Új privát üzeneted érkezett!

Linda,
és kézzel v. géppel tiz perc?
Királyian néz ki a fánk...
Porral mért nem jó, csak az van itthon :(

ákata2
 
 


Melinda: Ez nem ér!! Jaj, most azon töröm a fejem, hogy mikor csináljam meg. Nagyon jól néznek ki! :roll:

KépKép
Kép
jadey
 
 


A fagyasztott dög passzívan bámul rám, még nem tudok vele mit tenni, vissazjöttem... :D

Sue, te is maradsz, hurrá!!!

TINAAAAA!!! ÉLJEN!!!! Helyes, itt a helyed neked is!

Bárány, értem én a szándékod, de akik kapcsán (és direkt nem MIATT-ot írok) kirobbant ez az egész, azok itthagyták a topikot.
Mi már senkit nem ítélünk el, mindenki úgy járt el, ahogy jónak látta, azaz, amilyen személyiségű ember.
mi, az ittmaradók most már inkább a saját, és persze egymás ügyes-bajos dolgaival foglalkoznánk. És az ajtó mindig nyitva áll...
legyen békés a hangnem, ez a lényeg.

Reggel fogalmaztam meg a lényeget: olyan dolgokról, és úgy zseretnék ide írni, hogy 20 év múlva akár a fiam előtt is vállalhassam a hsz-eim MINDEN SORÁT!

Jubi, igazad van, még hozzátenném a TÜRELEM és a TOLERANCIA szavakat is! :D


Jadey, hála az égnek, vannak ilyen emberek mint te! ettől élhető még a világunk...nekem is sokszor mondják, hogy lúzer vagyok, túl megértő, nem elég tökös, túl hiszékeny....de legalább harmóniában élek ma már. Ha a gyermekeim csak ezt megtanulják tőlem, akkor már nem éltem hiába. Van élethelyzet, amikor kemény vagyok, mert arra van szükség, és tudok rámenős is lenni-ha kell.
De a baráti kapcsolataimban, a családomban, a fórumon a harmónia a lényeg. örülök, hogy maradsz!

Ákata, az a talkedli izgat ám.... :D

Pussz, Angel
Vendég
 

 
 

Örülök hohy csorog már a nyálatok a fánktól :lol:
Én mindig ihazi élesztőből csinálom a kelt cuccokat,a porból nem tudom az arányt ,de abból is lehet,a 60 dkg liszthez szerintem mehet az egész zacsi.
Én kézzel gyúróm,de a gép is jó lehet és akkor kevésbé fárad el a kézed.
Fagyasztott dög :lol: én tegnap csináltam olyat,de mamár nem kívánom ezárt lesz fánk :wink:



megyek megnézem hogy felpuffogott e már

Ja és hol van a mi kis szorgosan mindenkinek irgató Beukánk?????????????????????????????????????????

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Ákata, alma végül kimaradt, mert újra lett tej, ahogy lement a mensi, úgy nőtt a mennyisége. Így visszagondolva nem lett volna vészes, ha lelkileg felkészülök rá...azért még eszem a homeós bogyókákat... :D

Autósülésből péntek este kb. 10 volt, de rávettem egy barátnőmet, hogy nézze meg, meg is vették. Remélhetőleg holnap még lesz.

Dorka, érdekes ez a hasfájás...eszel rendszeresen tejterméket? más tippem nincs...használtok infacolt, vagy vmit?

Linda, most fánkot fogok sütni....de nekem is csak porélesztő van itthon, most kipróbálom azzal, hátha menni fog...

