Coolasa!
Te kis megzabolázhatatlan. Most elképzeltem ahogy kuncorászol magadban... főleg Szonjec jellemzése közben...
Egyéként csatlakozom, no nem Cool-hoz, hanem ama véleményekhez, miszerint Szonja egy cukorfalat! Ez a kislány napról napra szebb! Illetve képrő-képre...
Nagy melóban vagyok, csak megpihentem. Tegnap este valamikor fél2-kor alhattam el, mert kicsi Gergi szabadon választott programjában a cirkusz szerepelt nem pedig az alvás...
Ott kezdte, hogy lámpaoltáskor még nem akart aludni. Ez fél 9-kor volt. Persze egyedül voltam, mert apjuk dolgozott és úgy próbáltam meg altatni a két nagyot (ma este a Dani volt a soros, hogy ott üljek az ágya mellett), hogy közben Gergi folyamatosan mamamamama, memememe, hráááááááággghhr (egy egy csatakiáltás jellegű üvöltés volt). Természetesen Gabi is és Dani is betegre nevette magát rajta, aminek Gergi nagyon örült, de ezzel csak a lovat adták alá... no nem mondom én is szakadtam a röhögéstől néha.... de azért 3/4 óra alatt megelégeltem a dolgot és rásuhintottam a fenekére a Gerginek (a pelenka által fedettre). Gergő meg is állt kb 5 ms-re, nagyokat pillogott, hogy ez most mi is volt és honnan jött. Úgy meglepődött, hogy elkezdett csuklani
A magánszám folytatódott ott ahol abbamaradt, de a következő képpen nézett ki:
mamama hukk mamama, mememe hukk mememe, hukk hrááááá hukk áááággghrr hukkk....
A hangulat a tetőfokára hágott kb 15 perces röhögőgörcs vette kezdetét... Aztán megszoptattam Gergit, hogy hagyja már abba a csuklást, aztán száműztem a szülői ágyba a másik szobába. Mostanában már nem esik le, gondolom megtanulta, hogy veszélyes a széléhez közel menni... szeegény.
na a Gabi elaludt kb 2 perc alatt, a Gergi is kb pont ekkorra hagyta abba a méltatlankodást és aludt be. Dani is próbált aludni, de nem tudott, mert fontos dolga volt, bányászott. kb 20 perces szenvedés (fetrengés, már a falon is próbált aludni, közben 10 ms-ként az orrát piszkálta, túrta, dörzsölte...) Megkérdeztem, hogy szívjuk-e ki és csodák csodájára a gyerek pattant ki az ágyból, hogy igen. Jó kiosontunk a konyhába, és egy akkora fikát szívtam ki az orrából, hogy bele se fért az orrszívó kicsi lukába. Fele szilkás volt, fele meg trutymós, de én ekkorát még nem láttam! Nem csoda, hogy nem tudott aludni.
Na akkor vissza az ágyba. Szikla ide-oda, a Dani nem aludt. Aztán 3/4 11-kor ott kellett hagynom, mert Gergi elkezdett visítani. Ez volt nála a második felvonás. Szopi, szépen ahogy szokott visszaaludt, áttszállítmányoztam az ágyába, (függőlegesen szoktam, simán alszik a vállamon) és lehányt... de aludt tovább. Dani is aludt már. Apa hazajött. Kicsit dumáltunk még, aztán lefekvéshez készülődtünk, Gergi újra felsírt. Szopi-vissza az ágyába. Aztán ezt eljátszottuk még éjfélkor, majd 1-kor is. Eme késői időben komolyan elgondolkodtam azon, hogy nem viszem vissza a helyére de aztán meggondoltam magam és jól is tettem, reggel én keltettem a többiekkel fél 8-kor. Az óra persze 6-kor kíméletlenül csörgött és nem csak engem keltett fel, hanem a Danit is, aki megint köztünk kötött ki éjjel, de megint meglepetésként ért reggel, hogy hogy is került ide és mikor. Aranyos gyerek, nem kelt fel senkit, csak megriad, aztán jön, reggel meg meglepődünk. Aztán persze kiderült, hogy csupa egy merő pisi a Dani és vele együtt én is és a lepedő is. Nem számít, este lehánynak, reggel meg oldalba pisálnak. Szuper, nem csak a gyerekeknek kell napi szinten 2 pizsamát mosni, hanem magamnak is. Ráadásul a Daninak már nem tudok nagyobb pelenkát venni, mert nincs. A Libero 15-30 kg peusánál nincs nagyobb... és a színes csíkra már a tépőzás csücske ér csak... akkora bendegúza van... hát igen, egy ekkora babapocak már megérdemel külön nevet.
ja, hogy én közben munkában vagyok... a wc-t ki kell sikálni, mert a Gabi valamikor mellé pisilhetett, mert olyan kocsmawc szag terjeng.. boá... (igen onnan jutott eszembe, hogy megcsapott a szag... jujjj és kb 50 perc múlva indulhatok a Gabiért... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