg, nem volt nyűgösebb, és rendesen evett..."csak" pöttyös volt.

Kenyérsütő: mi is készülünk venni egyet, mert a régi bedöglött. Én mindig úgy használtam, hogy a gépben megdagaszottam és megkelesztettem a tésztát, aztán egy őzgerincformába áttettem, még egy fél órát kelesztettem, és sütőben megsütöttem. Így finom puha lett, ha a gépben sűlt akkor kemény és tömény...miután teljesen átálltunk a házi sütésű kenyérre Dani szépen kipöttyösödött, kiderült, hogy allergiás volt az élesztőre...

J[/b]

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Csajok!!!!!!!!!!!!!! Itt vagyuuuuuuuuuuuuuuuunk! Bocs, hogy nem jelentkeztem, pedig követtem az eseményeket, lehet, hogy jobb, hogy nem írtam be, egyszer az életben sikerült tartanom a hallgattál volna bölcs maradtál nagyapai utasítást, de ennek most csak időhiány volt az oka és ha már így esett nem kommentálok. Illetve csak egy icipicit: Nagyon sajnálom SzKatát és Krisszit, nekem hiányozni fognak! Nagyon bírtam az agyukat, kár, hogy kiment náluk a biztosíték (nálam is szokott :) :)) és a Mamy féle levél... hát leesett az állam, megmondom őszintén... na ennyi volt...

Na, mit akartam mondani.. szóval, nem tudtam írni, mert lenn voltunk Siófokon és otthon betárcsázós a net és az ilyen hétvégéken egyfolytában nyomjuk az ipart, úgymint: baba úsztatása, nagymama - nagynéni látogatása, bolt minimum 5x ( mert a drága Mamma mindig elfelejt valamit), szülők úsztatása, vendégek fogadása, a család tagjainak furikázása ide-oda stb. Úgyhogy bocsássatok meg, most nem írok külön külön, pedig még a múlt heti jegyzeteim is itt figyelnek.

Két dolgot szeretnék veletek megosztani:

1. Andris 2x 5 másodpercet töltött a víz alatt, így megkapta tőlünk a Búvármókus kitüntető címet. Nnézett a nagy szemeivel a víz alól, nagyon durva érzés volt lenyomni... Valaki csinált már ilyet úszáson? Juj, úgy féltem. (Ha akar valaki velünk jönni, szerdánként szerintem még van hely 14.30 a 11.kerületben a Rubint Hotelben) Mi összevissza járunk, eddig csak Siófokon voltunk, holnap megyünk először itt.

2. Útlevél a babának=Rémálom. Siófokon próbáltuk, mert ott van az állandó lakcímünk, de apuka addigra már visszajött Pestre és mind a 2 szülőnek meg kell jelenni. Mondták, hogy csináltassunk útlevélképet, de az meg már a Pesti okmányirodának nem kell, ők csak azt fogadják el, amit maguk csinálnak. Elzarándokoltunk ma este és legközelebb csütörtökre kaptunk időpontot (pedig megpróbáltam egy ezressel meggyőzni az őrt, még sose csináltam ilyet, de nem jött be, lehet, hogy kevés volt..:) :) ). 1bként be fogok írni valakinek, mert botrány, hogy az Okmányiroda üvegajtaja ki van tacepaózva 1 méteres betűtípussal írt papírokkal, hogy mit tegyen és mit ne tegyen a marha ügyfél (pl az üveghez ne tolja a padot, hány napra előre kérjen időpontot de csak személyesen persze).. na mindegy, botrány a közigazgatás is, láttam, hogy valaki az egészségügyet szidta mint a bokrot!

Puszi mindenkinek, a betegeknek gyógypusszancs hegyek, most jól kipanaszfalaztam magam és bocsánat még 1x, hogy nem írok most mindenkinek külön külön, de anyukám már siettet, hogy nézzük a beígért filmet......

Jövök gyakrabban ígérem, bár holnap házibulit rendezek, mert az Uram 35 éves lesz.. csak lájtos, mert a 46 nmen azért nem lehet duhajkodni, szóval csak max 10en leszünk.

Juj annyira fáj az alkarom, majdnem elzúgtam otthon a lépcsőn, ahogy rohantam a Mókusnak a kaját csinálni, épp elkaptam a kanyarban a korlátot, így most nem a sebészetről írok, viszont lógtam lefelé, mint egy marha...

Cupp az újaknak, a régiek visszatérésében még reménykedem titkon.

Pusz,
MSE

ui: visszaolvasni esélyem sincs, bocs, ha valamit elírtam.

Kép
siba
 
 


Sziasztok,

Na végre!! Engem sem engedett belépni s bnet...

CSAJOK!!! HA MÉG1X VALAKI ILYEN FINCSI FÁNKOS FOTÓT FEL MER TENNI, AZ KÖTELES NEKEM IS KÜLDENI FUTÁRRAL LEGALÁBB EGY TUCATOT :lol: Még nem volt időm kipróbálni a receptet. Ráadásul Jade is meglátta és rágja a fülemet, hogy csináljak :roll:
Bencus is megkapta az utolsó szurit, a 4. hósat. Szegénykém nagyon sírt, most aludt csak el reggel óta..

Gesztenye: Jobbulást! Tegnap éjjel Bencus is harcolt a pocakmanókkal :shock:
Tényleg, sikerült elérned a védőnőmet?? Már van hozzá számom. Szerintem se törődj a dokiddal, Te döntsd el. Klassz lenne, ha együtt pancsiznánk.

Boróka: Itt a XV. kerben van egy tanuszoda és mint kiderült, épp a mi védőnőnk tartja. Szombatonként délelőtt. Jönnétek?


CzMelinda: Laura baba nagggyon szép!! Uszi, valszeg megyünk, ma kértem a dokkertól igazolást. Kíváncsi vagyok, hogy bírja majd.
Törés: Állítólag nagy babáknál előfordul, nem a szülésznő hibája. Azért viszont ideges voltam, hogy bent nem vették észre. Rönci barátném, aki gyógytornász utólag mondta, hogy nem akart idegesíteni, de nagy baj is lehetett volna ebből, mondjuk ideget is vághatott volna a csont.... Brrrrr, nem is merek belegondolni... Figyelni kellett a kezét, hogy mozgatja-e rendesen, meg megnézettük ultrahanggal. Nem tudom, hogy féjhatott-e neki, mert kímélő üzemmódban bántam vele :roll: De úgy néz ki, már rendben van, még egy kis puklit érezni a helyén.


Livi: Krisszi küldött sms-t, hogy ma mondta neki a doki, hogy a pöttyök a fogzéstól (hormonális változástól) is lehetnek. írt volna Neked, hogy nyugodj meg, de nem volt net nekik sem.


Hettie: Küszi a köszöntés! Szépek vagytok!!!


NApraforgó: Neked is köszönöm!

