Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!


Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül zavarlak Titeket ilyesmivel, de szeretnélem megkérni Titeket, hogy szavazzatok a kisfiamra. Már csak 2 nap van hátra, és 75 szavazattal vagyunk lemaradva az elsőtől. Talán még behozható.
Légyszives még szavazzatok még ma és holnap! Esetleg szóljatok néhány ismerőseiteknek is, hogy szavazzannak a Mátéra.

http://www.jatekfutar.hu/szavazolap.html

Referencia szám: 2006_00776 Máté

Köszönöm, hogy szavaztok.

Zsani

Jaaaa....és a kisfiam is írt Nektek:)

Anyukám azt mondta, rajtad múlik, hogy enyém lehet-e az a sárga quad, aminek a fényképét már lassan egy hónapja mutogatja nekem, kérlek ha nem felejtesz el és nem nagy kérés gondolj rám még 2 napig, nagy örömet okoznál nekem…

Máté
Vendég
 


Sziasztok!

Monee!

Hát tényleg nagyon összecsaptak a fejed felett a hullámok! :cry:
Én is drukkolok,hogy minél előbb rendbe jöjjenek a dolgaitok!

Rambóka, Timi!

Én már elég régóta nézem a Vásott kölyköket /persze ha jut rá időm :D /, nekem anno még anyukám szólt,hogy nézzek bele,mert szerinte nagyon jó! Szerintem is!

Timi!

Sajna Kertibe nem ismerek nődokit.
Én a Borsay-hoz készülök már hetek óta, de amíg Attila nem ér rá, addig egyedül nem tudok hozzá eljutni.

Netty!

Máténak én is Boldog Szülcsinapot kívánok utólag!

Deszilvi! Csak nem babázol már?

Sziasztok: Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Sziasztok!

Petit holnap viszem dokihoz, de asszem, már javulóban vagyunk! :)

Monee!

Hát, nem semmi, hogy minden egyszerre jött össze! Nem mintha külö-külön jó lenne,de így egyszerre még nehezebb:( Kitartás, és én is küldöm a +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiákat!

Netty!

Mátének utólag is boldog szülinapot kívánunk!

Timi!
Én nem tudok Keriben maszek nőgyógyit, én is a belvárosba járok.

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 

 
 

Sziasztok!

Hódocska!

Bocs, h. nem hívtalak, csak úgy volt, h. a párom szabira jön, de aztán mégsem, most meg a Gergő kergült meg teljesen, két napja alig alszunk éjjel, nappal is nyüglődik, alig tudom elaltatni. :cry: Nem tudok előre tervezni, de amint tudok vmi konkrétabbat mondani, hívlak!
A Gőcze Péter doktornak volt régebben magánrendelése a Krisztina téri rendelők egyikében, de ez már rég volt, nem tudom rendel-e még ott?

Monee!

Nagyon sajnálom, h. felmondtak neked. :cry: A múltkor akartál vmi saját vállalkozást, azt nem akarod megvalósítani? És akkor nem kéne hülye főnököknek megfelelni! :twisted:
A Borsay azért kérdezi, h. babát akartok-e, mert a PCO-t többnyire kétféle módon kezelik: ha akar a nő gyereket, akkor hormonálisan stimulálják, ha nem akar, akkor Diane-35. A metformint kevesen ismerik, ha a Borsay sem partner benne, akkor szólj, próbálok segíteni!
Esküvővel kapcsolatban megfontolandó, h. a kis szűkkörű esküvő mindenképpen veszteséges, ha viszont nagy a rokonság és várhatóan hajlandóak "adakozni", akkor rengeteget lendíthet az anyagi helyzeteteken, ha lagzit tartotok. Ezt nektek kell eldönteni. De ha a négyfős esküvő az álmod, akkor inkább ehhez ragaszkodj, ez egy egyszeri és megismételhetetlen alkalom!
Ne szomorkodj, a gödör aljáról már felfelé vezet az út! :wink:

Viki!

Ti ott az új buszvégállomással szemközti társasházban laktok? Mert most este arrafelé sétáltattuk a gyereket és beláttunk pár lakásba. Olyan jó is, amennyire kinéz?
Szimpatikusak a nagy ablakok, de nem tudom, h. belül gipszkarton v. rendes tégla válaszfalak vannak-e?
A szomszédok mennyire hallatszanak át?
Úgy általában mennyire minőségiek a felhasznált anyagok?
Táv- v. egyedi fűtéses?
Ti meg vagytok elégedve a lakással?
(Már, ha tényleg ott laktok :oops: )

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a bíztatást!

Rambóka!

Hát igen, a saját vállalkozás ötlete ismét felmerült, most egy újabb aspektusban. Utánajárok annak is, csinálunk ismét költségvetést, stb.
Az is gond, hogy amég én megrögzött álmodozó vagyok, addig Norbi tulságosan is a földön áll és nem nagyon támogatja az ilyen elképzeléseimet. :? Lehet bennem van a hiba (sőt biztos) és én nem viselem úgy a főnököket ahogy szeretnék, nem mondom egy percig sem. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy Norbinak is volt ilyen ismerőse, aki egyszerűen nem bírt megmaradni sehol és inkább csinált magának egy saját vállalkozást és az működött neki normálisan. Szóval van remény.

PCO: tegnap elolvastam majdnem mindent a pcos.hu-n amit csak lehetett. Most azt gondolom hogy szerencsés vagyok hogy még az egész baba téma előtt fény derült rá, nem csak több évi sikertelen próbálozás után kezdtek el vizsgálni. Ha Borsay nem partner a metmorfinban, akkor elindulok másik irányból. Nekem szoktak éhezéskor ilyen cukorbetegség féle tüneteim lenni (értsd. ha sokáig vagyok éhes, elkezd remegni mindenem, tök bizonytalannak érzem magam, stb.), plusz a családban pont most derült ki az anyai nagymamámról és az apairól is hogy II. típusú cukorbetegek... Szóval mindkét ágon jó eséllyel pályázok ennek az öröklésére. Ha ő nőgyógyászként nem segít, akkor majd a belgyógyászat fog. Nem szeretnék cukorbeteg lenni ha van más esélyem is... Ráadásul ugye ott van a méhnyakrák, mellrák és hasonló finomságok.

