Új privát üzeneted érkezett!

Ezt nem tudom, miért vastagozta (m) be. Bocsi!

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


kata most akkor elő a nevekkel és életkorokkal. hogy is van nálatok a 4 csajszi?

dévényhez drukkok mennek!!!!!!!!

zsóka nem ronda hanem dilis vagy!!!!!!!!!!!!!!! tök szép vagy!!!!!!!!
kerekpocak
 
 


Timi! Nálatok is frász-nap volt? Balaördög nagyon király! :D :lol: :wink:

Kata! Szorítok én is már most csütörtökre! :) :wink: Én is hallottam, hogy végigsírják, mert úgy megmozgatják a kis porcikájukat, hogy fáj nekik. De gondolom Lizu kicsit óvatosabb tornát kap, nem? Hátha nem lesz neki olyan fájós!

Puszi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 

 
 

frutapura: csak gyümi és c vitamin van benne! 100ml egy kis doboz nincs plusz cukor meg semmi! samu bevágta az egész alma +répa turmixot, de miután átszűrtem nem maradt túl sok, szal még egy pár kanál frutapurát is adtam neki.

julcsi kitartást neked a nehéz napokhoz, lassan bizti jobb lesz!!! barnusnak is idő kell, míg feldolgozza!!!

edu: a mp-ban van rengeteg benti hely is!! pl a kávézó! ami rögtön a játszótér mellett van egy hangár szerű épületben, oda nem járnak túl sokan, szivesen foglalok helyet benne (rossz idő esetére)

ma kezdtem a fogyózást (nem durván, csak ésszszerűen) +sport. nagyon éhes vagyok!!! eszem is almát.
kerekpocak
 
 


hozzátápi, narancs: minden orvos, vnő mást mond! őrület. az enyém szerint ugye no babakaja, csak friss gyümi. a bnőmé szerint ne vegyen gyümit, mert sok benne bizti a nitrát és csak az üveges kaját ajánlja... igazodj ki! pl az áfonyára a vnőm csak bólogatott h az milyen jó lesz. aztán tessék...
kerekpocak
 
 


Köszi Zsófi a frutapurát! Ó, hogy miért nem néztem meg soha! Na legközelebb veszek a DM-ben, pedig most voltam ott!

Remélem nagyobb eredménye lesz a fogyidnak, mint nekem volt. Én ugye elkezdtem hétfőn, Barnus meg csütörtökön kh. Onnantól azt ettem, ami csak jött, meg amit tudtam az idegtől (Mircike-csokik stb. ) Kitartás neked? Hogy csinálod? Mit igen, mit nem?

Mára elköszönök, majd holnap jövök!
Jó éjt az új baglyoknak meg a már alvóknak is!

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Köszönjük a köszöntéseket :D !!!


Julcsi
Nehéz napotok lehetett :(
Niki napirendje:
hajnal 6körül szopi, majd viszaalvás 8-8.30-ig
öltözés Niki, öltözés Én
9.30 uzsi (1 üveg gyümi +szopi)
játék 1000-el 12-ig!
12-kor ebéd (350-400ml főzelék husival)
utánna egészségügyi mozgás és 12.30-tól alvás jóesetben kb 14-ig
14-től játék (vagy séti, attól függ mikor kel fel)
15.30-kor uzsi (gyümi + Holle (kölespép vagy müzlipép v. rizspép)
utánna séta
otthon 16.30-tól alvás (fél vagy max 3/4óra)
majd játék 19-ig
19-kor vacsi (350-400ml főzelék husival) majd játék
19.45 poncsolás
20.15 szopi (legujjabban Humana vaniliás-banános tápszer is...)
alvás

Ja, meg az a köles amit kérdeztél az pép. Vizbe kell rakni amiből pép lesz és gyümit keversz hozzá. Bioboltokban lehet kapni , meg a Kenguru Goldban, de ott drága...

