Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Basszus most olvasom Erika vettél Vitacolant, vagy mi a tosszanat a neve. Csajok más már ne vegyen mert én szívesen odaadom valamelyikőtöknek, mert Zsebi ki nem állhatja, meg én hanyag vagyok s elfelejtem az ilyeneket beadni.
Amugy félre ne érts, mert nem ellened irányul, de szerintem a gyerekek többsége azért nem eszik rendesen, főttkaját, meg mindent amit kéne, mert mi az anyukájuk, nem szántunk elég időt és türelmet csecsemőkorban az ételek bevezetése idején a gyerekkel megszoktatni megszerettetni, a kajákat és most meg ihatod a levét, mert könnyebb pl. a tápszert odaadni neki, mint 1órát etetni.
Legalábbis én Zsebivel ezen a téren igencsak macerás vagyok. Még a mai napig is szinte a napi 3fő étkezéskor itthon a helye, ha mégsem akkor viszek kaját neki, vagy olyan helyen eszünk ahol ő is ott tud lenni (csak ilyen elég kevés van). Az uzsonnát szoktuk inkább elcsavarogni...a többin itthon vagyunk, és már ugye nem én osztom be hogy mikor eszik, hanem akkor amikor ő éhes, de ugye ő meg hozzászokott az időpontokhoz és akkortájt szokott enni, amikor még időre volt etetve-na ezt értitek? :oops: :D

Súly: mai schöpf-méreis mérés után 9300-szerintem jó, mert jó húsban van és zabál, meg jó hosszú, bár nem mérték. Viszont itthon én már mértem 10.5kilót is :shock: :?:

Van a fehérneműsnek címe. Felrakom, nézzétek meg. én elégedett vagyok vele, főleg hogy az én méretemben nem könnyű a polcokon szépet találni.

http://gportal.hu/portal/divatfehernemu/

Az öcsém volt ilyen evés problémás, ő akkoriban peritolt kapott. Nyomták bele mint állat...szegény kölyök. Jó dagadék lett, aztán azóta mostanság fogyott le-mostmeg szinte vézna.

Mamy GRATULA GESZTINEK!!!!!!!!!!!
Észresem veszed s ma holnap járni fog-karattyolni aztán meg bulizni kéreckedik...

Anyuci végülis az a kép szempetmberi...
Kisfiútól én rettegtem, nem akarok fiút (bár most örülnék ha lehetne egy fiam is) ez a fütyi téma mindenhol gond....borzasztó lehet...
Anyuci iwiw????

Na Bárány most olvashatsz megint :wink: :lol: :lol: :lol:
Hablatyolok egy csomó badarságot.
Képzeljétek márc 31-ig van a schöpfinek szerződése és utána bezár a bazár, hacsak nincs valami égi szikra... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Budapesten a SOTE-n van csak koraszülött ellátás már sehol máshol, de ilyen színvonalon mint a schöpfibe, pedig sehol...és azt is átszervezik, mert 4klinika van s 2öt akarnak belőle. És valami politikus orvos faszi azt nyilatkozta, hogy a Svábhegyen azért zárják be a gyerekkórházat, mert az asztmát nem a levegő hanem a gyógyszer gyógyítja, ami igaz is, de a gyógyszer sem fogja, ha a belvárosban egy füstös kórházban kezelik majd a gyerekeket. :evil: :evil: :evil: :evil:

Pusztuljanak!!!!!!! Szemét tetű politika...és a rohadt pénz. Mert mindenhol az van a dologba.

Na kitomboltam magam...

Jó éjt és köszönöm hogy vagytok nekem, mert ezekről mással nem tudok beszélni, ezeket a dolgokat csak ti értitek, élitek.

Pusza mindenkinek...

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Sziasztok!

Sajnos nem bírok fenn maradni, de hajnali 03:10-kor leszünk egy évesek!!Istenem szalad az idő nagyon! Van készülődés ezerrel, torta meg minden, hulla vagyok.

Mamy!
Én is gratulálok a felüléshez!Édes lehetett!

Erika!
A Vitacolant mi is most kaptuk, de csak a tápszerbe keverve eszi meg, egyébként fintorog rajta. Balázs is nyúlkál a füléhez, a haját birizgálja, tuti nektek is a rágófogatok jön.Mi kettőt növesztünk éppen, és afájdalmas éjszakai sírások megannak itt is. Sajnos ezt át kell vészelni. A tápszerre térve én is éppen ma háborodtam fel teljesen. Rohantam ma két recepttel a gyógyszertárba, mivel 1 éves kora után nem támogatják a tápit, kiváltom.BEBA HAAR-t eszünk, mert refluxgyanúsak voltunk, minden mástól bukott. Nem is ez a lényeg, hanem hogyegy hónappal ezelőtt 3400-ért vettem két dobozt, ma meg benyögi a gyógyszertáros, hogy 5166 lesz.Megkérdeztem, hogy mi van, még nem 1 éves a gyerek. Erre közölte, hogy jan. 15-től emelték az árát.Jó üzletük volt ma velem, mert ott hagytam 10000-nél többet. A méreg benem volt ezerrel.Miért büntetik azt, aki önhibáján kívül nem tud szoptatni?Nem értem.Szemétség.És az a poén, hogy én szeretnék még neki HA-t adni, bár kipp-kopp nem tejallergiás, de azért majd fél liter tápi az sok. És AR meg abszolút nincs vény nélküliben, Ha is csak receptre.Szóval nem tudom mi lesz, bár szeretném, ha lassan egyébként is leszoknánk róla.Mennyivel egyszerűbb megkenni egy szelet kenyeret, vagy ilyesmi mint pöcsölni a tápival.

