Új privát üzeneted érkezett!

Vuka,
engem is érdekel, ugye megmutizod nekem is? :wink:

Kép
mancs
 
 


Jó éjt Nektek!

8)

Kép
mancs
 
 


cool, úgysem mész még aludni! :wink:

Ezvicc, mikor én szültem seki sem volt 8) úgyhogy NYUGIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!! Böszörményi Beáta nem is sejtette, hogy kap-e tőlem pénzt (kapott) és mégis kedves volt.
És írj ide bármikor, állítólag nagyon jók vagyunk depresszió ellen :wink:
Ha segítene néhány élőszó is, szóljál, elküldöm a számom. :)

Help me!!!
Hogyan lehet rászoktatni egy kilenchónapost e cumira? :shock:
Igen ezt szeretném, mert mikor felébred büfizni, újabban nem elég neki a rázogatás a visszaalváshoz, hanem cici kell, ezen úgy bealszik, hogy elfelejt büfizni, és néhány óraalvás után kezdődik minden előlről. Ilyen éjszakáink vannak mostanában :x .

Most vagyunk túl egy kis szopin, J épp a karjaimban piheg, de még nem büfizett. :(
jumam
 
 

 
 

Tücsi, Bubek hol vagytok????

Vuka nektek nem volt már régebben esernyőre csukható bkocsitok?? mintha láttam volna a Németo-i képeken...

A cumis dolgot komolyan kérdeztem ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jumam
 
 


Jumam!
Koszonom szepen. hat nagyon ramfer a nyugtatas, mert en ugy beporgettem magam, hogy aludni sem tudok. Hihetelenul betojtam a szulestol :) Bar be vagyok csomagolva napok ota, a piciruhak katonasan a szekrenyben, kisagy mar szerintem be is porosodott :)
Viszont 16.ra meg szinhazjegyunk van :)
Hat kitudja, lehet majd elek a telefonnal :)

Igaz nekem csak egy gyerkocom van, de ugyanez volt vele a problemam, mint amiket Te irtal. Nem fogadta el a cumit, igy ejszaka csak a szopi nyugtatta meg. Lassan oda jutottunk, hogy 6-8szor keltem hozza. Cumit nem fogadta el. Autoban is orditott. Aztan egy ajandek cumi megis bevallt. MAM ejszakai. Na azota is az a favorit. Attol fuggetlenul meg kellett keljunk, ha kiesett a cumi. Aztan azt is megtanulta visszatenni :) Szoval en azt ajanlanam probalj ki tobb fajtat, hatha.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Jumam igazad van, volt már esernyőre csukható kocsink, de sok volt vele a probléma, nehezen fordultak a kerekei és nehéz volt tolni, eltörött a kupolateteje, most pedig alig tudom már kinyitni. Szóval megelégeltük a dolgot és Petra tőlünk úgyse kapott semmit szülinapjára, apának meg vásárolhatnékja volt, így vettünk egy újat. Holnap majd elmesélem a történetet, mert van egy kis sztorija. Egyébként azért vészhelyzetre megtartjuk azt, mert nagy előnye, hogy tényleg kis helyet foglal, már annyiszor sikerült minimál helyekre bepaszírozni, lehet ez viselte meg. (A mai azért nagyobb helyet foglal.)

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok!

Piszok fáradt vagyok, csak beköszönök.
Megyünk holnap cakkundpakk.

Jumam,
hehe, már én is próbálkoztam cumira szoktatással, bár korábban, de nem ment. Így mostanában a mini rajtam cumizik éjszakánként. :cry: Előbbutóbb megpusztulok.

Ja, s ma Levente rosszra tanította Benedeket!!!! Felmászott a kanapé háttámlájára, onnan a falhoz tolt nagyasztalra, felállt rajta, s a villanykapcsolót kapcsolgatta! A nagyobbnak eddig ez eszébe se jutott! Hajmeresztő dolgai vannak!

Ezvicc,
tényleg nyugodj meg! Én a másodiknál szépen besétáltam a kórházba, még arra is figyeltem, hogy műszakváltás után érjünk be, mert nekem nem volt választott szülésznőm, s beérkezéstől számítva nem telt el 2 óra, míg megszületett Levente, majd 4.5 kg sóllyal. GYors, könnyű szülés volt, nálam tehát bejött, hgy a második könnyebb. S az is nagy segítség a másodiknál szerintem, hogy az ember egyszer már átélte a szülést, már nem az ismeretlenbe vág neki, s pontosabb elképzelései vannak, épp az első tapasztalatai alapján.
Nálunk is zsufi volt, a topikban több baba is született azokban a napokban. De a lényeg, a pár napot ki lehet bírni, úgyis a baba a fontos!

