Új privát üzeneted érkezett!

Icus!
Természetesen én se azt értettem erőltetésen, hogy pl Annát tanítgatjátok fordulni, amit már kéne neki, hanem inkább lényegtelen dolgokat, hogy pl kanállal eszik vagy pohárból iszik vagy a biliztetést. Amúgy sajnos az álltalad leírt dolgok Balázsra jelemzők. Lehet, hogy mi rontottuk el valahol, de szerintem típus kérdése is, hogy ki mennyire kitartó. Úgy érzem ez genetikailag már kódolva van, max picit tudjuk befolyásolni. Én pl nem segítettem neki a csúszdára felmászni, de mindig ott álltam a háta mögött, hogy elkapjam ha esik és mégis később tanulta meg mint a társai. Egész kicsi korától közli, hogy ezt nem tudom és nem is próbálja. De ha már valamit tud, arra nagyon büszke, mégsem törekszik a tanulásra. Remélem a torna erre lesz megoldás, mert ez elég nagy probléma lesz később. És a biciglit se én tekertem helyette, mégse ment rendesen.
Poharazással én nem 1-2 hónapot hagynék ki. Azért ha hetente 1x megpróbálod, az még nem erőltetés. Sőt még a napi gyakoriság se, ha nem akarod az egészet ledönteni a torkán. Ha nem akarja akkor NEM, de próbálkozni lehet.

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Szücsi!
Igen én is úgy gondoltam az eröltetést. Pontosan jól körülírtad, az olyan mint amikor Ti megpróbáltátok 1-2 hetesen és csak kínszenvedés volt mindenkinek... :)

Köszönjük a táblázatot! :):)

Próbáltátok már az Oscillococcinum homeopátiás készítményt influenzás tünetek enyhítésére?

Vadvirág
Vendég

Icus!
Pohárról én is-
Mátéval valahogy olyan gyorsan ment ez, már olyan 10 hónapos körül egyedül itta a tejet, Ő döntötte, fogta. Ennek az lett az eredménye, hogy ugy 1 éves mulhatott, amikor 1 este kidobta a kezéből a cumisüveget, és nem kellett, hiába adtam vissza. Igy az esti kakaó onnantól kezdve bögréből ment, nem szokott kifolyni sem.
Emesével lustább lehetek, mert ugy féléves kora körül elkezdtük a poharazást, de csak ugy ebédnél, ülve. Most még mindig itt tartunk, egyedül még egyáltalán nem megy, állva sem, és egyáltalán, vigan elvan a cumisüvegével. Viszont, ha valahová megyünk, és nincs nálunk üveg, azért pohárból is meg tudom itatni.
Pedig állitólag a lányok fejlettebbek ezen a téren is, de biztos csak én vagyok a lusta.
Köszi a táblát!

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Vadvirág!

Igen, mi próbáltuk és nekünk nagyon bevált!!!
Általában amire csak lehet, homeopátiás szereket szedünk. Megelőzésre pedig nagyon sok C-vitamint és egyebeket.
Jártunk egy darabig szakorvoshoz (dr. Tihanyi István homeopata gyermekgyógyász, Hungári krt.), de most már az ismerettségi körben is van, aki tanácsot tud adni.
Az Oscillo-ra azt javasolta nekünk, hogy gyereknek felesleges az egész fiolát beadni, mert a fele is elég, a hatása nem lesz erősebb, ha mindet beveszi. Csak gyakrabban kell vásárolnunk belőle.... A felnőtteknek viszont ahogy a tájékoztató írja.

Nálunk egyébként mind a két gyerek "képtelen" bevenni a tablettát vagy kapszulát, illetve bármilyen bogyót...Tudom, ez nagyon furcsa, én is alig hiszem, de sokszor megpróbáltuk és öklendezés/hányás lett a vége. Így kénytelenek voltunk "kijárni" egy olyan lehetőséget, ami náluk is működik.(homeopátia, vitaminok) A C-vitamint például a Lenkei- féle narancsos rágótabletta formájában tudom megetetni velünk.
Volt olyan eset, amikor muszáj volt antibiotikumot adni Ádinak, és önszántából választotta a szurit, csakhogy ne kelljen semmit bevennie.... Ezen azért a dokinénink is nagyon elcsodálkozott.
És ha valamije fáj, inkább fetreng, de nem vesz be semmit, legfeljebb homeopátiást (mert édes és el lehet szopogatni). Úgyhogy téli időszakban mindig szurkolok, hogy ne legyenek betegek,és igyekszem a megelőzésre hagyatkozni, és tartani itthon néhány általános homeos szert.

Ki lett influenzás nálatok?
regina3

Icus!

Természetesen szívesen veszek neked előkéket, ha arra járok. Nem ígérem 100%-ra, de lehet, hogy pénteken elintézem. Ugyanis aznap megyek beiratkozni a 2. félévre, de óráink még nem lesznek. Anyósom meg úgyis vigyáz Benjire, így kihasználom a lehetőséget és legalább el tudok intézni néhány dolgot.
A pohár, illetve az etetés témához még egy dolgot hozzáfűznék. Sok anyukát hallok arról panaszkodni, hogy nem tudja arról sem leszoktatni a gyermekét, hogy este az ágyban fogyassza el az esti kakaót vagy más inni-, ennivalót. Szerintem ez is csak szoktatás kérdése. Soha nem adtam az ágyában, de még a szobájában sem enni Benjinek(persze itt nem a szoptatásra gondolok). Természetesen, ha lefekvés után vagy nagyon-nagyon ritkán éjszaka szomjas, akkor tiszta vizet kap.

Döbbenetes, hogy néhány perce mit hallottam a TV- ben. Mostantól kb. 3000 Ft-ot kell fizetni a szülőnek naponta, ha 2 évesnél idősebb beteg gyereke mellett bent akar maradni a kórházban. A felháborító ebben az, hogy még akkor is kell fizetni, ha egy kényelmetlen széken tölti az egész időt. Nem beszélve arról, hogy tudjuk jól, hogy ilyen esetekben a szülő nagyban tehermentesíti az ápolónőket, jórészt helyettük gondozva a gyereket.

Melinda
fermel

Fermel

Mindkét dologban teljesen egyetértek veled.
Az éjszakai kakaózást én is sok anyukától hallottam és eléggé elborzaszt, igazából nem is értem hogyan szoktatják rá??? (Na jó, sejtem)
De arra biztosan nem gondolnak, hogy az elalvás előtt/közben fogyasztott tej-kakakó-gyümilé ott erjed-poshad a gyerek szájában, mert alvásnál már nem termelődik nyál. És hát higéniailag is ... ágyban enni-inni...
De gondolom, hogy az ilyen megengedés a szülő kényelméről szól.
Nekem az az egyik "gyengém", amikor az egy év körüli vagy alatti kisdednek fantát vagy hasonló "italt" tesznek a cumisüvegbe. És ha furcsán nézek, akkor még magyarázkodnak, hogy jaj-csak-most-kivételesen.... (ilyen erővel kivételesen akár sört is rakhat bele, nekem így hat ez a dolog)
Persze nyilván én is csinálok hülyeségeket, de a gyerekek etetésénél-gondozásánál próbáltam nagyon odafigyelni.