Na mindegy, majd meglátjuk.

Minden babának és mamának ó éjt és szép álmokat!!!

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 6894.9.jpg[/img]
Kép

Kép

Kép
zsutita

Kép

Kép
zsutita

Sziasztok!
Boldog szülinapo Balázskának!!!
Tök jók a képek sajnálom,hogy nekünk ilyen képeink nincsenek!
Nem is jutott eszembe valahogy,a korházban fényképezni,de nagyon tetszik!!!

Fülfájás,baromi könnyű ellenőrizni:csak hogy mondjam el???A luk elött van az a kis fékör kiálló rész,azt kell kicsit erősen szemből mind két fülén megnyomni a fülfájós gyereknek ez nagyon rossz felszisszen vagy sír,de ha meg sem rezzen akkor semmi baja.

Szilveszter:jól láttátok,tényleg nagyobb a kortársainál,7-8évesre való ruhákat hord,oviban ő a legnagyobb,de nem a leg idősebb...

Étvágy:szerintem a a vitaminok szart sem érnek ilyen szempontból,legalábbis én sokat kisérleteztem,de semmi nem jött be...Ha egy gyerek egészséges,szerintem a tieitek is azok,akkor megeszi ami neki kell,legfeljebb nem lesz egy díjbirkozó alkat.
Egy biztos a legjobb étvágycsökkentő amikor a szülő elkezd görcsölni,még ha nem is mutatja,a gyerek megérzi,és megutál enni.Visszafordíthatatlan folyamat!!!
Úgy kell foglalkozni ezzel a témával,mintha a 8.gyerek,lenne a családban és a kutya se figyelné,hogy mennyit evett és hágy grammot szopott
Na akkor majd megjön a étvágy(idő)
A szerek közül,egyedül talán a béres cseppen vettem észre,hogy okozott változást e téren.
Vendég

Nszoke mit értel az alatt hogy iwiw nézzelek meg vagy mi mert igy nem igen megy.Voltam már azon az oldalon mert Bárány is jelezte aza baj ,hogy nekem is kellene egy külön meghivó mert apa csak dünnyög.De elküldöm mindkettőtöknek az ő elérhetőségét oké.Jó sokat irtatok ugy volt ,hogy elutazunk de szakad a hó,tul kockázatos három gyerekkel.
Amugy nem vészes a kisfiu fütyi dolog már máténak is okAz a titka nem szabad halogatni mig kicsik addig kell megoldani akkor még nem tudnak ellenállni tudom brutálisan hangzik de megéri.

Kép

Kép
Kép

évi
anyuci3

Sziasztok!

Most nem tudtam még visszaolvasni, de még jövök.
Íme a beígért képek Gesztikém felüléséről:
Kép Kép

Kép
mamy

Sziasztok!!!!

Juhéjj Geszti!
Egyem azt az édi kis pofiját, jól meg kéne csókolgatni.... :oops: :lol:

Zsutita! Nagyszerű képek mi is lekéstünk a géppel, ráadásul csak a 3.napon készült az első kép mert nem is nagyon engedték az intenzíven... :cry: a szülés meg olyan sietős volt ugye hogy a fényképezőgép volt legkisebb gondunk. Viszon mintha Balázs hatalmas baba lett volna-szerintem. De lehet hogy csak a fénykép csaló????

anyuci ugy értettem hogy megkeresnélek, de írtam privit.

Kép
Kép
nszoke

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT BALÁZSKÁNAK!!!

Kép
Kép
nszoke

Gyógyszerárakról meg inkább nem nyilatkozom, mert kitiltanak...

Kép
Kép
nszoke

Sziasztok!
Anyuci,megnézem mindjárt a férjedet az iwiwen,remélem megtalálom,mert nincs egy ritka neve.... :wink:

Geszti nagyon ügyes :D :D
Majd jövök,most nem vagyok beszédes :evil:
Vendég

Zsutita!

Balázskának nagyon boldog első szülinapot kívánok!!!
Kép

Kép
mamy

Most beszéltem a párommal azt mondta Debrecen alatt nézzétek mert a mi községünk nem volt a listába.De ha végképp nem megy majd ő jelöl titeket ismerősnek.

Nszoke megnéztem a bugyogó oldalt tök szupik csak ez az átutalás téma aggaszt mármint fizetéskor ,nem gáz igy egy kicsit kifizetni valamit mármint oké te ,hogy fizettél :?: Amugy megtaláltalak az iwiw-en :P

Zsu aranyosak a képek szerencsés vagy ,hogy el tudtad csipni annyira visszahozhatatlan egy egy ilyen pillanatkép.

Mamy cuki a babucid gondolom kis zabálni való mikor egy ijen pozt bevág nálunk is van ilyen de elég sokat elszalasztok .
Az én kiskrapekom nem akar aludni itt pattog a baby comp-ban mindjárt kiugrunk a levegőre hátha kinyulna. :wink:

Kép

Kép
Kép

évi
anyuci3

Sziasztok

Nálunk most épp süt a napocska!

