Nikinek nagyon boldog 11. hófordulót !!
fú, közel az egyéves buli !
ez a 400 ml főzelék nem semmi huzatra vall ! ezt mennyi idő alatt puszilja be Niki? Laura egy idő után elunja magát evés közben. ő kb. 150-200 körül eszik még egyelőre. de az utolsó 50-70-ket már úgy varázsolom be a szájába, h. el kell terelni a figyelmét, mert unatkozik. nálunk ez a 200 kb. 20-30 p. bár szerintem Nikinek már nagyobb a rutinja.
Kata, drukk a Dévényhez, meg tesódnak, h. simán menjen a főnökkel.
védőnő is megy a védőnőhöz..
Zsófi, miért kellett a sült dolgokat átszüürni?
én sosem csináltam ilyet.
nekem Philips poharas botmixerem van, és a követ is kb. 3 gombnyomásra aprítja ultrakrémesre. nagyon tuti. szerintem olcsóbb mint a Kátay-s passzírozó, bár én anyukámtól kaptam ajcsiba. meg gondolom más márkában is van. és mivel saját poharas, csak a kisasszonynak trutymákolok benne. nekem nagyon bevált.
majd teszek fel képet..
hehe
amúgy én is inkább magam főzök-reszelek-passzírozok, amit meg tudok csinálni. csak olyanból veszek üvegest, aminek nincs szezonja, v. bonyolult, v. nem tudom beszerezni.
pl. nekem nagyon "tetszik"
a HIPP-en az ellenőrzött gazdaságból származó kifejezés. kb. annyira gondolom, mint sehogy. főleg pl. az ecquadori banán. szinte látom lelki szemeimmel, ahogy a kecskeméti gyárból megy a fehérköpenyes küldöttség a banánültetvényeken bólogatva. persze tudom nem így müüködik, de 10 évet azért lehúztam gyümölcslégyárban, ha nem is a termelésen, de azért láttam 1-2 dolgot.
szóval szerintem amit a zöldségesnél lehet kapni, legalább annyira vegyszerezett, mint a babakonzerv. de csak szerintem. én nem adok szívesen 300 Ft-ot azért, amit 50-ből megoldok, és minőségileg nem látom a különbséget.
Edus, Laura szerintem még a számítógép szeretetben is a fiaidra ütött, nem csak a majomkodásban. állandóan kiüti a billentyüüket, és én nem tudom visszatenni, csak Apája.
Timi, Ördögbala haláli édes..
Julcsi, ki a védőnőtök?
én csak akkor vagyok bagoly, ha a párom dolgozik.
asszem tudom, melyik DM-ben voltál..
mi nyáron mindig mentünk oda, mint úticél..
nem lehet, h. az együttalvásoknál Barnus MÉG arra asszociál, h. a kórházban is így volt? szerintem ha begyógyulnak nála a testi-lelki sebek, újra a régi kisfiad lesz. addig meg kitartást ! gondolom, h. nehéz, főleg kialvatlanul, és néha tehetetlenül, h. nem tudsz neki segíteni. tényleg csak kitartás, magad is látod, h. napról napra jobb lesz, és javul. pl. h. az étvágya visszatért, az szuper !
mi az "régóta poharaztok"? hány hótól? húha, szerintem akkor nekünk is el kéne kezdeni gyakorolni. miért nem mondja ezt nekünk a védőnő, brühühü.
Marcsi