Ami pedig a kórházi témát illeti, szerintem is döbbenetes. Úgy érzem, hogy kihasználnak minden helyzetet a pénzbegyűjtéshez. Akármilyen módon csak pénzhez jutni! Minden normális szülő,ha csak teheti, igyekszik bent lenni a csemetével. És tényleg mindenkinek sokat számít. De nem hiszen, hogy ezentúl bárki megteheti, hogy néhány napos bent létért 15-20 ezret fizessen. Aki teheti,megoldja majd, aki nem, annak pedig nyilván a gyermeke jár rosszabbul, mert a kórházi személyzet is egyre feszültebb ezektől a jó kis reformoktól.
Egyébként sajnos volt részünk Ádival kórházban lenni (többször is), de nagyon jó volt, hogy bent lehettem, pedig az a bizonyos szék nagyon-nagyon kényelmetlen tud lenni. De az ápolónők nagyon örültek, és mondták is, hogy mennyivel könnyebb nekik.(hát még a gyermeknek mennyivel jobb) És persze a szobatársaknál is segítettem, amit tudtam, mert az ő anyjuk nem tudott ott lenni.
regina3

3 ezret kéne fizetni 1 székért is :?: :?: :?: :evil: Ez már azért kezd sok lenni!

Ágyban ivás-
Hát mi iszunk. Illetve mindkét gyerek ugy volt/van, hogy a mi ágyunkban fekszik hálózsákban, mikor mondom a mesét, és közben issza a kis tejcikéjét. Szépen megissza, és utána jön a tente baba, puszi, jóéjszakát, és be az ágyikójába.
Nem emlékszem, hogy Máté mikor szokott le a kakaó ágyban megivásáról, de az biztos, hogy bögrézett még jó darabig.
Lehet, hogy ez addig ment mig el nem kezdtük a vetitést?
Már nem tudom.
Emesével egyelőre cumika van, és én vezettem be mikor a vacsora a fürdés elé került, és különben is már c csak napi 1x ment a tápi. Muszáj volt még 1 kis adag lefekvés előtt.
Majd biztos elmarad később ez is.

melcsi1967

Vadvirág!
Igen próbáltam, és hiszem is hogy használnak a homeós bogyók, csak én össze vissza eszem iszom és a gyerek is, ezért nehéz olyan 1 órát találni, amikor se kaja se pia se fogmosás. Mert hogy előtte utána fél órát ezeket nem lehet.

Regina!
kakaózás: hát én sem értem :) de rászoktattuk Balázst. Egyszercsak rá volt szokva :)
de már leszokott és fürdés után mese közben kakaó, aztán fogmosás mese és alvás. Nem volt nehéz átállni. Amióta fogat mos azót így van és fogmosás után semmi, max víz, de azis csak alig, mert bepisil. Viszont reggel az ágyba kapja és utána kel fel.
Balázs 2 éves koráig csak vizet ivott, aztán apja rászoktatta a szörpökre. :(

kórház: ez felháborító. Mit képzelnek! Nem is tudják biztosítani a gyerekem biztonságát. És ha valami baja lesz, mert nem figyelnek rá, akkor mindenki mossa kezeit? A lelki dolgokról nem is beszélve. Mikor Balázzsal ben voltunk olyan magas rácsos ágyban volt, aminek a leesésgátló rácsa csak arra elég, hogy ne guruljon le álmában, de ha feláll simán kiugrik és sokkal magasabb, mint a rendes kiságy, pedig onnan is szépet lehet esni, csak azt legalább nem tudja átlépni. És akkoriban nem tudtam volna elmagyarázni neki, hogy ne másszon ki. Szóval ezekre nem tudom ki figyel. És tényleg egy kényelmetlen 3 lábú kerek hokedlin aludtam, fejem a csapra borítva, mert csak az volt. Nővérke egy szál se. De ha kerestem volna se találtam volna még a folyosón se. Ahhoz vajon van jogom, hogy a folyosón ülve várjak? Vagy a kórházba se mehetek be? Mi lesz még itt, te jó ég. Nem tudom, hogy fizetnénk ki 20 ezer forintot pár napra.
aRRÓL MÉG NEM VOLT SZÓ, HOGY APÁS SZÜLÉSNÉL AZ APUKA FIZESSEN, HA OTT AKAR LENNI? mERT EZ LESZ A KÖVETKEZŐ.

Kép

KépKép
nyanya67

Vadvirág!
Idemásolom, amit egy barátnőm írt nekem az oscillóról

HA már bejött a nátha, influenza, de még senki nem beteg a családban, akkor heti egyszer egy adag

1 adag:
Felnőtt 50 golyó
gyerek 25 golyó

HA valaki a családban beteg, de az aki a bogyót szedi még nem, akkor neki heti 2x 1 adag.

Aki megbetegedett, annak napi 2 adag, 3 napon keresztül.

Felnőttnek: nyelv alá elszopogatni.
Gyerek: nagyon pici vízben feloldani és úgy adni. (Én egy kanálkába szoktam)

Fontos:

előtte és utána 30 perccel nem szabad:
-enni, inni, fogat mosni
-illóolajat használni (pl: köhögés elleni mentolos krém), és semmilyen
mentolos készítményt használni (cukorka, rágó, torok fertzőtlenítő)

A bogyót úgy kell tárolni, hogy távol legyen elektromos
berendezésektől és illóolajoktól.

A mentol egyébként közömbösíti, tehát ha a gyerkőc játékból megenné az összeset, akkor nem kell gyomosmosás, csak egy mentolos rágó vagy cukorka.

Más allopátiás gyógyszer szedhető, de nem ajánlott.

Kép

KépKép
nyanya67

És egy másik homeós ajánlás amit tőle kaptam:

Na ezeket mondta nekem tegnap a homeo doki:

Immunerősítés:

1 hétig:
Vincetoxicum D6 2 x 3 golyó / nap

2. hét:
Echinacea 5CH 1 x 3 golyó / nap

3. és 4. hét:
szünet

MAjd újra előről, egész télen át, amíg el nem múlik ez a trutyi, bacis idő.