Ma is benyomott 170ml tápszert szopi előtt :shock: (utánna nem hajlandó, és csak az almásat és a vanilia-banánosat hajlandó meginni). Hogy lehet a tápszert máshogy hívni??? Úgy utálom azt hogy T Á P S Z E R... Mint valami állati takarmány táp izé :oops: ...

Zsóka
Méghogy ronda :shock: :roll: :?

Bala frizura nagyon vagány 8) :lol: !!!!

Zsófi
igen, én a nagykönyv szerint etetem nagyából!
Julcsi jól írta, hogy pár korty tejci elég bele, csak az íze miatt!
Hát tényleg nem szívbajos a dokitok!

Barátnőm kislánya olyan idős mint Niki és azt eszi már amit a szülei, és semmi baja nincs ( egy kis ekcémát kivéve) Mindent eszik már. sütik, kakaóstej, rántotthusi, szendvics stb

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


reni: arra válaszolj léccccci h a paszírozót a turmixolás után használod? kátayban kapható?
kerekpocak
 
 


Nálunk is déligyümi tilalom van 1 éves korig :roll:
És vagy bio friss gyümit vagy üvegeset mondják, hogy adjak...

Szerintem az elején nem rosz a "nagykönyv" módszer. Attól baja bizti nem lesz. Aztán meg lehet kisérletezni ha az elején túlvan az ember!
Mi elkezdtük a Hippes túrókrémet és gyümijoghurtot 3napja! eddig minden ok, tetszik neki (nekem is! nagyon fini!!!!)! Azon pl azt írja, hogy 7hó-tól. Doki, vnő szerint 1évtől :roll:

Ja, és Niki is karmol, turkál az orromba-számba, hajat húz (kapaszkodónak használja a hajamat a felálláshoz :roll: :roll:

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


jaj az kimaradt!

A paszírozót az elején a friss barackhoz használtam turmix helyett(feles rostok kiszűréséhez)de a paradicsomhoz, borsóhoz, zöldbabhoz használom mostmár!
A kátay-ban vagy vasedényben lehet venni. Kb 2-2,5ezer

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


julcsi: én norbi módszerre esküszöm, 2 éve ezzel fogytam 10 kilót az esküvő elötti évben febr-májusig minden nehézség nélkül. az első 2 hét szigorúbb utána meg kicsit lazább. 12-ig, 3-ig és 3 után is csak biz. dolgokat ehetsz. valójában az első két hét után, reggelizni akármit, ebédelni ésszel, vacsizni nagyon óvatosan. de az első 2 hétben reggelire nagyon szerényen, ebéd normálisan, vacsira szerényen. mivel fogyókúra nélkül fogytam már 5 kilót, remélem ésszerű táplálkozás + szoptatás+sport, remélem menni fog. (ja és sok levest eszem!!! saját készítésű sok zöldséggel.)

na majd elválik. nehezebb úgy h sokat vagyok itthon..
kerekpocak
 
 


Szia Julcsi Bagoly!

Lehet hogy Barnus megharagudott rad, amiert nem vehetted fel a korhazban, meg az egesz korhazert te vagy a hibas?
Szerintem elkepzelheto, ismerve a gyermekeimet (es az Edus gyerekeit is :D ). En ilyenkor, kortol fuggetlenul, elmagyaraztam nekik, hogy mi miert tortent. ZS pl mikor korhazban volt, es el kellett magyarazni h mi miert van. zs-vel is elofordult mar tobbszor, hogy lecseszes helyett magyarazatot kapott. Es igen, mar 9-10 honaposan is. Szerintem probald ki, leultok (na ez a legnehezebb), olbeveszed es elmondod neki hogy ez meg ez kellett azert h meggyogyulj, es anya nagyon szeret es ne haragudj ram, bla bla bla. Mint "ferfi a fervival" :wink: .

Kép
Kép
Kép
mazsolák2
 
 


Van hozzá többféle lyukméretü alkatrész, én a legkissebbet használtam-om.