Nszoke
ételek bevezetése: már én is gondoltam rá, de én nem türelmetlen voltam, hanem láttam hogy nem ízlik neki és mással próbálkoztam, talán nem kellett volna, hanem napokig kitartani és próbálkozni, de már későőőőőőőőőőőőő.
evés időpontok: nálunk ha nem vagyunk itthon akkor is max fél órás eltérések vannak attól függ hogy éhes-e vagy még nem. Amúgy én bárhova megyünk viszek neki kajcsit, max nem ezt eszi, hanem amit ott kap, lényeg hogy egyen.
épp tegnap este az MTV1-en volt már megint a melírozott hajú csajszi (államtitkár vagy mi, számomra már a jelenléte is taszító - unszimpatikus) is azt mondta, hogy még jó hogy ma - a mai világban már gyógyszerrel gyógyítják az asztmát és nem a levegővel, bele tudtam volna folytani egy pohár vízbe, pedig nálunk eddig még senki nem asztmás.
de én a lombikos témáért is utálom, de nagyon, de főleg azért meg többnyire mellébeszél, és nem a kérdésre válaszol, mert szerintem fogalma és gőze sincs róla és persze ott a többinek sem,

Zsutita
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1170508147.81.gif[/img] nagyon nagyon boldog 1-ső szülinapot kívánunk a kis Balázsnak!!!!
én is a rágó fogakra gondoltam, de most éjjszaka csak 1x sírt fel, ölben vissza altattam és reggel fél 7-ig aludt, + délelőtt is sima ügy volt, és most délután is simán elaludt (most a csuklás zavart be)
úgyhogy most OK minden!

Mamy
Geszti - nagyon nagyon édes kis csajszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

erika[/img]

Kép

Kép
erika13

Anyuci! A férjed kérjen meghívót és küldje el neked hogy te is regisztrálhass, ha még nem tette volna meg...

Először én is majréztam ez az átutalásos dolog miatt, de a vaterán megbízok benne mert ott értékeled a másikat, ebben a csajban pedig megbíztam, valahogy ráérezni az ilyesmire...először 4650et küldtem és megjött a kívánt cucc és ari a csaj nagyon. Mostanság meg olyan 30ezret küldök neki...remélem nem úszik el a pénz, ja de el is mehetsz hozzá személyesen, nem zárkózik el...csak Kecskeméten lakik, de ott is fizethetsz személyesen...mondjuk ő korrekt. Így szerencsém volt, de egy kicsit én is parázok, főleg nagy tételeknél, mert pár száz forintot nem olyan gáz elbukni mint több tízezret... :?

Erika: értelek, de remélem nem haragszol, mert nem a te "etetési módszereddel" akartam vitatkozni. Amúgy igen, a hiba ott van hogy nem voltál elég kemény, és rájött hogy kaphat olyat is ami rögtön a foga alá való, és ha nem olyat adsz kis tiltakozás után beadod a derekad és azt adod neki amit enni akar, de Ákos azért még kicsit formázható szerintem. Például az én gyerekem undorodott a tejtől, aztán adtam kakaót(én csinálom, tehát nem ugy veszem) maci kávét, mostmár ilyen reggelizőpelyheket sőt mostmár megissza a tejet is...egy nehéz és rögös úton, de el lehet jutni a célodig. Apránként kell megpróbálnod a fontos kaját bevezetni, amit eddig nem evett.

Mamy ez a kép tök jó!!!!

Kép
Kép
nszoke

Hali gondoltam benézek mi újság.Délután kimostam a babakocsit már nagyon rábért teljesen széttszedtem most ugysem kell és meg tud száradni.
A másik programom a fiuk kitalálták süssek palacsintát a végére már untam a sok munka után egy pillanat alatt befalták .A sok hó már el is olvadt nem sokáig tartott. Tifelétek mi ahelyzet lányok :?:

Kép

Kép
Kép

évi
anyuci3

Sziasztok

Nszoke
nem haragszom, miért is tenném.
Ákosnál az a baj hogy ő sok mindent megeszik - szerintem, csak nem mindig eszi meg, van hogy mondjuk a múlt héten megette, másnap általában már nem eszi meg, de lehet hogy mondjuk ma sem. Vagy kb. 1 hónapja megevett 17-órakor 3 db füstlit, mostanában pedig jó ha 2 db lecsúszik, de valszeg a foga miatt van a mostani étvágytalansága.
Egyébként nekem Ákos ezt a Vitacolant egy pici teával simán megissza, szerencsémre.

Anyuci
palacsinta: én bekavarom meg kb. 10db-ot meg is sütök, de utána már nagyon fárasztó mikor már a 30.-nál tartok. Én amúgy szeretem, csak csinálja meg más.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!
Erika,étvágytalanság két füstli?????Az én "mércém"szerint ezt farkas étvágynak hívják!!A 11 éves lányom nem bírna megenni kettőt a fiamról ne is beszéljek...
Minden relatív!!Ne izgulj minden rendben,látszik rajta,hogy kicsattan az egészségtől!!

Még akartam valamit írni de elfelejtettem!
Jaaa,megvan!!
Anyuci!Ilyen néven rengetegen vannak az iwiwen még Debrecenben is.Lehetetlen megtalálni,úgyhogy ha nem gond jelöljetek ti engem,
Jó éjt mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Anyuci csatlakozom Bárányhoz, én sem talállak titeket így...