Az a gáz a lagzival, hogy ahonnan mostanság az ismerősi körből hallottuk, mindenkinek veszetséges volt. Szóval töredékét nem hozta annak vissza amit ráköltöttek. Nálunk ez úgy nézne ki, hogy a szüleim beleraknak egy csomó lóvét, ami aztán vagy visszajön vagy nem (nem túl módos a rokonság sehonnan) és mi elrakjuk a "hasznot". Hát én ezt nem szeretném. Akkor inkább legyen rajta tuti 100.000.- bukta, de azzal voltunk akiket szerettünk volna magunk körül látni és úgy történt ahogy mi szerettük volna...

Nah, jöjjenek az állások. Munkát kell találnom.
Pussz!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Noviandi: nem, sajna még duópackban vagyok, de már tényleg csak napok vannak vissza. Elvileg febr.4.-e az időpont, de én bízok benne, hogy a héten már meglesz a baba. Pénteken lesz legközelebb nst, meg a doki megvizsgál, aztán azután megint okosabbak leszünk. Hétfői uh-on minden rendben volt. Borsay doktor Úr megint nagyon kedves volt.

Monee: mi a férjem által az esküvős témában nagyon benne vagyunk, és hát ez igaz, hogy manapság nagyon ritra az olyan lagzi, ami "nyereséges". Sajnos az alapárak annyira húzósak, hogy igazából tök mind1 hogy 50 vagy 150 fős lagzit tartasz, horror az összeg, amibe kerül, bőven lehet 10ezer ft-t számolni fejenként (ruhák, zene, torta, fotó, videó, szertartások, virág, kaja, meghívó.....) és ezt az összeget közel sem biztos hgoy mindenki visszaajándékozza. Ha van más helye is a pénznek, tényleg érdemes megfontolni....
Remélem ma Borsay doktor Úr kicsit jobb kedvet csinál majd neked! Szorítok!
Vendég
 


Sziasztok!

Voltunk dokinál Petivel! Komoly baj nincs, egy kicsit piros a torka (mandulája) kapott egy csomó gyógyszert (orrcsepp, calcimusc, köptető, meg egy homeopátiás tablettát, antibigyó helyett) Reméljük helyrejön hamar!

Rambóka!

Ti ott az új buszvégállomással szemközti társasházban laktok? --igen :)

Mert most este arrafelé sétáltattuk a gyereket és beláttunk pár lakásba. Olyan jó is, amennyire kinéz?--- nézőpont kérdése, de mostmár azt mondhatom, hogy igen!!! :)
Szimpatikusak a nagy ablakok, de nem tudom, h. belül gipszkarton v. rendes tégla válaszfalak vannak-e?--- rendes, B30-as Blokktégla falak vannak bent is, csak az erkélyeket választották el 7,5-es válaszfallappal, de az is tégla :wink:
A szomszédok mennyire hallatszanak át?--- napközbe nem igazán, éjjel néha, ha valaki kiabál, de csak fentről :wink: (persze a fúrás az más tészta, de nem olyan hangos az sem, mint a panelben volt)
Úgy általában mennyire minőségiek a felhasznált anyagok?
Táv- v. egyedi fűtéses?--- távfűtés van, de egyéni mérés, ami annyit tesz, hogy az ajtó mellett van a vízóráknál egy fűtésmérő óra is, és minden radiátoron termosztát, így tkp.te szabályozod a hőmérsékletet, a fűtés erősségét! :)
Ti meg vagytok elégedve a lakással? ---mostmár igen. Ami hiba volt, azt nagyrészt a nyáron/ősszel megcsinálták :)


Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Rambóa!

Egy kérdés kimaradt :oops:
Úgy általában mennyire minőségiek a felhasznált anyagok? --egész jók, kivéve ezt a nyomvadt lamináltparkettát!!!!!!!!!!!! A többi dolog o.k.
Amúgy, ha szeretnéd megnézni is, szívesen látlak Benneteket egy szer, és akkor személyesen meg is tudod nézni, hogy mi hogy van megcsinálva! Várjuk meg, míg Peti meggyógyul, és ha gondolod írj, megírom a telcsiszámom, és egyeztetünk valamit! :)

Deszilvi!

Megy a drukk!!! :):):)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a Máté nevében a szülinapi gratulációkat.

Adélnak mi is nagyon boldog névnapot kívánunk, ha így megkésve is!

Viki!

Petinek jobbulást, remélem hamar rendbe jöttök. Mi már 2szer voltunk betegek ezen a télen, remélem most már nem lesz többet beteg a Máté ezekben a hónapokban. Antibiotikumot szerencsére nekünk sem kellett szedni, mindig megoldotta a gyógyulását ezek nélkül a Máté. :)))

Monee!

Sajnálom, hogy ennyire összejött minden, de ezek után már csak jobb jöhet. :wink:
Az esküvők tényleg általában veszteségesek, de szerencsére nálunk "nullszaldósra" sikerült kihozni, ha mindent beleszámoltunk. Igaz mi sem voltunk nagyon sokan, de sokat tudtunk spórolni egy csomó dolgon, amit mi csináltunk: pl. meghívó, köszönőajándékok, barátnőm volt a sofőr, így nem kellett autót sem bérelni, tőle ezt kaptuk nászajándékba, a fényképekért sem kellett fizetni azt is imerős csinálta, szintén nászajándék gyanánt. Nagyon jó videóst is találtunk, aki odaadta a nyers és minden vágott anyagot is, úgy hogy tudtuk másolni, azért sem kért pénzt. Sok mindent meg lehet oldani olcsóbban is, mint ahogy első látásra tűnik, csak tényleg kicsit több szervezéssel jár.

Tegnap voltunk tanácsadáson a Mátéval, megint nagyon nagyot nőtt, 11,71kg és 83 cm. Nagyon jól viselkedett, nem ordított, pedig féltem, hogy megint nagy sírás lesz, mert az utóbbi hónapban tényleg többet voltunk orvosnál és akkor mindig kicsit "megkínozták" a torok-, fül-, orrnézegetéssel.
Megpróbáltam az egyik altatási módszert amit sokan ajánlottak és volt a Vásott kölykökben is, hát nálunk a nagy ordítás addig fajult, hogy kihányt a Máté a kiságyból. Ekkor úgy döntöttünk, hogy nem megyünk ki a szobából, amikor egy felébredés után megnyugtatom, hanem mindig kicsit távolabbra leülök tőle, hátha így hosszú távon majd tényleg ki tudok menni a szobából még akkor amikor nem alszik vissza.

További szép napot mindenkinek!

Netty

Kép
netty11
 
 


Szilvi!

Sok sok drukk Neked! Írj majd hogy hogy alakulnak a dolgok! :)

Netty + Szilvi!

