Új privát üzeneted érkezett!

Natasa,
süniorrú szonja olyan éééédi!!!! Meg kell zabálni!!!!

Voltunk az Árkádban. Nem bírtam ki, vásároltam Petikének a C&A-ban. Sőőőt, én is kaptam egy jó kis átmeneti kabátot :D Mert ez sincs (vagyis mostmár van). Szövetkabátom szintén nincs (nem kapok sehol olyat, ami jó rám), csak az ősrégi randa :?
Babakocsikat néztünk a Baby Bell-ben, de esernyőre csukható és karfás alig van. Talán ha 1 fajta volt :? Asszem megyünk vissza a Brendonba, és ott vesszük meg vmelyiket a héten megnézettek közül... Ezt eddig nem is néztem, hogy az esernyőkocsik közül alig akad olyan, aminek van karfája. Kb. a 80%-ának nincs :shock:

Kép
mancs
 
 


Nem kérdezte senki, merhogy nem mondtuk. Az már tényleg nyálas, ha valaki úgy állít be valaholva, hogy mindenki nézzen ide, nászutasok vagyunk. :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Én is agyalok rajta már most, hogy mit vegyünk Petikének szülinapjára... Halványlila gőzöm sincs.

Kép
mancs
 
 

 
 

Mamac,
ha mi megyünk, akkor kocsival, szóval ha van ülésed (vagy ölben? :? ), akkor tudunk együtt menni. Szuper!!! Kb. 11-fél12 körül megyünk és 3 körül jövünk.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Nem árat optimalizálok, egyszerűen a magyarországi árusoktól eltűnt. Hiába tudom pl, hogy az ebayen 20-30 Eurért árulják, ha nem vállalnak magyarországi kiszállítást. Ami linket adtam, az meg amerikai, na onnan végképp beszerezhetetlen.
Én meg ruhát nem akarok most venni, mert lassan leszakad a polc, annyit összevásároltam már. Így azt gondoltam, veszek egy nagyobb valamit, amivel mindketten eljátszhatnak (vagyis aminek van némi esélye, hogy Benedek nem kobozza el véglegesen Leventétől) S még reménykedem, hogy a nyomorult Pampersék megküldik a járássegítőt addig.

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


[quote="mancs"]H írta:mancsalványlila gőzöm sincs.


Akkor azt! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Mancsi,
nem kötekedni akarok, komolyan! Csak kérdezem, hogy miért akartok esernyőre csukható babakocsit? Mindketten tök jó erőben vagytok, egy 5-6 kilós babakocsi simán belefér nektek. :wink: Azok, amik nem esernyőre csukhatók, de nem is akkorák, ami most van nektek, hanem a kettő között, szal azok is kis helyet foglalnak összecsukva, könnyűek is.
Igenis, értettem! Kérek engedélyt elmenni a francba! :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mancsi,
vegyetek lábbal hajtható járgányt. Vagy valami tologatható izét. Vagy sötétlila gőzt. :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mancs,
a soroksári úti Babyoutletben néztetek már babakocsit? Elég sok szokott lenni. Nekünk egyébként van egy lapra csukható, gyerek, mama előtt tálcás babakocsink, pár kiló az egész, most azt visszük magunkkal nagybevásárlásokhoz, s a két gyerek felváltva ül benne, épp melyiknek van hozzá kedve. Érdemes az ilyeneket is megnézni.

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Gabus,
a mostani babakocsink 12 kg Vagy még több. :shock: És ha megyünk vhova kocsival, elfogalaja az egész csomagtartót, vagy az első ülést :roll: Meg olyan nehéz vele közlekedni, annak ellenére, hogy bolygós kerekei vannak. Nagy sétákra tökéletes, mert jó a rugózása meg tágas, de vhova elmenni vele... Vásárolni, vagy bkvzni :shock: Az esernyőre csukhatóak közül is van, ami tágas, de abból van a kevesebb.

Kormi,
tél elején voltunk a Baby Outletben, akkor nem igazán voltak olyan jó kocsik. Ami tetszett volna, az a Graco Mirage, de az annyira szűk, hogy ha Petikét most beleteszem body+kantáros nadrágba, akkor koppanásra elfér benne. De ha már egy dzsekit, ne adj' Isten bundazsákot ráadok... Amiről írtál, az az ABC Design, a 3 kerekű? Az tetszik. :wink:
Ez a sárkány nagyon állat! Én még nem láttam ilyet sehol. De figyelem ha megyünk vhova! :wink: Esetleg játéknagykerek? Gulliver vagy más?