Ja, rossz hír az FP dínóról: megkérdeztem az egyik kereskedőt, szerinte kivonták a gyártásból, ha akad nagykerben valahol még raktáron, majd gondol ránk. :cry: Ha nem akadok egy használtra, sürgősen új ötlet kell.

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Sziasztok!
Ezvicc: Nem akartalak elijeszteni! Én csak végigvártam a többieket, de én is úgy hallottam ahogy itt mondták, hogy a második szülés könnyebb. A lánykám márc. 15-én született, éppen valami újhold+ valamilyen front is volt. Ezért voltak sokan állítólag. Amúgy értettem, hogy a szülőszobára kérdezted a vinni valót. Én is arra gondoltam, bár állítólag én mindig túl sok cuccot pakolok. Inkább többet mint, hogy valamit hiányoljak:). Mondjuk valaki mondta a köntöst, no az nem rossz ötlet, most így utólag az is volt nálam:). Meg persze ezen kívül a többi menet felszerelés:) ami a többi napra kellett.
Ilba: Sóskút Tárnok után van...vagy Biatorbágy után:)...attól függ milyen irányból jön az ember. De ez a katicás helymeghatározás sem rossz:)...bár lehet inkább csak katicapötty:). :wink:
makviraga
 
 


Ezvicc,
a szüléstől való betojás sztem mindenkinél megvan ilyentájt, nekem a 7-8 hónap körül volt, mikor rosszakat olvastam a drnőről. Ami vszínű nem is volt igaz, csak vki szórakozott. :( Itt is jól átvágta kb egy éve a csajokat :( :( . Néha bepróbálkozik itt-ott.

Szóval az nekem egy mélypont volt, de erősebben, határozottabban jöttem ki belőle. Mert rájöttem, h csak tőlem függ az én szülésem. Mindegy, hogy hol, mindegy hogy kivel. A körülöttem lévők csak kísérők. És nem ők tesznek szívességet azzal, hogy ott vannak, hanem te vagy olyan kedves és bizalmat szavazol nekik. ők kell megtisztelve érezzék magukat. Ha ebben a hitben meg tudsz erősödni, minden szép és jó lesz!!!!!!!!!!
jumam
 
 


Kormi! Együttérzek! Az én lánykám "égetnivaló kis aktív boszorkány". Fel még nem mászik (szerencsémre), de a napközbeni alvások akár hogy is próbálkozok szinte teljesen elmaradtak, ami van, az órás alkuk során 3-4 meseolvasás kíséretében max. fél óra...feláll az etetőszékben, elérhető kapcsolókat kapcsolgat ( ld. pelenkázóról felállva eléri, meg az éjjeli lámpánk kapcsolóját is). Mondjuk imádom, de nem unatkozunk vele:).Mindig van valami. Olyan gyorsan tanul, és úgy levesz minket a lábunkról, mint annak a rendje:).Most éppen új a kacsingatás nála:).Két szemmel. Nagyon mókás ahogy csinálja és nagyokat kacag:).

KépKép
makviraga
 
 


Cool, ne máááá, tényleg elmentél aludni?????????????? Ezt a szégyent :oops: :oops: :oops: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jumam
 
 


Kormi!
Latom nalad is ket fiu van, es kb annyi a korkulonbseg, mint nalunk lesz. Zaklathatlak ebben a temaban is? Pestiek vagytok? Ez egy kicsit megnyugtatott, hogy ennyire gyors szulesed volt masodikra :) Mondjuk nekem az elso sem volt hosszu, inkabb intenziv-fajdalmas (kinek nem az :))

Makviraga!
Az elso gyereknel ne tudd meg mennyi cuccal mentunk :) Meg a ferjemnek is volt kulon kis csomija :) De az masik korhaz volt, mas eloirasokkal. Ott nem szulhettem sajat ruciban, gyereknek nem kellettek ruhak. Szoval mas volt.

Arra jutottam, hogy penteken bemegyunk a ferjemmel megint CTG-re (ha addig nem szulok meg) es majd akkor megbeszelem a dokival, ha meg mindig igy viselkedik a szuleszno.