Erika háááát akkor nem is tudom hogy mennyire nem jó evő a te kicsikéd, 2-3füstli???? :shock: akkor meg nincs ok aggódalomra. Minden rendben van ott-innen nézve. :)

Kép
Kép
nszoke

Sziasztok!

Csak azért jöttem hogy elköszönjek, egy ideig biztos nem jövök. Nem veletek van bajom, ne értsétek félre, sőt. Nagyon örülök hogy itt ilyen jó a hangulat. Nem úgy mint a másik topikban ahová már több mint 1 éve tartoztam. Ma délután iszonyú primitív módon le lettem hülyézve, szó szerint, de ami a legjobban felháborít, hogy Gesztikém is "meg lett szólítva" és gúnyolódás tárgya lett, na hát ez már több a soknál. Oda többet egy betűt sem írok.
Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, nézzétek meg, nem írok erről többet.
Most elegem lett a babanetből, ezért nem jövök egy ideig.
Minden jót nektek, és a gyönyörű babócáknak!

Kép
mamy

Mamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Még nem néztem a történteket, de mindjárt megteszem. Ne add fel bármi is volt...el nem tudom képzelni mit lehet veled vitatkozni, mer tjó lélek vagy és imádnivaló kiscsajszid van.

Na de tényleg nem akarom erőltetni, de minket ne büntess...kicsit pihenj, de nehogy eltűnj hosszabban vagy akár végleg.

Már nekem is volt máshol "gondom" bár nem vitáztam, csak elég prímitivek voltak, nem a babaneten, egy másik fórumban.
Viszont Erikának is voltak gondjai másik topicban és mégis itt van.

Szóval kitartást és mi biztos hogy nagyon várunk...
Addig is jók legyetek, és vigyázz Gesztikére....Siessetek ide vissza...de tényleg.

Nagy Cuppanós!!!

Kép
Kép
nszoke

Szia Mamy!!!

Nos visszaolvasgattam ahol a vita volt. Hát elég durvákat írtak vagyis irtatok. Mondjuk az az Szkata volt a legdurvább.
Én ugy gondolom, hogy a fórumok azért vannak, hogy az emberek cenzúra nélkül leírjanak mindent, ötletet adjanak, tanácsot adjanak-kapjanak, kérdezzenek-válaszoljanak, véleményt fejtsenek ki, megjegyzéseket tegyenek és igenis ellehet mondani pozítiv és negatív dolgokat is. De azt kétlem hogy egy ilyen fórumon, arctalan embereknek egymást el kéne küldeni a p.csába...,mert kérdem én miért is?

Mondjuk speckó védeni tudlak csak...a vonalzós témát nem értettem-mármint hogy milyen vonalzód teríti be a babanetet???és ha beteríti akkor mi van??? van hely bőven nem? de akkor lehet hogy akinek 3-vagy 4gyereke van az se tegyen fel csak 1-2 vonalzót mert sok helyet foglal :shock: :shock: :shock: vagy mi?
Fényképek: ha valaki felrak egy képet, és látom ugye rögtön mondok valamit: pl.: de szép, aztamindenit, mekkora...mindegy, akkor ezt le is írom, de én inkább örülök a képeknek, mert így ismerhetjük meg egymást, ezen keresztül ebben az "arctalan világban".
A másik pedig az hogy a te gyereked mindenben ok! És? Örülj neki, nem? Meg azoknak is örülni kéne akikkel ezt megosztod, ezt az örömöt, hogy a te gyermeked egészséges, rendben van és szépen fejlődik-mert "hibásból" van elég. (már bocs mindenkitől) ezt most nem tudom érted, értitek e? Kicsit hadova.
Ja és az hogy szoptatsz, de kevés tej, meg hozzátáplálás...stb-ezért lehülyéztek, már elnézést, de ennek a gyereknek itt a hozzátáplálás időszaka akár szoptatsz akár nem...hiszen energiára van szüksége amit az anyatej nem igazán fedez ezenkívűl az ízekkel kell ismerkednie, mert nem fog kajálni később, meg ugye jobb az anyatej mellett hozzátáplálni, mintha az csak elillanna és egyből etetni aktívan. Mindegy fura gondolkodás volt abban a topicban, mindenki a másikra fújt...csak a negatívumot láttátok már egymásban...szerintem jobb is így, mert annak már értelme nem sok volt...csak mondjuk ezt nem ilyen formában kellett volna szerintem...

Én itt jól érzem magam. Nekem ez a fő topicom, meg a schöpf-mérei (ahol jó ideje a kórház a téma-és mégsem uncsi) meg a terhes toxémiában egy Andival beszélgetek, egy kis eszmecsere, mert más még nem írt a topicba mostanság.
De mindháromban jól érzem magam, és senki nem cseszeget senkit, de legfőképp itt ezt hiszem igencsak jól megtudunk beszélni mindent. A szüléstől a vásárlásig-a kozmetikuson keresztül-az autókig...franc tudja-ugy látszik itt tök jó fejek vagyunk együtt...nincsenek tabuk, nincsenek megbántások...én elmondtam a véleményem Erikának erről a kaja dologról is és kész, ő csinálja ahogy csinálja, de ha nem ugy tesz ahogy mondtam akkor annyi, nem vagyok én az anyja vagy a férje hogy dirigáljak neki...(értitek?) mert téged lecsesztek azért, mert nem fogadtad meg a tanácsot---háááááát.
Vagy itt van Klauszka aki határozott, ügyes nő szerintem, aki Elcsót rendesen neveli, de rendre is egyúttal. Itt arra gondolok, hogy kiságyba, saját szobába alszik és ettől Klauszka nem tágít-és igaza van-én pedig tudom hogy elcsesztem, hogy az ágyunkba költöztettem a gyerekem, de mégsem szívóznak velem a többiek ezért...én ilyen vagyok. Mindenki más. Mindenkinek más az elképzelése, nevelési módszerei..stb de mindenkinek a saját gyereke a MINDEN és ezt el kell fogadni, de azt hiszem mi ezt el is tudjuk fogadni...és ez így van jól...