Tina: Én is örülök, hogy nagyjából megmaradt a banda! TAnulás: Nálunk már osztályzás sincs, úgyhogy csak szöveget kapunk, Az alapján meg nehéz tudni, hogy is áll a gyerek. Én inkább átnézem személyesen, hogy áll, az a tuti. :wink: Nekünk is vannak még pötyik, de "láthatatlan", csak érezni lehet. Talán kaja, vagy tényleg a fogzás... Sose tudjuk meg, majd kinövik :lol: Aztán majd jönnek a pattanások :lol: Mindenesetre én kértem a dokitól egy semleges krémet az arcára, hátha viszket, néha azzal bekenem.

Az afrikai kép nagyon szupi, szerintem nem fog beperelni a nő, sem a gyerek :wink:

Bocsi, ha valakit véletlenül kihagytam! Gyógyulást a betegeskedőknek, üdv az újaknak, no meg a régiújaknak is :wink:

KépKép
Kép
jadey
 
 


Siba :Jó, hogy ójra itt, de et már megtárgyaltuk :wink:

KépKép
Kép
jadey
 
 


Siba: bocsi, lemaradt: Még jó, hogy megúsztad, Képzeljétek, nekem a jobb combom úgy fáj, mintha belémrúgtak volna :shock: Reggel azt hittem, hogy csak egy izomgörcs, de nemigazán akar változni. Elég ijesztő.

KépKép
Kép
jadey
 
 


Sziasztok!

Jó akkor legyek zöld nyúl! :lol: :lol: :lol: (ez utóbbi némi célzás az arcomra :) :))

így jár az, aki nek jön 2 napig :? :?
VIGYÁZAT nagyon hosszú leszek! bocsííí :oops: :oops: :oops:

Jadey utólag kapcsoltam, mi az, hogy elvettétek a kedvem, hogy jöjjek, ne viccelj, TI hoztátok meg!!! De jó nektek uszás ügyben!!
fúú ez a kulcscsont törés nagyon durva! Melódiára emlékeztem, de nálatok is... szegény Bencus :(

Nózi! ja jszegénykém :( rohadt influenza! én úgy retteget, hogy elkapom. így igaz, legalább azt veszünk, amit akarunk. Ma nekem is nagyon fájt a fejem. MIELŐBBI JUBBULÁST NEKED!

Livi! kicsit én is túl akartam már lenni a kersztelőn. Örülök, hogyilyen hamar belevágtunk. Nándi biztos nagyon ügyes lesz!
felröhögtem a "vinnem kell a cicit"- beszólásodon :)

Á_Kata! 22 oldalas hsználati.. ú. de lgalább sikerült megszerezni.
Jól esik, hogy örülsz nekem, én is nagyon csíplek!!!
A komoylabb keresztelői szokásokat én sem tudom, de szerintem az tökéletes, ha a ceremónia után az udvarotokban tartotok egy szenyás, sütis összejövetelt!
Egyébként azt hallani is lehetett, hogy a slájm ott volt a torkán? Csak azért kérdezet ilyen bugyutákat, mert Boti néha "torokból röfög" és ez nekem elég fura :?
Persze nekem sincs viszonyítási alapom, de nem tudom elképzelni, hogy egy jó gyerekkel ne lenne meg az intimitás..
várjuk a cikkedet a kismamiban!
Nálunk sajna nincs ávlsztás, hogy hova vigyül a gyerkőcöt oviba, suliba, de szerintem ha több lehetőség van, nem árt elég időben elkezdeni keresgélni, hisz a jó helyek hamar lekelnek :)

Zsófi! üdv! annyira aranyos Ébel!!!

Jubi! több gyerek, több öröm, szeretném én is megtapasztalnI!
Akkor úgy néz ki Jazi viszi a prímet súlyban! Fordulás: biztos hamar meglesz, e za lepedős trükk tényleg jó lehet! (nálunk úgy néz ki csak véletlen volt). A gázszámla nálunk rendszeresen így jön. utálom :(

Csengő! jó hallani, hogy jobban vagytok!

Edi! nálunk is volt nyelvfelvágás, de még a kórházban. időben észrevették. teljesen megértem, hogy kiborultál. akkor én is bőgtem, pedig nem is nekem kellett fogni, és hamar meg is nyugodott. Gondolom minél idősebbek, annál érzékenyebbek. azért durvam hogy nem vették észre! Drukkolok, hogy ez legyen (volt) az oka a szopiproblémának!!

Melódia! bíztam benne, hogy nem amiatt nem jössz, mert itt akarsz hagyni bennünket! Örülök, hogy jobban vagytok! Ha a kis zabagépnek több minden kell, akkor nicn mit tenni :) a léyneg, hogy tele legyen a poci!

Dorka! bárányroham :lol:
mi volt ma? Hogy viseltétek a vizsgálatokat?

Bujka! drukk az evéshez + az alváshoz újra!!!

Naprafogró! MIELŐBBI JOBBULÁSZ a Fiúknak!!!

Edi! tök jó, hogy a dokinéi így meg tudta mondani a fogzást! Naná, hogy Kata egy szép baba! :)
igen nálunk elég nagy a fürdőszoba. kiléptün ka kádból, és leterítette ma törölközőjét a földre (padlófűtés, és olyan fürdőszobai szőnyeg is van) ráfektettem, addig gyorsan megtörölköztem, és úgy vittem be, törölgetni.
Köszi a kérdést, már jól van a férjem :)
EZ a Wold-be jegyzetelés teljesen jó ötlet! ki fogom próbálni!
Jó ötlet "egyéb" témájú könyv olvasás :)

Angel! köszönöm :) csoki nem kívánás :) :wink:
akkor Gergőnek nagyon bevált a járóka! olyan édes leht, ahogy pörög, forog! Gondolkodom, hogy melyiket vegyük meg (100×100, vagy 120×120) szerintem ne idegesítsd magad az áron (mi is ott fogjuk megvenni) néztem egy párat a neten, ami olcsóbb, az ránézére nem olyan jó minőségű.
ÉN is elalszok szipi közben, és bajban is vagyok, hogy vajon mennyit szpizhatott Boti :shock:
retek + méz jesszus! :shock: :shock:
nektek legalább nem kell drága egérfogó :)
spagetti bébi :lol:
eddig én is azért nem szerettem sütni kenyeret, mert túl tömény lett. tuti megrendelem a könyvet, hátha jobb lesz!
Gergő a plagonon nem a villanyt nézi? Nálunk nagy kedvenc! a spotokhoz mindig van valami kedves szava, vagy egy mosoly :)

Gesztenye! jaj szegénykém, Neked is MIELŐBBI JOBBULÁST!! és drukkolok, hogy elmúljon végre a hasmenés. éjjeli 6× kelés :(

Anikó! üdv! Nagyon szép Kincső!

Linda! köszönöm :) micsoda fánklavinát indítottál el :) tök jó! egyszer talán és is megpróbálom :) a keresztnév Péter lett :) persze ezt nem használjuk. bárányhimlő járvány :(
nagyon szépek vagytok!!!

