Új privát üzeneted érkezett!

Csillagfény

Nagyon-nagy Gratula!Mindenből a legjobbat kívánom Nektek,Sok Boldogságot a kisfiatokhoz!!!!!
Vendég

Andika :D
Mizújsi veled?Gondolom már mész alukálni! :cry:
Vendég

Sziasztok,

CSILLAGFÉNY: GRATULÁLOK ANYÁNAK, BABÁNAK !!! SOK BOLDOGSÁGOT !!!!

Kandi: nem Mironnak hívják a kispacákot ?? :roll: Vagy én emlékszem rosszul ?

Mniki: vagyok, persze, csak olvasó módon, nem tudok egész nap a gép előtt ülni. Meg igazság szerint egy kicsit kikapcsoltam most a babát akaró énemet. Már annyira fájt a szívem, hogy jobb volt így tennem. Csak ennyi. :(
zsizsik

Zsizsik :)

Miron az én kispacákom! :lol: :wink:
Vendég

Hoppá ! Már meg is jött a válasz !!!
Összekevertem Ella babájával !! Bocsánat !!! :oops: :lol:
Tehát Miron Ella kisfia !!
Annyi kisbabánk lesz lassan, hogy nem csoda, ha keverem a neveket.... (most csak mosakodom..... :oops: :wink: )
zsizsik

Igen Ella, már javítottam !!! :lol: :lol: Bocsi !!
zsizsik

Zsizsik :lol: :lol:

Hallod-e TE nagyon munka mániás vagy, ha még fekvőgipszes lábbal is dolgozol! :shock: :D

Rambóka,Rejoka
Nagyon édesek a gyerkőceitek :)

Kincs
Mennek a drukkok,tuti minden oks lesz! :wink:

Kicsit felületesen olvastam :oops: ,igy nem tudok mindenkire reagálni!

Pussz
Mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Ezo, köszi! Megnéztem, tényleg tök jó dolgok vannak ott!

Rejo, Rambóka, nagyon édesek a gyerkőcök! :lol: :lol: Johanna haja hatalmas!!!

A ma esténk: Nyugis estének indult, apa hazajött pancsi előttt, bolondoztak kicsit Dorkával, majd elmentek pancsizni (ha apa itthon van akkor ez az ő közös programjuk) Egyszer csak Apa kiabál, hogy menjek gyorsan, Dorka kiabál hogy Ne-ne! Bemegyek, gyerek guggol a vízben, körülötte barna izék úszkálnak... Apával kivetetem a csajt aki üvölt, hogy ő pancsikázi akart... Szerencsére csak a kiskádjában hajlandó fürödni, azt tesszük a nagykádba. Kiskád ki, Anya levetkőzik, gyerekkel együt beáll a kádba - Dorka nem szereti a zuhanyt... Rábeszélni, hogy azzal is lehet pancsizni, ez annyira megtetszik neki hogy alig lehet kiszedni a kádból.
Vacsi és a többi rituálé a megszokott rendben zajlik (fogmosás, mesélés stb) Viszont annyit evett a kis mohó hogy elkezdett csuklani és ettől persze nem tud elaludni. Félálomban egyszer csak kitalálja hogy szúr a pizsi cipzárja. Először Apa próbálja - az én körömollómmal és reszelőmmel :evil: - "megjavítani" majd mikor csak még jobban szúr, tűvel és cérnával próbálkozom. (többi pizsi természetesen kimosva és még vizes...)
Gyerkőc közben ugrál az ágyában, fejét beüti: "Anya, beütöttem, gyere puszit adni rá!"
Vissza varráshoz, erre ártatlan képpel: "Anya, miért varrod?!" :roll: Felöltöztetem, már alig lát olyan álmos, de azért még egy utolsó lökés: "Anya, én inkább fordítva alszom az ágyban!"
Végre 3/4 10-kor elalszik (9-kor már általában aludni szokott) Én meg mehetek kádat fertőtleníteni, wc-helyiséget fertőtleníteni (Apa szétlocsolta a kakis vizet ahogy öntötte ki a kádból ) Negyed11-kor végeztem...