És amikor beteg, taknyol, akkor enyhén diétáztatni:
sok-sok zöldség, gyümölcs
kerülni kell a húst, tejterméket, mert ez megterheli a szervezetet.
Nem szabad multivitamint adni, de kell nagyon sok C-vitamin
Jó lenne napi 2 liter folyadék (nem gyümölcslé, nem leves, hanem víz, vagy nagyon enyhén ízesített zöldtea)
Ha nagyon enne tejterméket, akkor lehet a natur joghurt és bele egy kis méz, meg igazi citrom leve íznek, de semmiképpen gyümölcsjoghurt, mert az nagyon szintetikus

HA a gyerek nem akar enn 1-2 napig, az sem baj, a szervezet így
diétáztatja magát, mert az összes energia a gyógyításra megy. A
lényeg, hogy a folyadékot pótolni kell.

Ja és ha láz van, akkor a Belladonna nagyon jó szer, mondjuk C12,
illetve, ha lokalizált gyulladás C30.
Ez a C12 a láz elején 15-30percenként is adható, majd ahogy enyhül, úgy ritkítani. Elvileg egy egyszerű lázra ez nagyon jól reagál, én Lidinek 39,2-ről levittem 4 adaggal úgy, hogy nem is ment többet föl. Ha lemegy a láz majd megint föl, akkor jöhet a C30, nekem ilyen még nem kellett.
Szóval egy ilyen otthon nagyon tuti szer.
(40,5 -ről is csak ezzel tudtuk levinni, pedig próbáltunk mindent)

Ez a vincetoxicum D6 egyébként ha kialakult a betegség (lázas,
orrfolyós, köhögős, hurutos, szóval ez a közösségi fertőzéses), akkor mehet napi 5x3 golyó is.

Kép

KépKép
nyanya67

Apa tegnap reggel felkelés, öltözés után kimegy a fürdőbe, Pöri utána, már Ő is felöltözve. Kérdezi Apa: Hát a mamát hol hagytad?
Mama prrrrrrrrrrrrr (ez az alvás, horkolás szava) mondja gyermekem. (Már öltöztem én is) :lol:
Fürdés után nézegeti a pocakját, simogatja, majd megállapitja: tettő (kettő). Mutatja a felső részét: egy, majd a köldöke alattit: tettő. Pedig nem is olyan nagy :oops:

melcsi1967

Sziasztok!

Regi-Nyanya!
Köszönöm szépen az ajánlást, már vettem is és ki is próbáltuk, remélem nálunk is olyan szépen beválik mint nálatok. :)

Főként Jázminnál, de kicsit Dávidnál is megfigyelhetők az orrfolyás-tüsszögés-köhögés-levertség tünetek.
Persze lehet hogy sima megfázás, csak már jópár napja húzódik...

Mi Jázminnal voltunk pár napot kórházban amikor másfél éves volt és ugyanazt tapasztaltuk, amit Ti is, hogy a nővérek nagyon örültek annak hogy felmentjük Őket, annyival is kevesebb a dolguk és jobban tudnak azokra a gyerkőcökre koncentrálni, akiknek nem lehetnek ott a szüleik. (Akkor rengetegen voltak bent.)

Mi is hokedlin ücsörögtünk éjjel-nappal, volt aki aranyérrel tért haza, másoknak meg tízszeresére puffadt, bevizesedett a lába, stb.

Azok voltak a "szerencsésebbek" ahol Apa, Anya, Nagymama, Nagypapa váltani tudták egymást naponta...

Legalább egy összecsukhatós kempingágyat belehetne tenni a szobákba, vagy engedélyezhetnék hogy ki-ki bevigye a sajátját amig ott kénytelen tartózkodni.

Amúgyis minden szobában (4-5 gyerkőc mellé) csak egyetlen fizetős felnőtt ágy volt (7.000/éj) úgyhogy nem teljesen értem hogy gondolták.

Amig az egyik kiváltságos ott heverészik, addig a többi meg mit tegyen? Hiába is lenne rá pénze, ha már foglalt...

Nincs ez még kitalálva rendesen sajnos.

Regi!
Nálunk meg képzeld Márk nem bírja a szirupos gyógyszerek bevételét, Ő is rögtön elkezd öklendezni.
Csak úgy tudjuk beadni ha fecskendővel felszívjuk...

Viszont a pirulákat, vitaminokat meg simán megeszi. Ki érti ezt... :)

Szerintem sem jó ötlet alvás előtt tejet-kakaót-gyümileveket, stb. adni ha utána nem követi egy alapos fogmosás.
Még egy egészséges almában is rengeteg cukor van ami az éj leple alatt rongálhatja a fogakat...

Nyanya!
A Belladonna is homeos szer? Na és a C12, C30 is? Ezeket így kell kérni, nincs külön nevük?

Fermel!
Szerintem pontosan azért találták ki, mert nyilvánvalóan mindenki megfogja fizetni. Még az is aki nem tehetős, valahogy megoldja. Mindig az ilyeneken lehet nagyot kaszálni...

Tervben van hogy majd körzeten kívüli szülészt is csak úgy lehet választani, ha annak a kórháznak is pluszba fizet az ember jó pár ezer forintot, ahol az orvos praktizál.

Ez is ugyanilyen dolog, naná hogy legtöbben csupán ezért nem fognak egy ismeretlen orvosnál egy ismeretlen kórházban szülni.
Inkább felvesznek kölcsönt, vagy akárhogy előteremtik, de fizetni fognak a házaspárok azért hogy biztonságban tudhassák a bébit és önmagukat.

A fogkrém és egyéb hasonló termékek ára is valószínűleg ezért magasabb, mert ha törik, ha szakad, mindenki megvásárolja, hiszen alapvető szükséglet.

Vadvirág
Vendég

Az esti cumisüveges tejivással kapcsolatban nem akartam ítélkezni, remélem senki nem bántódott meg. Ha fogmosás követi, vagy öblítés, vagy eltelik egy kis idő, akkor nincs azzal baj. De én olyat láttam többeknél, hogy a csemete úgy alszik el, hogy még lóg a szájában a kakaós cumisüveg. Ez azért nem túl jó.

Vadvirág

A homeopátiás patikákban (nagyon sok van) létezik egy jó kis kiadvány - a Boiron cég reklámanyaga, egy füzetke az általános homeopátiás szerekről. Többnyire kérni kell, mert nem szokták kirakni.
http://www.inetcom.hu/andrea/homeopatia ... zertar.htm
A neten pedig rengeteg anyag van a homeopátiáról. Szerencsére egyre több gyerekorvos foglalkozik vele és szinte minden patikában beszerezhetőek a szerek és az áruk is elég kedvező.

Az Echináciát megelőzésre a mi gyerekorvosunk is szokta ajánlani az anyukáknak. Többféle szedési módja is van, de az a fontos, hogy szünet nélkül, folyamatosan hosszú ideig nem szabad szedni.