Hettie! köszönöm a hiányolást :) egér a szekrényben :(
én nem csináltam nagy ügyet a ruhából vettem neki egy rugit (ujjatlant)+ egy pulcsit hozzá, és egy overall volt rajta + sapi.
Nagyon jól nézel ki!!!! Artur minden képen olyna vidám, annyira aranyos!!ma nekem is nagyon fájt a fejem :(

Gabi! örülök, hogy jobban vagytok!

Tina! csőledugás :( jaj.
nagyon jó a kép! hogy figyel a billentyűzetre!
Én is örülök, ha írsz, nagyon elszomorodtam, amikor írtad, hogy el kell menned...
ne is mondd a vasalást, az én (vagyik Boti) ruháim, már két napja a szárítón lógnak. ma este már onnan vettem le egy kombidresszt, és vasaltam ki gyorsan fürcsi után :?

Siba! gratulálok a merüléshez! tök jó lehetett! nicns róla kép véletlenül? nagyon ügyes Andris, nem hiába, nem esik messzze...
korlát :? (bevallom felnevettem, de csak mert úgy írtad :oops: ),
buli!! :) :)

Kép
Kép
beuka
 
 


Sziasztok!

Á_kata: T-com telefonszámla szivatás nem semmi! Ebben az a legidegesítőbb, hogy ezért nem szólnak, de amúgy nyomulnak ezerrel, hogy válts díjcsomagot, rendelj netet tőlük meg ilyenek.

Amúgy átutalásos számlafizetés nem megoldás?

Gesztenye: Próbáld ki tényleg a hagymateát - nekem egyszer Angel javaslata nagyon bejött!

Jadey: XV. kerület - az sajnos nagyon messzinek hangzik. Ámde amit Siba írt, az sokkal közelebb van, csak az meg hétköznap.

Juborka: Jazi hatalmas méretei lenyűgözőek! Bendus annak ellenére, hogy óriási babának született, most még csak 6740 gramm körül van. Persze 2 hete hasmenés csökkenti a gyarapodást.
Viszont egy-két napja nagyon belejött az oldalra fordulásba!

Lassan lehet számítani a leesése vészhelyzetekre.

Ma voltunk a szupr kivizsgáláson. Vérvétel egy horror volt a gyereknek, nagyon sírt és le kellett szorítanom. Vizelet meg kész röhej: addig kellett szoptatni, teáztatni, míg nem pisilt egy öntapadós kukizacskóba. Na, mondanom sem kell, ez volt vagy egy óra... Holnap hívom a dokit a leletek értékelése miatt, de nekem semmi rossz nem tűnt fel a labor eredményeken. Fül orr gégész meg mondta, hogy majd tavasszal elmúlik a takonykór. :shock:

Húz az ágy.

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973
 
 


Jadey ! szegény Bencus :(

Rájöttem, hogy én túl korán váltottam pelust. Vettem két nagy csomag (Pampers, és Huggies) midi pelust, de miután 2× már kifolyt a cucc oldalt (előtte az elmúlt 1 hónapban 1× volt ilyen) rájöttem, hogy nekünk még nagy ez a pelus. Marad a mini.

reggel rókakomára ébredtük. Boti összehányta (lehet, hogy csak bukás volt, csak marha sok) az ágyát. persze föl sem ébredt rá. Ezért nem is voltam annyira ideges. Szerintem mivel most jött rá igazán hogy kell nagyújjat szopizni, kicsit lenyúlhatott magának szegénykém.

JÓ ÉJT mindenkinek!
Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Sziasztok!
Igen, a babaúszást mindenkinek melegen ajánlom, persze csak ha szereti az gyermek a vizet. Én mondjuk annyira nem voltamvagyok rákattanva a "nyomjuk le a bubát a víz alá"dologra. Sőt, a búvárreflex fenntartását övező vitákban sem tudnék egyértelműen állást foglalni. De Ábel annyira jól érzi magát a vízben, hogy ez el is döntötte a menni vagy nem menni kérdést.
Aha, Siba szerintem is állati durva ahogy nyitott szemmel kavirnyál a felszín felé, de kezdem azt hinni, hogy én parázom jobban. Az úszóbácsink mondjuk ezt az első alkalommal leszögezte: kedves mamák, oldódjanak. Jó, csak lassacskán.
Mi a Campona melletti uszodába járunk. Mondjuk iszonyat messziről, de így is megéri. Normális az ár (15000/alkalom mindkét szülővel), szombaton bármikor lehet menni, és szerintem klasszak az edzőemberek. Mondjuk ha sokan vannak, ami előfordul, kicsit futószalagos érzés lehet. De asszem mindenki annyira figyel a saját kis vízipatkányára, hogy ez úgysem tűnik fel. Ja, és nekem tetszik az öltöző. Tágas, pelusozókkal, öltözőkabinokkal, így két embernek hűdelaza az egész vetkőztetés-öltöztetés.
A víz hőmérséklete: hát igen, ezzel mi küzdünk, mivel Ábel elég kis gilipucu, nem sok rajta a melegítőpárnácska. 31-32 fokosnak mondják, de szerintem hol hűvösebb, hol melegebb. De egy alkalom kivételével mindig lilulás nélkül végigpancsolta a kb 45 percet. Aszongyák érdemes otthon szoktatni az ilyen hőmérsékletű vízhez.

Bujka: nálunk a jelenség a "boldogtalan forgolódás" nevet viseli. Mondjuk hason fekszik. Elege lesz. Nyűgöl. Végre átfordul, jöhetne az Örömóda, de csak még boldogtalanabb. Majd visszafordul hasra. A hangulat ekkor már kimondottan gáz. Úgyhogy ilyenkor pihentetjük a forgást mielőtt tragédiába fulladna az akció.

Kérdésem lenne: hogy álltok a bukással? Illetve gondolom ti egész jól, de ismerős valakinek az étkezés utáni és étkezés időpontjától független tejözön? Padlón, peluson, pólón, ágytakarón, csörgőn, Apán... Minket már egy hónapja is valami tejsűrítő táppal és gyomorszondával riogatott a dokibánk, de sikerült meggyőznöm, hogy uggggggyan már, pár hét is kinövi. Még nem nőtte és néha tényleg riasztó.

Könyv: Mostanság olvastam egyet egy norvég írótól (Erlend Loe, asszem). Egy jóemberről szól, akinek herótja lesz és kiköltözik az erdőbe. Nekem elég érdekes volt (gyakran játszom el a gondolattal én is) meg persze egy kicsit vérlázító is. És elég norvég. Doppler a címe, ha érdekel valakit.

Aha, a fa alatti négy és fél hónapnál idősebb lény és az ultraszexi piros úszósapkás én vagyok.

Útlevelet mi a Cora-ban székelő okmányirodában csináltattunk. 2 percet kellett várni, lehet hogy szerencsénk volt. És egész szórakoztató volt: a fülkében, ahol a képet csinálták, Ábel az ölemben ült és bámulta a padlóvilágítást vagy mi a szöszt. Kb öt pecet bűvölte a szegény ügyintéző csajszi, hogy na, akkor most rámnéz a babaaaaaa, kisbaba, ide nézz, amíg Ábel elszakadt a fantasztikus látványtól és valami döbbenetesen bamba arccal belebámult a gépbe.