Holnap névnapja lesz a kis rosszcsontnak, most még megyek becsomizom az ajándékait!
Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
anyoooka

Most látom csak!

Csillagfény, gratulálok!!! Sok boldogságot, jó egészséget Nektek!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Zsizsik!Választ hamar megkaptad! :wink:

Gabika!Filmet nézni mentem...."Szőkést"-azt,bármennyire is hulla vagyok.....ha Apa hozza,az új részt!meg kell néznem!
Msn-ezhetnénk már! :lol:
Na akkor most lökök egy új táblát......de elötte:
DORKA!!!!!!!: Kép Kép

Rambóka::::Igen külön vannak ,ezek a képecskék Nekem....mindig mentegetem....mindig oda!
Johanna és Gergő is szenzációs szépek!
kandi72
Budapest III. kerület

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kép:Minden Dorkának és Dórának!!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Csillagfény!!!!!!!!!!!!!Gratula!!!!!!!!!!!Boldog életet a kisbabának!!!!!!!!!!
Vendég

Szép napot!

Csillagfény! GRATULÁLOK!! látod csak kibújt ez a fiúcska. Jó egészséget!

Boldog Névnapot Dorkáknak!!

Anyooka az esti sztoritok fergeteges! :lol:

Kandika köszönet a táblicskuért!! Bocsi hogy privit nem írtam :oops: :oops:
Vendég

Csillagfény

Éljen, éljen, éljen !! Nagyon sok boldogságot kívánok és szívből gratulálok !

Ella, most már Te jössz :wink: :lol:

Anyoo, boldog névnapot kívánok a kislányodnak !
Az esti akció nem lehetett semmi...

Ma megyek vissza Tűű dokihoz

mniki

sziasztok.

csillagfeny.tiszta szivbol gratulalok a kisfiadhoz.sok sok boldogsagot. :lol:

Kép
monyo83

Sziasztok!

Dorka nevében köszönöm! :lol:

Niki, kíváncsi vagyok hogy mit fog mondani Tűű!

Dobok egy görbuszt! Szerintetek?

Kép

Kép

Kép
anyoooka

Niki azért írd le, mit mondott Tűű doki!!!!!

Nem tudom, ti hogy vagytok ezzel a rossz idővel, de szörnyen sötét van itt kint, nyomasztó és a migrénem is előjött, majd meghalok, úgy fáj fejem!!!!!!!!!!!
Vendég

Csillagfény!

Gratulálok!!!!

Kép
babancs

Anyoo, Ferty szerint volt pé-d :lol: és ha marad fenn a hő még 1 hétig, akkor már lehet izgulni! Jó telibe kaptátok a közepét :lol: :lol: :lol: Csak 1 nappal jársz előttem, még az is lehet, hogy egyszerre tesztelünk ? :wink:
(tudod, a zebrák minimum párban járnak :x :lol: )

Zsizsik, megértem, hogy emberek közé vágysz és abban is biztos vagyok, hogy nem fogod megerőltetni magad. Hamarosan megkapod a járógipszet, azzal meg csak könnyebb lesz majd !
Most a ciklus közepén jársz, nem ? Akkor már nincs sok hátra ... !!!!

Lafi, tényleg jó nyomott az idő, én is kótyagos vagyok :roll:

Kandika, nagyon jók a képek, azt hiszem én is elkezdem lementeni őket valahova ..
A legközelebbi tábla javításakor majd írd át a 3x850- et 3x750-re. Köszike !!

mniki

Niki! Tök jó lenne, egyszerre zebrásodni! :wink: :lol: Hajrá zebracsorda!!!

Kép

Kép
anyoooka

Csillagfény!
Gratulálok és sok boldogságot, egészséget nektek!

Anyoka!
Aztta..ez egy tutkó görbusz :) Zebra lesz....remélem :)

Niki!
A te görbuszod láthatnánk?

Dorkáknak pedig boldog névnapot!

