Eszti, tényleg nagyon szép Montenegro. én sem gondoltam volna, hogy ennyire. jó kis nászutas hely, és még közel is van!
Na akkor képek:
bububububububoréééék!!!! (nemtom mér, ez jutott eszembe...
)
Kisfiam, a menyasszonyoddal is kell foglalkozni, amikor találkoztok...
Végre valaki aki autózik velem!!! Mindenki csak azt hatogatja, hogy nem működik, nem működik...dehogynem működik, csak tudni kell hogyan! Igaz, Vanília?
Méghogy a másik oldalról lehet felmászni...pfö...majd azt én tudom!
Ne nézzé' má' vazze! nem láttál még ivó kislányt? hö...
Vajon mi járt a fejében itt újdonsült szöszke kismamánknak???? (szerintem nagyon király a hajad Sajti!)
Kondeli Családi Idill...avagy hogyan eszünk mi, hármasban...
vagy kettesben...
Na most Anya nem figyel...becélzom, és olyan gyors leszek, hogy észre sem veszi majd hova tűnt a labdája...hihi...
Pénzügyi megbeszélés...lepapírozzák a jövőt...
Addig én itt jól elleszek ezzel a kék micsodával, meg ezzel a kis piros halacskával...
Fogadjunk, hogy nekem is sikerülne jó képet csinálnom rólad Anya!!! Kipróbáljuk? Na? Na?
hűűűű, az annyát, most ezt ez a hülye kis oroszlán csinálta???Hát hogy a túróba keveredtem ide????
És itt a cica, meg a nyuszi is....látjátok? Neeem? Érdekes...hogy ti egy afrikai sörényes híúzt, meg egy ausztrál ugrónyulat láttok??? Úgy látom Liviapu még van mit behozni...
Fíííííííííínóóóóóóóóóóóóóóómmmm!!!!!!!
Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó...így kell? Jól csinálom, mi?... Jó a tanítóm is...
Bárcsak lekéredzkedne...bárcsak lekéredzkedne...bárcsak, bárcsak, bárcsak...! (Jó kis súlya lett már Lventének az fix...
)
- Jaj, de szép sapit szereztél, kicsim!!!
- Ugye, Anya, miylen király? Akkor ugye hazavisszük ezt is, oké? (kettőt már eltettem, de pszt..!
Na jó, de csak felpróbálni adjuk oda neki....mi visszük haza...pedig de jól áll neki is!!!
majd még jövök, csak most mennem kell...