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Na Baglyok megyek aludni, hátha hagy egy kicsit Niki :roll:

Jó éjt mindenkinek aki még nem tud aludni :lol: !!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Nikinek nagyon boldog 11. hófordulót !!
fú, közel az egyéves buli !

ez a 400 ml főzelék nem semmi huzatra vall ! ezt mennyi idő alatt puszilja be Niki? Laura egy idő után elunja magát evés közben. ő kb. 150-200 körül eszik még egyelőre. de az utolsó 50-70-ket már úgy varázsolom be a szájába, h. el kell terelni a figyelmét, mert unatkozik. nálunk ez a 200 kb. 20-30 p. bár szerintem Nikinek már nagyobb a rutinja. :)

Kata, drukk a Dévényhez, meg tesódnak, h. simán menjen a főnökkel.
védőnő is megy a védőnőhöz.. :lol: :lol:

Zsófi, miért kellett a sült dolgokat átszüürni?
én sosem csináltam ilyet.
nekem Philips poharas botmixerem van, és a követ is kb. 3 gombnyomásra aprítja ultrakrémesre. nagyon tuti. szerintem olcsóbb mint a Kátay-s passzírozó, bár én anyukámtól kaptam ajcsiba. meg gondolom más márkában is van. és mivel saját poharas, csak a kisasszonynak trutymákolok benne. nekem nagyon bevált.
majd teszek fel képet.. :wink: hehe

amúgy én is inkább magam főzök-reszelek-passzírozok, amit meg tudok csinálni. csak olyanból veszek üvegest, aminek nincs szezonja, v. bonyolult, v. nem tudom beszerezni.

pl. nekem nagyon "tetszik" :twisted: a HIPP-en az ellenőrzött gazdaságból származó kifejezés. kb. annyira gondolom, mint sehogy. főleg pl. az ecquadori banán. szinte látom lelki szemeimmel, ahogy a kecskeméti gyárból megy a fehérköpenyes küldöttség a banánültetvényeken bólogatva. persze tudom nem így müüködik, de 10 évet azért lehúztam gyümölcslégyárban, ha nem is a termelésen, de azért láttam 1-2 dolgot.
szóval szerintem amit a zöldségesnél lehet kapni, legalább annyira vegyszerezett, mint a babakonzerv. de csak szerintem. én nem adok szívesen 300 Ft-ot azért, amit 50-ből megoldok, és minőségileg nem látom a különbséget.

Edus, Laura szerintem még a számítógép szeretetben is a fiaidra ütött, nem csak a majomkodásban. állandóan kiüti a billentyüüket, és én nem tudom visszatenni, csak Apája.

Timi, Ördögbala haláli édes..

Julcsi, ki a védőnőtök?
én csak akkor vagyok bagoly, ha a párom dolgozik.
asszem tudom, melyik DM-ben voltál.. :) mi nyáron mindig mentünk oda, mint úticél..
nem lehet, h. az együttalvásoknál Barnus MÉG arra asszociál, h. a kórházban is így volt? szerintem ha begyógyulnak nála a testi-lelki sebek, újra a régi kisfiad lesz. addig meg kitartást ! gondolom, h. nehéz, főleg kialvatlanul, és néha tehetetlenül, h. nem tudsz neki segíteni. tényleg csak kitartás, magad is látod, h. napról napra jobb lesz, és javul. pl. h. az étvágya visszatért, az szuper !
mi az "régóta poharaztok"? hány hótól? húha, szerintem akkor nekünk is el kéne kezdeni gyakorolni. miért nem mondja ezt nekünk a védőnő, brühühü.

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Reni, közben látom a napirendetekből, h. félóra a déli főzelék !

no, meg mostmár én is a középhaladó felhasználók táborát erősítem.

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Jó reggelt és szép napot mindenkinek!

