Sziasztok!
Sajnálom én is hogy Gira nem jött már és nekem is feltűnt hogy Marcsy is nagyon régen volt.
De! Képzeljétek tegnap kétszer is láttam Beát és Annát az Árkádban. Mindketten nagyon szépek és mosolygósak voltak, uh. velük biztosan minden rendben van!
Netty!
Sajnálom, hogy nálatok is baj van. Remélem én is hogy minden oké lesz. Ha lesz hozzá lelkierőd hogy leírd, szívesen látjuk hogy mi is volt a baj okozója.
Most így annyira rosszul jön ki, de épp szerettem volna mesélni, hogy voltam a varrónőnél akit ajánlottál. Nagyon szimpatikus volt, elmondott mindent amire kíváncsi voltam, ajánlott boltot ahol tudok anyagot venni a felsőhöz és mindemellett az ár amit mondott az is nagyon korrekt volt.
Többször kértétek hogy írjak, vagy rakjak fel képet a ruháról, de sajna nem tudok.
Nincsen, mert ugye egyedi lesz és akkor lesz kész ha kész lesz.
És ami ilyen szempontból még ennél is nagyobb gond, hogy amég meg nem veszem véglegesen az anyagot, addig semmi sem biztos. Mindennap mást gondolok hogy milyen legyen.
:D:D:D Találtam képen egy olyat ami egészen hasonló ahhoz amit szeretnék, megpróbálom felrakni.
Jéééé... elsőre sikerült, remélem látszani fog. Annyi a különbség hogy nekem lesz hozzá kis kabátom is, márciusban még nem lesz olyan szívdöglesztő hőség előreláthatólag hogy szabadon tudjak flangálni csak így.
Viki!
Tök jó, hogy Petinek nincs már baja!
Timi!
Köszi mégegyszer a beszélgetést. Azóta csináltunk otthon egy nagy megbeszélést és tisztáztuk a dolgokat, leginkább anyagi téren. Megegyeztünk, hogy ez a sok gond ellenére a legfontosabbat nem felejtjük el, figyelünk egymásra és nem hagyjuk hogy a rajtunk, a kapcsolatunkon csapódjon le a sok feszültség.
Most kicsit jobb minden, találtam egy pár olyan állásajánlatot, amire már érdemes volt a pályázatomat elküldeni. A Tescoval jó ötletet adtál. Ma elmegyek megkérdezni hogy nincs-e valahova felvétel, hogy minél előbb legyen valamilyen munkám. Addig is lesz időm tovább keresni.
Szilvi!
Remélem Nektek sikeresebb lesz ez a várakozós időszak, mint annak idején Timiéknél volt. Nem kívánom Neked az oxitocinos megindítást, jobb lenne ha természetesen indulna el a baba hozzátok.
Öhhmmm... lehet hogy hülyeség, meg nem is szeretnék tanácsot osztani, de most olvastam egy könyvet a természetes szülésről, illetve a születés megindításról és ott első helyen szerepelt a szeretkezés, illetve a mellbimbók ingerlése (amiről azt állítják hogy nagy mértékű, de nem veszélyes mennyiségű oxitocint termel és segíti a fájások erősítését és a születés megindítását). Ha nem berzenkedtek a Pároddal az ilyenektől, talán érdemes lenne megpróbálni, baj nem lehet belőle.
Jó babázást Neked!
Andi!
Aranyos Zsófi!
Réku!
Ha TP-n leszel ugye gyakran beugrasz hozzánk?!
Szép napot!
Monee