Pussz!
Vendég

Ginuska, így teljesüljön minden kívánságod ! :lol:

Kép

mniki

Niki, fej fej mellett haladunk... :wink: :lol: szééép, ígéretes görbusz!!
És Ti biztosra mentetek! :wink: :wink: :lol: Előre a páros zebrákért!

Kép

Kép
anyoooka

Nagyon drukkolok mindkettőtöknek, ígéretesek a görbék!!!!

Tök jó, hogy egész nap nem lehetett elérni az oldalt...
Vendég

Sziasztok!

Csillagfény!

Sok-sok boldogságot kívánok a pici fiadhoz!!

Anyooka!

Dorkának boldog névnapot, majd rakj fel képeket, légyszi, légyszi!!
A görbuszotok Nikivel nagyon ígéretes, Ti lesztek a következő páros!! :D

Rambóka ,Rejó!
Cukik a gyerkőcök.Gergő mitől ijedt meg ennyire? :)
ezoterike

Csillagfény!

Gratulálok!!! Minden jót kívánok nektek!

Kép
lara26

Lányok!

Ha jól néztem, akkor már csak 15 olyan táblázatban szereplő tag van akinek be kell babásodni (a 29 főből)! Ez komoly! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
lara26

Sziasztok!

Csillagfény!

Nagyon nagy gratula a picihez! Látod nem lett túlhordás mégsem! Remélem minden rendben zajlott!

Anyoooka!

Dorkának boldog névnapot!
Nálunk is sárgult a víz tegnap este! :oops: Lehet, h. ezek a csirkefogók összebeszéltek? :lol:
Ma meg abban az egyetlen pillanatban, amikor egyikünk sem figyelt oda, lepisilte a dokinéninél a vizsgálóasztalt, majd bónuszként lebukott engem! :lol: Jóból is megárt a sok!
Görbusz ígéretes! Remélem a 40.0-s verziót töltötted le a Fertilityről! :wink:

Kandika!

„Szőkés”???? He-he! Mi a Tesco-t hívjuk Tecsónak, az Árkádot meg Árpádnak. :lol: :lol:

Táblicsku! Már ennyien vagyunk? :shock: De ahogy elnézem, még mindig 50%-os a sikerességi rátánk, jobb, mint bármelyik lombikcentrumé!!!!!! :wink:

Ezoterike!

Gergő mostanában olyan kis ijedős lett! :(
Nem tudom mi lelte, de a minap szopi közben elkummantott, én meg rászóltam, ahogy máskor is szoktam: „ Hahó, lustaság! Dolgozni!”, erre szegénykém akkorát ugrott, minha vki belecsípett volna a popójába! Tisztára, mint amikor a kölyökmacska bekanyarodva a tükrösszekrény elé, hirtelen meglátja saját magát! :lol:
Nézett szegény kimeredt szemekkel és már biggyesztette is le a kis ajkát és zendített is rá! Alig lehetett megvigasztalni a másik cicivel! :lol: Aztán a minap ugyanezt apával is eljátszotta az akvárium bambulása közben!
Lehet, h. azért van, mert teljesen bele tud feledkezni különböző tevékenységekbe. Ma pl. egy ősi körülmények között élő fekete törzsről szóló film ment a TV-ben miközben játszottam vele. Egyszercsak azt látom, h. a gyerek tágra nyílt szemekkel nézi a koromfekete gyerekeket, ahogy játszanak a tengerben. Hirtelen lett szabad 10 percem! :D Egy mukk nélkül nézte a műsort!
De ugyanígy bokros teendőt jelent a lábával való játék és a rágóka csócsálása is! Persze azért még csak max. 10 percig!
Egyébként a képen levő állapotot inkább az idézte elő, h. akkor ébredt és hirtelen sokan lettünk körülötte, én meg elmentem a fényképezőgépért! Azért ennyi halmozott borzalom már sok volt a kis lelkének! :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Rambóka!

Akkor már értem az ijedtséget!
Egyébként a sikerességi rátánk pontosan 50 %-os, mivel én nem vagyok benn a táblázatban.....
ezoterike

Terike!