Na, jó éjszakát mindenkinek, és le a fejfájással!
zsófi

Kép
zsófica
 
 


Zsófica: szerintem véletlenül egy nullával többet írtál, vagy csak remélem :lol:

KépKép
Kép
jadey
 
 


Mi párnácskákkal jól állunk, illetve ülünk :lol: De én is úgy gondolom, ahogy Te. Majd a gyerek "eldönti", hogy tetszik-e neki, vagy sem. Biztos nem erőltetném, ha sírna.

KépKép
Kép
jadey
 
 


Sziasztok!

Asszem visszaolvastam és lereagáltam 2,5 napot, közben etettem egyet...
Jó hosszút írtam, úgyhogy inkább ketté veszem és így rövidebbnek tűnik majd :lol:

Beni szinte alig aludt ma, így most este a cicin 5 perc alatt bealudt. Ismételten alig evett. Ez megy, nappal és este is, mármint a nemevés :arrow: tejem elment a levesbe. Mivel holnap nem leszünk itthon (IKEA, nőgyogyi), így csütörtökön kezdem visszahozni a tejemet :roll: Baromira unom a fejést, de egy nem evő gyereket elég nehezen raknék félóránként-óránként mellre, ha egyszerűen nem akar enni :roll: Ez van...


Köszönöm Benikémnek a négykézlábas bókokat :D Szerintem beleolvasott a Bnetbe, amikor nem figyeltem, mert a bókokért még inkább meg akar dolgozni: azóta is gyakorolja, sőt már lábtámaszték nélkül :lol:

Jubi!
Jazi tényleg hatalmas baba :shock: A fordulás pedig biztos bekövetkezik nemsokára, tuti, hogy a nagy popsija is közrejátszik a "késedelemben".
Én a helyedben, ha mentek szakrendelésre a hemanómával, akkor előtte rájuk telefonálnék, hogy kell-e beutaló. A mai káoszos helyzetben én máshogy már nem indulok el... :?

Geszti!
Jobbulást Neked!!! Az éjszakákat átérzem, sajna én szinte mindig ezt csinálom, mármint csomószor kelek :( Remélem, Neked csak egyszeri "rémálom" volt.
Nem találtál rajtam kivetnivalót :lol: , sajna én keresés nélkül is találok: hasam ocsmány, derekam már nincs, a hátam egy lónak is beillene :evil: Majd helyrerakom magamat szopi után :P
A Chaomillástól "ájult be" Barni? Nálunk itt figyelnek a golyócskák, de még nem próbáltam. Lehet, hogy kéne? :roll:

Angel!
Álommanónak kinyitottam ajtót-ablakot: Benit mintha fejbevágták, úgy alszik :D , viszont nem evett :evil:
Irigy a jól szopizó Gergőre.
Levendulás csodákat még nem próbáltunk. De olyan érdekes, hogy múlt hét csütörtöktől tegnapig egész jól aludt. Ki tudja miért?
Marci Marcell :wink: De a Márton sem rossz :D

MSE!
Útlevél :twisted: Erről már hallottam, hogy mindkét szülőnek ott kell lennie, gondolom azért, hogy nehogy valamelyik "kilophassa" az országból... vagy mi a szösz lehet az oka?!
Édes lehetett Andris, ahogy búvárkodott. Ilyeneket mindig a tévében láttam és csak csodálom, hogy milyen klasszul megvan még ilyenkor a búvárreflexük.
Esés :( Vigyázz magadra!!!

Kata!
Telefonkikapcsolás :twisted: Röhej!
Anyum havonta 1-2 alkalommal jött el, de inkább csak egyszer. Mi is havonta jártunk hozzájuk, bár amikor Benit vártam, azért Ő is többször jött segíteni. Most ahhoz képest is Kánaán van :D
Intimitás jó babával: Marci álombaba volt és bevallom valahogy Vele intimebbnek éreztem az akkori kapcsolatot :oops: Lehet, hogy csak azért, mert mostanra már meg kell osztanom a figyelmemet a két gyerkőc között. Sőt a "jó" Marcival öröm volt minden perc, míg Benivel sajna nem az, két kezemet rakom össze, ha elalszik,hogy legalább fél órán keresztül ne halljam a sírását. :oops: :( Iszonyú, hogy ezt érzem, de ez van.
Huppsz! Most látom, hogy Jubi is ezt írta... (Jubi, egy picit megnyugodtam, hogy nem vagyok egy dög, ha ilyeneket érzek. Akkor ez talán normális dolog :roll: )

Zsófi!
Üdv itt köztünk! :D Ábel tüneményes baba, nagyon helyes a képeken és Ő is, hogy megnőtt! Én mindig a többi babán realizálom, hogy hogy repülnek a hetek-hónapok.
Látom, Ti is senyvedek a pörgéstől-forgástól :? Találó az elnevezése :lol:
Bukás szerencsére nálunk semmi sincs.

Csengő!
Jó hosszú baba Bálint! Benyó 1 hónapja volt 69 cm a tanácsadáson, lehet, hogy itthon mérickélek rajta egyet, kiváncsi vagyok. Mondjuk Ő se rövid legényke :D

Beuka!
Klassz, hogy ilyen klasszul sikerült a keresztelő :D Párod :lol:
A butaságokat pedig felejtsd el!!! Én annyira szeretem, hogy mindenkinek próbálsz reagálni. Mert abban ugye mi a jó,ha ír vagy kérdez az ember és nincs rá reakció...


Foly. köv.

Melinda

KépKép

KépKép
bujka
 
 


Csapó 2.


Nózi-Melinda!
Jobbulást!!! A szopit tényleg ne hagyd abba, bár lehet, hogy influenzásan nem könnyű. Így Zsoltika is ügyesebben száll szembe a betegséggel :wink:
Az egyedül játszás jó, hogy Nektek megy. Nálunk ritkaságszámba megy, hogy 5 percnél tovább el van. Ilyenkor - mármint, ha többet el van maga -, állandóan az ajtóban állok, hogy mi van már, valami baja van? :roll:


Edit24!
Szörnyű, hogy Nektek a barátnőddel kellett észrevennetek, hogy le van nőve Gabesz nyelve. A dokik mit csináltak :evil: Sajnálom, hogy nehéz volt a "művelet" mindkettőtöknek, de most már tutira minden rendben lesz és rájön a dolog igazi ízére és lesz tejcsi :D Drukkolok Nektek!

Melódia!
Dehogynem hiányzoltál! Én éjjel gondoltam Rád, szoptatás közben 8) , hogy mi lehet Pistikével. Mi volt ma a kontrollon? Remélem a labor, meg minden egyéb csak megerősíti, hogy már kutya baja :D
Ne gyötrődj azon, hogy nincs elég tejcsi Pistikének. Már az is nagy teljesítmény, hogy ilyen sok betegség mellett sikerült megtartanod!