Hát egen. Mi is spórolunk amin lehet (ruha, meghívó, gyűrű, lakodalom) de így is biztos belé fog pár 10 ezerbe fájni. Én úgy vagyok vele, hogyha a család elköltené a fél vagyonát az esküvőre és az még nem is biztos hogy visszajön, akkor inkább adják oda azt a lét, tudunk vele mit kezdeni és legyen kis esküvő.
Nekem ugyan ez lesz az első, de semmi szívfájdalmam nincs a nagy lakodalom elmaradása miatt... :)

Asszem ma szakítok a lustasággal és felhívom a varrónőt akit ajánlottál. Sajnos, most lesz időm elmenni mindenhova... :?

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Monee!
Sajnálom, hogy ennyire összejött minden, különösen a felmondás jött most rosszkor. :cry: Azért remélem ugyanilyen hamar találsz újra munkát. Dolgoztál az Elcoteq-ben?? :shock:
Lagzi-témában szerintem jó ahogy elterveztétek, bár ha a szüleid mindenáron ragaszkodnának valami nagyobbhoz és ezt meg is támogatnák, akkor azért én nem mondanék nemet, mert még évek múlva is jó visszagondolni rá, milyen szép volt minden. De tudom, ti ezt már eldöntöttétek, nem hiszem, hogy ezek után annyira erősködne apukád. Vagy igen?
Én is sok++++++++++++++++++-t küldök Nektek! :P

Rambóka!
Valóban nagyon rég volt a Gőcze, én is voltam nála, de annak már nagyon sok éve, majd utánanézek, van-e még. Most megkérdeztem, a megyeibe csak sürgős esetben lehet menni, a Veress Endrébe kell menni. Én még sosem voltam ott. De azért tiszta dili, hogy egy ekkora városrészben nincs egy rendelőintézet, se magánorvos, szinte semmilyen szakterületen. Na, megint az eü. hiányosságainál tartunk. :? :lol: :lol: :lol:

Szilvi!
Tényleg már csak napok vannak hátra! Sok sikert! :D Ha még vagy, esetleg megírnád, hogy értetted korábban, hogy Koppán doki elmondta a játékszabályokat?

Viki!
Örülök, hogy Petikének nincs komoly baja. :D A ti dokitok alkalmazza ezeket a homeós szereket? Már én is várom, hogy meggyógyuljon Petike, legközelebb mi várnánk benneteket. :)

Netty!
Te is a Vásott Kölykökből veszed az ötleteket? :lol:

Taminak annyira beindultak a fogak, már a 8.-nál tartunk!!!! :shock: :shock: :shock:

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Netty!

Köszi! Tényleg nagyot nőtt Máté! :) Peti még nincs 11 kg, és kb. 82 cm! :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Timi!

Köszi, igyekszünk gyógyulni, de már férj, meg én is betegeskedünk, de egyszer úgyis vége lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Taminak kitartás a fogakhoz, tényleg jól belehúztatok, Petinek 9 hósan jött csak az első, és most tartunk 11-nél! :wink:

Igen, a mi dokinénink is alkalmaz homeos szereket, de szerintem más is, vagy nem? :roll:

Micsoda szép idő nekünk meg itt fönt kell döglődni!!! Peti már megint alszik! (mondjuk ez jó, mert addig sem nyafog szegény! )

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Köszönjük szépen a válaszokat!!!!! :P :P :P
Üdv. Mindenkinek

Kép
zóra
 
 


Sziasztok!

Monee!

Sajnálom, hogy felmondtak neked, kívánok sok sikert az álláskereséshez!
Én is úgy gondolom, hogy jobb, hogy most derült ki a PCO, kíváncsi vagyok Borsay dr.-ra!
Esetleg meg tudod adni az ő elérhetőségét? Hogyan tudnék tőle időpontot kérni, és hol rendel? Előre is köszi!
Esküvőszervezésben pedig ne hagyd magad! :wink:

Viki!
Jobbulást nektek! Háát a mi dokinénink még sose emlegetett homeopathiás szereket, ő csak antibiotikumokat ír fel! :shock:

Meg szeretném kérdezni, hogy közületek beadatja valaki a pneumococcus elleni oltást? Ti mit gondoltok róla? Kicsit húzós ára van! :evil:
A mi gyerekorvosunk szerint nem szükséges, mivel Violka nem beteges típus, igen ám, de ha közösségbe kerül? Más gyerekorvosok viszont ajánlják! Rambóka, neked, mint orvosnak, mi a véleményed róla?

Netty!
Máté tényleg nagyot nőtt, Violka most 11 kg két évesen és 85 cm. :D

Deszilvi!
Megy a drukk nagyon! 7.-e sem rossz dátum, Violka is akkor született! :)

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Jevi!

Én beadatom majd Petinek, ha betölti a 2-t, mert valószínűleg mennie kell bölcsibe! Mi dokinénink ajánlja, onnan, hogy közösségbe megy a gyerek!
És ugye 2 éves kortól már csak 1 szuri kell, ami árban sem mindegy!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Jevi!

Én még gondolkodom,hogy Zsófinak beadassam-e. Én is úgy tudom, ahogy Viki,hogy 2 éves kortól 1 szuri kell, ami egyáltalán nem mindegy sem árban, sem pedig,hogy hányszor bökdösik meg a babákat.
Küldtem neked pü-t.

Deszilvi!

Nagyon drukkolunk! :D

Iszonyú szél van odakint, mi ki sem mentünk ma sétálni, mert Zsófi a szélben mindig sírdogál.

Szép napot Mindenkinek!

Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy már az első bejelentkezésem után eltüntem, de nagyon sokat kellett orvoshoz rohangálnunk. Sikerült dokit találnom (Werling doki után). Végül a Borsay doktor úrnál döntöttem, voltam is nála tegnap, nagyon kedves volt, hétfőn megyek hozzá uh-ra, akkor leszek 30 hetes.
Nagylányom decemberben volt 3 éves, és sajnos most elkapott egy csúnya tüdőgyulladást, valószínű a bölcsiben, de már sokkal jobban van.

Mégegyszer köszi a doki tippeket.

Üdv.

Betti
betta
Nagykozár
 
 


Sziasztok!

Viki!
A mi gyerekdokink sem említette még sosem a homeós bogyókat. Ezeket egyébként lehet már minden patikában kapni? Sajnálom, hogy ti is megbetegedtetek. :cry:

Andi!
Mi végül elmentünk sétázni, de siettünk haza, nagyon fúj ma a szél.

Betta!
Jobbulást nektek!