Pedig neked is ott a helyed!! Egységben az erő!! :lol:

Kép
lara26

Hát hogy őszinte legyek, egy kicsit kevesebb,mint50, mert én sem vagyok fent....

még mindig fáj a fejem, tök szar....

Niki!Várom, hogy írja, mit mondott a doki....
Vendég

Csillagfény!

Sok-sok gratula a babához!!!

Olyan jó ezeket a bejegyzéseket olvasni. Kicsit visszahozza az életkedvét az embernek így a 70 cn. környékén. Még nincs minden veszve. Ma is majdnem elsírtam magam, mert az egyik kolléganőm bejelentette, hogy baba lesz. Nagyon örültem, de nagyon irigykedtem is rá, persze ezt neki nem mondtam.

Ti hogy viselitek ezt? Hogy mindenkinél jön a gyerek? Én egyre nehezebben :(
vicky79
Budapest III. kerület

Aztán meg mondtam neki, hogy mivel ugyanahhoz a dokinőhöz ment, mint akihez most járok, próbálja ki és majd eldöntöm, hogy követem-e. Legalább azt is megtudtam, hogy a melóhelyen örülnek a babáknak... Kitapossa az utat nekem :)
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Csillagfény!
Sok boldogságot kívánok Nektek és egészséget kis Márton babának! :D

Gabika!
Te vagy a következő! :lol: :lol: HURRRÁÁÁ!

Vicky!
Az első babának örülnek, de aztán egyre kevésbé! :lol: :lol: :lol: :lol:

Megjött csajok. :?
Csak nem tudtam net közelbe kerülni.

Kincsecske!
Nagyon fogok rád gondolni csütörtökön.
Mindenem keresztbe lesz!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kavics
(2 cn.)
Vendég

Lányok!
Mondja már meg valaki nekem, hogy mit lehet kezdeni ezzel a r.hadt fertivel, mert ilyen görbét nyom nekem. :shock: :shock: Kép Mit képzel, h ilyen hosszú ciklusom lesz? :x

Nagyon nagyon kérek szépen valakit, hogy priviben írja meg, hogy hogyan lehet ezt a sok folosleges területet letörölni!!! Ilyet eddig nem csinált.

Sziiijjjja Alice! :) :) :)

Én szentül meg voltam győződve, hogy Gergő nagyobb baba, mint Johanna, de ezen a képeken nem úgy tűnik. :)
Vendég

Mniki, Anyoka!
Nagyon jó ksi görbuszotok van! :)
Drukk, drukk. :)

Csak darabokban vagyok. :lol:

Kandika!
Köszönöm a közvetítést! :)
Olyan aranyos vagy.
És manapság többször "megkaphatunk" téged! :D
Vendég

Kavics!

A ferty bolond! :lol: Emlékszel az én görbémre? :lol:

Kép
lara26

Sziasztok!

Rambóka, tudnak alkotni a gyerkőcök! :D Dorka fél évesen a vizsgálóasztalról simán belepisilt a doki néni zsebébe (és kislány!!! :lol: ) Ezek szerint tegnap tényleg volt valami a levegőben! :wink:

Kavicska, sajnálom! :cry: Pedig annyira szép volt a görbéd!

Niki, mit mondott Tűű doki?!

Mindenkinek köszönöm Dorka nevében a névnapi jókívánságokat!

Ezo, a kedvedért néhány kép a nagylányról. Imád pózolni és fintorogni... :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
anyoooka

Kavicska, olyan jót röhögtem a fertis görbéden! :oops: Teljesen hüle! :lol: (de segíteni sajna nem t'ok... :( )
Az a rengeteg zöld alul mit jelent?!

Kép

Kép
anyoooka

Kavicska!
Sajnálom, hogy megjött, de amilyen szép volt a görbéd, nem lesz itt gond!!!!

