Sziasztok!
Tegnap miután hazaértünk nem tudtam Nektek írni,de ma itt vagyok
Nagyon jó volt anyukáméknál,egy kicsit sikerült pihennem.Fannit bevittem az oviba/anyukám itt dolgozik/,s nagyon boldog volt a gyerekek között
Úgy örültem,azt hittem,hogy sírni fog,de szerencsére nem így történt
Sajnos Pesten senkit sem ismerek
,mivel én vidéken laktam,s csak nemrég költöztem ide.Így Fanni rajtam és az apukáján kívül szinte senkivel sem találkozik,ezért elég félénk idegen emberek között
Sedith!
Hűha,de édes kislányod van
Sajnálom,hogy még mindig beteg a kis tündér,de remélem hamarosan elhagyják ezek a csúnya bacik!Gyógyuljatok meg minél előbb
Engem is szörnyen megviselt,hogy nem tudtam szoptatni a picimet.Olyan nehéz volt belátni,hogy nem megy
Szegénykém mindig próbálkozott,de sajnos csak nagyon keveset tudott enni,így a végén mindig maradt a tápszer
Megpróbálom elfelejteni ezt a rossz emléket,s azzal vigasztalom magam,hogy a második babánál más lesz
Ezt kívánom Neked is és mindenkinek,akinek ezen a téren problémája volt!
Edoci!
Köszönöm a segítséget!Még nem próbáltam meg a kicsinyítést,de ha nem megy szólni fogok!Szerencsés vagy,hogy sikerült leadnod a felesleges kilókat,nekem valahogy nem sikerül
Nem hallottam még erről a 90 napos diétáról!Írnál róla egy pár szót,ha nem gond
A második terhességemet szeretném 50 kilóról kezdeni,s most 57 vagyok
Kacika!
Elküldtem a levelet,remélem megkaptad
Viki!
Szerintem is jól tetted,hogy nem fosztottad meg a kisfiad az anyatejtől
Nem is értem hogy mondhatott ilyet a dokid
Nagyon sok esetben teherbe esik a nő szoptatás alatt is!Ezt Ő nem tudja
Persze van ellenpélda is,de az esély mindig megvan
Próbálkozzatok,én sok-sok +++++++++ energiát küldök,s szurkolok Nektek,hogy hamarosan megfoganjon a baba
Hajrá
Boeske!
Ó annyira szurkolok Neked
Veled izgulok az erős két csíkért!!!!Ha van valami hír,írdd meg rögtön!!!!!!!!
Kellemes hétvégét Mindenkinek!