Dorka!
Mi volt a dokinál? Sokat kellett rohangálnotok? :( A vizeletvétel nem olyan vészes. Én már többször csináltam mindkét srácnál. Nálam bejött az, hogy ahogy feltettük a zacsit, rögtön cicire csatlakoztattam Őket és már jött is alul az eredmény :D Remélem Nektek is sikerült. Most olvasom, hogy nem ment olyan könnyen :( Vérvétel :cry: Az tényleg iszonyatos tud lenni. Nekem mindkét gyerek tűpárnaként jött ki újszülötten a kórházból, majd Marci kétszer feküdt benn kórházban, amikor szintén agyonlyuggatták szegényemet. iszonyatos dolog :cry: :cry: :cry:
Én a székletmintavételt nem tudom elképzelni, pláne ha fosizik a baba :shock:

Napraforgó!
A Srácoknak jobbulást kívánok!!!

Edit!
Én is ezt csináltam, amikor a dokkernénink nálunk is a 4,5 hónapos hozzátáplálással jött. Mosolyogtam, bólogattam, mint egy jókislány :lol: A legközelebbi mérlegelésen kíváncsi vagyok, hogy mit szól, hogy nem adok Benyónak csak tejcsit.
Az olvasás nekem is nagyon hiányzik. Én kértem párat karácsonyra, remélem az idei karácsonyig sikerül is őket elolvasnom :roll:
Társasághiány: én 2004 augusztusa vagyok itthon (Marcival a terhesség félidejétől táppénzen voltam). Gondolhatod :shock:
Én már nagyon várom, hogy Benikém másszon,üljön, úgy talán majd jobban el tudja magát foglalni és nem szenved magában annyira, ahogy most.

Anikó!
Üdv itt! Nagyon helyes baba Kincső :D Örülj neki, hogy nincs gondotok, ne kérj érte elnézést! :wink:
Hú, most olvasom, hogy Nálatok is "gondot" jelent, hogy nem tetszik a babónak hason lenni. Visszafordítás után újra hasra és jön a nem tetszés :x

Hettie!
Nagyon helyesek vagytok!!! Te vagy Artúrral az uccsó képen? Nagyon fiatalnak nézlek. Hány éves vagy?

Gabi!
Örülök, hogy hatásosak voltak a gyógypuszik :D

Dinuci!
Üdv köztünk! Írj magatokról lelkesen! :wink:

Tina!
Csőledugás :( A lényeg, hogy semmi baj nincs :D Kis Bill Gates :lol:

Jadey!
Kulcsonttörés :( Nekem az volt az első reakcióm, hogy fájhatott-e szegénykének :cry: Nekem 6-7 évesen tört el és én is érzem a helyét néha, sőt időváltozáskor is fájdogál néha :? Na nem vidítalak tovább :oops:

Mára belőlem ennyi!
Holnap ikeja és nőgyogyi, talán este jövök. Addig is mindenki legyen jó!

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka
 
 


Bettus hol vagy?!

KépKép

KépKép
bujka
 
 


Bujka: Ne idegesíts, én is erre gondoltam, de azt mondják, hogy a bébiknek még teljesen jól regenerálódik. Nos, majd Bencus elmeséli, ha már tud beszélni :roll:

KépKép
Kép
jadey
 
 


Sziasztok!
Jelentem zombi üzemmód felfüggesztve! Ma már csak háromszor kellett felkelni éjszaka Barnihoz és kétszer viszonylag hamar visszaaludt, ráadásul a párom is segített, így kezdenek kisimulni a ráncaim. Egyébként most háton aludt (pedig eddig csak hason volt hajlandó), mert hason nem akart megmaradni :shock: . Úgy látszik a szokásaik is változnak, csak ki kell tapasztalni.
Kezdem egész emberinek érezni magam attól függetlenül, hogy most már kb. 20 percenként fújom az orrom és köhögök (azért az alvás sokat segített). Remélem pár nap és én is rendbe jövök. A sorstársaknak jobbulást!

Én tudok Pesten egy nagyon jó helyet, ahol olcsón lehet könyveket vásárolni (ráadásul a Holló kiadó is oda szállítja a könyveit). Exlibri a neve és egy gyártelep félén van (nagy kapun kell bemenni az utcáról, majd balra és utána egy lépcsőn kell lemenni a pincehelyiségbe). Helyileg a Lehel tér és Dózsa metrómegálló között van a Váci úton, a piac oldalán és a Lehel térhez közelebb esik. Nagyon sokféle könyvet árulnak (mamás, babás, regény, sport, szakács, koktél, gyerek, stb...) és kb. 15-24 %-kal olcsóbban (mindenkinek!, nem csak nagykereseknek). Mi máshol már nem is szoktunk vásárolni csak, ha ott nem lehet megkapni. Egy-egy alkalommal cirka egy- másfél órát szoktam ott eltölteni (mármint Barni előtt) :roll: .

Angel!
A homeos bogyót Barni nyelve alá dugom és sasolok, hogy ne jöjjön ki (ált. úgy csinál utána, mintha a nyelvével szopogatná :shock: ). Sajna anno lemaradtam a hagymatea elkészíti módjáról, esetleg újra leírnád :roll: (mindig újra kell csinálni vagy elég felmelegíteni?).

Siba!
Jó, hogy újra itt vagy. Jobbulást neked is.

Jadey!
Eddig még nem kerestem a védőnőt, mert a dokinő lebeszélt az usziról, de örülnék neki, ha a telcsiszámát megadnád priviben. Mit csináltál éjszaka, hogy fáj a combod :shock: . Remélem most már jobban vagy.

Ákata!
Jó, hogy előre gondolkodsz, mert végülis nektek 2 helyet kell lestoppolni :lol: .

Dorka!
Hogy képes ilyet mondani egy fül-orr-gégész? Arról nem is beszélve, hogy még nem is volt igazán tél és ki tudja mikor jön a tavasz :shock: .

Bujka!
Igen, a chamomillától ájult úgy be Barni. Lehet, hogy nektek is ki kéne próbálni, hátha a fogacskájával kűzd Beni (Barninál még nem jön, de szerintem már mocorognak az íny alatt :roll: ).
Szerintem amíg a férjed nem panaszkodik addig te se tedd :lol: .

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Aha, pontosan egy nullával többet írtam. Köszi, Jadey!

Kép
zsófica
 
 


Sziasztok!

Bekukkantottam, Matyika ebédel, Pannika alszik kint. :lol:
Ahogy elnéztem a termést...képtelen vagyok visszaolvasni, így inkább passzív maradok. Ha lesz időm, olvasni akkor majd írok is.
Csak azért írtam, hogy ne hari, de most ez van... :cry:

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Sziasztok!