Anyooka!
Ez a leányzó egy kész nő, páne az első képen, ott gyönyörű!!!mi szépket kapott????
Vendég

Lafi, Köszönöm! Thomas a gőzmozdony-őrület van nálunk (Minimax... :wink: ) és favonatot, síneket és kiegészítőket kapott a sorozatból. Egész nap le sem tette, szerintem azzal megyünk aludni is... :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Amúgy Kavicska fej-fej mellett haladunk!!!!

url=http://www.TickerFactory.com/]
Kép
[/url]
Vendég

Anyooka!

Köszi a képeket! :D Már dicsekedtem kiscsajoddal férjemnek, hogy nekem is ilyen kell, annyira gyönyörű kiscsaj!! :D :D :D

Kavics!
Szerintem, ez a ferty nem is olyan hüle :D
Szerintem a jövőbe lát, csak nem fér ki mind a 280 nap :D :D
(tudod, mire gondolok! :wink: )
ezoterike

Ezoterike!
Nagyon aranyos vagy! :)

Anyoka!
Nagyon nőcis kiscsajod van! :)

Mennem kell lefeküdni. Álmos vagyok. :?

Puszka Mindenkinek!
Holnap többet leszek :) Remélem.
Itt kínlódtam a hüle fertivel és nem tudtam megoldani a problémát. H
Hátha Csakegy megszán és két ujj szúrás közben megírja a megoldást! :)

Csakegy!
Gratula a cukor értékekhez. Sok "igazi" beteg példát vehetne rólad. És téged nem vettek komolyan a diabon! :?

Zsizsik!
:) :) :) :) Ezt neked. Beteg lábaddal melózol ! :lol: :lol: :lol:
A főnöködet pattogtatod, hogy "Kávét!", "Ásványvizet!" Esetleg megszánod egy bájos mosollyal, hamár ugráltatod! :lol: :lol: :lol: :lol:

No, mentem.
Csók csajok.

(2cn.)
Vendég

Sziasztok csajok!

A pécsi szekció nevében köszönjük a dícséreteket! :D Egyébként Gergő tök édes, és nem is olyan vészes, mint ahogy rmbóka mondja, csak kicsit határozottabb és férfiasabb mint Johanna. :lol:

Mniki mi volt Tűűnél??? Most mik a további tervek, hogyan tovább???

Anyooka hol vettetek thomasos cuccokat? Én most hímzek Xszemessel egy Thomasos könyvjelzőt Dominak! james mintája is megvan! :lol:

Kép

Kép
rejo

Csillagfény gratlulálok!!!

Én csak 11 nem babást számoltam a táblában, megszámolná még valaki más? :lol: Terhesek is babás csoportban vannak.

Vöcsök hogy vagytok??

Kép

Kép
rejo

Rejo, szerintem lara azt számolta össze hogy a táblázat elején ki az aki még kék! És az tényleg 15!
Írtam privit! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok

Anyoka
Kislányodnak Boldog Névnapot!

Olyan hihetetlen h már tényleg mi jövünk! :roll: :lol: :lol:
Csüt.-ön megyünk uh-ra + ctg-re...nagyon kiváncsi vagyok mennyire tippelik a súlyát!
Elkészült a bébikuckó..teszek fel képetket ha nem baj!
Úgy nézzétek h saját kezüleg csináltuk! 8) Kép Kép Kép

Kép

Pussz
Vendég

Gabika! Nagyon szép,a kis kuckó....bizti Miri nagyon fogja szeretni!-fáradt vagyok,megyek lefeküdni....holnap beszélünk msn-en....igérem!Az a has----úúúúúúúúúú!Én negyed ekkorában hordtam ki Natit 3600g és 57cm volt...... :oops:
Anyoooka! Dorka nagyon édes-szép kiscsajszi!
Kavicska!Ja-ja megkaphatsz naponta töbször is ! :wink: :wink:
Kincsecske!Te nem,de Kavicska küldött pü-t,a c.n.-odról! így könnyű volt!Kiegészít Engem a Drága!:wink:
Rambóka! Mi meg járunk Megdodo-ba is!Na az mi?HA már a "Barnást" kitaláltad!? :lol:
kandi72
Budapest III. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?