A C12, C30 stb. a higítás (potenciálás) mértékét jelenti. A D-s (decimális) sorozatnál egy rész anyag + 9 rész higítás. A C-s (centimális) sorozatnál pedig egy rész anyag + 99 rész higítás. Minél hígabb, annál erősebb! Ezeknél magasabb higításokat már csak orvos írhat fel. A többit recept nélkül is beszerezhetjük.
Azt hiszem, ebben a cikkben írnak róla:
http://www.informed.hu/?tPath=/eletmod/ ... k=37837026

A szedést kissé macerássá teszi mindaz amit be kell tartani - amiket Nyanya leírt.
A kávé és a mentol a két nagy közömbösítő. A többi dologgal viszont állítólag nem muszáj fél órát várni. Persze érdemes.
Én sokszor úgy tudom csak megoldani, hogy evés után vízzel öblít a kislányom és várunk 5-10 percet, aztán beadom. Utána pedig figyelünk, hogy legalább 10 perc teljen el evés-ivás nélkül.
Az egyik homeos doki néni mondta, hogy ha tényleg csak a fél óra betartásával hatna, akkor ő már bezárhatta volna a praxisát.
regina3

Sziasztok!

Regi!
Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen a sok hasznos infót.

Rákerestem a Boiron-ra is és ezt találtam:
http://www.boiron.hu/

Szerintem senkinek nem kell mentegetőznie amiért kulturáltan elmondja egyes dolgokról a saját véleményét. :)

Nyilvánvaló hogy egyikünknek sem feltett szándéka hogy a másiknak kellemetlen perceket szerezzen.

Sőt, egészen biztos vagyok abban, hogy, a segítőszándék a célja mindenkinek. :)

Egyszerűen megosztjuk egymással a személyes tapasztalatainkat, elképzeléseinket.

Több szem többet lát. Nyilván többféle nézőpont többféle felvetést is hordoz magában, amin aztán elgondolkodhatunk, utánanézhetünk, stb. :)

Hátha valakinek pont jól jöhet a más vélemény. :) És ami még fontosabb: az ŐSZINTE vélemény. :) Ami persze nem biztos hogy egyezik azzal, amit hallani szeretne. De ez nem baj...

Rengeteg ember (akár ismerősök, szomszédok, kollegák, stb.) is képesek arra, hogy ne azt mondják amit valójában gondolnak, csakhogy felhőtlen maradjon a viszony, nehogy valaki megbántódjon.

Szerintem ez borzalmas!!!
Nekem elsődleges szempont az őszinteség, akkor nem csalódom a másikban egészen biztosan. :) Legfeljebb ha az idő során kiderül hogy nagyon nem szimpatikus, akkor nem tartok fent vele szorosabb kapcsolatot. Maradunk a felszínes dolgoknál, pl. az időjárásnál. :)

A lényeg, hogy intelligens formában bármiről lehet beszélni. :)

Vadvirág
Vendég

Vadvirág!
Regi mindent megírt, úgyhogy én megyek és haldoklom tovább, majd benézek később.

Kép

KépKép
nyanya67

Vadvirág!
Akárcsak magamat hallanám, amit az őszinteséggel kapcsolatban írtál. Sokkal-sokkal tisztességesebbnek tartom, ha (persze kultúráltan) elmondjuk a véleményünket, mintsem valakit a háta mögött kibeszélünk.
Melinda
fermel

Sziasztok!

Nyanya!
Hipp-hopp gyógyulj!!! Köszönöm hogy részletesen leírtál mindent és hogy benéztél akármilyen rosszul érzed is magad. Aranyos vagy! :)

Fermel!
Pláne amikor a nekünk szánt hazugságot kedvesen, mosolyogva, együttérzően adja elő az illető, biztosít a megértéséről, aztán az ember háta mögött pár nap múlva meg már minősíthetetlen stílusban, nyomdafestéket nem tűrő szavak kíséretében kritizál, megaláz, stb.

Ráadásul ezeket általában előbb vagy utóbb mindig visszahallja valahonnan az ember.
De inkább előbb...

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Nagyon jó, hogy írtatok a homeós bogyókról!
Én vettem urtica nevű tejszaporító bogyót, de csak annyit mondtak, hogy 2x5-öt kell elszopogatni. És persze nem volt tájékoztató anyagjuk :( .
Ha valaki tudná esetleg, hogy kell-e szünetet tartani v. lehet szedni folyamatosan, írja már meg légyszi!
A neten sem találtam semmit.

Most mennem kell, Mese éhes!

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

Mandula!
A homeos füzet nem írja, de miért ne lehetne. Az is csak annyit ír, hogy 2x5 golyó. Homeopátiás füzetet ingyen kapsz a patikákban, csak kérni kell.

Vadvirág!
Nincs az a rosszullét, amivel ne tudnék netezni :) Csak kicsit rohanás volt a mai napom, úgyhogy meghalás elhalasztva. Anyukám is kórházban van kivizsgáláson, mert vasárnap elájult és bementem kaját vinni neki. Meg ma voltam a gyerekekkel dokinál. Balázs nem mehet oviba a héten.

Kép

KépKép
nyanya67

Nyanyuska!
Te is kitartóan beteg vagy? Anyukádnak jobbulást, kiderült miért ájult el?
Balázs :cry:
Biztos az oviból szedi össze a bacikat, amit hazaajándékoz Nektek.
Jobbulástmindenkinek, vagy van még aki ép a családodban?

melcsi1967

Sziasztok!

Melinda
Köszi előre is :lol:

Ágyban kakaózás:
Engem anyukám kakaóval ébresztett minden reggel, mert alig bírtam magamhoz térni... ezzel el is kényeztetett annyira hogy nagyobb koromban már roppantul nehezményeztem hogy nincs aki ágyba hozza a kakaómat :shock: :oops:

Kórházi téma: Döbbenet :evil: :!:
Csak remélni tudom, hogy minket nem nagyon fog érinteni
Anna egyenlőre egészséges mint a makk, még egy náthája sem volt, remélem jó sokáig nem is lesz beteg. :!:

Melcsi
Köszi az újabb szösszenetet :lol:

Képzeljétek, ki kellett vennem a fülbevalómat meg levenni a nyakláncomat, mert Anna hetek óta azt rángatja... tovább nem mertem halogatni. Karácsony előtt kicseréltük az ő fülbevalóját, a belövős helyett megkapta amit a keresztanyja vett neki, és most én hordom amit neki lőttek be az ősszel :lol: Abba ugyanis nem tud belekapaszkodni :P De azért hiányzik a régi, már úgy megszoktam, olyan furcsa ha a tükörbe nézek...