Mamy Jó éjt neked és Gesztikémnek (ja viszont abban is nagy igazságot mondtál, hogy mert felnőtt civilizálatlan emberek nem bírják egymást a gyerekeinket felesleges belekeverni) ugyhogy nyomj neki egy cuppanóst a nevemben. És igenis szép és okos kiscsaj!!! :wink: :D :D :D :D
Ugyhogy neked meg azt mondom tényleg pihend ki magad, most jogosan felháborodtál,de holnapra probálj ne arra gondolni, hozzánk pedig jönni-légyszi.

Többieknek is jó éjt...

Kép
Kép
nszoke

Mamy most itt nyomulok hátha írsz vagy legalább remélem olvasol...
de megyek aludni inkább és akkor nem vagyok olyan izgatott...hogy írsz e még vagy nem :oops: :oops: :oops: :?

Jó éjt minden Babának és Mamának na és Apának. :lol:

Kép
Kép
nszoke

Sziasztok!
Mamy én még nem olvastam vissza,mi volt a probléma,szerintem amilyen béna vagyok meg sem fogom találni azt a topikot ahol veszekedtél,de én sem szeretném,hogy elmenj,miért velünk nem volt jó dumcsizni???? :oops:
Hősiesen bevallo,hogy abban a topikban ahonnan Anyucit hívtam,én is elküldtem egy csajt a pibe,és mi is otthagytuk azt a topikot,de innen azért nem megyek el,légyszives te se tedd!!
Na megyek megkeresem azt a topikot és kiosztok mindenkit...
Vendég

Na jó elmentem megvédtem mamit!!!!
Olvassátok el!!!!
:lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt megdöbbenve olvastam vissza mi az ábra.Nem akarok tolakodó lenni de melyik topicban kell lebaszást irni :?: Azért irtam ilyen csúnyat mert én is igy jártam egy másik topicban azóta én sem jártam ott.Az eggyik kis taknyos kioktatott tanuljak meg helyesen irni nem akartam csunyán kioktatni csak annyit irtam, hogy ez nem vizsgamunka ,hogy meg keljen felelni,és nem elég annyi hozzá a többiek sem védtek meg. Egy elit bunkó társaság.Mérgemben regisztráltam a babafalvára és volt köztük olyan anyuka aki pont ezért lépett ki innen Ez nagyon gusztustalan dolog kihasználni ,hogy nem szemtől szembe beszélünk na csak kerülnék vele kapcsolatba lehet ,hogy megtépném :twisted:
Mamy még csak büszkeségből is visszatérnék tojd le őket magasról

Kép

Kép
Kép

évi
anyuci3

Kedves Évi!

Éppen hiányolni akartalak a 2006.nyáriaknál, mert már napok óta nem írtál és már hiányoztál, amikor is megláttam, hogy máshová írogatsz. Elolvastam az utolsó hozzászólásodat és rendesen mellbe vágott!
Ez a helyesírás ügy nem teljesen úgy van, ahogy írod, mert elég sokan lereagálták és a neked "beszóló" Pogi kapott 1-2 ejnyebejnyét!
Azt pedig, hogy a 2006.nyáriakat egy elit bunkó társaság titulálod, kikérem magamnak !

Reni
Kép
prenata

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntést, tök jó volt a tegnapi nap. Majd rakok fel képeket, ha tbb időm lesz, mert megyünk sétálni.
Megvédtem a Mamy-t azon a topicon, hát azok komplett idióták.Biztos kapok tőlük én is.
Na mindegy este jövök.

szép napot mindenkinek!

Kép
zsutita

Sziasztok!
Szerintem is igen- igen primitív társaság van abban a topikban,igen Zsutita már megkaptad te is a beosztásod.Tök szánalom népség.
Remélem Mamit nem bántottuk meg!!Én nem is tudom,hogy tudott ilyen iQ betyárokkal beszélgetni.
Mamyt olyan szinten lehúzták,sőt a kicsit is a szájukra vették én megértem őt ha nincs kedve ehez az egészhez....,
Vendég

Sziasztok!
Szerintem is igen- igen primitív társaság van abban a topikban,igen Zsutita már megkaptad te is a beosztásod.Tök szánalom népség.
Remélem Mamit nem bántottuk meg!!Én nem is tudom,hogy tudott ilyen iQ betyárokkal beszélgetni.
Mamyt olyan szinten lehúzták,sőt a kicsit is a szájukra vették én megértem őt ha nincs kedve ehez az egészhez....,
Vendég

Sziasztok!
Vendég

Basszus 3-szor ment el az előző,alig akar menni és ezekszerint ahányszor rányomok annyiszor megy át ,na mindegy
bocsesz
Vendég

Sziasztok!