Vicces lányok, :lol: :lol: :lol: a gőznek nem hiszem, hogy örülne Petike :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs
 
 


Mancs,
nem, az ABC design háromkerekűnk kb 13 kg, a tömegközlekedős, vásárlós kocsinkat írtam, kb 5-6 kilós. Használtan vettem 4 Eftért a babaszobán, bevarrt cimke szerint Auchanos (ha márka nem számít, meg csak futkosáshoz kell, meg lehet nézni a bevásárlóközpontokat is)

egyébként egyre jobban idegesít, hogy még nem találtam meg Levente ajándékát. Ugye 2 hét múlva itt a szülinapja, s ha valamit netről rendelek, annak gyakran 2-3 hét az átfutási ideje, szóval szorít az idő.

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Mancsi,
látod, ezért is jobb a lapra csukható, abból több van. :wink:
Miénk is abc design.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mancs,
és használtban nem gondolkodsz? (teszvesz, vatera), vagy ilyesmit:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=174750

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Halihó!

Sikerült visszaolvasnom 3 napi termést, konyhát is rendbe raktam, szóval már nincs erőm irogatni és főleg nem képeket kicsinyíteni. Végigjártunk mindenkit, megvoltak a szülinapi bulik, volt nagypapi, torta, ajándék, ruha stb...
Lehet, hogy mégiscsak el tudunk menni kedden a kacaj klubba, mert Petra kb ma gyógyult meg a náthából, már csak egy icipici trutyi jött az orrából, de így nem biztos, hogy kedden megkapná az oltást.
Na megyek is, mindenkinek jó éjt!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Mancs!

Nézz körül Pierre Cardin babakocsis oldalon, mert nagyon kafa esernyőre csukható babakocsijuk van. Nekem olyan van ami kupolatetős, majdnem vízszintesig dönthető, van alul pici bevásárló hálója is és van karfája és a lábtartó is felhajtható és így még hosszabb, mint egy kétfunkciós babakocsi :shock:

ilyen:
http://bababolt.echt.hu/babakocsi/pierrec?cid=18373

Itt többféle van, aki meg nem szeretné megnyitni, annak meg itt a kép. A mienké már jópár éves és a színvilága sem ilyen. Világos zöld-törtfehér kockás és sötétzöld...

Kép

Persze, ha nem tetszik nem kötelező, csak egy tipp, hiszen a Brandonban nemigen forgalmaznak Pierre C. babakocsikat...
Brumi-Maciban, Elefáni bababoltokban van.

Kép
sasha
 
 


Ezt is érdemes megnézni sportbabakocsi ügyben:
http://www.bambino.hu/index.php?m=sport

És valaki zavarjon már el vasalni, mert holnap már nem tudok pizsamát adni Leventére, sőt, ha hajnalban cserélni kell, akkor az is kérdéses. De ha mázlim van, a párom nem hozta ki a vasalót Benedek szobájából.
Meg amúgy is hajnalban kelek, reggel megyek turkálóba, s oda ajánlatos min fél órával a nyitás előtt beállni a sorba. Legalább jól kitúrkálom magam (hm, ez hülyén hangzik)

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Most látom, hogy írtatok...
A Pc babakocsi elég tágas és jó mély is az ülőrészét tekintve... oldalra biztos nem fog kiesni :lol: Ha stramm esernyőkocsit szeretnél, akkor ez az, bár meggyőzni nem szeretnélek, de én csak dícsérni tudom. És Bkv-ra is simán fel lehet pakolni, bár ez 8 kg.
Nekem az volt a legnagyobb bajom az esernyőre csukható babakocsikkal, hogy nem lehetett dönteni a háttámlájukat, vagy csak nagyon kicsit, így nem tud benne aludni. Ez meg majdnem vsz-ig dönthető. Azért Petike is nagyon kicsi még és gondolom ő is bealszik még útközben...

