Sziasztok!
fanny01!
Gondolkodtam még rajtad picit és a következők jutottak eszembe...
Sandy76 Te magad vagy. Brr...!!!
Klinikai szakpszcihológus? Hogyne!!!
Ráadásul mindösszesen 2 db kurta, unintelligens hozzászólással, amit a minap sikerült összehoznia???
Tavaly év végén abban is hazudtál és ámítottál több topikban is mindenkit, hogy pozitív lett a terhességi teszted...
És fanny01 téged rengetegszer látlak, amikor ide írok, egyszerűen leskelődsz, olvasgatsz, na persze írni azt már nem...
Attól hogy engem nem találsz szimpatikusnak, a csajokat nem kellett volna cserbenhagynod. Ők többször is hívtak téged...
Max. az én hozzászólásaimra nem kell reagálni, sőt bátran át is lehet ugrani azokat...
És íme az idézet tőled azoknak akik még esetleg nem olvasták volna:
Babanet Társalgó; Várandósság; 4. Kisbabámat várom>>> szívesen beszélgetnék sorstársakkal! ; Előző :: Következő ;
Elküldve: 2006 Október 11 Szerda - 9:47
--------------------------------------------------------------------------------
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül "betörök "hozzátok, de szdkatát kerestem és itt találtam meg.
Szia Kata!
nagyon eltűntél a 2006. augusztusi tpoikból, bár megértem, hogy nincs időd több topikot is figyelemmel kísérni.
Szóval azért kerestelek, mert emlékszem, hogy írtad, hogy Te "csak úgy" el kezdted szedni a chlostyt. Nálam még mindig semmi eredmény, s bár már a múlt hónapban felírta a doki a gyógyszert nem váltottam ki, mert nagyon úgy tűnik, hogy a férjem - ugyan nem mondja ki- de ki akar hátrálni, ebből a babaprojektből, de én NEM. Szóval arra gondoltam - tudom, hogy nagyon csúnya dolog - hogy a tudta nélkül mégiscsak beszedném a gyógyszert. De úgy tudom, hogy a 14. napon menni kell orvoshoz -mert repiszurit is írt fel- UH-ra. Na nem bonyolítom, nem akarlak terhelni az én problémámmal, csak szeretném ha beavatnál, hogy Te pontosan hogy is csináltad ezt a dolgot. Ha ráérsz írjál már erről egy kicsit részletesebben.
A családi gondok miatt nem irigyellek, nekem ilyen komoly konfliktusom nincs az anyámmal, de néha én is kiakadok, úgyhogy át tudom érezni a helyzetedet. Az azért jó jel, hogy ilyen nagy családot akartok, mert az azért azt jelenti, hogy Ti jól megvagytok és ez a lényeg.
Vigyázz magatokra, néha benézek hozzátok is, mert itt nyomon tudlak követni.
Üdvözlök Mindenkit Fanny
--------------------------------------------------------------------------------
Vissza az elejére
És végezetül tudod mit kívánnék neked????
HOGY AZOK A DOLGOK AMIK MEGTÖRTÉNTEK VELEM (2004-ben az ikerszülés, stb.) AZOK VELED IS UGYANÍGY ESSENEK MEG...
Aztán majd biztos neked is fantasztikus érzés lesz, amikor többen csalónak kiáltanak ki csupán azért mert nem átlagos életet szánt neked a sors...
Undorító ember vagy!!! Remélem nem fogod elrabolni az újszülötteinket, az ilyenektől bármi kitelik...
Vadvirág