Regina
Ritkán írsz mostanában. Gyere gyakrabban! Gyerekeidről mikor láthatunk képeket?
A tabletták bevételétől én még felnőttként is rosszul vagyok. Bajban is voltam mikor az Elevitet kellett szednem terhesség alatt, olyan nagy, folyton megakadt...

Vadvirág
Öszinteség... szívemből szólsz. Csak kár hogy sokan nehezen viselik ha az ember őszinte velük. De ez az ő bajuk :!:

Mandula
Én folyamatosan szedtem az Urticát vagy 2 hónapig, míg be nem állt a tejtermelődés stabilan, nem volt gond. De lehet hogy csak placebo-ként működött :wink: mert én bizony a rádió mellett tartottam. Csak később hallottam hogy elektromos berendezések közelében nem szabad...

Kriszta
Rátok jár a rúd! Gyógyuljatok meg!
Blanka eszi a répát? Én holnap kezdem, egyszer próbáltuk régebben akkor kiköpte Anna.
Husit mikor adsz a főzelékhez, 7 hónapos korában :?:

Szerintetek baj hogy uzsonnára adom a főzeléket :?: Ugyanis ebédidőben Anna már álmos, nyűgösködik, nincs türelme kanalazni, csak szopizni akar. 1 óra körül alszik el, 3 körül ébred és utána kapja a főzit, akkor kipihent és szívesebben eszi.

Kriszta, Blanka is csak egyszer alszik napközben :?:

Szerintetek mennyit kéne aludnia egy féléves gyereknek :?:
Anna este fél9-9-től reggel 9 – fél 10-ig alszik ( közben 6-7 között félálomban szopizik, aztán visszaalszik, én meg vele lustálkodok :oops: :P ) , de napközben csak egyszer alszik kb 2 órát. Szerintem ez elég kevés...
Viszont lassan egy hete hogy átaludjuk az éjszakákat, nincsenek éjjeli szopizások :lol: Ennek örömére dobok pár képet, ma készültek:

Kép az új fülbevalóval

Kép csodálkozva

Kép jókedvűen

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Icus!
Répát még nem kapott, de az lesz a következő. Mostanában nem vagyok a top-on ezért nem nagyon foglalkoztam Blanka kajájával. Alma krumpli sütőtök, ha meg nem kérte akkor hagytam a francba és megszoptattam. Majd ha meggyógyulok több türelmem lesz hozzá. Addig meg nem késünk le semmiről. Ma lemegyek dokihoz, mert ez már nem állapot, hogy nem tudok kigyógyulni. A lakás is romokban, ráférne egy nagytakarítás.

Melcsi!
köszi :) Anyunál még nem derült ki, hogy mi a baj, de valami gyulladás van valahol az tuti. Amúgy jól van, de ezek az ájulásai ijesztőek. Kb évente 2x, de akkor fennakad a szeme és semmiről nem tud. Apu még lélegeztette is. De valahogy előtte mindig közli, hogy elfog ájulni aztán képszakadás.

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Nyanya!
Őszintén kívánom hogy Anyukád is Hipp-hopp gyógyuljon meg!!!

Regi!
Igazad van, csakis az Ő bajuk ha nem értékelik ezt a csodás tulajdonságot. :D

Gyönyörű a csajszid!!! :D

Képzeljétek megint jövőhét közepéig nincs otthon net, ezért lejöttem az internet kávézóba, ami tőlünk 5 perc gyalog. :D

A lényeg, hogy ez egy sokkal nagyobb monitor mint az enyém és szuper jók a fotók!!! :D

A megfogalmazhatatlanul fantasztikusan csodás hír:

Kép

Igen csajok!!! Ketten vannak és gyönyörűek, egészségesek mindketten!!! :D :D

Na ugye hogy vannak csodák? Ők is teljesen spontán érkeztek hozzánk, akárcsak Jázmin és Márk 2004-ben. :D

Viszont azóta van egy remek orvosom, akivel meg is beszéltük hogy mindenképpen császárral segíti világra augusztusban az ikreinket. :D Mostmár biztonságban vagyunk mindhárman. :D

Méghogy minden 100. szülésre jut egy-egy ikerpár!!! Hihi!

ANNYIRA ELMONDHATATLANUL BOLDOGOK VAGYUNK, ENNÉL CSODÁSABB, HATALMASABB AJÁNDÉKOT NEM KAPHATTUNK VOLNA A SORSTÓL.

Regi!
Nagyon megköszöntem az angyalkáknak. :D

Az orvosom is annyira örült, átölelt, gratulált, mosolygott, stb. :D

Na és otthon... :D :D Mindenki azt hitte első hallásra, hogy vicc. Hihi! De az UH-fotó a bizonyíték. :D :D

Ha lesz végre net otthon, csatolom nektek is. :D :D

2 hét múlva pedig megint megyek UH-ra, remélem akkor is kapunk képeket. :D :D

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Vadvirág :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!

NAGYON-NAGYON NAGY GRATULA :!: :!: :!:

Ez tényleg fantasztikus :lol: :lol: :lol:

Azt hittem valami baj van a gépemmel és idekerült valahonnan egy másik hsz a tiéd közepére :lol: , csak úgy meresztettem a szemem.

Nagyon sok boldogságot kívánok hozzájuk!!!

szép napot

KépKép
mandula35

Vadvirág!

Én is szívből gratulálok!!! Nagyon boldog kismamaságot kívánok!!!
Sok-sok energiát, egészséget és jókedvet hozzá!
regina3

Vadvirág!

Ez hihetetlen!! Nagyon nagy örömmel gratulálok!! Akkor nálatok ezentúl nőuralom lesz. Egypetéjűek a babák?

Melinda
fermel

Vadvirág!

Honnan tudjátok, hogy lányok? Már ilyenkor lehet látni?

KépKép
mandula35

Vadvirág!

Sok-sok szeretettel gratulálok :D :D :!:

Én is azt akartam kérdezni, honnan tudjátok már hogy lányok :shock: :?:
Mikor derült ki a nagy hír? Az hogy Pocaklakótok van gondolom már régebben, és az hogy ketten is vannak az most az UH-n?

Várjuk az UH fotót, ilyet úgysem gyakran látni :lol: De izgi!

Sok boldogságot és jó egészséget mindhármótoknak :!: :D

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Vadvirág!

Én is nagyon-nagyon gratulálok. És nagyon vigyázz magatokra!

Gabi
paga

Vadvirág!
Nagyon nagy gratula, boldog babavárást kivánok Nektek! Ez igen! :D :D :D
Icuskám!
Panka baba olyan gyönyörü, olyan huncut szemü és olyan kis hurkás, ennivalóak azok a lábikók!
Hohgy mennyit kéne aludnia? Mivel belehuz éjzsaka meg reggel, lehet hogy elég Neki napközben az 1 alvás. Ha nem nyügös, nincs szemdörzsi, akkor biztosan.