Ja és nézd csak, itt találtam még Bé-bé-goból is hasonlót:
http://bababolt.echt.hu/babakocsi/bebego?cid=28284

És még nézz körül, mert Top Riderből 4 féle esernyő kocsi van... Hauckból 2, Maxi Cosi...

na jó lépek aludni

Kép
sasha
 
 


Mancs!

Ajánlásaim storno és nézd a Kormiét! Ott még árak is vannak az én általam talált és javasolt kocsik is szerepelnek rajta!

Kormi!
Talán Levi megsértődik, ha vasalatlan pizsit adsz rá a pisis helyett?! :wink: Én is szeretem a vasalt ruha illatát és ahogy a szekrényben ki tudnak nézni, na de aludni jobban szeretek!

főleg, hogy Gergi már meg is ébredt :cry:

Kép
sasha
 
 


Kormi,
Levente rosszat álmodik vasalatlan pizsmában? :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


sasha,
fogjunk kezet! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


nagy S

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hurrá! Párom benfelejtette a vasalót Benedeknél!
Én a gyerekek ruháit mind vasalom, sokkal puhábbak akkor. vészhelyzetben ráadnám vasalatlanul, de valamikor le kell dolgoznom azt az óriási kupacot, ami alatt eltűnik már a babakocsi (most arra halmoztuk fel)
Kezdődik a Superbowl a sport1-e, megyek kicsit meccset nézni (bár tutira nem nézem végig)

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Kormi, textilöblítő? :wink: A puhaság miatt.

Attól tartok, megint be fogok rágni, mint múltkor a fogyiklubbos kolleginákra. Késő este, mikor már alig áll a lábán az ember lánya, nekiállni vasalni, csak mert puhábbak a ruhák. PIHENÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus :lol:

Egyébként "s" is jó... lásd az aláírásom és a ja az már nem jó...
szóval eleve kisbetűvel regisztráltam, pedig akkor még lehetett naggyal is. na. most má én is húzok aludni... mert mire elalszom jó késő lesz, vagy korán... párom sajna nagyon horkol és ha ő alszik el előbb, akkor rugdosni kell... meg bökdösni, meg taszigálni 2ms-ként... egy idő után elfaáradok és két ms alatt el is alszom :lol:

Kép
sasha
 
 


Sasha,
párom detto. Bár az utóbbi hetekben Levente végképp kitúrta őt a nappaliba, így két ajtó szigeteli a horkolásást. Nagyon útálja, hogy nem tud tőlem aludni, annyit böködöm.

Gabus,
használok sensitive öblítőt, legyen ez az én heppem. :wink: Amúgy meg úgyse tudok aludni még, ez az én egyik depialapú problémám, plusz ma hónapok óta először vettünk colát, s annyira itatja magát, hogy benyakaltam ma este vagy 1 litert.

Jó éjt nektek!

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Kormi!

Enyim pasi nem ébred fel rá... :shock: :lol:
egyébként megyek aludni, mert sztem előbb is a kopácsolással vertem fel a Gergit... fene ezt az éberalvós korszakot...

páá

Kép
sasha
 
 


Jó reggelt, nálunk már az első hiszti is megvolt, ala Dani... :x

Kép
sasha
 
 


Jó reggelt :)

Tyű, mennyi esküvői kép.

Hát akkor örvendezzetek velem, velünk. Augusztusban összeházasodunk, szóval nemsokára rólunk is majd láthattok ilyen képeket. :) :)

Annyi mindent kéne reagálnom, hogy betelne egy egész oldal, inkább majd holnapra tartogatom! :)

Jövök még. :)
Vendég
 


Ilba írta: “Jumam, nagyon jó az új avatarod! És nagyon irigykedem a szép, nagy konyhádra. Semmi mást soha nem irigyeltem senkitől, csak a szép, tiszta bőrt."
Nahát, Ilba, egy bekezdésben 2x irigykedni, majd kijelenteni, hogy életedben csak 1dologra irigykedtél, a szép bőrre….. egy bíróságon ezért jól kiforgatnának a szavahiheőséged vonatkozásában :) , de mi itt a kacajklubban áldott jó szívűek vagyunk, így csak a savanyú-keserű témakörben lettél halálra szekálva..