Amugy a CTG papiromat ma meg sem neztek, mert ugye a dokim nem kerult elo, nekem mennem kellett. De azert szep fajas gorbeim voltak. Ugye itt is ugy van, hogy a felso a gyerek szivveresenek szama, az also meg a fajasok merteke. Na nekem az alsonal volt vagy 5-6 90% feletti fajas. Most is kemenyedik a hasam. Ez eleg surun van mar napok ota. De nem olyan,mint amikor szulni indultunk. Azert remelem eszre fogom venni, ha a szules indul, es nem csak atlagos fajasokrol van szo :)

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Tudjátok, hogy Noki mindjárt 11 hónapos, Petike pedig 10?????

Jó éjt lányok, holnap remélem találkozunk :) :roll:
jumam
 
 


Jó éjt! Én is megyek aludni, vagy legalább pihizni.
Ma megkérdeztem a védőnőt, hogy beadnák-e holnap Petrának az oltást. Azt mondták igen. Itthon meg megkérdeztem a kiscsajt, hogy holnap bulizni vagy dokinénihez akar menni? Apja teljesen kiakadt, mi az, hogy nem viszem a Kacaj klubba, az oltás várhat. :twisted:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


No tényleg lépek! Megyek varrogatok még egy ici picit! További jó fecsegést! Sziasztok!
makviraga
 
 


Jumam Julcsi meg nemsokára 9 hónapos lesz. :wink:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Jumam!
Koszonom, ezt a hozzaszolasodat kimentettem, es megprobalom ezt szem elott tartani :) Remelem sikerul!
Az elso terhessegem, es szulesem tenyleg fantasztikus elmenykent maradt meg! Amikor Atti megszuletett azt mondtam na meg harom ilyet. Hiaba vagtak, vartak, megis. Aztan mondjuk otthon, amikor meg egy het elteltevel sem enyhult a gatseb fajasa mar kicsit maskepp gondoltam az egeszre :) Megis sokat szamitott, hogy akkor olyanok vettek korul, akiket ismertem, szerettem. A szuleszlannyal mai napig tartom a kapcsolatot. Mondtam is neki, hogy barmit megadok, ha bejon szulni velem, de hat megis 2honapos a fia. Teljesen megertem, hogy a sajat fia a legfontosabb neki. De mondom, benne azert tudtam megbizni, mert nem ket hetunk volt az ismerkedesre. Viszont a 3.at csak vele szulom :)

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Jo ejszakat mindenkinek!
Koszonom szepen a sok kedves, biztato hozzaszolast. Remelem holnapra minden felelmem elmulik :) es nem zaklatlak Titeket!

Halas koszonettel
Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


másfél órája olvasok vissza!!!! :evil:

Először is:

Ezvicc,
(emlékszem, nekem már nem jutott mit írni, mert a csajok megadták a válaszokat addigra mire jöttem a múltkoriban)
nyugodj meg - de tényleg!!!! Az István jó kórház, és sztem akár fogadott akár nem a szülésznőd, akkor is kérhetsz segítséget tőlük. A hormonok csinálják ezt az egészet. :? Emlékszem, hogy nekem is annyi kérdésem volt a végefelé a csajokhoz, (a 38. héten kapcsolódtam be ide) mint neked most.
A lényeg, hogy próbálj megnyugodni, a doki rá fog érni biztosan - nekem úgy volt, hogy rátelefonáltak hajnalban (reggel született Marci) és ő jött ahogy tudott, de kb 2 órával szülés előtt ért oda. Addig a szülésznővel voltam. Őt akkor felhívták amikor beértünk a kórházba, és egy óra múlva már ő is ott volt) Nekem is fogadott volt, Böszörményi Bea, és nem kellett pénzt adni csak szülés után, azt is csak annyit, amennyit jónak látsz.

Ha meg majd fizetni kell a kórháznak a szülésért, akkor ráértek majd akkor foglalkozni a kérdéssel, (egyébként sztem nem fogják elfogadni ezt a jogszabályt, mert egyszer már túlléptek rajta- de ez persze csak vélemény, és remény) addig csak azzal törődj, hogy épségben egészségben világrahozd Kistesót. :wink: Ne idegeskedj, mert ezt ő is nagyon érzi.

Amikor bementél CTG-re akkor elárultad a szülésznőnek, hogy őt szeretnéd választott szülésznődnek, és hogy a dokid őt javasolta?