Én még csak átugrottam a szomszédból, látom itt folyik az élet. Pár hét múlva jövök én is. Rám fér majd a sok jó ötlet, amiket itt olvasok.
Jelen pillanatban is segítség kellene: Közeledve a cél felé egyre zavarosabb a kép szülésznő ügyben.Jó lenne, ha leírnátok a véleményteket, és nevekkel is elhalmoznátok. Akár priviben is.
Köszi előre is!
Jó egészséget és ízletes hozzátáplást kívánok!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi
 
 


[quote="kerekpocak"]
írta:
kerekpocakedu: a mp-ban van rengeteg benti hely is!! pl a kávézó! ami rögtön a játszótér mellett van egy hangár szerű épületben, oda nem járnak túl sokan, szivesen foglalok helyet benne (rossz idő esetére)



Én is ezért gondoltam egyből az mp-re, amiket Te is írtál! Csak férjemuram paráztat állandóan az esővel... :roll: :oops: :? 8)

na még megpróbálok jönni csak szokás szerint rohanunk!!!!!!!!!! 8)

Timcsi, Bala szenzációs!!!!!!!!!!!!nagyon édes a kiskrapek!!!!!!!!!!! :P :P :P

Kata, Dévényhez drukkdrukkdrukk!!!!!!!!!!! :P :P Tudom, nem jó érzés, látni sírni a gyermekedet, de a cél lebegjen a szemed előtt!!!!!!!!! :oops: :? 8) És meglásd minden ok lesz!!!!!!!!!!!!Tesók: :lol:
mazsolák
 
 


edu: ha esik az eső, akkor bemegyünk a fedett kávézóba. az nem jó?
kerekpocak
 
 


Sziasztok!
Elférünk a kávézóban egy halom babakocsival?? Beengednek egyáltalán? :shock:

KépKép
logi
 
 


elég nagy. de fel kell őket hívni. hívjam?
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Ma egész nap nemtudtam belépni :shock: :evil:

Marcsi
A paszírozó meg a botmixer teljesen más célt szolgál!!!! A paszírozó arra való, hogy pl a paradicsomot "kimagtalanítja", vagy pl a zöldborsót "héjtalanítja". A baba számára emészthetetlen rostokat "kiválasztja". Az a mellékes jó tulajdonsága, hogy pépesít is valamennyire!

Az ebéd nálunk 10-15perc (utánna játék 12. 30-ig).

A biodolgokkal kapcsolatban én is kételkedem :roll:

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Ahogy elnézem a mai hozzászólások számát, nem csak nálam volt probléma a babanettel :evil: .

Beszélnél velük Zsófi??

Reni, Niki nem tartozik a rosszétvágyú gyerkőcök közé, 400 ml főzelék egy huzatra, nem semmi :shock: :lol: .Nálunk Bori nem eszik ennyit :roll: . Kis haspók leányzó :wink: 8) :) :D .

KépKép
logi
 
 


sziasztok!

bocsi, h eddig nem reagáltam, de nem engedett be a babanet 10 óta.... :evil: :oops: :oops: Szal sztem TÖKÉLETES az mp!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P Ha felhívod, h lehetséges-e a csomó gyerekkel+babakocsival "letámadni" őket, akkor megköszönöm! :P Most már készül a levél, de az az én nagy "bajom", h akkor tudnék írni, amikor zsombesz alszik, különben itt hisztizik, meg szedi el az egeret, üti a klaviaturát....Ha meg alszik, akkor bevallom néha ledölök, és arra ébredek, h sír... :roll: :oops: :oops: 8) De már készülget a vázlat. 8) :wink:
mazsolák
 
 


Szilvi

Nekem nem volt választott szülésznőm. De nem is bánom, mivel mind nagyon kedves, rendes, aranyos!!! Volt szerencsém 3 műszakot végigvajudni :lol: :lol:

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Én nem hiszek a bio kajákban, sztem kamu az egész dupla/tripla áron. :oops:

KépKép
logi
 
 


Edu, ráérsz ám, első a pihenés meg a fiúk!!!!!!!! :wink:

KépKép
logi
 
 


na basszus engem sem engedett jó sokáig be a babanet...

