Sziasztok!
Vigyázat!!! Hosszú lesz!!!
Geszti!
Persze, hogy nem futok el a talink elől
Ki nem hagynám!!!
Barninak jobbulást!!!
CzMelinda!
A fülbevaló nagyon helyes! Ügyesen újított az ékszerész
Köszi a fánkreceptet! A referenciaanyagok nagyon ínycsiklandozóak
Jadey!
Köszi a könyv felajánlását! Először megnézem egy-két helyen, és ha nem tudjuk megvenni, akkor élek a lehetőséggel és megköszönöm, ha elküldöd.
Mi műcici beszerzésén gondolkodtunk már (szexboltban lehet, hogy kapható
).
Bali!
A pötyik nekem allergiás kiütésnek tűnnek, olyan csalánkiütésszerűnek. Valami extra kaja lehet, ami Te ettél... De bízom benne,hogy már múlóban vannak.
Boldog születésnapot!!!
Tina!
Örülök, hogy itt vagy! Remélem, tényleg nincsen semmi baj.
Ákata!
Örülök,hogy a Csajsziknál beindult a kajcsizási kedv.
Sajnálom, hogy az orrszívást és a fogzás nehézségeit. Nem lehet, hgoy a fogzás miatt bedurrant nyálkahártyáik miatt kell szívni a trutyit? Ilyenkor sokkal több váladékot termelnek, csak ugye a nyál látványosabb.
tolatni mi is szoktunk
Az alváslaborral még várok, a hét második fele egész barátságos volt az alvás terén... De ha lesz valami infom róluk, akkor megírom.
Sajna kenyérsütő ügyben nem tudok segíteni
Csengő!
Örülök, hogy a Srácok jobban vannak. Drukkolok, hogy teljesen és végérvényesen rendbe jöjjenek.
Köszi, hogy leírtad a pszichiáter dolgot. Én sem követném (Benivel meg egyszerűen képtelenség) a doki ajánlását, mármint, hogy ne igény szerint szoptassam. Én is csak úgy bírom ki a két gyerekkel, hogy átlagban hetente kétszer Anyukám itt van és segít. Sőt pár hete heti 1 alkalommal Marci Anyukáméknál van és Benivel kettesben lehetek. Annak ellenére, hogy Ő is ilyen korkülönbséggel nevelt minket a húgommal, igazat ad nekem, hogy máshogy ezt nem lehet bírni. Bár én nem voltam olyan rosszaság, mint msot nekem Marci
Remélem, hogy Neked is könnyebb lesz, ha lesz egy kis segítség.
Néztem kikerekedett szemekkel, hogy én többet bírok, mint Te
. A fenti az egyszerű oka: Anyukám segítsége.
Ági!
Én állva szoktam Benyót néha szoptatni, mert máshogy nem hajlandó rácuppanni. Aztán ha relaxálódott, akkor leülök
Mit meg nem teszünk a kis sz@roskákért
Matyika helyes kis szakácstanonc
Gabi!
Jobbulást Nektek!!! Gyógypuszik repkednek Felétek!!!
Sue!
Az én fejem is fáj
Jobbulást Neked!
Hát a fogzás nagyon változó, vagy kibújuk Neki holnapra, de lehet, hogy akár csak hónapok múlva. De nem feltétlenül fog addig szenvedni. Kitartást Nektek!
Beni előbb egy jókorát trottyolt a pelusba, ma már másodszor
, ami nálunk az akár 4-5 napos kakimentes időszakok mellett elég nagy ritkaság. Párom tisztába tette és közben lepisilte Őt, na meg persze az ágyat, padlószőnyeget
Olyan jót röhögtem
Babakajcsi-receptek röpködnek az éterben? Ha igen, én is szeretném kérni. Köszönöm!!!
Egyedül elalvás: most még szerintem is korai. Marcinál 8-10 hónapos kora körül akadtak gondok alvás terén. De sokáig (elmúlt már vígan 1 éves) a cicin aludt el, csak éjjel kelt és ott alkalmaztuk a "sírvahagyós-szobába menős-nyugtatós" módszert. Ő szerintem nagyon könnyű eset volt, Beni pedig jól megdolgoztat majd minket (már most kezdi
).
Pusz: Melinda