Tamival nem tudom mit kezdjek, mindig felül, akárhogy teszem is le, aztán ha elfárad, dől mint a zsák, hatalmasakat koppan a feje és utána van sírás rendesen. :cry: Most már időnként előrefelé is halad, általában páros lábbal húzza magát előre, de időnként sikerül egy-két igazi "mászós" mozdulatot is tennie. :lol:
És segít nekem teregetni is: :D

Kép Kép

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Hát mára Adél is megbetegedett :cry: !
Szerencsére "csak" az orrocskája folyik, de az egyfolytába.
Reggel egyből elkeztem neki adni a homeopátiás golyócskákat meg Nasivin orrcseppet cseppentettem neki.
Talán hétfőre rendbe jön!!
:roll:

Jevi!
Én ezen az oltáson még nem gondolkoztam, de kedden megyünk tanácsadásra akkor megkérdezem a doktornénit, hogy javasolja e!
Én annak idején meningococcus ellen oltattam be, mert elég durva dolgokat olvastam róla és az akkori dokink is javasolta.

Viki!
Tök jó, hogy a doki nénitek alkalmazza a homeopátiát! :D
Sajnos a miénk is mindig egyből antibiotikumot ír fel :( !

Timi!
Szerintem már ritka az a patika ahol nem lehet homeos cuccot kapni.
Az Aranysas-ban ( Széchenyi tér) és a Lánc utcaiban 100%, hogy van :lol: !
Nekünk nagyon sokat segített a homeo. pl: most is azzal kúráltam magam, és Adélnak is azt adom.
A férjem allergiás, 2 hétig szokta használni az orrsprayt és általában egész nyáron tünetmentes.
Ja, és Adélnak fogzási fájdalomra is azt adtam.
Tudnék még egy csomó példát sorolni.
De nem szeretnélek untatni benneteket :wink: !
Tami nagyon édes!!!!!

Szilvi!
Mi van veletek?
Lehet, hogy már babázol???? :D

Betti!
Tudjátok már milyen nemű a baba?
Pontosan mikorra vagy kiírva?
A 18 hetes uh-t nekem is a Borsay doki csinálta. Nagyon rendes volt. A végén amikor rákérdeztünk a baba nemére, akkor kicsit viccelődött velünk, és közölte hogy ő sem látta :lol: !

Mostanában sokat viszket a pocakom.
Szerintetek is csak azért van mer nyúlik a bőr vagy valami más lehet a háttérbe????
Komolyan mondom az első terhesség alatt fele ennyit nem aggódtam mint most :shock: !

Most mennem kell!
Sziasztok
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Sziasztok!

Köszi a válaszokat pneumos ügyben, én is afelé hajlok, hogy mégis beadatom!

Betta!
Örülök, hogy jelentkeztél, kislányodnak jobbulást kívánok! Annak is örülök, hogy a Borsay dr.-ról jó véleményed van, most már biztos, hogy én is őt fogom választani! (Én is Werling betege voltam :( )
Tényleg, engem is érdekelne a baba neme! :D Tudjátok?

Andi!
Köszi a pü-t!

Hódocska!
Annyira szép kislány Tami!
És nagyon ügyes is!

Erzsó!
Adélnak is jobbulást!
Szerintem is a nyúlástól viszket a pocid, anno nekem is viszketett!
Engem érdekelnek ezek a homeos boyók, én nem igazán ismerem ezeket! :shock: Van olyan is, amit rendszeresen lehet adni, mondjuk, ha közösségbe megy, valami immunerősítő-féle?

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Szilvi!

Neked is köszi a pü-t! :)

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Timi!

Tami nagyon szép kislány továbbra is, és nagyon ügyin segít Neked ! :lol: A koppanások miatt ne aggódj (tudom, én is mindig aggódtam :) ) de Peti is nagyon sokat koppant, sőt még egyszer el is röpült (lógaszkodott a sütőajtón, vagyis ott akart felállni és amikor sikerült neki elkezdett rugózni, az meg lenyílott és hanyatt röpült a gyerek a kőre, ekkor volt vagy 7-8 hónapos :() én nagyon megijedtem, de szerencsére akkor sem lett semmi baja! :)

A mellettünk levő patikában váltottuk ki a homeosat is, úgyhogy itt is van! :)

Erzsó!

Adélnak jobbulást kívánunk!

Betti!

Kislányodnak is jobbulást!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Erzsó!

Pociviszketés: nekem is nagyon sokat viszketett, szerintem is csak azért van, mert nyúlik! Kenegesd valamivel, ha jólesik! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Jevi!

Igen, van immunerősítő is!
Echinacea D4-es hígitás.
Gyerekeknek: ősztől tavaszig 1 hétig napi 5 golyócska, majd egy hét szünet.
Felnőtteknek: ősztől tavaszig 2 héten át napi 2×5 golyó majd két hét szünet.

Másik az Oscillococcinum, náthára, influenzára ill. megelőzésre.
Ennek nincs hígitása mert komplex készítmény.
Szóval megelőzésre gyerekeknek: hetente 1×fél fiola
felnőtteknek: heti 1 fiola.

Még ami fontos a homeopátiánál!
- Kerülni kell a kámforos, mentolos dolgokat (rágó, cukorka, fogkrém, stb)
- és magát a készítményt távol kell tartani számítógéptől, mobiltól, mikrotól stb...

Ha gondolod privibe még tudok infókat adni!

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Viki!

Kenegetem én már mindennel, de hiába! :shock: :? :lol:
A legjobb amikor a városba vagy a boltban kezd el viszketni :P .

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Jevi!

Most néztem Rákos Ildikó komló fényképész honlapját,
és a babafotók között felfedeztem Violkát rózsaszín kalapban. :D :D :D
Remélem tényleg Ő az :wink: !

Szép estét mindenkinek!
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Sziasztok, még nem babázunk sajna, csak volt programm egész napra. Holanp megyek nst-re, meg utána a doki megvizsgál, aztán bízok benne, hogy azt mondja, hogy hétvégére meglesz a nagylegény!

Erzsó: ha érdekel még fotós honlap: www.domjanfoto.hu
itt is találsz gyerekfotókat!
Pocakra van egy nagyon klassz készítmény: Ilcsi néni szőlőmagolaj kivonat, kimondottan kismama pocakra van, nekem nagyon bejött, giga a pocakom, de egy darab csíkom nincs, és még csak nem is húzódik. Büdös mint a rossebb, de használ. Ha gondolod, megírom hol lehet beszerezni!
Ki a gyerekdokitok, ha megkérdezhetem? Én is homeopárti vagyok, szüléshez már be is tankoltam bogyókból, de tök jó lenne, ha találnánk ilyen gyerekdokit! Egy nőről hallottam, de ő kertvárosban van, ami nekünk a város túlsó része!