Lost: jövő héten lost hétvége..... :D
Vendég
 


mennyi betüt elütöttem :oops: de nekem a helyesírási tesztem is csak 42 pontos lett :lol: :roll:

Valaki kérdezte a msn-gert hogy mi az:egy program amit fel kell tölteni,vagy le nem is tudom,anniyra nem vágom én sem.Egy interaktív élő csetelő progi:vagyis bárkivel lehet közvetlenűl levelezni,sőt beszélni ha ven mikrofon,sőt ha még web kamera is van akkor meg aztán minden piko-beló :lol: Olan mint itt a babanrt,írsz a másik meg olvassa és rögtön tud válaszolni,nagy nyilvánosság nélkül.Húú.remélem ki lehetett hámozni a lényeget :shock:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


ezek a hülye betük....sosincsenek a helyükön...
pont a tesz végén volt egy ilyen szöveg :hogy össze voltak keverve a betük ,csak az első és az utolsó betű stimmelt,de úgy is el lehetett olvasni.
Na bocsi mégegyszer a sok fárasztásért és betükért!

Hajrá minden fánksütőnek!!!!

Linda

Lost:imádom :lol:

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Én is a Mamy-t jöttem védeni, szerintem hülyék vagytok, de ezt más is így látja.Semmi közötök hozzá, hogy ki hogy etetia gyermekét. Akkor ahhoz mit szólnátok, ogy én 5 hetes kora óta tápizom a gyermekemet?Egyszerűen így alakult és kész. Vannak olyan esetek, amikor nem tudsz mást csinálni.Nálunk haláleset volt, a stressztől elment a tej.És akor mi van?Dögöljön meg az ember, mert nem szoptat? Az én fiam tegnap volt egy éves, nagyon jó fej, és semmivel sem kevesebb azoknál, akik szopnak. És én is fanatizmusnak tartom a 2 éves korig tartó szopizást.
Na mindegy, örülök, hogy egyébként nem szoktam ebbe a topicba be se nézni.
Az ami feltűnt, hogy nagyon sokat írtok!És a gyerekkel addig ki van? Nekem nagy néha éjszaka van időm írni, mert fontosabb a gyermekem a netnél, főleg, ha csak mocskolódni tudtok.
Bárányt pedig ne bántsátok, mindannyiótoknál jobb fej.

Sajnálom, aki csak itt tudja kielégíteni magát. Vannak kellemesebb módszerek is!

Pá!

Kép
zsutita
 
 


"szerintem hülyék vagytok"

Nos a kultura megint benézett hozzánk :lol: :lol: ..Nem hiszem hogy igy látatlanban kellene mocskoldni..Egyébként én sem tudtam szoptatni ha ez megnyugtat..
Ja és 2 gyerekem van akik most is itt vannak velem...

Szerintem ebben a témában ,minden idegen hozzászolo és hozzászolni kiváno huzodjon vissza a saját topikjába!!..
Uff én beszéltem.. :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Én nem mocskolódtam,aki ezt írja az nincs tisztában a szavak súlyával!!Mondhatni fogalomzavarban szenved!
Mamiról annyit,hogy nem vagyok a harcosa,nem is érdekel tovább az egész...
Ja ha esetleg evvel őt leégettem volna akkor majd tőle elnézést fogok kérni,nem a barátom,csak innen ismerem,beszélgetőpartnerek vagyunk személyesen sosem találkoztunk,úgyhogy a madarat tolláról duma is szar volt....
Vendég
 


Zsutita,
itt éppen egy közösséget igyekszünk romjaiból feltámasztani...épp ezért nem esik túl jól, hogy lehülyézel minket..
Itt, ebben a topikban új időszámítás kezdődött, mindenki egyenrangú, és úgy etet, ahogy jónak látja. támogatjuk egymást, tippeket adunk, ötleteket cserélünk. Én épp szoptatok, de pl. nagyon bírom Tinát, aki tápizik. nem aszerint barátkozom, hogy ki mivel etet, ez lényegtelen.
Mamyt mi nem küldtük el, nem bántottuk, ahogyan mást sem (ezt az ittmaradók nevében írom.) Ha úgy érzed, védelemre szorul, akkor írj privit annak, akinek gondolod, de kollektiven ne ítélj meg minket.
korábban már írtam, az ajtó mindig nyitva áll, vissza, és be is lehet térni, csak nem úgy, hogy kapásból hülyézéssel inditunk.