íme még reggel írodott levelem, amit szerencsére azért elmentettem mielőtt elszállt minden.

jóreggeleket!

látom volt iccakai műszak rendesen :wink:

Marcsi ezekkel a dolgokkal én is mindig elég szkeptikus vagyok (ellenőrzött, meg mittoménmi) - az embert valahogy annyiszor nézik egyfolytában hülyének példul a reklámokkal is (intelligens molekula, stb) hogy az ilyen dolgokra is már alapból gyanakvó.
Ugyanakkor szeretném hinni, hogy a baba-piacon nem tesznek baromságokat, lévén csöpp gyermekekről van szó... :roll:
de áááááááá dehogynem hisz a gyógyszercégek sem válogatnak, azok meg beteg embereken hivatottak "segíteni".

(hasonlók miatt nem vetettem le a köldökzsinórvért sem! - meg még egyebek miatt.. na mind1. )

na de ne menjünk bele, mert egyből a béka segge alá kerül megint a világnézetem :lol:

mindenki csinálja úgy ahogy jónak gondolja! :wink: :lol:

én ma kiadtam anyunak h menjen a biopiacra almát venni Lizusnak!
mondtam neki : valami szép bio almát.
aztán rájöttem h hülyehülye a bio az alapból nem szép hiszen azért bio hogy ne legyen génkezelve, vegyszerezve, stb.........

amúgy telepíteni fogok a kertbe ribizli bokrot, málnát, meg még kitalálom miket, hgy majd ha lizu nagyobb lesz tudjunk szemezgetni.
az nekem is hatalmas élmény volt kicsinek amikor a telkünkön mentünk a mamával kis lábaskával ribizlit szedni meg mosni a csap alatt... :roll: :lol: :lol: :lol:

elküldöm....
lmkata
 
 


köszi Reni, ezt nem is tudtam {passzírozó}.. :oops: :roll:

kávézó nem füstös? kérdezem ezt én.. khm. de nem magam miatt, hanem Laura meg a többi babó miatt. vagy nyitott kávézó terasszal? viszont jobb ötletem esőre nekem sincs, mert nem ismerem az mp-t.

Szilvi, nekem a szülésznőm Krisztina volt, a vezetéknevét elfelejtettem, de gáz. :oops: nem volt választott, viszont irtó rendes, kedves, aranyos volt, jobbat nem is kívánhattam volna, rengeteget segített, csak dicsérni tudom.
bár a történethez az is hozzátartozik, h. én egyedül szültem, tehát csak rám figyelt, nem kellett rohangáljon. csak az ő müüszakjának a vége felé hoztak egy vajúdó kismamát, de azt már a váltás csinálta.

M.

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Kata, ezt én is imádtam falun a nagyinál ! meg egy csomó finom epret áthajigáltam a szomszéd tyúkoknak, na kaptam is érte, hehe. ez egy kis kitérő volt.
pont nemrég mondtam apájának, h. a telekre majd én is ültetek zöldségeket meg bokrokat hasonlók miatt.

meg nekem az is nagy élmény volt, h. ltp-i gyerekként a leveléről fel tudtam ismerni egy paprikapalántát v. cseresznyefát stb. na persze nem felnőttként, de még gyerekként.. :wink: és ez Laurának is milyen jó lesz.