Hódocska: megkaptad a pü-t?

Monee: voltál szerdán? Kíváncsi vagyok mi volt a benyomásod!
Vendég
 


Erzsó!

Nekem is nagyon viszketett. A végén már észre sem vettem, h. nyílt színen vakarózok! :oops: Aztán egyszer megpihentem az Árkádban a kajáldás résznél és volt időm megfigyelni más kismamákat és kiderült, h. mindannyian vakarózunk! :lol:
Ha egyszer feszül!

Jevi!

Egyetértek az előttem szólókkal!
Én nagyon nem értek a gyerekgyógyászathoz, de megkérdeztem 2 gyerekorvost is a sajátunkon kívül. A meningococcus ellenit (Neisvac kb. 2500 Ft ) és a bárányhimlő ellenit (6000 Ft, nevét nem tudom) mindenképpen javasolják. A pneumococcus ellenit, akkor, ha megy bölcsibe a gyerek. Én is 2 éves kor felett fogom beadatni neki, ha addig nem lesz nagyobb gond, (v. nem megyek vissza dolgozni, mert sajnos mi minden marhaságot elkapunk a betegektől). De jut eszembe, a férjed is doki, nem? (v. félreértettelek? :oops: ) Ő nem szokta elsőkörben hazahozni az összes felsőlégúti cseppfertőzést, ami végigtarol a lakosságon? Mert akkor lehet, h. előbb is érdemes beadatni!
Csak éppen majdnem 17000 Ft/ampulla! :evil:

Hódocska!

Tami már így ül? :shock:
Gergő most kezdett el felülni, úgy, h. ha meg tud kapaszkodni az ujjunkban, felhúzza magát! Olyankor nagyon boldog és vigyorog! De még nem merjük ültetni, csak a kádban, ahol nem terheli a súlya. De ott meg állni akar! :lol:
A kis türelmetlen!
Vmelyik újságban láttam bababukósisakot (mármint ilyen kutacsvédőset). Ezek szerint érdemes? Vagy így tanulja meg, h. az asztal lába bizony kemény? :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Sziasztok!

Timi!

Hát nagyon drága a Tami! Meg kell zabálni! :D

Szilvi!

Engem nagyon érdekelne,hogy hol lehet kapni az Ilcsi néni féle szőlőmagolajat. Barátnőm szintén kismama, és már mindent kipróbált a viszketésre, de semmi nem használt neki.

Viki!

Petike olyan nagyfiús a fülhallgatós képen. A többin is nagyon édes!

Betti!

Jobbulást a nagylánykádnak! Engem is érdekel a pocaklakód neme! :D

Erzsó!

Adél jobban van már?
A Borsay nem igazán szereti megtippelni a baba nemét. Nálam úgy volt, hogy mentem hozzá 20. héten uh-ra, és elég sokat kellett várnom rá, mert műtőben volt. Aztán amikor nézte uh-n a babát, rákérdeztem,hogy látja-e a nemét, erre mondta,hogy nekem csak azért mondja meg amit lát, merthogy ennyit vártam rá, és ezért megérdemlem. :lol: Akkor annyit mondott,hogy fiúnevekben egyáltalán ne gondolkodjunk! :D

Szilvi!

A szomszédom szintén nagyon hisz a homeopátiában,és a családja évek óta nem vett be antibiotikumot. Ha gondolod, szívesen megkérdezem,hogy nekik ki a gyerekorvosuk, mert azt tudom,hogy nagyon sokáig keresgélt,mire talált ilyen orvost.
Mi volt NST-n? Mit mondott a Borsay?

Sziasztok:Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Kép Ma reggel ilyen bánatosan nézett a kiságyból
Kép Így tud nevetni [/img]

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Sziasztok!

Hódocska!

De, apukám olyan hogy nem fogja érdekelni hogy nekünk van egy határozott elképzelésünk a dolgokról. Mellesleg most szerintem azt hiszik hogy azért van ez a "nagy sietség" mert jön a baba csak nem mertük megmondani, pedig közben meg... Ma megyünk hozzájuk és elmondom nekik a PCOt is, meg hogy hogy szeretnénk a továbbiakat. Persze nekik majd más lesz a véleményük, de ez minket nem fog érdekelni. Jah és ők még nem tudják a munkahely problémát.
Aham, dolgoztam az Elcoteqben 8 hónbapot és bár baromira utáltam a 3 műszakot, de ott legalább tiszták voltak a dolgok. Ez a munka, ezt kell csinálni, ha azt csinálod, nem kérdeznek és kirúgnak. Ezen belül belefért minden. Ha kész volt aminek kész kellett lennie, akkor nem piszkálták az embert. Márciustól 12 órára fog átállni az Elcoteq, ami ugyan lényegesen nehezebb fizikailag, viszont annyival jobb a 3 műszaknál, hogy 2 napot 12 órában dolgozol, utána 3 napot pihensz. Nekem ez jobban tetszene... csak most meg nincs felvétel az Elco-ba.

Sajnálom Tami buksiját, dehát Te is tudod, ez a fejlődés útja. Így fog megtanulni ülni és előbb utóbb a hanyat dőlés is el fog múlani. :D Annyira édes ez a lányzó a ruhás kosárban! :lol: :lol:

Jevi!

Szerintem a csajoktól megkaptad pü.-ben Borsay doki elérhetőségeit, de ha nem, szólj és elküldöm. :D

Szerdán voltam nála ismét. Eddig akárhányszor voltam, sosem voltak kevesen, de most kifejezetten sokan voltak. Ahogy ő is mondta: A nemzetközi helyzet fokozódik...
A PCO-ra kezdésnek egy kis tüsző érlelést javasolt, bár azt is hozzátette hogy most a minimális adaggal kezdünk és nem sok esély van rá hogy így jobb lesz a helyzet. Mondtam neki hogy nálunk a cukorbetegség élen jár a családban, erre azt javasolta hogy ha legközelebb megyek UH-ra, akkor csinálnak még egy vérvételt éhgyomorra és megnézik a cukrot. A doki szokásosan nagyon normális volt.