Képzeljétek, 1 sárga volánbusz kidöntötte a házunk előtt álló beton villanyoszlopot! Vagyis kettétörte, a vezetékek tartották órákon keresztül a forgalmas főut felett-mellett. Azonnal bejelentettük, a buszos persze nem állt meg. Elmondtam az Elmünek telefonban, hogy balesetveszély van, azt a vezetéket bármikor leszakithatja 1 kamion, az oszlop meg az utra dőlhet. Ennek ellenére 2 óra mulva jöttek csak ki szerelni. Este 6-kor lett áramunk, de az még hagyján. A munkát félbehagyva távoztak, némi vezeték lóg még, és a kábeltévénk kábele sincs visszaszerelve, sőt Dezső szerint az árambekötésünk sem tökéletes. Nem is tudom, hogy vajon ma visszajönnek-e, vagy igy marad örökre :evil: :evil: :evil:

Emesével az oroszlánkiabálást tanuljuk, lévén jövő héten oltást kap, és nem akarom, hogy ugy kelljen szétfesziteni a száját a toroknézéshez. Azt hiszem jó módszert választottam, lelkesen üvölt hatalmas szájjal :lol:

melcsi1967

Sziasztok!

Van végre net!!! :D

Csajok!
Mindenkinek nagyon szépen köszönjük az őszinte gratulációkat, nagyon jó érzés! :D :D

Ma voltunk az első labor vizsgálatokon és találkoztunk a védőnővel is.
Nagyon elégedett vagyok a kórházzal, mindenki pontosan tudja mi a dolga. :D :D

2 üvegcse vért nekem kellett átszállítani egy másik intézménybe, ami a labortól kb. 2 perc.
Nagyon vörös volt és hihetetlen meleg... Brrr...!
Gyorsan beraktam félúton a dzsekim zsebébe, már nem bírtam az érzést. Hihi!

Mandula!
Kértük az angyalokat hogy hadd teljesüljön a kívánságunk és hadd legyenek megint ikreink.

Teljesítették!!! Azt is kértük még a projekt ideje alatt, hogy csajszik legyenek ha lehet... :D :D

Egyébként teljesen mindegy, csak egészségesek legyenek, legfeljebb majd kitalálunk még fiú neveket is. :D :D

Szücsi!
Február 6-án voltam legelső alkalommal orvosnál és rögtön ki is derült az UH-vizsgálatnál, hogy IKREK. :D :D

Már január elején pozitív lett 1 mp alatt az itthon elvégzett terhességi teszt, de az orvosi vizsgálat előtt nem akartam szólni erről senkinek, én azt gondolom csak az a biztos... Akkor derül ki hogy jó helyen vannak-e, fejlődnek-e rendesen, van-e szívhang, stb. :D :D

Képzeld, pont beszélgettünk a rákszűrés alatt az orvossal arról hogy milyen kár hogy annak idején nem a császármetszés mellett döntött az akkori orvosom, stb.

Közben elkezdte az UH-vizsgálatot és egyszercsak rámnéz olyan sokatmondóan, de nem szólalt meg.

Gyorsan kérdeztem hogy mi az? Mire elképedve és boldogan azt mondta hogy ketten vannak. :D :D

Nem hiszitek el, de ott ujjongtam, hogy édes Istenem, jaj de örülök és hogy tényleg, biztos, komolyan, stb. :D :D

Aztán aznap onnan a rendelőből rohantam Dominika szülői értekezletére és egyfolytában azt vettem észre, hogy elkezdek mosolyogni, de nagyon... :D :D

Fermel!
Megint kétpetéjűek a babák. :D :D

És íme a legelső UH-fotók:

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Vadvirág
Vendég

Icus!

Csodaszép a picilány! És a fotós is profi, de hát jó anyaggal könnyű dolgozni! :D

Nyanyus!

Hogy álltok a betegségekkel?

Anyukádddal mizujs?

Szép estét mindenkinek!

Gabi
paga

Sziasztok,

régóta passzív olvasója vagyok a topicnak, de most nem bírom megállni, hogy ne szóljak hozzá.

gyanítottam már egy ideje, hogy "Vadvirággal" valami nagyon nem oké.
úgy érzem, most végre elárulta magát: egyrészt 9-10 hetesen még LEHETETLEN megállapítani a magzat/ok (?) nemét, sőt még talán azt sem, hogy egy v. kétpetéjűek-e :shock:

másrészt, ha jól megnézitek a csatolt UH képeket, azokon 2005. okt. 10. dátum szerepel :roll:

tudom: semmi közöm hozzá, de talán jobb tudni, kivel leveleztek :idea:

bár igazából önmagát csapja be, ha notórius hazudozó, mindenesetre én jót derültem "Pálma Tűzvirág" és "Lara Napsugár"
sztárfotóin :)
sandy76

Üdvözöllek Sandy!

Na, végre nemcsak én vagyok ilyen "GYANAKVÓ DÖG"!!! Nem tudom mióta olvasod a topikot, de én 2-3 hónapja nem írok -pedig nagyon kedvelem a társaságot- , de nem akarok azért részt venni egy társalgásban, hogy nap mint nap felidegesítsem magam valakinek a pökhendi, kioktató, öntelt stílusán. Ráadásul állatira nem bírom, ha hülyének néznek ( márpedig ezt az első pillanatban ki szoktam szúrni)
Én is első pillanattól kezdve éreztem, hogy itt nem stimmel valami, c sak nem tudtam rájönni, hogy mi ezért inkább kivontam magam a forgalomból.
Úgyhogy mégegyszer köszi, hogy rávilágítottál.

Na, lányok, ehhez mit szóltok??

Szeretettel üdvözlök Mindenkit.
Fanny
fanny01

Szia Fanny!

Nahát, de örülök, hogy újra itt látlak!!!
Hiányoztál innen nagyon :) sejtettem, hogy Vadvirág miatt nem írsz, és nagyon sajnáltam

én magam eddig csak olvasóként jártam ide, volt itt ebben a topicban egy ismerősöm, de már Ő sem jelentkezett egy ideje...vártam, hátha újra jön

engem annyira lefoglal a munkám és a négyéves kisfiam, hogy inkább nem kapcsolódtam be aktívan.

viszont döbbenetes, hogy Vadvirágunk mennyi fórumban levelez aktívan:pl. Ikrek, Háromnál több gyermek, 2007. szeptemberi babák...

hogy a fenébe lehet valakinek 4 !!! gyerek mellett ennyi ideje??

