Czmelinda - szerintem is nagyon szép a fülbevaló, nővéremnek és nekem is volt ilyen típusú még anno. Kár, hogy már nincs meg. Nem is láttam hasonlót - bár be kell vallanom mostanában inkább a kisfiúknak való dolgokat nézegetem
Jadey - nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!!!!!!
Szeretném, ha a topik továbbra is működne, jó lenne, ha a problémákat átbeszélve, és azokon felülkerekedve folytathatnánk mindennapi csevejünket. Az életünk most a kisbabás dolgok körül forog - be vagyunk zárva a négy fal közé, csak néha megyünk el ide-oda. Nekem már a Dm is nagy kaland. Kibuliztam magam, így ez nem is hiányzik. Lehet, hogy egyszer majd fog, de most nagyon nem. Ezért nekem nem unalmas a pelenka téma. Szeretem a babás képeket, imádom a babás beszámolókat!
Ja és Rozsaági által belinkelt négyes ikrekről készült videót, tegnap vagy tízszer néztük meg a férjemmel.
És az is jó, ha valakinek gondja van itt nyitott fülekre talál. Mint sokaknak nekem is ez a fórum jelenti a társasági életet, a barátnőm leköltözött vidékre (300 km), a másik barátnőm alig ér rá a két gyereke mellett. Mindkettőjüket több, mint tíz éve ismerem. Mivel fiú iskolába jártam és a szakmám is olyan, hogy férfiakkal kell dolgoznom - nem is volt módom barátnőt "szerezni".
Egy ideig a fejembe vettem, hogy a fiú iskolában más lett a beállítottságom, ezért én már nem értem a lányokat - de igazából később rájöttem, hogy az igazság az, hogy nagyon nehezen barátkozom.
Nyáron azt mondtam, most vagy soha, muszáj becsatlakoznom ebbe a kedves kis társaságba (borzasztó szimpatikusak voltatok!!!) különben teljesen elvágtam magam a világtól. Szülés után pedig tényleg egy ideig wc-re menni se volt időm (ahogy nektek se) így mégjobban örültem a fórumnak. (Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én mikor Zsoltika csinált valami új dolgot, szinte be voltam sózva annyira meg szerettem volna oszani veletek! Hülyeség nem?)
Á_kata nagyon jól megfogalmazta, most egy kicsit talán beszűkültünk, visszaolvastam a topik elejére, nyár előttre és tényleg mindenféléről folyt a csevej, de hát a terhesség és a szülés egy hatalmas és izgalmas téma - valamint akkor még sokan dolgoztatok, tehát "zajlott az élet". Fog még zajlani, de most nagyon ide vagyunk kötve. Babás dolgokról írunk, mert ez történik velünk. És amellett, hogy mindanyian imádjuk, életünk talán legszebb része ez, amellett azért jó dolog másról is beszélni!
Na most jól szétszóródtak a gondolataim...
szoptatásról - nekem továbbra is elveim vannak
Azt vallom, hogy e téren mindent meg kell próbálni, és ha nem megy akkor ott van a tápszer. Nem szimpatikusak a plázacicák, akik a mellük féltése miatt nem szoptatnak... Ellenben tisztelem a tejért küzdőket, akkor is ha kiderül, hogy mégsem elég és kell a pótlás.
Hozzátáplálásról is megvan a magam véleménye.
A topikolókat önmaguk miatt kedvelem, de nem értek mindenkivel mindenben egyet - mint ahogyan a barátnőimmel se. Sőt amelyik barinőm vidékre költözött, na neki a legtöbb dolgával nem értettem egyet, de valami mindig összetartott minket - talán az, hogy a magunk módján sok kritikával, de mégis tudtuk egymást szeretni, úgy ahogy szereted a testvéredet is, pedig tudod, hogy ezt vagy azt csinálhatná jobban, másként.
na befogom, és visszaolvasok mégegyszer, mert lyukas a fejem.