Azért vagyok most elkendőve, mert foggalmam sincs hogy mit miért csinálunk, hogy hova tartunk, hogy mi lesz a baba témával. Csak egyet tudok, hogy én most így nem vagyok boldog. Nem vagyunk boldogok.
Az orvosnak azt mondom, hogy igen, gyógyítson meg, mert szeretnék gyereket, de addig biztosan nem lesz baba amég mi nem teszünk érte. Hiába mondja azt nekem hogy kéne a gyógyszerezés 3. napján együtt lenni hátha összejön, mert nem fog, fizikailag Norbi nem akarja. Nem lesz velem akkor se együtt ha ránk szakad az ég... Így ő nem fog tudni segíteni nekünk és ha tovább "hazudok" akkor egyszer csak azt vesszük észre hogy marék gyógyszereket szedek, millió mellékhatással, meg kikötünk meddőségi vizsgálaton, közben meg mi vagyunk a hibásak, mert nem is tettünk érte. :cry: :cry: :cry: :cry:
Gondoltam ezeket el fogom mondani az apukáméknak, hátha rádöbbennek hogy ez sokkal nagyobb problémánk, mint hogy hányszázan legyenek az esküvőnkön. Ha az anyagi problémánkat segítenének megoldani a kislányuk sokkal boldogabb lenne.

Bocs a panaszkodásért megint!

Viki!

Tök furcsa Peti ilyen "hosszú" hajjal. :D

Marcsy!

Régen jártál erre! Mi van Veletek?

Erzsó!

Sajnálom a vakarózást, de azért biztos vicces lehet!
Az Ilcsi féle szerekről én is csak jót hallottam és nem is olyan veszélyes az áruk... A kozemtikus akihez én járok, szintén csak ezeket a szereket használja. Szerintem is nagyon jók!

Szép napot!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Van még net!!!! :P Már el sem hiszitek, lassan én sem, hogy nem lesz. Most már tényleg nem tudjuk meddig lesz, a férjem meg inkább nem kérdez rá az illetékeseknél nehogy "észbe kapjanak". Na, de addig jó míg van. :lol:

Tüncik a Babók! :lol: :P :lol:


Monne!
Ne keseredj el, bizti egyszer csak mikor nem is gondolnád ott lesz a pocidban a baba nem vagy elkésve én 30 évesen szültem.
Hát én is gondoltam, hogy a Borsaynál sokan lesznek, itt a fóromon is szinte mindenki róla beszél mostanában, hozzá jár vagy tervezi, hogy hozzá megy majd.
Ami persze szuper, de én annyira nem örülök. :evil:
Na, jó ez önző dolog a részemről, :oops: hisz én is hozzá járok akkor más miért ne járhatna. Talán ennek dacára sem "száll el az agya" s megmarad normális dokinak. (Ez nem mindegyiknek sikerül)

Viki!
Peti "hosszú hajáról" jut eszembe, a kérdés, hogy vágtátok neki le először? Andrisnak is nő eléggé s érik a vágás csak nem tudjuk, hogy álljunk neki? Peti jól tűrte/tűri a macerát?

Képzeljétek a Kisfiam már lépked ügyesen. Segítséggel ugyan, -van egy jó kis járgánya amit maga előtt tol és azzal megy- de nagyon beindult. :P


Nekem csak annyit mondott annak idején UH-n a Borsay, hogy hát ilyen a kislányoknak Ő úgy tudja nincs.
:lol: :P :lol:

Kép
zóra
 
 


Sziasztok! :D

Ma megint csoda tavasz van, egész délelőtt csavarogtunk Ádival!!! :lol:

Hódocska!!

Tami gyönyörű, nagyon jók a kosaras képek! nekem is van Ádiról egy rakás ilyen, imádja ha a fiúk tologatják benne!

Erzsó!

Én nagyon hálás lennék, ha leírnád mi az a homeós bogyesz, vagy készítmény, ami jó fogzási fájdalomra, mert Ádus nagyon szenved a fogaival! :cry:
Az is érdekelne, hogy milyen immunerősítők vannak és mennyi idős kortól lehet ezeket alkalmazni? A nagyoknak is jó lenne, mert folyton náthásak, köhögnek és most nem lenne jó, ha hiányoznának a suliból, mert készül a farsangi ünnepségre a színdarab, a nagyok meg már a március 15-i ünnepségre készülnek, ők adják idén a városi ünnepélyen is a műsort!

Tényleg kész Borsay fan-club alakult itt :lol: , de az nagyon jó, ha egy kismama szereti a dokiját és megbízik benne!

Megyek is, mert holnap szülinapi buli lesz nálunk, Andris összetrombitálta a haverjait, sütni kellene valami kis rágcsát nekik! Alapjáraton is pasik tömege vesz körül, holnap még vagy 10 lesz ráadásként! :wink: :lol:

Szép napot Nektek!

Évi
Kép
Kép
Kép
mamavica
 
 


Sziasztok!

Látom, a szép idő ellenére fellendült a topik. :) Mi is kétszer voltunk ma lent.

Erzsó!
Engem is érdekelnének ezek a homeós bogyók, szerintem ha nem túl hosszú, ide is beírhatod, úgy tűnik mást is érdekel. Én nemigen vagyok járatos a témában (egyáltalán nem) :oops: , ezek többnyire recept nélküliek? Amiket leírtál, azt kijegyzeteltem. Nátha :(

Viki!
Látom neked is van segítséged a takarításnál. :lol: Nagyon jók a képek. Igen, tudom, hogy ezekből az esésekből -majd- tanul, de olyan pici még a koppanásokhoz, belereng az egézs padló, mintha ugrálnának felettünk. Nekünk gyerekzáras sütőnk van, majd kíváncsi leszek mikor fedezi fel hogy kell lenyitni. :lol:

Szilvi!
Kicsit későn olvastam a prividet, köszönöm, hogy leírtad, hát igen, ez ő. :? Nagyon szurkolok neked! :P

Rambóka!
Tami is a héten kezdett el önállóan felülni, azóta szinte mindig azt csinálná. :? Ez a kutacsvédő biztos jó dolog, de könyörgöm annyira drága!!!! :twisted: Legalábbis én az ilyen egy-két hónapig használható dolgokra nagyon utálnék kiadni ennyi pénzt, előbb-utóbb meg kell neki tapasztalatokat szerezni, de bevallom, már én is gondoltam rá, hogy ha így folytatja szerzek egyet, nem akarom, hogy valami komolyabb baj érje. Ez az oltás ennyire drága? :shock: :shock: :shock:

Andi!
Nagyon helyes a Zsófi-bébi! Az alsó képen már szinte nagylány abban a naciban. :P