Kukk be ide: http://www.mamavar.hu/

Aja
aja
 
 


Sziasztok,

Bencus ma még elég nyűgi a szuritól. Ma még kényeztetem ezért.. Holnap a front miatt... Azután meg már csak úgy :lol:

Na lehet, hogy ma nekiállok fánkot csinálni, azóta se tudok másra gondolni :roll:

Gesztenye: küldöm a számot. BÁR CSAK ATTÓL FÁJNA A COMBOM :lol: Mára már picit jobb a helyzet. Szerintem vitaminhiány és tényleg izomgörcs lehetett... A sok csokiban ezek szerint nincs vitamin?! :lol: :lol:

KépKép
Kép
jadey
 
 


Gesztenye: Privi ment.

KépKép
Kép
jadey
 
 


Jadey!
Szerintem a csokit spékeld meg egy kis gyümivel (pl.: csokifondü) és már kész is a vitaminbomba :lol: . Most jut eszembe, hogy már mi is milyen régen csináltunk, így valószínűleg beolvasztjuk a mikuláscsokikat és nassolunk egy kicsit :lol: .

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Jó ötlet, most kaptam szülinapomra fondüt, isteni belga csokiöntettel !

De ma kipróbálom a fánkot :wink:

KépKép
Kép
jadey
 
 


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 21:50-kor.
Vendég
 


Simigabi: ismerős, amit leírtál :roll:


ITT KELEGET ÉLETEM ELSŐ FÁNKJA :lol: DRUKKOLJATOK, MERT HA NEM SIKERÜL, TÖK DEPIS LESZEK

KépKép
Kép
jadey
 
 


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 21:49-kor.
Vendég
 


Tibi honap megy utoljára suliba és ezt kihasználva vele megyünk Rönciékhez. Ki tudja, mikor lesz ilyen még1x a közeljövőben... Péntek??

KépKép
Kép
jadey
 
 


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 21:48-kor.
Vendég
 


Szervusztok!

Jadey: Hogy sikerült a fánkod? Számolj be! (Ez az egyetlen édesség, aminek ellent tudok állni teljesen.) De mondani sem kell, hogy a sikeres kivizsgálás után gyorsan azért beugrottam a Daubnerbe, s felvásároltam az összes lúdláb és szedres charlotte torát - imááádjuuuuk! (Ez volt ajándék névnapomra magamtól. :D )

Bujka: Pisilés - nálunk nagyon nem ment, mivel a várakozás alatt szétpisilte már magát, így hiába szoptattam, semmi.
Annyira adnék Neked tanácsot Benihez, de egyszerűen nem tudok. Ha ez bármilyen vigaszt jelenthet ma a vásárlás szintén üvöltéssel telt, egészen hazáig bömbölt a gyerek. Ez pedig minimum fél óra.
Ha alszik az már fél siker, ha jól kialussza magát, akkor előbb-utóbb enni is fog!!!

Útlevél: Szintén pozitív tapasztalatokról udok beszámolni - elektronikusan kértem időpontot, majd percre pontosan fogadtak, fényképeztek 2*, kis aláírás procedúra és kész is.
talán egyetlen rosz volt, hogy a kész útlevélért be kellett mászni a kerületi irodába, ahol ezren voltak. De Bendus üvöltésével ott is hamar beelőzte a sort. :shock:

Gesztenye: NAGYON JÓ, HOGY ÍRTAD A KÖNYVEST!!! Bár gyerekesen azt hiszem max. 10 perc lehet jelenleg a böngészés. :lol:
Fül orr gégész: amúgy jó fej volt nagyon, és sajnos igaza is van. Azt ajánlotta, hogy sokat altassam a gyereket friss levegőn.

Beuka: bukás - nem jó dolog. Tényleg Te milyen rétegeket teszel a babaalá az ágyra? pont az ilyen balesetek miatt??

Zsófica: klassz a stílusod! Bukás nálunk ritkán van csak, úgyhogy nem tudok tanácsot adni. (Sz_kata babája bukós, de ő nem ír ide már. Esetleg priviben értekezhetsz vele erről.) Mi lett a könyv kimenetele??? Szivesen elolvasnám.

Siba: Felhívtam a Rubin Hotelt babaúszás ügyben - erre valami tájékoztató alkalomra invitáltak. Te voltál ilyenen? Mi a lényege? mi a fenéért nem lehet rögtön úszni pl. jövő héten?
Nem értem :shock:
Számolj be légyszi, hogy milyen volt!

Puszi,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973
 
 


Tényleg: BOLDOG NÉVNAPOT DORKA!!!!

KépKép
Kép
jadey
 
 


Jadey
Hajrá fánk :lol:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Dorka!
Utólag is boldog névnapot!
Ha elmennétek a könyveshez, akkor mindenképpen mondd meg, hogy milyen típusú könyv érdekelne, mert nagyon szívesen segítenek és akkor gyorsabban végzel.
Egyébként a könyves 3 helységből áll. Az első nagyban vannak regények, szakácskönyvek, növényápolásról, sportról és mindenféle mozgásról, egészséges életmódról könyvek. A bejárattal szemközt a sor legvégén (ez már a másik szoba) vannak a babás-mamás könyvek + ezoterika, jóga, stb.. A nagy helységből jobbra nyílik egy kisebb (harmadik szoba), ahol a gyermekeknek való mesekönyvek és kül. kreatív foglalkozásokhoz való leírások vannak. Szerintem egyszerűen szupi és érdemes elmenni. Egyszer Barnival is elmerészkedtem, de csak fél órát maradtam.


Jadey!
Sok sikert a fánkhoz.
Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Dorka!

Boldog névnapot!!!!! :oops: :lol:

Gesztenye!
Nekünk azt mondta a homeomaca, hogy inkább a vízes oldatot lassan fecskendezzem be, hogy ellefetyelje, nehogy félrenyelje a golyócskát.. brrr, ezt jól megaszontam... :mrgreen:

Jadey!
Naaa? Milyen lett? Az én "uram" is meglátta a képet... :roll:

Ja tudom már, mit akartam: mit szóltok ahhoz ay oltáshoz, amit 5 és 12 hónaposan kellene beadni? pneumococcus - agyhártyagyulladás stb. Nos???? Nagyon érdekelne a véleményetek!
Másik dolog: barátném első gyermekét március közepére várja, és mindent, de mindent megvásárol, amit csak ajánlanak vagy olvas róla. Érdekelne, hogy mi az, amit megbántatok, amit egyáltalán nem használtok ki stb.?????? Én nem tudok tanácsot adni, mert én nem vettem semmit, csak egy olcsó babakocsit, meg egy használt kendőt... :lol:

Nem hiszem, hogy ma még tudok jönni, mert mindjárt lázas lesz szerintem Ma megkaptuk a szurit. Megvolt a 20dkg egy hét alatt..., szóval 8200gr, de egy centit se nőtt. :lol: Nem sokára gömb lesz.... :shock: :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78
 
 


Pneumococcus témában a Mikulásra emlékeztető kedves dokibánk azt mondta, hogy szerinte majd 2 éves korában elég. Ugyanis akkor 3 éves korára védett lesz, és ugye akkor megy igazán közösségbe. Addig igazából állati kicsi az esélye, hogy elkapja (ez jó, nem? ez a kicsi az esélye, de....paramama dilemma).

