Sziasztok!
Csillagfény!
Nagyon nagy gratula a picihez! Látod nem lett túlhordás mégsem! Remélem minden rendben zajlott!
Anyoooka!
Dorkának boldog névnapot!
Nálunk is sárgult a víz tegnap este!
Lehet, h. ezek a csirkefogók összebeszéltek?
Ma meg abban az egyetlen pillanatban, amikor egyikünk sem figyelt oda, lepisilte a dokinéninél a vizsgálóasztalt, majd bónuszként lebukott engem!
Jóból is megárt a sok!
Görbusz ígéretes! Remélem a 40.0-s verziót töltötted le a Fertilityről!
Kandika!
„Szőkés”???? He-he! Mi a Tesco-t hívjuk Tecsónak, az Árkádot meg Árpádnak.
Táblicsku! Már ennyien vagyunk?
De ahogy elnézem, még mindig 50%-os a sikerességi rátánk, jobb, mint bármelyik lombikcentrumé!!!!!!
Ezoterike!
Gergő mostanában olyan kis ijedős lett!
Nem tudom mi lelte, de a minap szopi közben elkummantott, én meg rászóltam, ahogy máskor is szoktam: „ Hahó, lustaság! Dolgozni!”, erre szegénykém akkorát ugrott, minha vki belecsípett volna a popójába! Tisztára, mint amikor a kölyökmacska bekanyarodva a tükrösszekrény elé, hirtelen meglátja saját magát!
Nézett szegény kimeredt szemekkel és már biggyesztette is le a kis ajkát és zendített is rá! Alig lehetett megvigasztalni a másik cicivel!
Aztán a minap ugyanezt apával is eljátszotta az akvárium bambulása közben!
Lehet, h. azért van, mert teljesen bele tud feledkezni különböző tevékenységekbe. Ma pl. egy ősi körülmények között élő fekete törzsről szóló film ment a TV-ben miközben játszottam vele. Egyszercsak azt látom, h. a gyerek tágra nyílt szemekkel nézi a koromfekete gyerekeket, ahogy játszanak a tengerben. Hirtelen lett szabad 10 percem!
Egy mukk nélkül nézte a műsort!
De ugyanígy bokros teendőt jelent a lábával való játék és a rágóka csócsálása is! Persze azért még csak max. 10 percig!
Egyébként a képen levő állapotot inkább az idézte elő, h. akkor ébredt és hirtelen sokan lettünk körülötte, én meg elmentem a fényképezőgépért! Azért ennyi halmozott borzalom már sok volt a kis lelkének!