Monee!
Annyi mindent szeretnék neked mondani........ :( nem jó ez így, nagyon nem jó. De itt most ezt nem akarom leírni, szerintem ha kicsit jobban belegondolsz talán te is tudod, hogy nem a PCO (végülis beigazolódott) és talán nem is csak az anyagiak gördítenek akadályt ELÉD. Másmiatt vagy te szomorú, de szerintem neked is jobb lenne, ha inkább -amennyiben lehet előre kezelni ezt a "betegséget"- őszinte lennél a dokihoz, vagy nem is tudom, végülis te őszinte vagy, mert babázni szeretnél, de ha ennek nincs realitása tényleg végigmész egy olyan úton, olyan gyógyszerekkel, amikre -most még- nem lenne szükség és ha valóban eljön az idő, akkor úgy tűnik, hogy már mindent kipróbált az orvos, pedig ahogy írtad, máshol van a bibi. De........ hú Monee beszéljétek ezt át mégegyszer a Norbival, szerintem nem egy hajóban eveztek. Ha van egy kis időd jó lenne dumcsizni, kicsit össze vagy most zavarodva és el vagy keseredve. :cry: Pedig -ezt a nagy öreg mondja neked :) -nincs rá okod, hidd el, annyi minden történhet még veled. :P

Zóra!
Gratulálok Andrishoz! :D

Mamavica!
Te Andrisodnak előre is boldog születésnapot! :D Örülök, hogy írtál, mert megint lenne egy kérdésem az ismételt császárral kapcsolatban. :oops: Bocsi. Azt akarom kérdezni, hogy a vágás ilyenkor ugyanott van, vagy alatta-fölötte-közelében?

Köszönjük a dícséreteket Tami nevében!

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok! Még mindig semmi, és doki bácsi szerint nemis lesz most a napokban baba, szerinte egy hetet ráhúzúnk!
Reggel 7-re mentünk nst-re, és a 20 perces vizsgálat 45 percesre húzódott, mert a legény az igazak álmát aludta, esze ágában nem volt mocorogni, pedig két tündéri szülésznő is "kérlelte" Makacs kiscsávó lesz. De minden ok volt, ami értékelhetőnek számított. Utána jött a vizsgálat! Hát azt hittem lefordulok a székről, doki bácsi úgy megvizsgált, hogy még a könnyem is kicsordult, de mondta, hogy sajnos csak így tudja megnézni, mi újság odabennt! A helyzet, hogy szinte alig vagyok nyitva, és améhnyak sem rövid még kellőképpen, így szerinte ráhúzúnk! Hétfőtől minden nap vizsgálat: uh-nst-uh-nst...azátn csak lesz valami!
Azért bízok benne, hogy nem fogom sokáig túlhordani, mert így is éppen elég nagy baba lsez, nem akarok egy szétázott, 5 kilós óriásbébit! Majd meglátjuk!

Én is kozmetikustól rendeltem ezt az olajat: Hungária útról kell felkanyarodni a Kodály Zoltánra a 25 emeletes utáni kereszteződésnál (hát ha agyonütnek sem jut eszembe az utca neve) és ott bal oldalon van egy fodrász-stúdió kozmetikával. Az ablakon ott is van egy hatalmas Ilcsi-néni matrica. Zsuszinak hívják a kozmetikus lányt, és nála lehet rendelni. Igazából ez nem kimondottan a vizsketésre jó, hanem a csíkok megelőzésére, de mivel olaj, biztos jó a vakarózás ellen is! azt hiszem 2500-3000 között van egy flaska, de az hónapokig elég! Érdemes kipróbálni!

Andi: azt nagyon megköszönném, ha megkérdeznéd a gyerekorvos nevét és címét. Most a körzeti dokihoz fogunk menni, de mindenképpen szeretnék keresni ilyen dokit, mert tényleg hiszek benne, és jobb lenne a sok gyógyszer helyett természetes dolgokat használni!
Vendég
 


Sziasztok!

Nincs sok időm, csak gyors bekukk!

Erzsó!
Elképzelhető, hogy Violát láttad, voltunk nála már, megkérdezhetem mi a honlapja? Köszi a homeos tájékoztatást, ha lesz még kérdésem, írok!

Monee!
Igen, megkaptam a válaszokat! :) Kitartást Neked, szerintem Hódocska nagyon jól leírta, amit én is gondolok...
Sok-sok pozitív energia!

Mennem kell, sír Viola nagyon, nem aludt ma semmit... :(

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Most, hogy mindenki "dícséri"Peti hosszú haját, el kell nektek mondanom, hogy tegna este levágtuk Neki! Majd jönnek a kopasz képek is! :)

Zóra!

Először olyan 6-7 hósan vágtuk neki a haját, géppel. A tegnap esti már a 3. hajvágása volt géppel! A körülményekhez képest jól tűri! Egy kicsit nyafog csak, de mégcsak nem is sír!!! Elsőre kifejezetten tetszett neki, mert apáéval együtt vágtuk. :) A tegnapit annyira nem vette poénra, de nem volt baj! Ennek örülök, mert hallom, hogy sokan nagyon küszködnek ezzel a hajvágással!

Deszilvi!

Anno nekem is azt mondták, hogy min. még egy hetet ráhúzunk, meg már megbeszéltük a dokival, hogy mikor fektet be, ha nem szülünk meg kiírástól 5-6 napon belül! Erre másnap hajnalban megszültem. Szóval semmi sem szentírás, még bármi lehet, mi szorítunk!!!! :)

Mamavica!

Andrisnak boldog szülinapot! :)

Andi!

Zsófi nagyon cuki!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Monee!

Ne szomorkodj! :( Annyira sajnálom, hogy ilyen rossz passzban vagy mostanában! (mondjuk okod is van rá, pont ezért sajnálom) Remélem hamar rendeződnek a dolgaid!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


a képek!

Előtte:

Kép

Utána:

Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Viki!!

Andris nevében is köszönöm! Peti nagyon édi kopaszon!!! Én is így imádom a fiaimat, én vágom nekik géppel kb. 10 hónapos koruk óta, szerencsére mindig is jól tűrték. Apáét és apuét is én vágom, nálunk nagyon jó beruházás a hajnyíró, már a 3. darabot strapáljuk! :lol: :shock:

Hódocska!!

Csak gondolom, hogy nem pontosan a hegnél vágják az új sebet, szerintem a heget kimetszik, mert nekem mindig teljesen zsír új :lol: hegem lett. Mondjuk teljesen ugyanazon a helyen van.
Neked is nagyon köszi a szülinapi köszöntést!