Látom, a fiad most volt egy éves, boldog szülinapot!

Pussz, Angel
Vendég
 


Csajok csoda tortent! A kisfiaim egesz jol vannak!! Latom a fenyt az alagut vegen!!!Azert elviszem valami rendelesre Balintot, mert nem akarom, hogy egesz eleteben kinlodjon, mint az apja. MEg a homeopatiat is hajlando vagyok kifizetni.

Pszichiater:
-a 2 es 3 ev kozotti gyerekeknek a legnehezebb a kisteso erkezese. Ekkor keresik a korlataikat (dackorszak) es a csaladban elfoglalt helyuk sulyos veszelybe kerul, raadasul anya meg tavol is van par napig.
-sok idot kell vele eltolteni, belevonni az oltoztetesbe stb (sok ilyen trivialitast, meg nem irok le, de ha valakit konkretan erdekel igen)
-mivel B-t igeny szerint szoptatom, igy nem kiszamithato a napom, igy a jatek sokszor a pici miatt szakad felbe.
SZerinte a megoldas
-ALAKITSAM a picurit (igeny szerinti szopirol nem mondok le, ekkor kezdte a szabolcsban kaposztat adnak a ketnaposnak es semmi baja dumat) IGY EZ NEM MEGOLDAS szerintem
-akkor nem tudja miert idegenkedek a fizetos bolcsitol, anyostol, vagy a babysittertol
pedig eleg egyszeru az elso es utolso penzbe kerul es nem mindenkinek a szive joga. Ugy gondolom, hogy ket gyerek nem olyan nagy teher, de lehet hogy tevedek. Anyostol feltem, hogy baja lesz.
(agymutete is volt, biztos hogy nem csak az en rosszindulatom, hogy valami nincs rendben)
Ennek ellenere elhivom anyamat egy hetre (o se semmi szemelyiseg) es hetente egy napot probakeppen anyoseknal.
jo volt beszelni a problemarol megha uj dolgot nem is hallottam, de legalabb kimondtam, hogy igy nem mehet tovabb. Szerinte Miki, hogy nem minket utoget, hanem rombol, csak jelzest valtott.
Ugyhogy minden duplamuttinak uzenem, hogy ahogy sejtette, nem konnyu a feladat, de turelemmel es segitseggel mehet!
Mennem kell, majd jovok!

Angel, olyan jo hogy jottel! Es persze Jadey Boldog szulinpot! Es mindenki aki folytatja a topicot, olyan jol megfogalmaztatok, hogy en nem is omlengek tovab. A lenyeg, hogy szamitok Ratok es ti is szamithattok Ram!
Tina jol megijesztettel! Akkor nincs baj, ugye.....

Nekem az ominozus napokban nem volt netem, de mostmar nem is olvasom vissza, mert ugy latom nem lenne jo hatassal. Jojjon mindenki akinek gondja orome es baja van, es az is aki csak jelentkezik, hogy haho megvagyunk.
Rolex, a kishercegnodet es nezegetni szeretnem!
Errol jut eszembe, beszeltem Kataval es o is tudja, hogy nem kellett volna igy kiadnia a duhet. Mondtam neki, hogy kepzelje el husz ev mulva Petike kezenfogva hazamegy egy lannyal, akit Gesztenyenek hivnak :)


cs
Vendég
 


Csengö!