Amúgy volt nekem is olyan hogy nyomkodnom kellett azt a kis bigyót, amikor Marci mozgott, az jelölte a papíron hogy érzed -e a mozgásokat.
A fájások miatt se aggódj, nekem is voltak 70-80 sőt 90 %-osak is még egy héttel szülés előtt is, és én is rá kellett kérdezzek a dokinál (nem mindig az én dokimmal beszéltem olyankor), amikor utána megnézte, hogy ez nem gond-e? Az volt a válasz, hogy persze hogy nem, ilyen van.

Ne aggódj, minden rendben lesz, és a dokid is jó lesz, és egy elképesztő tündér kismanót fogsz hamarosan világra hozni!!! És ügyes leszel, és ha segítség kell akárkitől amikor szülsz, elegen lesznek ott, még éjjel is (éjjel fél3h-kor mentünk mi be, nekem is jött a párom is velem), és voltak ott legálább 3 szülésznő és egy ügyeletes doki is, és mindig lehetett segítséget kérni. Ha te épp vajúdsz, akkor a férjed.

Szülőszoba: vigyél valami ennivalót a végére, én nem vittem, és utána olyan éhes voltam, hogy nagyon...a büfés kaják meg nem voltak valami megnyerőek... :?

Na akkor tényleg ne izgulj, elhiszem, hogy el vagy kenődve, de azért jó ez a fórum, mert meg tudnak a csajok nyugtatni! (Meg így én is... :wink: )

Más:
Hurrá, holnap tali!!!!!!! :lol:
Vettem ma Marcinak cipőt. Megerősítettétek, amit eddig is tudtam, csak nem akartam sok pénzet költeni már megint. (4000 ft a siesta outletben és 15e-ről volt ez az egy leárazva, még doboza se volt!)Szóval holnap új cipőben megyünk, de nem is biztos hogy látjátok majd, mert bent MAmuszban lesz... :lol: na mindegy...

MIt akartam még...

Kondelék:
A Liviapus, Livianyus Livis rajzon besz.rás jót rötyögtem...még most is... :lol:
Nagyon-nagyon köszi a mezt!!! Bárcsak lenne majd még angol is...Gabi, felhatalmazlak, hogy ha lesz esetleg, akkor nyugodtan vegyél egy 86-osat. Kösszencs!!!

Cool is megint hozza a formáját... :lol: (rajta is megannyit kacarásztam, míg olvastam)

Szonyec tényleg kezd Csákisodni... :lol: De így édes nagyon. És a jellemrajzot alátámasztom én is, mert bár sokszor próbáltam mosolyra fakasztani a kiscsajt, kb egyszer sikerült nekem is, nemtom miért. A többi akalalommal csak méregetett, és sztem magában igen dilinyósnak gondolt, amíg én ott nagyban magyaráztam, hogy ő mennyire jófej.... :wink:

Húúú, Gabi, köszi a Wolga híradót. Mostanában gondoltam rá valamelyik fürdésem közepette, hogy vajon mi lehet velük, és hogy szülnek-e már...de jó neki is...!!!

Ja és mielőtt elfeledem:

következő tali: jövő csütörtök dél

Ilba, én a döntő végét láttam...Marci megint aludt... :evil: (pedig nagyon szurkoltam a lengyeleknek... :cry: )

na nemtom mit akartam még...

Esküvő: Na én azon az egy napon néztem ki asszem jól...sosem tudnám magamat így sminkelni....
így e:
Kép Kép

na jó késő van, közben Marci is pisis lett -peluscsere visszaltatás, szóval azért vagyok most ilyen későn... :evil:

de msotmár jó éjt!

Kormi, majd én is kérnék abóla mailből...

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Sziasztok csajok,

nem biztos, hogy mi ma odaérünk, de ha igen, akkor is csak 1 körül. Igyekszünk és remélem találkozunk.

Addig is puszi.
Vendég
 


No, hát a mai sem volt igazán pihentető éjszaka. :x
Julcsi kedve jó, taknya van, de nem vész.

Cool, ti retur fuvart szeretnétek vagy csak egy utat? :wink:

Gabus, mit tudsz, Vanília kocsival jön (hoz titeket?) Mert hza igen, akkor azért is el kellene mennünk, hogy Timinek a gyerekülést vigyem.
szóval több kérdés felmerült, A döntést :wink: Gabus válaszának ismeretében hozom meg. Mert arra gondoltam, hogy ha nem is végig, de kb egy órára mindenképpen mennénk, annyi időre biztos, hogy tünetmentessé tudom tenni Julcsit (ld: előtte orrszívás). Tüsszögése nincs.