Natasa, a szánk egyformaságában Nokipapával lehet, hogy van valami, mert az ő egy barátja megismerkedésünk után, szóval valamikor 2000ben, azt találta mondani, mikor először találkozott velem, hogy gyermekeink lehet, hogy antiszociálisak és degeneráltak lesznek, de legalább szép lesz a szájuk.:)

Szonjec arcformája meg a gödre pozicionálása de hasonlít apukádéra! Vagy a tied is ilyen? Mindegy, ne vitatkozz folyton!

És persze, egyetértek mindenkivel, hogy dejó Szonjáról ez a kép, meg decuki a másik fotón is, de én mindenkinél (kivéve tisztelt anyukája) jobban ismerem valós énjét!! És egyáltalán nem cukimuki, meg kézbebújós kisbaba, szerintem soha nem is volt ilyen, hanem egy Csáki, aki megvetően méregetett szegény engem, valahányszor Anyukája elszállított minket is kacajozni, én meg barátkozás céljából hátrafordultam hozzá, hogy ügyülübügyülü, meg egyéb hasznos témák…. Ő egy roppant kritikus és fineszes kislány, aki csak egyszer mosolygott rám életében, mikor félreértésben volt, mert azt hitte, hgoy a Nokinak frissen megmelegített sütőtökpürét is ő kapja a klubban, miután 5 perccel azelőtt ebédelt! Szóval eléggé szelektív lényecske, és nagyon nehéz lesz az életben megfelelni az elvárásainak! (kivéve persze Esztinek, akit minden gyerek imád, és akit ezért olyankor kicsit utálok :wink: )

Nem mozdulni kacajosok, visszaolvasok!

Kép Kép
coolasa
 
 


Kormi, van ilyen fp dino a vaterán (Mancs, ez dino, nem sárkány, hogy nézhetted el ilyen durván, ejnye :wink: ), de tíztrilliárd ft, és megvételéhez kellene a Sajtiék által megnyerendő 5-ös, 6-os lottó, valamint a keno és a luxor is (ez utóbbiakról is velük tárgyalj :wink: ), mert a vaterán 11500 ft, igaz, új.

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!
Kormi, a Játékfutárosoknál nem próbálod megrendelni az általad kinézett játékot? Lehet hoznának ha lenne aki tuti elvinné!
Mancsusz, babakocsi őgyben nem tudok segíteni, mert nekem tökéletesen megfelel az eddog használt PP Venezia. Én az esernyőkocsikat mind-mind szűknek találtam és ahogy Sasha is írta nuku döntés,...azt meg utálom amikor lóg a gyerek feje meg ülve alszik.
Cool, szerintem Szonja pironkodva olvasná a jellemrajzot amit kreáltál, de nagyon helyén van szerintem :) Én meg legalább nem mondatm akkora blődséget a szájatokkal kapcsolatban ha már ilyen intim részlet megvitatásába kezdtem 8)

Vasalás:
gyerekruhát én 30 fokon mosok, nuku öblítő és vasalom. Mákom, hogy a foltok kijönnek és a rucik meg szépek maradnak (nem nyúlnak el). A fertőtlenítés miatt is vasalom ha már nem főzöm ki őket. Az öblítőt meg azért hagytam el, mert penészedett a mosógép és érdekes, azóta nem penészedik. Öblítő helyett lehet használni higított ecetet, az is puhít és nem érződik a szaga.

Szonja örjöng, mert nem vele foglalkozom. Megyünk táncolni,...aztán ő alszik egyet.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Coolasa!
Te kis megzabolázhatatlan. Most elképzeltem ahogy kuncorászol magadban... főleg Szonjec jellemzése közben... :lol:

Egyéként csatlakozom, no nem Cool-hoz, hanem ama véleményekhez, miszerint Szonja egy cukorfalat! Ez a kislány napról napra szebb! Illetve képrő-képre...