Kép
zsófica
 
 


Szeva!

Köszönöm a köszöntést! :D :D :D

Bali: Amit nem nagyon használunk:
- fürdőfotel - elvileg a nagy kádban lehet vele fürödni - néha azért jól jön
- pihenőszék
- hordozókendő - nehéz kötözgetni, én inkább kenguruzom, de a rugalmas megkötős kendő jó lehet
- orrszívó labdacs - csak a porszívós fajta jó, de abból sem mindegyik (az üveg csöpi nem jött be), ez a műanyag ariana vagy mi viszont tök jó
- mi kaptunk egy olyan pelenkázót, amiegyébként állványos kiskád - na az szerintem tök felesleges!
- vízhőmérő - sokkal egyszerűbb nézni szabad kézzel
- vidám mintás éjjeli fény - túl nagy és mást nem lehet tőle bedugni a konnektorba
- plüss állatkák pl. maci - eddig nem használtuk
- zenélő forgó - nem jött be a gyereknek
- baldachin+baldachintartó vas (ezt is kaptuk) - nekem nem jött be, visszaadtam

Igen szép kis lista lett.:shock:

Mondd meg barátnődnek, hogy csak a legszükségesebbre koncentráljon: babakocsi, hodozó, kiságy+matrac, ruhák és egy jó kis fejő!
Aranyszabály: a boltok szülés után is nyitva vannak! :lol:

Oltás téma: Bendus egyenlőre annyira rosszul reagált minden oltásra, hogy én örülök, ha a kötelezőket túléljük. Sztem a Pneumot túldimenzionálják
Engem a Rota vírus elleni szájoön át adható foglalkoztat, mert több ismerősöm babája is kórházba került fosás-kiszáradás miatt.

Pusz

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973
 
 


Jelentem én vagyok a világ legbénább fánksütője :shock:
Nemhogy nem volt fánk kinézete, de még egy kicsit sem hasonlított hozzá :roll: Olllllllllllllllllllllllllllllllllyan szar lett, hogy még szerencse, hogy készültem rá és sütöttem csirkecombot, különben tuti éhenhaltunk volna. Nem értem!! Mindent a leírtak alapján készítettem, kivéve, hogy valami flancos süteménylisztet vettem, vagy mi a túrót. Fogjuk arra...
Tibi azt momdta, hasonlít a krumplikroketthez, csak nincs krumpliíze :shock: Fényképet inkább nem csináltam róla, mert biztos rajtam röhögtetek volna :roll:

KépKép
Kép
jadey
 
 


Ja, férjecském azt mondta, hogy ezt gyakorolni kell.. Csak azért nem szidtam a felmenőjét, mert épp itt volt :lol: Anyósom meglátta és azt mondta bíztatásképp: Na, Krisztikém, majd én sütök nektek. :roll:

KépKép
Kép
jadey
 
 


NORMÁLIS FÁNKOKAT AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
Kép
jadey
 
 


szaisztok!
Dorka, boldog névnapot!!!!!

gesztenye, pont egy éve ittam a hagymateát, remélem, jól emlékszem...mosd meg a vöröshagymát, és a külső,csúnya héját dobd ki. szedd le a többi héjat, és forrázd le 2 dl vízzel, fedd le, és hagyd állni, amíg szép, vörösesbarna színe nem lesz. A szaga borzasztó, az íze is, de pár kanál mézzel javíthatsz a helyzeten...viszont nagyon hatásos. egyszerre ne csinálj többet sztem annál, amennyit megiszol. napi 3-szor idd meg, segíteni fog. (én megvártam, amíg langyos nem lesz, majd egy húzásra leküldtem...) mézes retekkel, bioparox-szal kombinálva egy hét alatt rendbetette a hörghurutomat.
Gyógyulj meg!

ma sajnos csak ennyire volt időm, bocs mindenkitől, na de majd holnap... :D :D


puszi mindenkinek, álommanók, fogfájáscsillapító manók, hasmenésellenes manók és nyűgielűző manók kivezényelve!!! :D :D :D
Vendég
 


Szaisztok!
Dorka:
Boldog névnapot!!

Jadey:
Na várd csak meg az én remekmüvem.Biztossan nem viszed a pálmát.. Én hétvégén sütöm.Egyszer probáltam fonottkalácsot sütni olyan lett kinézetre mint egy összecsomozottt cipöfüzö..A családom szét röhgte magát rajta..(én is :lol: :lol: )..Az élesztöhöz tök hülye vagyok..

Ma megkaptuk a 4-hos szurit.Hösiesen viselte..Most figyelem nem lesz-e lázas..Bár az elözö kettönél semmi nem volt remélem most sem lesz.Képzeljétek a védönénink a multhéten szerdán itt volt és mondta hoz tápi receptet.Aztán valahogy elfelejtett jönni.Ma mentünk tanácsadásra és lám 1 doboz Humana HA-1 -et egy doboz Humana pépet és 10 zacsi 2 es probatápot kaptunk csak ugy.. :shock: :shock:

Na mennem kell..kaja van...

Sziasztok jo éjt.
Vendég
 


Sziasztok!

Angel
Köszi a dicséretet.Akkor lehet hogy kipróbálom a vizes vödröt egércspdának. :lol:

Czmelinda
Köszi Neked is. Te is szimpi vagy nekem. :D Látom Nektek is megvan még a BCG nyoma. Nekünk még pár napja jelentkezett rajta egy kis zöld pötty, de elmúlt, nem tudom mi lehetett az. Nektek volt hasonló?


Tina
Köszi Neked is. Jajj, szegény Marvin, az a cső nem hangzik valami jól. :cry: Puszi a kis nózijára.

Edi78
Köszi Neked is. Artúr egy hete volt 7040gr, most 7340gr lehet, mert hetente pont 300gr-t szokott hízni. Volt már olyan hogy 12 évesnek néztek a telefonban a hangom alapján, amugy meg nem szoktak 18 nak nézni. Volt hogy elkérték az igazolványom.

Gesztenye
Köszi Neked is. Igen Artúr sokat vigyorog, kis tejbetök, meg sokat nevet is. Jobbulást!!

Beuka
Köszi Neked is. Hát azért én nem mondanám hogy jol nézek ki, már hiztam 3 kilot. 66 voltam legutóbb, most nem tudom mennyi, de leht hogy még több.
Láttad? Van már babamegőrző a gyöngyösi főiskolán.

Zsófica
Bukás: nekünk csak pici szokott lenni, de egyszer annyira sok volt, hogy nem is tudtam eldönteni hogy nem e inkább hányt, de inkább csak egy jo nagy bukás volt.

Bujka
Köszi Neked is. Igen én vagyok a képen. 26 éves vagyok, de mindig joval kevesebbnek néznek.

Dorka
Én a bukás, pisi és egyéb miatt a matracra PVC lepedőt tettem, amit a bababoltban lehet kapni és erre a lepedő, meg még pelenkát is teszek rá, hogy ne kelljen minden nap cserélni a lepedőt. Boldog névnapot!!!