Na látom felbuzdultatok, de a ti hozzászólásotokat nem olvstam. Mármint Mamy védelmében. Én is gondoltam hogy írok nekik, de egyrészt nem ismerem őket, közöm sincs hozzájuk és nem tudom ki hogy viselkedett, mint éldegélt ott az elmúlt év(ekben), ezért én nem akartam belepofázni, de itt ugye elolvashatják amit írtam.

Szia Kedves Renáta!
Örülök hogy ide ítál, de előszöris és legfőképpen én úgy gondolom, hogy az internet nem egy helyesíró bajnokság. Sokan vagy véletlenül vagy gyorsaságból írnak hibásan, de ha valaki nem ír tök helyesen akkor mi van? Eltudod olvasni, nem? És? Az meg az ő dolga, annyian vagyunk itt a fórumon és más fórumokon is, ezenkívűl az embereknek van elég bajuk ide "kikapcsolni" jönnek, egymás örömét-bánatát meghallgatni, meg kipuffogni magukat stb.stb. kétlem hogy ilyen dolgok miatt egymást kéne b.sztatni, hogy ki hogy ír, ki hány képet mer felrakni, ki hányszor, milyet hogyan mer hozzászólni...és sorolhatnám, szerintem akinek nem tetszik az menjen...nem?
Ráadásul ez a fórumozás nem egy könnyű dolog, minekután nincs hangsúly pl. ezért sok a félreérthető dolog, de egyszerűbb tisztázni és nem elküldeni valakit a pipibe. No de ez is nézőpont kérdése.
Viszont Anyuci védelmébe csak annyit, hogy lehet hogy ő azért jött el abból a topicból, mert egészen másképp jött le neki amit mondtatok, vagy ahogy mondtátok neki...ő bántásnak érezte, ti meg nem annak szántátok...na de mindegy.

Kép
Kép
nszoke

Na és most húzok az archívumba :lol: :lol: :lol:
Megyek keresek az én DRÁGA TOPICTÁRSAIM (Anyuci és Bárány archív) vitáiból meg Mamy esetet megnézem mik a fejlemények...

Kép
Kép
nszoke

Kedves Noémi!

Egyetértünk, hogy ez itt nem helyesíró bajnokság! És nem is én róttam fel anyucinak. Sőt, szerintem én kedves voltam hozzá, ahogy mások is kedvesen fogadták. Éppen ezért nem értem az elitt bunkós beszólást.
Egyébként pedig aki felrótta a helyesírás dolgot, később elnézést kért, főleg, hogy mások ( az elitt bunkó társaságból) is felrótták neki ezt a beszólást!!!!!!
Téma részemről lezárva.
Én csak Évit hiányoltam a mi topikunkból, mert nekem szimpatiks volt!!!

Reni
Kép
prenata

Ok Renáta értelek, csak látod ezt mondom, hogy az első ideírásod itt is úgy jött le mintha kicsit lecseszős lett volna (mármint Anyuci ellen irányítva), de már értelek. Nem könnyű Anyucit is pártolni, meg az egész topicod ellen sem beszélni ez érthető. ű

JÓ FÓRUMOZÁST MINDEN FÓRUMOZÓNAK!!! :wink: :wink: :wink: :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
nszoke

Ja de olvastam ám olyat hogy: "szolgálati közlemény a muszáj pontos j" meg ilyen hasonló okos dolgokat heeeehehhheheheheheh-hülyét kapok.

Kép
Kép
nszoke

Szóval a Mamy-s on most jutottam "végig".
De erre továbbra is azt mondhatom tegyük fel van 10dolog, téma. Amit másképp lát vagy csinál Bárány, Erika, Klauszka, Mamy, Zsutita és én is és íme egyből 60féleképpen létezhet az a 10 dolog. Értitek ugye amit akarok...ennyi-ez persze meg mégnehezebb ha 20-30ember van egy topicon, akkor ez a 10 200-300 lesz.

Na tépek és lehet hogy elég halandzsa amit írtam, de remélem érthető.

Pusznya lányok.

Mamy hogy vagy? Mint vagy? Azért remélem ám hogy olvasol-legalább-minket??? :shock: :shock: :shock:
Gyere ide hozzánk aztán majd az idő elrendezi a dolgokat-mi szerettünk téged-azt hiszem ezt bátran kijelenthetem. :P

Kép
Kép
nszoke

Na megyek mert már férjuram jobban hisztizik mint Zsebi hogy menjünk sétálni :oops:

Kép
Kép
nszoke

Sziasztok!
Na én ezt nem értem egészen de mindeggy,lényeg,hogy mi itt vagyunk,remélem Mamy is vissza jön.Helyesen írni én sem igen szolktam,de én nem is figyelek egy kicsit sem erre.
Mi is voltunk sétálni, csak mi a duna parton.Jó volt csak rohadt nagy szél van
Vendég

Na jó ebből elég bocsánatot kérek reni nem ugy értettem én ezt az egészet de én amúgy is egy sebezhető ember vagyok , nem tudom észre vetted e hogy más is hiányzik onnan de ezek szerint nem .Szerettem volna közzétek beilleszkedni de ha visszanézed a popic sorait nem igazán vettem észre hogy be lettem volna folyva a beszélgetésekbe amugy nem könnyű beilleszkedni.Tul sokan vannak abban a topic.ban nem igen lehetett beneteket követni igy beilleszkedni sem.
Most más nem igazán tudom mit irjak pedig ma még nem voltam csak reggel .Vendégek voltak Bálint keresztszülei.Jött leegyeztetni mi legyen a névnapján torta vagy egyéb de a végén csak nem tudtunk megeggyezni majd még telefonon lefikszáljuk.Most ennyit le vagyok hangolva.