Nagy melóban vagyok, csak megpihentem. Tegnap este valamikor fél2-kor alhattam el, mert kicsi Gergi szabadon választott programjában a cirkusz szerepelt nem pedig az alvás...
Ott kezdte, hogy lámpaoltáskor még nem akart aludni. Ez fél 9-kor volt. Persze egyedül voltam, mert apjuk dolgozott és úgy próbáltam meg altatni a két nagyot (ma este a Dani volt a soros, hogy ott üljek az ágya mellett), hogy közben Gergi folyamatosan mamamamama, memememe, hráááááááággghhr (egy egy csatakiáltás jellegű üvöltés volt). Természetesen Gabi is és Dani is betegre nevette magát rajta, aminek Gergi nagyon örült, de ezzel csak a lovat adták alá... no nem mondom én is szakadtam a röhögéstől néha.... de azért 3/4 óra alatt megelégeltem a dolgot és rásuhintottam a fenekére a Gerginek (a pelenka által fedettre). Gergő meg is állt kb 5 ms-re, nagyokat pillogott, hogy ez most mi is volt és honnan jött. Úgy meglepődött, hogy elkezdett csuklani :lol: A magánszám folytatódott ott ahol abbamaradt, de a következő képpen nézett ki:
mamama hukk mamama, mememe hukk mememe, hukk hrááááá hukk áááággghrr hukkk....
A hangulat a tetőfokára hágott kb 15 perces röhögőgörcs vette kezdetét... Aztán megszoptattam Gergit, hogy hagyja már abba a csuklást, aztán száműztem a szülői ágyba a másik szobába. Mostanában már nem esik le, gondolom megtanulta, hogy veszélyes a széléhez közel menni... szeegény.
na a Gabi elaludt kb 2 perc alatt, a Gergi is kb pont ekkorra hagyta abba a méltatlankodást és aludt be. Dani is próbált aludni, de nem tudott, mert fontos dolga volt, bányászott. kb 20 perces szenvedés (fetrengés, már a falon is próbált aludni, közben 10 ms-ként az orrát piszkálta, túrta, dörzsölte...) Megkérdeztem, hogy szívjuk-e ki és csodák csodájára a gyerek pattant ki az ágyból, hogy igen. Jó kiosontunk a konyhába, és egy akkora fikát szívtam ki az orrából, hogy bele se fért az orrszívó kicsi lukába. Fele szilkás volt, fele meg trutymós, de én ekkorát még nem láttam! Nem csoda, hogy nem tudott aludni.
Na akkor vissza az ágyba. Szikla ide-oda, a Dani nem aludt. Aztán 3/4 11-kor ott kellett hagynom, mert Gergi elkezdett visítani. Ez volt nála a második felvonás. Szopi, szépen ahogy szokott visszaaludt, áttszállítmányoztam az ágyába, (függőlegesen szoktam, simán alszik a vállamon) és lehányt... de aludt tovább. Dani is aludt már. Apa hazajött. Kicsit dumáltunk még, aztán lefekvéshez készülődtünk, Gergi újra felsírt. Szopi-vissza az ágyába. Aztán ezt eljátszottuk még éjfélkor, majd 1-kor is. Eme késői időben komolyan elgondolkodtam azon, hogy nem viszem vissza a helyére de aztán meggondoltam magam és jól is tettem, reggel én keltettem a többiekkel fél 8-kor. Az óra persze 6-kor kíméletlenül csörgött és nem csak engem keltett fel, hanem a Danit is, aki megint köztünk kötött ki éjjel, de megint meglepetésként ért reggel, hogy hogy is került ide és mikor. Aranyos gyerek, nem kelt fel senkit, csak megriad, aztán jön, reggel meg meglepődünk. Aztán persze kiderült, hogy csupa egy merő pisi a Dani és vele együtt én is és a lepedő is. Nem számít, este lehánynak, reggel meg oldalba pisálnak. Szuper, nem csak a gyerekeknek kell napi szinten 2 pizsamát mosni, hanem magamnak is. Ráadásul a Daninak már nem tudok nagyobb pelenkát venni, mert nincs. A Libero 15-30 kg peusánál nincs nagyobb... és a színes csíkra már a tépőzás csücske ér csak... akkora bendegúza van... hát igen, egy ekkora babapocak már megérdemel külön nevet.

ja, hogy én közben munkában vagyok... a wc-t ki kell sikálni, mert a Gabi valamikor mellé pisilhetett, mert olyan kocsmawc szag terjeng.. boá... (igen onnan jutott eszembe, hogy megcsapott a szag... jujjj és kb 50 perc múlva indulhatok a Gabiért... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Kép
sasha
 
 


