Sziasztok!
Látom, a szép idő ellenére fellendült a topik.
Mi is kétszer voltunk ma lent.
Erzsó!
Engem is érdekelnének ezek a homeós bogyók, szerintem ha nem túl hosszú, ide is beírhatod, úgy tűnik mást is érdekel. Én nemigen vagyok járatos a témában (egyáltalán nem)
, ezek többnyire recept nélküliek? Amiket leírtál, azt kijegyzeteltem. Nátha
Viki!
Látom neked is van segítséged a takarításnál.
Nagyon jók a képek. Igen, tudom, hogy ezekből az esésekből -majd- tanul, de olyan pici még a koppanásokhoz, belereng az egézs padló, mintha ugrálnának felettünk. Nekünk gyerekzáras sütőnk van, majd kíváncsi leszek mikor fedezi fel hogy kell lenyitni.
Szilvi!
Kicsit későn olvastam a prividet, köszönöm, hogy leírtad, hát igen, ez ő.
Nagyon szurkolok neked!
Rambóka!
Tami is a héten kezdett el önállóan felülni, azóta szinte mindig azt csinálná.
Ez a kutacsvédő biztos jó dolog, de könyörgöm annyira drága!!!!
Legalábbis én az ilyen egy-két hónapig használható dolgokra nagyon utálnék kiadni ennyi pénzt, előbb-utóbb meg kell neki tapasztalatokat szerezni, de bevallom, már én is gondoltam rá, hogy ha így folytatja szerzek egyet, nem akarom, hogy valami komolyabb baj érje. Ez az oltás ennyire drága?
Andi!
Nagyon helyes a Zsófi-bébi! Az alsó képen már szinte nagylány abban a naciban.
Monee!
Annyi mindent szeretnék neked mondani........
nem jó ez így, nagyon nem jó. De itt most ezt nem akarom leírni, szerintem ha kicsit jobban belegondolsz talán te is tudod, hogy nem a PCO (végülis beigazolódott) és talán nem is csak az anyagiak gördítenek akadályt ELÉD. Másmiatt vagy te szomorú, de szerintem neked is jobb lenne, ha inkább -amennyiben lehet előre kezelni ezt a "betegséget"- őszinte lennél a dokihoz, vagy nem is tudom, végülis te őszinte vagy, mert babázni szeretnél, de ha ennek nincs realitása tényleg végigmész egy olyan úton, olyan gyógyszerekkel, amikre -most még- nem lenne szükség és ha valóban eljön az idő, akkor úgy tűnik, hogy már mindent kipróbált az orvos, pedig ahogy írtad, máshol van a bibi. De........ hú Monee beszéljétek ezt át mégegyszer a Norbival, szerintem nem egy hajóban eveztek. Ha van egy kis időd jó lenne dumcsizni, kicsit össze vagy most zavarodva és el vagy keseredve.
Pedig -ezt a nagy öreg mondja neked
-nincs rá okod, hidd el, annyi minden történhet még veled.
Zóra!
Gratulálok Andrishoz!
Mamavica!
Te Andrisodnak előre is boldog születésnapot!
Örülök, hogy írtál, mert megint lenne egy kérdésem az ismételt császárral kapcsolatban.
Bocsi. Azt akarom kérdezni, hogy a vágás ilyenkor ugyanott van, vagy alatta-fölötte-közelében?
Köszönjük a dícséreteket Tami nevében!
Sziasztok: Timi