Marcsi

KépKép
alon
 
 


na aztán még akkor ami azóta volt téma :wink:

mp = mom park?? ugye jól emlékszem? ott van játszótér? még nem is láttam....
nekünk végülis tökmindegy hová mennénk, úgyis mindenképp autóval érkezünk majd :roll: :wink:
szóval ha szívesen látnak ekkora gyerektömeget akkor hajrá a kávézó is.
vagy az akkor most csak rossz idő esetére van gondolom... ???
bár nekünk az is mindegy, hiszen Lizu még úgysem lesz játszótér-korú, az meg h hol ücsörög/fekszik a babakocsiban 8. :lol:
(öööö mármint a hordozóban vagy még nemtom mert egyelőre nem létezik olyan babakocsi ami beférne az autómba... :? :? )

Zsófi - norbi? hmmm... lassan kedvet kéne kapnom nekem is hasonlókhoz! (tejem már úgyis csak mutatóban van)
a futópad meg fent porosodik a tetőtérben :? bezzeg fénykoromban! ah! :shock: :roll: 8) :P

na megyek eszem egy túrórudit!
:wink:
lmkata
 
 


naszal felhívom őket.

csináltam 2 hipp üvegnyi kajcsit samunak olyan szépen sorakoznak. épp folyamatban van chilis bab (nyilván nem samunak) szal főzögetek.
marcsi botmixerem nekem is van, ma brutál módon rányomtam az almára, szuper pépes is lett.

szilvi nekem sem volt szülésznőm, renivel ellentétben viszont én bánom és legközelebb bizti lesz. ugyanis 3an szültek meg mialatt én vajúdtam, így csaba volt az egyetlen, aki (hehehe) érdeklődött felőlem. mert 1 ügyeletes szülésznő jutott mindenkire.

de asszem a jánosban körülményes a szülésznő választás, mert nem nagyon tudják/akarják vállalni. szal nem hiszem h te tudsz választgatni, inkább aki elválalja , annak örülsz alapon megy a dolog. a dokidat kell először is megkérdezni, h kit ajánlana, kivel szokott ő együtt dolgozni. esetleg be kell menni a kórházba és ott érdeklődni. de a többiek is majd elmondják h sztük hogy van ez.
kerekpocak
 
 


Igen igen Kata, na az a bio :wink: .Mi is mennyi ribizlit meg málnát szedtünk Apuval a telken. De jóóó volt :roll: :P .

Szilvi, nekem sem volt választott szülésznőm, bár sokat rágódtam a témán. Én éjjel szültem, teljesen egyedül voltam végig az egész szülőszobán,így csak velem foglalkozott a szülésznő. De ahogy hallom, mindenki nagyon jó!!

KépKép
logi
 
 


kata: milenáris
a kávézó teraszos is, de felhívom őket s megérdeklődöm h hogy s mint.
kerekpocak
 
 


amúgy nem mindenki nagyon jó. én is azt hittem/ebben bíztam. az enyém pl nem volt az. kifejezetten nem.
kerekpocak
 
 


most bezzeg mindenki egyszerre ír !!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata
 
 


véletlenül küldtem el...
szóval nekem nem hiányzott a választott szülésznő, de pl Zsófinak erről más a véleménye, majd bizti leírja. Én val.szeg választanék, ha szülnék mégegyszer (persze ha egyáltalán elvállalna valaki, mert nem olyan egyszerű ez ám...).

KépKép
logi
 
 


Már le is írta Zsófi :lol:
Hú de sokan vagyunk az éterben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
logi
 
 


na zsóka egyet gondoltunk!!
kata :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak
 
 


:lol: :lol: :lol:

KépKép
logi
 
 


ja hogy milenáris! aha. na ott meg még nem is voltam...... :?

nyitott terasz :arrow: ha idén is olyan tavasz lesz illetve épp hogy nem lesz mint tavaly, akkor befagy a sejhajunk! :lol:
de én úúúúúúúúgy remélem hogy most már nem lesz hideg!
és olyan jó lenne a nyitott részen üldögélni nem a fedetten :lol:

zsófi hajrá! nálam a héten megint gastroyalék lettek a befutók!
:lol:
lmkata
 
 


hát ez nagyon vicces !
a sok netfüggő / babanetfüggő anyuka aki végre rászabadult a topikra !!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata
 