és persze mindenhová feltette az ominózus UH képeket, amik nem tudom kinek a képei, de hogy nem az övé, az tuti :)

fura, hogy mindenütt Istennőként néznek fel rá, közben pedig mindenkit hülyére vesz :twisted:

persze leginkább önmagát csapja be

ha csak fele igaz annak , amit önmagáról és a családjáról állít, akkor én is felnézek rá, de ennek esélye csupán 1%

ha pedig csak "eteti" arctalanul az embereket akkor súlyos személyiségzavarral küzdő, pszichiátriai eset :(

Jó hétvégét Lányok!

Sandy
sandy76

Sziasztok!

sandy76 és fanny01!
Elképesztően rosszindulatúak vagytok!!! Hát meg kell valljam, ilyen alattomos emberekkel hála istennek ritkán találkoztam eddig...

Valamiért nagyon-nagyon elkeseredettek lehettek mindketten és nagyon az az érzésem hogy emiatt aztán gyűlölitek azokat, akiknek teljesen rendezett, kiegyensúlyozott és boldog az élete.
Mint ahogy pl. nekünk is az. :):)

Pláne azokra vagytok féltékenyek, akiknek még szerencséjük is van az életben és szerető férjjel rendelkeznek, plusz szép, egészséges és okos gyerkőcökkel. :):):):):):)

Fogalmam sincs miért az a dátum szerepel a fotón, de szerintem bárki bátran ellátogathat a Péterfy Kórházba és megkeresheti Dr. Tarnóczi Pétert, majd megbizonyosodhat afelől hogy valóban ennyi gyerkőcünk van és igen, ismét ikreket várunk. :):)

Remélem nem jöttök gyakran, ahogy eddig sem tettétek, mert ilyen emberekre nincs szükség ebben a topikban egyáltalán.

fanny01!
Neked pedig ideje lenne felkeresni egy neves pszichológust, azt hiszem megőrjített teljesen hogy nem jön össze a baba és a férjed is ellenzi a projektet.

És minek nevezzem azt hogy titokban szedted be a Clostybegitet???? (Ugye ezt bárki elolvashatja a Babanetes fórumban ha éppen van kedve ilyen ocsmányságról tudomást szerezni...)

Te vagy egy nagy hazug!!!

És ami a legborzalmasabb, hogy a saját szerető családod is becsapod!!! Ne csodálkozz hogy nem jön a várva várt baba...

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Vadvirág
Vendég

Vadvirág!

Képzeld, nekem is van okos gyermekem, szerető férjem, és még szakmailag is sikeres vagyok :)

nem fogok utánajárni a dolgaidnak, mert egyrészt nem érdekel, hogy igaz-e v. sem, nem vagy a páciensem

viszont áruld el lécci, hogy honnan tudni 9-10 hetes magzatokról, hogy milyen neműek??

nekem úgy rémlik a tanulmányaimból, hogy ekkor még KÉPTELENSÉG megkülönböztetni a kislányokat-kisfiúkat :)
vagy Téged valami hiper-szuper csodagéppel néztek meg??

kétlem, hogy a Péterfy rendelkezne ilyennel

ne aggódj, részemről nem fogok gyakran idejönni, csak a Lányokat szerettem volna figyelmeztetni, hogy esetleg nem az vagy, akinek kiadod magad

tudod mi a véleményem Rólad??

Neked valszeg. EGYETLEN gyermeked sincs, és Te vagy az akinek sűrgősen pszichológushoz kell fordulni, hogy eldönthesse, hogy vajon paranoid skizofréniában szenvedsz-e, vagy "csupán" szürke kis egérke vagy a "valós" életedben, és csak miután levetetted a kisebbségi komplexus köntösét, virtuálisan lehetsz valaki

szánalmas, hogy sértegeted az embereket csak azért, mert nem vevők a képzelgéseidre

ez aljas húzás volt,

üdv: Alexandra

ui: Hozzád többé nem kívánok szólni, viszont kíváncsi vagyok a Lányok véleményére

és örülj, hogy annak idején olyan kedvesen fogadtak, ne utasítgass ki innen senkit, mert ahhoz nincs jogod!
sandy76

Sziasztok!

fanny01!
Gondolkodtam még rajtad picit és a következők jutottak eszembe...

Sandy76 Te magad vagy. Brr...!!!
Klinikai szakpszcihológus? Hogyne!!!
Ráadásul mindösszesen 2 db kurta, unintelligens hozzászólással, amit a minap sikerült összehoznia???

Tavaly év végén abban is hazudtál és ámítottál több topikban is mindenkit, hogy pozitív lett a terhességi teszted...

És fanny01 téged rengetegszer látlak, amikor ide írok, egyszerűen leskelődsz, olvasgatsz, na persze írni azt már nem...

Attól hogy engem nem találsz szimpatikusnak, a csajokat nem kellett volna cserbenhagynod. Ők többször is hívtak téged...

Max. az én hozzászólásaimra nem kell reagálni, sőt bátran át is lehet ugrani azokat...

És íme az idézet tőled azoknak akik még esetleg nem olvasták volna:
Babanet Társalgó; Várandósság; 4. Kisbabámat várom>>> szívesen beszélgetnék sorstársakkal! ; Előző :: Következő ;

Elküldve: 2006 Október 11 Szerda - 9:47
--------------------------------------------------------------------------------
Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül "betörök "hozzátok, de szdkatát kerestem és itt találtam meg.
Szia Kata!
nagyon eltűntél a 2006. augusztusi tpoikból, bár megértem, hogy nincs időd több topikot is figyelemmel kísérni.
Szóval azért kerestelek, mert emlékszem, hogy írtad, hogy Te "csak úgy" el kezdted szedni a chlostyt. Nálam még mindig semmi eredmény, s bár már a múlt hónapban felírta a doki a gyógyszert nem váltottam ki, mert nagyon úgy tűnik, hogy a férjem - ugyan nem mondja ki- de ki akar hátrálni, ebből a babaprojektből, de én NEM. Szóval arra gondoltam - tudom, hogy nagyon csúnya dolog - hogy a tudta nélkül mégiscsak beszedném a gyógyszert. De úgy tudom, hogy a 14. napon menni kell orvoshoz -mert repiszurit is írt fel- UH-ra. Na nem bonyolítom, nem akarlak terhelni az én problémámmal, csak szeretném ha beavatnál, hogy Te pontosan hogy is csináltad ezt a dolgot. Ha ráérsz írjál már erről egy kicsit részletesebben.
A családi gondok miatt nem irigyellek, nekem ilyen komoly konfliktusom nincs az anyámmal, de néha én is kiakadok, úgyhogy át tudom érezni a helyzetedet. Az azért jó jel, hogy ilyen nagy családot akartok, mert az azért azt jelenti, hogy Ti jól megvagytok és ez a lényeg.
Vigyázz magatokra, néha benézek hozzátok is, mert itt nyomon tudlak követni.
Üdvözlök Mindenkit Fanny
--------------------------------------------------------------------------------
Vissza az elejére

És végezetül tudod mit kívánnék neked????