Ui: renáta ha annyira hiányoztam volna a topicból akkor láttam volna mert persze mást nem egyszer kerestetek .De ha nem bánod azért olvaslak titeket a gyedről tudtam volna én is segiteni meg az adónál is.De ez most igy alakult. :cry:

Kép

Kép
Kép

évi
anyuci3

Sziasztok!

Hű, lányok, aranyosak vagytok hogy kiálltatok mellettem, de én ezt nem akartam, szerintem az égvilágon semmi értelme nincs velük szóba állni, hagyjátok a fenébe! Nem éri meg az idekeskedést, ti végképp nem érdemlitek meg, hogy miattam elküldjenek benneteket a francba.
Oda is benéztem, és végigröhögtem az egészet, tragikomédia! De eldöntöttem hogy mostantól be sem nézek, mert az egész bagázs lejáratta magát előttem (és mindenki előtt), A-tól Z-ig (persze van egy-két kivétel, nem is értem, ők hogy bírják még ott). A lehülyézést meg nem is tudom, ki kezdte? És még nekik áll feljebb. Szóval hagyjátok őket a p..-ba, hadd morfondírozzanak tovább a saját baromságaikon, szánalmas az egész banda, de persze főleg a szarkeverők.
Legfőképpen azt nem értem, hogy miért vannak egyesek azon kiakadva, ha valaki feltesz pár képet, vagy egy nagyobb vonalzót, (a nagy lila volt ami szemet szúrt nekik, csak tudnám mi közük van hozzá, ha akarom ötöt is felteszek egymás alá). Ennek ellenére még tegnap délelőtt levettem a lila vonalzót mert másikat akartam feltenni, de most már persze nem strapálom magam vele. Hát nem ezekről szól a topik, a babákról, a mindennapjaikról, hogy mi történt velük és a családdal, stb. Úgy tűnik őket csak a saját sznob világuk érdekelte, és idegrohamot kaptak egy beszámolótól, amiben az anyuka leírja hogy a baba éppen aznap milyen új dolgot produkált. Csak tudnám, akkor miért nem nyitottak egy másik topikot maguknak?
Az meg, hogy Gesztit a szájára vette ez a liba, na az volt az utolsó csepp a pohárban. Azt hiszem, ezért minden anya ugrik. Ha ezt mondjuk élőben adja elő, tuti hogy nekimegyek! Én sosem tudnék olyan bunkó lenni, hogy az ő drágalátos Petikéjét vegyem elő, amikor az anyjával van bajom. Mit tehet bármelyik gyerek bármiről is? Hogy jön ő ahhoz, hogy ilyesmit írjon? Úgy látszik az anyatej elöntötte az agyát is.
Egyébként pedig zárszóként csak annyit fűznék hozzá: milyen érdekes, hogy az első felháborodásom után mindenkinél kiborult a bili! Jajjjj, de érdekes!!!
Bocsi lányok, hogy kicsit most hosszú voltam és kiöntöttem még ami a lelkemben volt, ti tényleg nem érdemlitek ezt meg, hogy ide is átterjedjen ez az egész vita, felejtsétek el, és még véletlenül se írjatok oda semmit, mert nem érdemes!!!
Nem ígérem, hogy a közeljövőben leszek, de azt sem mondom, hogy soha nem jövök, csak most kis szünetre van szükségem.
Köszi mindent mindannyiótoknak!!!
Puszi!!!

Kép
mamy

Lányok a vonalzóról jut eszembe ugy vettem észre a máté dátuma nem követi az igazi dátumot,Akárhogy számolom nem stimm pedig nem ütöttem el semmit.

Kép

Kép
Kép

évi
anyuci3

Szia Mamy!

Azért vagyunk ott jópáran, akik szerettünk...és hiányoztok, Gesztivel együtt...

Lányok, igazából az fáj, hogy azokat is lehülyéztétek, akik szerették Mamyt...és akik kíváncsiak voltak, őszintén, hogy hogy fejlődik, mosolyog, forog.

Minden mamának és babának jó egészséget, és sok boldogságot kívánok!!!

Szeretettel: Angel (az ősziektől)
Vendég

jaj, bocsi: hogy Gesztike hogy fejlődik, mosolyog, forog, azt akartam írni.

Itt is szépek a babák!

Üdv, Angel
Vendég

Angel!
Tudom, hogy vagytok néhányan, akik nem süllyedtetek le arra a szomorú színvonalra. Ezért is írtam, hogy nem értem, hogy bírjátok még ott.
Sajnálom a jó kapcsolatokat. De nekem erre nincs szükségem, így tényleg nincs már semmi mondanivalóm, mert én mindig mindenkinek szántam amit közzétettem (fotók stb.) nem gondoltam volna még álmomban sem, hogy ez valakinek szemet szúrt. De ha így is van, akkor ugorjon át rajta, nem kötelező megnézni, elolvasni, pláne nem kötelező reagálni, vagy velem társalogni! De egy babás fórum mi másról szólhat, mint a babákról???
Na most már tényleg abbahagytam.
Minden jót neked!