Köszi, hogy leírtad mit mondott a pszichiáter!!!
Igaz tényleg nem mondott újat, és ez azért is jó, mert akkor olyan nagy hibát csak nem követhetünk el...remélem :oops: Matyika folyamatosan feszegeti a határokat, pl: ma ebéd utáni fogmosásnál, ketten nyomtuk a cuccot a kefére, hát majd a felét kinyomtuk, mire megértette, hogy ez így nem jó.... :shock:

Pannit én sem lennék hajlandó 3 óránként etetni, csak ahogy kéri. Hetek óta éjjel csak 1x kel enni, erre tegnap 2 óránként... :shock: Sz_Kata Rád gondoltam! Hogyan bírod ezt, de remélem javult már! :wink:

Ma de-t meg Matykó felébresztette Pannit, áááá nem voltam ám mérges, Pannika jól fel is húzta magát, és nem akart szopizni, csak úgy hogy feltettem a pólyázóra és föléhajoltam. Még jó hogy nem látta senki! :lol: 8)

Linda!
Nem ér ilyet csinálni!!!! Megyek és megnézem vannak-é hozzávalók! Lekvár tuti van... :lol:


Egyébként babjaim alszanak minden délben 2-3 órát...akkor írhatok! :lol:

Kellemes hétvégét mindenkinek továbbra is! :wink:

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Csengö!
Most nézem a dátumot a hsz-nél! 2006. December 18. 0.30! Már a babanet is meglágyult?!

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Na erre kijavította magát, de sküszöm ezt írta....

Hi-hi most velem lesz tele sz oldal! :lol:

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Czmelinda - szerintem is nagyon szép a fülbevaló, nővéremnek és nekem is volt ilyen típusú még anno. Kár, hogy már nincs meg. Nem is láttam hasonlót - bár be kell vallanom mostanában inkább a kisfiúknak való dolgokat nézegetem :)

Jadey - nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!!!!!!

Szeretném, ha a topik továbbra is működne, jó lenne, ha a problémákat átbeszélve, és azokon felülkerekedve folytathatnánk mindennapi csevejünket. Az életünk most a kisbabás dolgok körül forog - be vagyunk zárva a négy fal közé, csak néha megyünk el ide-oda. Nekem már a Dm is nagy kaland. Kibuliztam magam, így ez nem is hiányzik. Lehet, hogy egyszer majd fog, de most nagyon nem. Ezért nekem nem unalmas a pelenka téma. Szeretem a babás képeket, imádom a babás beszámolókat! :D
Ja és Rozsaági által belinkelt négyes ikrekről készült videót, tegnap vagy tízszer néztük meg a férjemmel. :o :lol:
És az is jó, ha valakinek gondja van itt nyitott fülekre talál. Mint sokaknak nekem is ez a fórum jelenti a társasági életet, a barátnőm leköltözött vidékre (300 km), a másik barátnőm alig ér rá a két gyereke mellett. Mindkettőjüket több, mint tíz éve ismerem. Mivel fiú iskolába jártam és a szakmám is olyan, hogy férfiakkal kell dolgoznom - nem is volt módom barátnőt "szerezni".
Egy ideig a fejembe vettem, hogy a fiú iskolában más lett a beállítottságom, ezért én már nem értem a lányokat - de igazából később rájöttem, hogy az igazság az, hogy nagyon nehezen barátkozom.
Nyáron azt mondtam, most vagy soha, muszáj becsatlakoznom ebbe a kedves kis társaságba (borzasztó szimpatikusak voltatok!!!) különben teljesen elvágtam magam a világtól. Szülés után pedig tényleg egy ideig wc-re menni se volt időm (ahogy nektek se) így mégjobban örültem a fórumnak. (Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én mikor Zsoltika csinált valami új dolgot, szinte be voltam sózva annyira meg szerettem volna oszani veletek! Hülyeség nem?)
Á_kata nagyon jól megfogalmazta, most egy kicsit talán beszűkültünk, visszaolvastam a topik elejére, nyár előttre és tényleg mindenféléről folyt a csevej, de hát a terhesség és a szülés egy hatalmas és izgalmas téma - valamint akkor még sokan dolgoztatok, tehát "zajlott az élet". Fog még zajlani, de most nagyon ide vagyunk kötve. Babás dolgokról írunk, mert ez történik velünk. És amellett, hogy mindanyian imádjuk, életünk talán legszebb része ez, amellett azért jó dolog másról is beszélni!
Na most jól szétszóródtak a gondolataim...

