Sziasztok
Szdorka
Huha latom kemeny probalsz meglenni alvas teren. En biztos nem tudnam sirni hagyin,de persze megertem hogy ha nehez.
Miert nem probalod ki hogy kesobb furdeted es altatod.Mi fel 10-kor furdetjuk es utana siman elalszik cicin egy oran beleul.Es igy mar csak egyszer kel enni ejjel.
Tenyelg ugyesen hizik Mark hogy mar 5 kg. Mi is ,csak mi ugye 2.5-el indultunk,de legalabb mar megvan a duplazas
Winnie
Udv itthon esa gondok fedelzeten.Nagyon drukkolok neked,okoskodni nem akarok mert en is jol emgszenvedtem mindennel csak kivanni tudom hogy sikeruljon!!!!
Na milyen volt a korhaz?,majd erdekel a velemenyed,szinten csaszis leven
Ne aggodj az uveg miatt,nekunk is van neha es nem okoz semmmi zavar,bar en rajottem hogyha nagyobb lukubol adom akkor gyorsabban vegez,csak belefolyika szajaba es nem kiserletezik vele hogy hogyan is kell szivni,ugyhogy igy nem tanulja meg a cumisuvegbol szivast.Sosem hittem volna hogyez jon be,mert ugye pont az ellenkezojet javasoljak de a kezdo cumival sehogysem boldogult aztan meg alig ertette ujra a cicit...
Kismama
Milyen csovet?Bennem nem volt cso az tuti,viszont nem felszivodo varrat volt csak bent,de nem fajt egyaltaln a kiszedese.
Niki
Dani biztos sokat tanul mar most apatol
Tunde,Tinu,Magnes
Tunderiek a babak!!!
Andy
Huha ez nem semmi,plane hogy nem ijedtel meg a vakumtol.
Szilvi
Csak arra gondolj hogy ez a sok utolsop vacsora szep emlekek lesznek ,amikor mar nem tudtok menni kettesben
Toled is kerdezem hatha urad ismer egy jo fotost pesten aki szupi mutermi kepeket csinal. Csaladi kepet szeretnek de valami tenyleg jot.
Timi
En irtam B Mariat.Hat biztos jo orvos,mert a Svabhegyi doki is imserte es monda hogy ekkora felre diagnozist nem gondolt volna rola...Hat igen csak nekem akkor a vilag dolt ossze...
Szerenccsere nem lett igaza...
Gratulaa forgashoz,jo koran kezdi a hugi
Lilla tenyleg nagyon szep kislany.
Mot
Udv a munka frontjan.
Aranyos a picitek,latszi khogy mennyire orulsz neki ,jo ezt olvasni.
Hat igen Tgyas az ilyen azert kell dolgozni a szules eveben legalabb fel evig,persze ha az egeszseg kozbeszol akkor nem lehet semmit tenni...
Snoopy
Kerdesem lenne megint ha nem baj,
Leon szerintem mar ataludna az ejszakat ,kb 10-kor eszik utoljara es volt mar ra pelda hogy elaludtam es 6-ig birta vagy tovabb is de akkor mar felkeltettem,mert a cicimre gondolva, hogy nem szeretnek ujabb mellgyuszit kell etetnem.En nem fejhetek geppel ugye,kezzel meg nem megy...
Szoval igy azt csinalom hogy 4-kor eszik es alszik tovabb 8-ig.
Meddig ebresztgessem??Mennyi esely van egy gyulara ha nem teszem????
Szoval korkerdes mindenkihez:
Ismertek jo fotost aki szep mutermi kepeket csinal pesten???
Koszi
Kata