Mi a véleményetek???????????????????
jumam
 
 


Jóreggelt!

Julcsi felőlünk jöjjön! Eszti, ti meg siessetek!!!

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Szerintem is gyertek Jumami, mi pedig sietünk. :)
Vendég
 


Bubek, nagyon szép menyasszony voltál!!!!
Olyan klasszikus!!! Mint ha a 20as évekből léptél volna elő!! Nagyon szép a ruhád!!

Ezvicc, látod, itt van két jó vélemény Böszörményi Beátáról, kérdezd meg őt is!!
jumam
 
 


Zsódajumam,
a ruha az saját tervezés, és egy újjatlan mell alatt húzott ruha, a felső meg egy kis bolero és az újja a fátyol anyaga, és a kis virágok azon is, meg a ruha alján is mind kézzel lettek felvarrva. :wink: Tényleg jó lett, de meg is volt az ára, mert csak az anyag volt 35e ft...a varrás meg 15.

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Csajok, én viszont lenvászon ruhát szeretnék augusztusra, egy sima, egyszerű, könnyű fehér lenruhát. Merre kezdjek nézelődni????? Eddig zsákutcákba jutottam.... (Cool, te mindig tudsz okos dolgokat írni ilyen kérdésekben, plííííííííííz) :)
Vendég
 


Bubek, egyetértek Jumammal, tényleg olyan vagy, mint egy igazi klasszikus menyasszony. :) Kéééééézzzeeeeeeel? Ejha.... :)
Vendég
 


ja mégegy kép, ilyen szép volt a körmöm... :wink:
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


én is dobok esküvői képek helyett egy képet a jegygyűrűinkről, amikor felhúztuk egymás ujjára egy gyönyörű montenegrói hegy tetején. :)

Kép
Vendég
 


Ezt meg csak úgy. Szerintem a világ egyik legszebb helye.... :)
Vendég
 


Ezt meg csak úgy. Szerintem a világ egyik legszebb helye.... :)

Kép Kép
Vendég
 


Eszti, ez hol van???

Ruhát varratnál??

az én ruhám anyaga lenvászon volt, igaz nemfehér, hanem világos lenszínű (nem tudom hogy mondják azt a színt :oops: ) és arany szálakkal átszőve.
Az anyagot a körúton vettem, valahol a Wesselényi utca környékén, ha kell magtudom pontosan.
jumam
 
 


ÚÚÚ, Jumam, ez szuper lenne, ha megmondanád, valami ilyesmit keresnék én is. :)

Montenegroban van, Svetistefan. Imádom Montenegrot, tudtátok, hogy az egész ország nemzeti park? 3 nemzeti parkból áll. :)
Vendég
 


Jumam, igenis elmentem aludni, abból az ötletből kifolyólag, hogy ha ma bkv-val kell mennünk kacajozni, akkor kb hajnali 5kor indulhatunk, hogy odaérjünk délre. De nem akarok nyomást gyakorolni rád… :)

Bubek, nagyon klasszikusak ezek a fotók, amik készültek rólad, nekem a karádys korszakot juttatta eszembe, a sminkből viszont nem látszik sok… lehet, hogy ez mutatja, hogy jól sikerült?

Ilba, ha a kézi döntőn a bírók valóban segítették a németeket a lengyelekkel szemben is, mint ahogy ezt az index.hu is elemzi, akkor félek, ez nem járul hozzá a 2 nemzet legendásan mély szimpátiájának további elmélyítéséhez…

Jumam, az út retúrságának kérdésében a bkv az úr.... tudod, visszafelé is azt a szellemjáratot kell elérnem, maivel idefelé jövök, bár délután a 192es busz megtáltosodni látszik, ugyanis a georginán 14. és 16 óra közt óránként 1x (!!!!!!!!!!!) hajlandó megállni (igaz, előtte-utána megint napokig nem jár, de ne legyünk telhetetlenek)...

