Sziasztok!
Esztipeszti: magán rendelésre jártam, dr. Gajods Editnél szültem.
Nagyon jó fej csajszi! Csak pozítív dolgokat tudok róla mondani.
Natasa1975: Sóskúton, de mondjuk ez úgy magában nincs messze, csak nekünk nincs kocsink:(. Ez nehezíti a feladatot.
Gabuska:) feladtad a leckét, hírtelen el kellett gondolkodnom. Az első viszont kérdés melyik papucsom?.... mert több is van...de mondjuk a fő papucs az fehér:).
Ezvicc: Én nem voltam itt amikor tanácsokat osztogattak, de:
Ne izgulj!!Mondjuk könnyű ezt mondani, de tessék a babusra koncentrálni, meg arra, hogy ez neki nem tesz jót!!!
Mondjuk én személy szerint pólónál többet vinnék:) , vagy hosszú pólót, mert amikor én szültem aznap 16 szülés volt és ott tobzódtunk apukástól!Tiszta gáz volt. Bár nekem nem csak pólóm volt, de volt ott anyuka aki ugyan csak húzogatta a ruháját. Amúgy meg szerintem egy váltás ruha sem árt ( ezt azért mondom, mert nekem elég hosszú idő volt a szülésig, elég nehezen is jött össze és hát jó volt átöltözni egyszer közben) , illetve törölköző, meg a babus ruhája, plédje. Ja és szénsavmentes ásványvizet és én úgy emlékszem szőlőcukrot is lehetett enni!
Az szerintem természetes, hogy ha valaki szülésznőt fogad és fizet neki ezért akkor elvárhatja a törődést.
A hazamenetel a 3. napon attól függ, hogy hogyan van a baba, nem sárgul-e be, mikor tartják a vizitet. De egyébként ha semmi nincs vele én úgy emlékszem elengedtek mindenkit a 3. napon.
A dokinak való fizetés az dokifüggő szerintem. Mi nem fizettünk a szülés előtt a ctg-kért. Szépp lett volna 2 hetet ráhúztunk és 2 naponta mentünk már be a végén.
A szülésznőnek való fizetés attól függ mit beszéltél meg vele, de egyébként szerintem a szülés utánni lenne a korrektabb részéről.
Egyébként nem megy veled senki családtag? Nekem férjikém ott volt és nagyon sokat segített a jelenléte. Persze ezt mindenkinek magának kell tudni. Mindenesetre ne félj!!!Ne izgulj!! Nem olyan vészes..én azt tudom mondani, hogy én úgy indultam neki, hogy a gyönyörű kisbabánk ára egyetlen napnyi kellemetlenség a szülés miatt, de már annyira vártuk, hogy eltörpült a dolog:).Perzse azzal tisztában vagyok, hogy ez nem ilyen egyszerű, de a babára koncentrálj!!!Neki nyugalom kell. Remélem tudtam valamennyit segíteni, másnem abban , hogy tudd drukkolok és a nehéz szülésen is túl lesz az ember én ezt egészen biztosan (tapasztalatból) tudom állítani.
Ilba: köszönöm megnézem!
No most megyek! Sziasztok! Örülök, hogy bekeveredtem ide!:)Mák