Itteni lányok!
Bocsánat az offért. Ne haragudjatok, de muszály volt még írnom Angelnek. Most már tényleg befejeztem.

Kép
mamy

Sziasztok!
Mamy olyan nagy kő esett le a szivemről,hogy velünk értessz eggyet.Tényleg nem szeretnénk,hogy ne írj többé...
És a képeket is olyan szivesen nézegettük,tudod,mindíg kértük is ,hogy rakjál fel!!!Iszonyat ocsmány egy társaság,és még ők merték minősiteni Zsuzsitát...Pedig amit ők írtak sokkal durvább volt.Tényleg az agyukra ment az anyatej,igazad van!!! :lol:
Írj
Vendég

Sziasztok!

Gyönyörű napunk volt ma, sokat sétáltunk lent, istenien sütött a nap. lyan jó kedvem volt a jó időtől. Bár szerintem meglesz még ennek a böjtje, amikor még májusban is hideg lesz nagyon.

Mamy!
Én csak gratulálni akarok a felüléshez, édes a kép. Írtam neked emilt, remélem nem baj.

Anyuci!
Én amikor első alkalommal jártál itt, akkor döbentem meg, mert a vonalzók valahogy úgy voltak, hogy kb 3 hónap van a két kisebb gyerkőc között.Meglepődtem, de legközelebb, amikor megnéztem, már rendben volt.

Teszek fel pár tegnapi képet, nagy hepaj volt, jól éreztük magunkat!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
zsutita

Sziasztok

Jó kis vita van volt itt ott. Jobb is kimaradni belőlle.

Bárány
szombat reggel óta minden OK (remélem most nem szóltam - írtam el magam) evés - alvás. Remélem hogy ez így is marad mostmár. Habár még 14 fogacska hátra van még.

Sziasztok

erika

ne idegeskedjetek

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Erika te vagy a legnagyobb mázlista, s főleg Klauszka-vita terén :wink: :lol: :lol: :lol: , mivel ugye ti tényleg kimaradtatok.

Szia Angel!
Tőlem maradhatsz ebben a topicban ha akarsz én anno úgy örültem hogy ennyien lettünk, de lehet hogy jobb ha csak kevesebben vagyunk, mert többen, már vitázás is megy??? :shock:

Mi mindenről szoktunk beszélni s emlékszem még az elején mondtam is Báránynak, hogy nem kéne új topicot csinálni, mert ugye nem csak a császáros szülésről tudunk dumálni, de úgy döntöttünk maradunk, ha új jön, érdeklődő akkor mesélünk neki szívesen, ha császár érdekli, de bevesszük a mindennapokba is...na mindegy. Én így látom. Amúgy Babanet: szerintem majd az összes topic(már amelyikbe még manapság is írogatnak) az mind OFF-olt. Mert ugye melyik az a cím, ahova ha ugyanazok az emberek írnak nap mint nap, az kimeríthetetlen??? Ja én tudok egyet: "A MINDENNAPOK" :wink: :D
Viccet félretéve, kevés olyan topic van ahol az a téma ami a cím is...de a fórumok előbb utóbb mindenhol eltorzulnak.

Zsutita!
Grat! Ti is beléptetetek az "öregek" táborába- nekem furcsa volt azt mondani hogy 1éves a gyerekem, meg elmúlt 1éves, mert ugy szoktam meg hogy 4hónapos, 6hónapos...stb-és ezekhez képest, tehát a hó-hoz, az év tök soknak tünik...
A torták házikészítésüek???????? :shock: :shock: :shock:
Huuu és hogy néz ki Bazsi tiszta tortásan :lol: Édes! Szó szerint!!!

Mamy!
A nagy rózsaszín vonalzódra visszatérve, érdekes hogy ebben a topicban még dicsértük is...sőt én is akartam csinálni csak olyan nyomoronc voltam, hogy nem sikerült.

Voltunk sétálni, auchanba felvágottért, meg coláért-mert arról nem tudok leszokni...akárhogy akarom-és így a fogyim is stagnál...
És mostanság Zsebi rövid időn belül-kb5-10perc elalszik a helyén!!!Mármint az ágyunkaban a helyén :oops:

Emlékeztek a lakáspályázatosdira??? Szóval Anyu pályázott ezért cserébe, egy dupla ekkoráért, szárazabbért, világosabbért és nem akarok semmit elkiabálni, de kedden jönnek önkormányzattól környezettanulmányra hozzánk, s kb 2-3hét s lesz eredmény.
Bár így is együtt fogunk lakni, mert bár külön nem igen megy, de legalább nem 60 2m-en hanem 110-en, az azért jobban hangzik. Szóval tök jó lenne az a ház. Lenne Zsebinek is saját szobája. Hmmm-bilibe lóg a kezem attól félek, de eddig akárhányszor pályáztunk sose jöttek környezettanulmányra :shock:

No megyek olvasgatok. Még visszanézek!
Klauszka te merre vagy? Vagy inkább szeretnél ebből kimaradni? Fogak megvannak? Elcsókám jól van? Nem szenved vagy igen?

Kép
Kép
nszoke

Sziasztok

Nszoke
nagyon szorítok nektek +++++++++++++++++++++++++++++++

sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13