HOGY AZOK A DOLGOK AMIK MEGTÖRTÉNTEK VELEM (2004-ben az ikerszülés, stb.) AZOK VELED IS UGYANÍGY ESSENEK MEG...

Aztán majd biztos neked is fantasztikus érzés lesz, amikor többen csalónak kiáltanak ki csupán azért mert nem átlagos életet szánt neked a sors...

Undorító ember vagy!!! Remélem nem fogod elrabolni az újszülötteinket, az ilyenektől bármi kitelik...

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Vadvirág
Vendég

még egy kis adalék, Lányok:

nem tudom, járt-e valamelyikőtők a Péterfyben UH-n, de érdekelne , hogy közkórházban az UH készülék vajon miért azt nyomtatja a leletre fejlécként, hogy "Ginemed BT." ??

és milyen labor az, ahol ugyan leveszik a vért, DE A PÁCIENSSEL KÜLDIK át egy "másik" intézménybe vizsgálatra??

itt valami nagyon nem stimmel
sandy76

Atyaisten, Vadvirág állj már le, NAGYON GÁZ VAGY!!

Kedves Lányok!

Kizárólag a Ti véleményetek érdekel a fentiekkel kapcsolatban
azt még elolvasom,aztán többé nem zavarom a beszélgetéseiteket

megígérem, többet nem szólok hozzá ( legalábbis megpróbálom)

Alexandra
sandy76

Sziasztok!

sandi76!
Ha elég figyelmes lennél, olvastad volna ezt a hozzászólásomat is, amiben megírtam honnan gondoljuk azt hogy csajok...

Akkor bemásolom azt a részt:

"2007 Február 08 Csütörtök - 14:49

Mandula!
Kértük az angyalokat hogy hadd teljesüljön a kívánságunk és hadd legyenek megint ikreink.

Teljesítették!!! Azt is kértük még a projekt ideje alatt, hogy csajszik legyenek ha lehet...

Egyébként teljesen mindegy, csak egészségesek legyenek, legfeljebb majd kitalálunk még fiú neveket is."

Azt pedig hogy kétpetéjűek már akár a 7. héten is lehet látni egy sima 3D-s UH-al is!!! Kedves szakember...

Nekünk 2004-ben a 7. héten mondták meg hogy kétpetéjű ikrek, most 2007-ben pedig a 10. héten. :D :D

Ugyan miért nem érdeklődsz a kórházban??????

Csak vádaskodsz????

Talán bizonyosodnál meg az igazad felől!!!

A feltáró, elemző munka nem megy neked????

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Sandy76!
Még valami...

Az én történetem bármikor bárki számára leellenőrizhető, nyitva áll a kapu hogy éljen a lehetőséggel.

Írtad hogy téged nem érdekel, nem fogsz utána nézni. Ez a Te döntésed.

Én viszont tisztelettel szeretném elkérni a kórház nevét, telefonszámát, címét és a Te teljes nevedet, hogy utánajárjak valóban dolgozik-e ott egy ilyen nevű pszichiáter.

Kíváncsi leszek a végeredményre...

Oh, elnézést az én teljes nevem: Szanyi Viktória Judit

(Ami téged illet, kár hogy nincsenek fotók, több adat a profilban rólad...)

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

sandy76!
A Ginemed Bt. a doktor úr magánrendelője... :D :D
Akár itt is elérhetitek.
Kerepesi út 29/C
Tel.: 461-6500 itt pedig a 29274-es melléket kell tárcsázni.

A Péterfy rendelőintézetben (8-as sz. alatt) a laborban elemzik is a vért, nekem csupán 2 tartályt kellett átvinnem a 14-es számba, ahol a vérátömlesztéshez nézik a mintát.

Ugyanis 2004-ben a császár után vérátömlesztést kaptam és ezáltal megváltozhatnak bizonyos dolgok, ezt fontos ellenőrizni.

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

A kételkedőknek még egy elérhetőség ahol utánunk nézhetnek:
Péterfy Sándor u. 8.
Pleskó Pálma Védőnő
Tel.: 461-4700/1123 mellék

A Védőnőnél minden orvosi papír megvan, a gépben minden adat rólam, Dominikáról, Dávidról, Márkról, Jázminról és persze az ikrekről.

Ki, hol, melyik orvosnál született, hányadik hétre, hány grammal és hány centiméterrel, most hányadik terhességi hétnél járunk, stb. stb.

Vadvirág
Vendég

Na, kibújt a szög a zsákból, mármint a stílus maga az ember.

Részemről továbbra is no comment.

Egyébként tényleg sokat olvasok a babaneten, sőt többekkel priviben tartom a kapcsolatot, bocsi.

Fanny
fanny01

Sziasztok!

fanny01 és sandy79!
De érdekes hogy mindketten kisbetűvel írjátok a nicketeket, valamint mindkettőtöknek kétjegyű szám szerepel a végén...
Micsoda egybeesés!!!

Én egyébként valóban jártam pszichológusnál jónéhány alkalommal Márk Axel halála után, pontosan azért hogy kiderüljön sikerült-e jól feldolgoznom a történteket.

Az eredmény: IGEN, mégpedig úgy zajlott le a gyász folyamata, ahogyan az a nagykönyvben megvagyon írva.

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!
fanny01!
Ez fantasztikus, boldogok lehetnek hogy priviznek veled! Hihi!

A te írásaidhoz sem kell hozzáfűznöm sokat azt gondolom, magáért beszél mindegyik, nézhetjük akármelyik topikot...

Vadvirág
Vendég

fanny01 és sandy76
Szombaton ugyanabban az időben vagytok gép előtt. Húhaaaaaa!!!
Ez már valami...

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Kata vagyok az ikres topikból....
Ne haragudjatok, de ez nagyon csúnya dolog, amit itt műveltek......
De igazándiból annyit szerettem volna írni, hogy igenis, már nagyon hamar lehet tudni, hogy ikrek, hogy ketten vannak. Én 5!!!! hetesen már tudtam, hogy ikreim lesznek. Tökéletesen látszódott a 2 petezsák. Ugyan, szívhang még ilyenkor nincs, de az, hogy ketten vannak és ha minden ok. , akkor ketten is maradnak. Úgyhogy Vadvirágnak nyugodtan elhihetitek, hogy már tudhatja, hogy ikrei lesznek és reméljük minden rendben is lesz velük és újra két csodálatos baba anyukája lehet.

Kata

Kata

Kép
kateduo

Vadvirág,
nyugodj meg. Mi sokan tudjuk, hogy Te mennyire egy optimista, élettel teli, vidám, fantasztikus nőci vagy.
Ez a fontos :)

Jami
jamina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?