Ádi is ül már, de persze ő is borul össze-vissza, engem meg a frász kitör. :shock:
Ennél csak az szebb, amikor már fel tudnak állni, a leülés viszont még nem megy és amikor elfárad a lábacska, dőlnek, mint a krumliszsák! :lol:

Tényleg lesz 11-én a Vásárcsarnokban börze? Kellene újítanom egy járókát a sajtkukacomnak! :lol:

Szép estét!

Évi
Kép
Kép
Kép
mamavica
 
 


Sziasztok!

Mamavica!

Nálunk is én vágom férj haját is, lassan nekünk is kell egy új gép! :)

Igen, én is ma hallottam, hogy 11-én lesz börze a csarnokban! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Szilvi!
Erről a szőlőmag olajról még nem hallottam. szívesen veszem az infót, hogy hol gyűjtötted be :lol: ! Én fürcsi után mindig baba olajgéllel kenegetem, utánna pedig jön a testápoló. Szerencsére csík még nincs, remélem nem is lesz, de nagyobb a pocak mint amikor a lányommal voltam ennyi idős.
Homeos gyerekdokit nem ismerek pécsett :( .
Felnőttet viszont tudok ha érdekel :wink: .

Andi!

Kiságykép :) ! Nagyon ari és tényleg milyen bánatosan néz!
Borsay doki tőlünk azt kérdezte, hogy miért akarjuk tudni a baba nemét, talán valami nemhez kötött betegségünk van?! Mondtuk hogy nincs, de aztán közölte hogy ő sem látta.

Mamavica!
Nálunk is ma lesz szülinapi buli :D ! Eltudom képzelni mennyit kell sütni ennyi pasinak :lol: !
Nooooo pasi hiány :wink: !

Jevi!
Ahol Violkát láttam: www.rakosildiko.com
Oltások:
bárányhimlő ellen Varillix-et szoktak adni. Lehet hogy azóta van újabb fajta is.
Mi meningococcus ellen a Mejugate-t kaptuk és baromi húzos volt árban. a 3 oltóanyagért bőven 10000 fölött fizettünk!
Ja és nyáron kullancs ellen is beoltattam, abból is vissza van még a 3. részoltás.

Timi!
Szegény Tami, hogy ekkorákat esik!!
A Brendonban lehet kapni kutacsvédőt, lehet hogy az segítene!
Adél már nagy, de én meg mindig attól rettegek nehogy a fogait törje ki :oops: !

Viki!
Nálam Petike jobban bejön hosszú hajjal, de csak azért mert nekem a szívem csücske a hosszúhaj. Viszont röviddel meg olyan igazi Petikés :D !

Bababörze:
Én még nem jártam a pécsin. Érdemes oda kimenni???
Egyszer voltam a komlóin, de nagyot csalódtam.

Most rohanok, de ma este vagy holnap bővebb tájékoztatást adok a homeoról!
Szép napot mindenkinek!

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Sziasztok!

Na itt vagyok! Tegnap este 6-kor be is aludt Viola, reggel 7-ig, hát azért inkább aludjon délután, estére már tiszta zizi volt, ezért sem tudtam befejezni, amit írni akartam még...

Mamavica, Erzsó!
Andrisnak és Adélnak is nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Kép

Andi!
Zsófi is nagyon nagyot nőtt, olyan édes, ahogy mosolyog!

Rambóka!
Köszi neked is a választ, igen, háziorvos a férjem, ezért is döntöttünk az oltás mellett mi is, csak a dokinénink nem tartja indokoltnak, pedig szeptembertől bölcsis lesz Violka, ráadásul az egyetemi bölcsiben, ahol ugye csupa egészségügyis gyereke jár majd oda! Szóval nem tudott lebeszélni róla, ti is meggyőztetek, beadatjuk neki, hát igen húzós ára van, de most mit lehet tenni?

Erzsó!
Köszi a honlapot! :wink:

Viki!
Petike továbbra is nagyon helyes kiskölyök, nekem hosszabb hajjal is tetszett, de így is jó!

Mennem kell, üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Szilvi!
Emlékszem, a vége felé a kórházban már nekem is nagyon fájtak a vizsgálatok. :?

Viki!
Nagyon édes Peti így is-úgy is. :D

Mamavica!
Köszi a választ, erre nem is gondoltam. :oops:

Erzsó!
Nekem az első Vásárcsarnokos börze -terhesen- nagyon nem jött be, másodszor már jobban tetszett és találtam is ezt-azt.
Hát igen, az eséskor a fogak, ez biztos nagy para lesz majd. :D

Jevi!
Már be is írattad Violkát a bölcsibe, mert múltkor találkoztam az Egyetemi bölcsi vezetőjével és mondta, hogy hozzá már terhesek járnak. :shock: olyan kevés a hely.
Gratulálok Violka nagy szunyájához! :P

Tök hülye szél van, Tami tiszta nyügi, alig aludt ma.

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Taminak ma leengedtük az ágyát, délután végre aludt egy "nagyot" és ilyen vidáman ébredt: :P
Kép Kép

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Timi!

Tami nagyon aranyosan ébredt fel! :)

Rólunk: Peti lázas, már 2. napja, tegnap 38.2-t, ma 38.6-ot mértem délután! :( Este visszük dokibácsihoz, remélem nincs semmi komoly! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Hát, voltunk tegnap dokibácsinál, azt mondta, hogy vírusos torokgyulladás, olyan kis hólyagok vannak a torkán és piros neki! Semmit nem kaptunk, kaptunk 2-3 nap haladékot, hogy mi történik. Azt mondta, hogy orrszívó, orrcsepp, calcimusc, és köptető, meg szoptassam, amennyit bírom. Így már 2. napja napközben is szopizik újra (amiről már ugye leszoktunk, de mindegy, most az a fontos, hogy meggyógyuljon) tegnap este megint 38.8-at mértem neki, de dokibácsi szerint 39 alatt hagyjam, mert a láz többet segít, mint árt ilyenkor! Szóval csak lefekvés előtt adtam neki egy kúpot. Reggel láztalan volt, de tegnap is csak délutánra ment neki föl, úgyhogy még nincs vége szerintem. Tovább figyelem, méregetem neki, viszont ma már evett 3 mandarint! Amit 2 napja nem volt hajlandó enni! (hurráááááááááá)

Szóval ennyi egyelőre! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Viki!

Sajnálom, hogy Petikének nemhogy javult, hanem romlott az állapota (a múlt hetihez képest). :cry: Mielőbbi gyógyulást kívánok neki! :P

Kép
hódocska
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?