 


akkor ha már így együtt vagyunk, nem tennél föl képet lizuról? de vmi újat ám!! nem megint az avatarral kiszúrni a szemünket!!! :D :D :lol: :lol: :lol:
kerekpocak
 
 


ilyen csúcsszuperül alszom én a nagyágyban!
(múlt éjszaka példul egész végig :oops: éjféltől reggel 9-ig szunyáltunk lizuval :oops: :lol: :lol: azértsemérdekel! :lol: )
Kép
lmkata
 
 


megkellzabálni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mégmégmég még!!!!
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Most ébredtünk, eddig itt sem volt babanet. Tisztára elvonási tüneteim voltak :lol:

Katához hasonlóan én is küldöm a reggelit... (csak én 2x írtam újra mire elmentettem :evil: )

Most szállt el fél oldal
:evil: :evil: :evil: :evil:

Isten éltessen Niki!
Hú már csak 1 hónap és itt a torta 1 szál gyertyával!

Kata - Dévényes torna drukk-drukk! Mi is voltunk egyszer Márkkal még a kengyel előtt. A tanár néni jól felkészített, de én hallottam, hogy sírnak a gyerkők, míg tornáztatják őket. Én 100%-ig hiszek benne, saját szememmel láttam az eredményt a családban.

Julcsi - védőnő azt mondta, hogy du. adjak neki főzit. Meg hogy lehet a lisztes dolgokkal variálni, de mi nem eszünk semmi liszteset 1 éves korig, mert Anyukám lisztérzékeny. (pl. rántás, kenyérhéj stb.)
Hálózsák - titka, hogy alul szélesebb, mint amiket lehet kapni. (sógornőm varrta IKEA takaróból). Így tud benne jól mozogni. Csak vacsi után adom rá, mert abban nem tud beülni az etetőszékbe.
Fejkoppanás nálunk is van de szerencsére hamar visszaalszik utána.

Zsóka - én láttalak élőben :D - szóval az apróbetűs nem is igaz!

Timi - Bala haja csúcs. Márknak is ilyen kedve volt tegnap. 35 percet aludt déltől este nyolcig...

Reni - nem semmi a 400 főzi, Márk már 250-nél legszivesebben kiugrana a székből. Épphogy iszik még pár kortyot és már tépi le az előkét.

Mai mérlegelés eredménye: 9100 gr és 78 cm. (80-as C&A-s ing vállban kicsi volt a hétvégén :? ) Márk közben tökélyre fejlesztette a lépcsőmászást - én meg frászt kapok. 3 lépcső fél perc és a tetején van. És bárhonnan pillanatok alatt elteper a lépcsőig.

Puszi mindenkinek és szép napot (ne essen du. az eső, hogy lehessen menni sétálni.)


Lóg az eső lába...így inkább most uzsizunk.

Puszi

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


zsófi ezt nem hiszem el ! :lol: :lol: :lol: :lol:
(töltöm az elemeket mert lemerültek, majd holnap jól csinálok egy rakás képet :lol: jaaaj de ma is olyan klasszat csináltam a telómmal, csak azt nem tudom áttölteni, na meg szar minőség is...)
lmkata
 
 


Kata - Lizacica és a nagyágy! Szuppi! Ne is érdekeljen!

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


és valami tegnapelőtti?????
kerekpocak
 
 


Zsófi mármint azt nem akartam elhinni h írtad h rakjak képet és én azelőtt raktam h olvastalak volna... :wink:

Panni! lépcső :? nálunk is majd mindenhová rácsokat kell szerelni... :roll: legalábbis tiszta szívemből remélem hogy így lesz............. :roll: csak kelljen majd rohannom utána !!!!!!!!

és a családban milyen eredményt értek el Dévénnyel? mi volt a probléma?
jöhet privi is ha jobb úgy... :)


tök jó h írok egy hsz-t és máris vissza kell olvasni mert van új termés azonnal :lol:
lmkata
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?