Bali
Nándi gömb.
:lol: :lol:

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok, Lányok,

férjem végre nem dolgozik, hanem meccset néz és szitteli a csajokat, igy ide tudtam lopakodni, mint egy vinettu, holott vacsit kéne csinálnom, mert éhes vagyok... De ti előbbre valók vagytok :wink:

Angel,
kösz a kenyértippet, sztem lisztet is majd az általad ajánlott boltban veszek, és akkor próbálom ki majd a sütőt. Ma felnyitottam a fedelét, belenéztem, aztán úgy döntöttem, kicsi vagyok én még ehhez. Haszn.ut. még mindig a széken hever - tán lesz kis időm rá. De most a Harry Potter 6-ot olvasom újra, sajnálom másra az időt...
Én is nagy A. Ch-rajongó vagyok. Ajánlom még egyébként P. D. Jamest. (Pont most megy egy krimije a Dunán, fel is veszem.) Meg szeretem Woodhause-t is. (Most tuti rosszul irom le :oops:, mingyá megyek, megnézem, azt' korrigálok). Meg Dickenst. Meg az angol irodalmat an bloc.
Gergő születési méretei: hát télleg spagóca :D

Beuka,
abszolút nem látszott a gyereken a nátha, csak a száraz köhögés volt (ahogy zavarta a taknyó szegényt). Egyébként már elmúlt, szerencsére :D Köszönöm a keresztelős választ, asszem, egyszerűre vesszük...

Gesztenye,
örülök, hogy jobban vagytok!

Melinda,
remélem, a mai napotok jobb volt...

(bocs, rövidebbre kell vennem, mert a bébik hiányolnak...)

Dorka,
én úgy pisiltettem zacsiba Lilit, hogy reggel ráadtam, és mielőtt mentünk dokihoz, levettem róla. És akkor volt egy kis termés... ezt vittük a laborba. Átutalásos szla: nekünk nem jön pénz a magánfszlánkra, csak amit mi ráteszünk, a bankban meg többet kell sorbanállni, mint a postán :evil:

Zsófica,
üdv! Mi is a Camponához jártunk úszni, de mindössze kétszer. Nem tetszett, mert második alkalommal hihetetlenül zsúfolt volt, legalábbis karácsony előtt (kábé két perc jutott ránk, és abból se hallottunk semmit a ricsaj miatt, a lányokat zsámolyon öltöztettük, annyira nem volt pelenkázó). Ezek miatt - meg parkolóhely se volt, ott keringtünk - már a második alkalom után eldöntöttük, hogy másik helyet keresünk, ha a bérlet lejár, de mivel kiderült, hogy Lilikének gond van a veséjével, a következő két alkalmat se jártuk már le. Sajnálom, mert nagyon szerettünk volna járni. Klassz, hogy neked más tapasztalataid vannak, lehet, lecsengett a karácsonyi roham... Ja, meg mi pont a délutáni csúcsban tudtunk csak menni, mert a lányok akkor tudták legtovább hiányolni a cicit :wink:

Jadey,
én is antitalentum vagyok fánkilag :wink: férjem nem is eszi a teremtményeimet, csak én :D Nem baj, több marad :D :D

Linda,
én nem raktam az élesztőhöz lisztet. Ez lenne a baj?!

Jaj, mennem kő, pussz
Kata

ákata2
 
 


Sziasztok, Lányok,

férjem végre nem dolgozik, hanem meccset néz és szitteli a csajokat, igy ide tudtam lopakodni, mint egy vinettu, holott vacsit kéne csinálnom, mert éhes vagyok... De ti előbbre valók vagytok :wink:

Angel,
kösz a kenyértippet, sztem lisztet is majd az általad ajánlott boltban veszek, és akkor próbálom ki majd a sütőt. Ma felnyitottam a fedelét, belenéztem, aztán úgy döntöttem, kicsi vagyok én még ehhez. Haszn.ut. még mindig a széken hever - tán lesz kis időm rá. De most a Harry Potter 6-ot olvasom újra, sajnálom másra az időt...
Én is nagy A. Ch-rajongó vagyok. Ajánlom még egyébként P. D. Jamest. (Pont most megy egy krimije a Dunán, fel is veszem.) Meg szeretem Woodhause-t is. (Most tuti rosszul irom le :oops:, mingyá megyek, megnézem, azt' korrigálok). Meg Dickenst. Meg az angol irodalmat an bloc.
Gergő születési méretei: hát télleg spagóca :D

Beuka,
abszolút nem látszott a gyereken a nátha, csak a száraz köhögés volt (ahogy zavarta a taknyó szegényt). Egyébként már elmúlt, szerencsére :D Köszönöm a keresztelős választ, asszem, egyszerűre vesszük...

Gesztenye,
örülök, hogy jobban vagytok!

Melinda,
remélem, a mai napotok jobb volt...

(bocs, rövidebbre kell vennem, mert a bébik hiányolnak...)

Dorka,
én úgy pisiltettem zacsiba Lilit, hogy reggel ráadtam, és mielőtt mentünk dokihoz, levettem róla. És akkor volt egy kis termés... ezt vittük a laborba. Átutalásos szla: nekünk nem jön pénz a magánfszlánkra, csak amit mi ráteszünk, a bankban meg többet kell sorbanállni, mint a postán :evil:

Zsófica,
üdv! Mi is a Camponához jártunk úszni, de mindössze kétszer. Nem tetszett, mert második alkalommal hihetetlenül zsúfolt volt, legalábbis karácsony előtt (kábé két perc jutott ránk, és abból se hallottunk semmit a ricsaj miatt, a lányokat zsámolyon öltöztettük, annyira nem volt pelenkázó). Ezek miatt - meg parkolóhely se volt, ott keringtünk - már a második alkalom után eldöntöttük, hogy másik helyet keresünk, ha a bérlet lejár, de mivel kiderült, hogy Lilikének gond van a veséjével, a következő két alkalmat se jártuk már le. Sajnálom, mert nagyon szerettünk volna járni. Klassz, hogy neked más tapasztalataid vannak, lehet, lecsengett a karácsonyi roham... Ja, meg mi pont a délutáni csúcsban tudtunk csak menni, mert a lányok akkor tudták legtovább hiányolni a cicit :wink:

Jadey,
én is antitalentum vagyok fánkilag :wink: férjem nem is eszi a teremtményeimet, csak én :D Nem baj, több marad :D :D

Linda,
én nem raktam az élesztőhöz lisztet. Ez lenne a baj?!

Jaj, mennem kő, pussz
Kata

ákata2
 
 


Jadey
Legközelebb biztos sikerül. Nekem sincs szerencsém az élesztővel. Én amikor pizzát csinálok sosem kel meg, csaqk egyszer sikerült, de akkor tök jo lett. Nem értem máskor miért nem? Pedig mindent ugyanúgy csinálok. Még szerencse hogy ugy is jo és meg lehet enni.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?