másfél órája olvasok vissza!!!!
Először is:
Ezvicc,
(emlékszem, nekem már nem jutott mit írni, mert a csajok megadták a válaszokat addigra mire jöttem a múltkoriban)
nyugodj meg - de tényleg!!!! Az István jó kórház, és sztem akár fogadott akár nem a szülésznőd, akkor is kérhetsz segítséget tőlük. A hormonok csinálják ezt az egészet.
Emlékszem, hogy nekem is annyi kérdésem volt a végefelé a csajokhoz, (a 38. héten kapcsolódtam be ide) mint neked most.
A lényeg, hogy próbálj megnyugodni, a doki rá fog érni biztosan - nekem úgy volt, hogy rátelefonáltak hajnalban (reggel született Marci) és ő jött ahogy tudott, de kb 2 órával szülés előtt ért oda. Addig a szülésznővel voltam. Őt akkor felhívták amikor beértünk a kórházba, és egy óra múlva már ő is ott volt) Nekem is fogadott volt, Böszörményi Bea, és nem kellett pénzt adni csak szülés után, azt is csak annyit, amennyit jónak látsz.
Ha meg majd fizetni kell a kórháznak a szülésért, akkor ráértek majd akkor foglalkozni a kérdéssel, (egyébként sztem nem fogják elfogadni ezt a jogszabályt, mert egyszer már túlléptek rajta- de ez persze csak vélemény, és remény) addig csak azzal törődj, hogy épségben egészségben világrahozd Kistesót.
Ne idegeskedj, mert ezt ő is nagyon érzi.
Amikor bementél CTG-re akkor elárultad a szülésznőnek, hogy őt szeretnéd választott szülésznődnek, és hogy a dokid őt javasolta?
Amúgy volt nekem is olyan hogy nyomkodnom kellett azt a kis bigyót, amikor Marci mozgott, az jelölte a papíron hogy érzed -e a mozgásokat.
A fájások miatt se aggódj, nekem is voltak 70-80 sőt 90 %-osak is még egy héttel szülés előtt is, és én is rá kellett kérdezzek a dokinál (nem mindig az én dokimmal beszéltem olyankor), amikor utána megnézte, hogy ez nem gond-e? Az volt a válasz, hogy persze hogy nem, ilyen van.
Ne aggódj, minden rendben lesz, és a dokid is jó lesz, és egy elképesztő tündér kismanót fogsz hamarosan világra hozni!!! És ügyes leszel, és ha segítség kell akárkitől amikor szülsz, elegen lesznek ott, még éjjel is (éjjel fél3h-kor mentünk mi be, nekem is jött a párom is velem), és voltak ott legálább 3 szülésznő és egy ügyeletes doki is, és mindig lehetett segítséget kérni. Ha te épp vajúdsz, akkor a férjed.
Szülőszoba: vigyél valami ennivalót a végére, én nem vittem, és utána olyan éhes voltam, hogy nagyon...a büfés kaják meg nem voltak valami megnyerőek...
Na akkor tényleg ne izgulj, elhiszem, hogy el vagy kenődve, de azért jó ez a fórum, mert meg tudnak a csajok nyugtatni! (Meg így én is...
)
Más:
Hurrá, holnap tali!!!!!!!
Vettem ma Marcinak cipőt. Megerősítettétek, amit eddig is tudtam, csak nem akartam sok pénzet költeni már megint. (4000 ft a siesta outletben és 15e-ről volt ez az egy leárazva, még doboza se volt!)Szóval holnap új cipőben megyünk, de nem is biztos hogy látjátok majd, mert bent MAmuszban lesz...
na mindegy...
MIt akartam még...
Kondelék:
A Liviapus, Livianyus Livis rajzon besz.rás jót rötyögtem...még most is...
Nagyon-nagyon köszi a mezt!!! Bárcsak lenne majd még angol is...Gabi, felhatalmazlak, hogy ha lesz esetleg, akkor nyugodtan vegyél egy 86-osat. Kösszencs!!!
Cool is megint hozza a formáját...
(rajta is megannyit kacarásztam, míg olvastam)
Szonyec tényleg kezd Csákisodni...
De így édes nagyon. És a jellemrajzot alátámasztom én is, mert bár sokszor próbáltam mosolyra fakasztani a kiscsajt, kb egyszer sikerült nekem is, nemtom miért. A többi akalalommal csak méregetett, és sztem magában igen dilinyósnak gondolt, amíg én ott nagyban magyaráztam, hogy ő mennyire jófej....
Húúú, Gabi, köszi a Wolga híradót. Mostanában gondoltam rá valamelyik fürdésem közepette, hogy vajon mi lehet velük, és hogy szülnek-e már...de jó neki is...!!!
Ja és mielőtt elfeledem:
következő tali: jövő csütörtök dél
Ilba, én a döntő végét láttam...Marci megint aludt...
(pedig nagyon szurkoltam a lengyeleknek...
)
na nemtom mit akartam még...
Esküvő: Na én azon az egy napon néztem ki asszem jól...sosem tudnám magamat így sminkelni....
így e:
na jó késő van, közben Marci is pisis lett -peluscsere visszaltatás, szóval azért vagyok most ilyen későn...
de msotmár jó éjt!
Kormi, majd én is kérnék abóla mailből...