Sziasztok!
Ezt a cserfes bandát!
És egyáltalán nem gondoltok azokra, akiknek ezt vissza illene olvasni
Így én meg gondoltam magamra, meg főleg arra, hogy álmos vagyok meg fáj a szemem
és főleg a képekre szorítkoztam
Nagyon szép /volt és most is az/ mindenki! Én kimondottan szeretem olykor a "nyálas" esküvős képeket nézegeteni
De, azt is látom, hogy nem csak bennem teng túl az önbizalom
Mamac, gratesz a fogacskákhoz! A fogyihoz már gratuláltam. Egyszer szívesen felfogadnálak, hogy csinálj rólam képeket, mert a te fotóidon minden szép.
Cool, most lehet az egész Bnet egyhangúlag ellenem voksol majd, de szerintem a pároddal olyan egyforma-like szátok van. OK, a tőés vastagabb meg nőiesebb, de akkor is. És rakhatnál fel még nyálas fotókat
Kormi, szerintem neked naggyon jól áll az a hajszin ami az esküvődön volt!
Jumam, tudom, hogy nem a konyha miatt,...de engedd meg, hogy tudassam veled, hogy a konyhában az ajzat nagyon tetszik nekem!
No, nem fogok most minden képet meg hsz-ra kommentárt írni, mert tényleg rengeteget írtatok.
Mi a szüleimnél voltunk a hétvégén. Elég gyorsan dőlt el, mert Szonjaapa az utolsó pillanatban mondta, hogy mégsem dolgozik a hétvégén
Képekben:
És beismerem egy kissé f.stam mert, Szonja megmakacsolta magát és egyik babakajáját se akarta megenni. Így felnőtt kaját kapott és azt ette amit mi. Ma este szerencsére már elfogadta a neki csinált gabonás gyümit, de tegnap nem.
N.