Mancs, a miénk is esernyőre csukható, pierre cardin, ahogy Sasha is írta, és a jellemzésével is egyetértek, mert könnyű, dönthető is majdnem vízszintestől ülőig, és a lábánál felcsukható az az izé rajta, hogy míg pici a gyerek ki ne potyogjon elöl... de ez a karfadolog, amit te akarsz, az nemtom mi lehet, amibe elől kapaszkodik kétségbeesetten Nokedli, amikor sétálni viszem? (Natasa, ott is ujjbegyfehéredve küzd az életbenmaradásért, csakúgy, mint feltérdelve a kiságyában az ágyrácsot ölelgetésnél, szóval nem a vezetési stílusodnak szólt ugyanez anno a kocsiban..).... és Mancs, a miénk 15000 ft volt, szép olivazöld, és úgy egyáltalán, meg vagyok elégedve vele, ugyanakkor az, hgoy könnyű, nálam mit sem ér, mert semmiképp nem tudnám föltenni egyedül buszra, ez a kiló nekem már végletesen sok két magas buszlépcsőnyi emelésnél. De mint Gabus is írta, ti jó erőben vagytok. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Sasha, nem, nem kuncogtam Szonjec jellemzésénél, mert humorban elég kekec az ízlésem... viszont a te beszámolóidon mindig elámulok, és elképzelem, hogy ha frissházas de még gyermektelen párok olvasnék soraidat, a feleség biztos sietve nyugtatná meg férjét, hogy "igen drágám, szedem a gyógyszert" 8)

Kép Kép
coolasa
 
 


Hát,...köszi, köszi, de az hogy a csajom most kapott ennyi bókot amikor az orrán levő ráncoktól ki sem látszik az arca,...ad némi okot agodalomra :roll:

Egyébként Sasha, csatlakoznék Cool hsz-hoz. Én élvezettel olvasom az írásaid, de nagyon örülök, hogy Szonja lány, meg hogy nem túl valószínű, hogy 3 csemetém lesz. Már csak azért is, mert nekem már most olykor-olykor szakad a film :oops: Szóval,..."szedem a gyógyszert, drágám!" :lol:

Szonja alszik, nálunk alsó szint takarítása megvolt :) Ma főztem is! A felső részt meg ha már nem ketten leszünk és vagy Szonjaapa takarít vagy én és ő vigyáz a gyermekre.
Most meg megeyk, mert Szonja a nappaliban alszik az ágyon és nem szeretném ha koppanás lenne,...meg hül a kávém :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Mamac híradó:

Sajnos holnap nem tudnak jönni, tegnap éjjel óta a Szent Lászlóban vendégeskednek. :( Áron nagyon hányt, szerencsére már látszólag jól van, de infúziót kap még.
Magyar egészségügy nem hazudtolta meg magát, Mamac fog tudni mit mesélni ...
Mindenkit puszil!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba híradó emilben. :)

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Hűűű, infúzió? De mi váltotta ki? Mi a baj Áronnal, úgy értem ez egy betegség, aminek neve is van? Vírus?

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
semmi más tünete nincs és nem is volt, így senki nem tud semmit ...

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Rokonunk újszülött unokája agyhártya gyuszival van a Lászlóban. :cry:

Mamac, nem olvasod, tudom, de jobbulást Áronnak!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, Bori????
Vendég
 


[quote="esztipeszti"]G írta:esztipesztiabus, Bori????


Ezt most nem értem.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Az újszülött nevére gondoltam....mert ugyebár nekem is jó ismerősöm újszülöttje van az intenzíven agyhártyával. :(
Vendég
 


Jaa, aszittem Jucus Borijára gondolsz.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ssziasztok, most nem tudok visszaolvasni, rohanok szülőire, este jövök.

Julcsi náthája jobb, Cool küldd el légyszi emailben a telszámodat, mert enyém tel elromlott, és sok szám odaveszett.
jumam
 
 


Ilba, jársz még Tücsökzenére?
Vendég
 


Jumam, gmailre küldtem...

Kép Kép
coolasa
 
 


Eszti,
aha. Szerdánként 10:40-11:10-ig.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, akkor majd csatlakoznánk, majd hívlak. Jövő héttől mennénk. :)

Mi van ma? Akkora itt a pangás....
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?