Peszti, én okos dolgokat, bármiben is? Jaj de édes vagy, könny szökött a szemembe. Nos hát én az unokatestvéremmel varrattam, mert van szeme hozz, mi áll jól, plusz anyagkiválasztásban is vezetett. Nem mondom, hogy pont őt, de keress egy fiatal feltörekvő egyedi, tehát nem üzleteknek dolgozó divatttervező varrónőt (ha gondolod, kérek tőle neveket), és varrasd meg, anyagilag garantáltan ez lesz a legjobb, minden igényedet figyelembe veszi, és olyasmit kapsz a végén, ami tényleg te vagy.

Kép Kép
coolasa
 
 


Ez is Montenegro....én még ilyen természeti csodát sehol sem láttam.

Kép
Vendég
 


Nokedlinek boldogat....hiába egyszer Noki felett is elmegy az idő... :)
Vendég
 


Peszti, az ünnepelt nevében köszönöm a jókívánságot, hát igen, nem egy mai pipi már, ellenben milyen jól tartja magát, egyelőre fiatalabbnak néz ki koránál.. :?

Kép Kép
coolasa
 
 


Az én lánykám "égetnivaló kis aktív boszorkány"

Mákvirág, ebben is hasonlít az enyémre, ugye lányok? :lol:

Te is és Ezvicc is tegyetek fel képet a babákról léccci! :D

Kriszta,
bár jópár napja nem beszéltünk, de nem szólt Vanílila, hogy nem autóval megyünk, szóval valószínűleg azzal.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Cool akkor 12.20kor a Georginán, és azt hogy együtt jövünk-e vissza majd eldöntjük. Julcsi náthaállapotától függ :x
Nekem legkésőbb 4kor a zeneiskolánál kellene lennem.

Eszti, majd teszek fel közelit a ruha anyagggról!
jumam
 
 


Jumam, okké, 12.20kor ott!

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!

Most gyorsan visszaolvasás nélkül, véleményeket várok.

Találtam egy ilyen FP peek a blocks nagykockát:
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st= ... cat=bupeek

az új ára 10 Eft felett van. Árulnak egyet 4 eftért, de sérült, a csaj azt mondta, a postázás közben megsérült, berepedt a sarkán. Ezt a képet küldte róla egyelőre:
Kép

Megvegyem vagy nevegyem, ez itt a kérdés. (még a családot is végigkérdem)

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Halihó!

Mostmár tuti, hogy 1 előtt nem érünk oda, mert telefonáltam a Brendonba, és csak a Budaörsi áruházban van babakocsi, így ebéd után még elnyargalunk érte. Utána irány a Kacajklub. Megvártok, ugye???????? :roll:

Eszti,
én ezt nem tudtam, hogy ilyen gyönyörű hely... Meseszép! A gyűrűs kép telitalálat :) Hol szeretnéd varratni a ruhádat?

Nokedlinek boldog tizediket!!!!

Kép
mancs
 
 


Kormi,
a repedés talán megvághatja a gyerkőcök kezét, ha belenyúlnak... Vagy nem? Lehet, hogy ez csak az én parám. :lol:

Petike reggel lezúgott a nagyágyról. Nem volt sírás meg semmi, pedig fejjel tompított :lol: Mbá majd elmeséli, ő látta :? Ott volt mellette :?

Kép
mancs
 
 


Mancs, mondom én, hogy Nokedli nem tűnik olyan ösztövérnek, mint amilyen, ellenben kis fiatalkának, 1-2 hónapot simán letagadhatna a korából, mivel a mondat helyesen így hangzik:
"Nokedlinek boldog tizenegyediket!!!!" :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Nokibaba boldog hófordulót!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Kormi, a játékok kisfiúkezekben előbb utóbb amortizálódnak... egész egyszerűen ez a sorsuk. Ha megveszed, legalább nem fog idegesíteni, ha nem rendeltetésszerűen törik-zúzzák a játék hevében ripityára... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Kormi,
tök jó ez a játék, most néztem meg az oldalt. Amit venni akarsz az is angol nyelvű?

Kép
mancs
 
 


Vuka, "boldog hófordulót"....hmmmm, rutinos, hibalehetőség a minimálisra csökkentve. Köszönjük!

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool tudtam, hogy meg fogod szólni, pedig amikor írtam még nem láttam Mancs hsz-ét.
Na megyek még csinálom a dolgom, amíg Petra alszik.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Cool,
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ha ezt elfogadod enyhítő körülménynek: épp arra gondoltam, hogy Petike meg holnapután 10 hónapos :wink:

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
mancs
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?