szoptatásról - nekem továbbra is elveim vannak :lol:
Azt vallom, hogy e téren mindent meg kell próbálni, és ha nem megy akkor ott van a tápszer. Nem szimpatikusak a plázacicák, akik a mellük féltése miatt nem szoptatnak... Ellenben tisztelem a tejért küzdőket, akkor is ha kiderül, hogy mégsem elég és kell a pótlás.
Hozzátáplálásról is megvan a magam véleménye.
A topikolókat önmaguk miatt kedvelem, de nem értek mindenkivel mindenben egyet - mint ahogyan a barátnőimmel se. Sőt amelyik barinőm vidékre költözött, na neki a legtöbb dolgával nem értettem egyet, de valami mindig összetartott minket - talán az, hogy a magunk módján sok kritikával, de mégis tudtuk egymást szeretni, úgy ahogy szereted a testvéredet is, pedig tudod, hogy ezt vagy azt csinálhatná jobban, másként.

na befogom, és visszaolvasok mégegyszer, mert lyukas a fejem.

Kép
nózi
 
 


Sziasztok Csajok!

Azt hiszem, nem tudok, nem jönni :lol: De a helyzet az, hogy most időm nincs, meg talán Benit "megerőszakolom" egy kis tejcsivel, mert egyszerűen alig akar enni :?

Képzeljétek, az előbb (itt mellettem az ágyon) négykézlábra állt Benyó :shock: Talán ez még egy kicsit korai, vagy mi a szösz. Egy kis támasztékot talált a lábával és felrugózta magát és rugózott édesen négykézláb :D Közben pedig a protkóját kereste már megint :lol:


Most megyek etetni, egy kicsit pakolászni (sajna van mit).

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka
 
 


Sziasztok!
Barninak már csak hőemelkedése van (remélem estére sem megy fel a láza) és nagyon sokat aludt, úgyhogy most egész vidám a kis drágaságom. A hasmenés még mindig meg van, de amint éhes rögtön szoptatom, hogy ne száradjon ki.

Boróka!
Nekem nagyon tetszett az étrend. Jó, hogy le van írva, hogy mit miért és hogyan adjunk a babóknak. Modjuk azon meglepődtem, hogy a sütőtöknél felkiáltójellel jelezték a főzést. Sütve nem jó?

Jadey!
Ne aggódj eljön még annak is az ideje, hogy egyedül alszik el Bencus, de nem kell sürgetni. A lényeg, hogy te is és ő is jól érezze magát.

Tina!
De jó, hogy még maradsz! Ennél jobbat nem is írhattál volna, kivéve persze, ha megnyerted volna a lottó ötöst :lol: .

Bárány!
Ez ide igazán nem hiányzott. Pont ettől a hangnemtől és hozzáállástól próbálunk megszabadulni. Nincs fanatikus szoptatás (megjegyzem itt még mindenki csak max fél éve szopiztat) :shock: .
"Az meg, hogy szerinted nincs szükségetek arra, hogy én beleszóljak, pont nem érdekel..." Itt senkinek sincs szüksége az ilyen hangvételű hozzászólásokra. Ráadásul ez is azt mutatja, hogy elég önkényes és bunkó vagy (nem szoktam ilyet írni, de már tele a hócipőm azokkal, akik kintről osztogatják az észt).
Egyébként én úgy tudom, hogy Mamy senkit sem kért meg arra, hogy védelmezze őt. Nem kell őt sajnálni, mert visszatért hozzánk (ha hozzátok nem, akkor annak nyilván megvan az oka - amin nem is csodálkoznék a beszólásaid után).
"Csak Mamy miatt jöttem, nem fogok irogatni" - ennek ellenére már vagy 5 hozzászólást intéztél :shock: és még mindig nem vonultál vissza.

Zsutita!
Szerintem Mamy téged sem kért meg arra, hogy megvédd. Ha akarja meg tudja magát védeni és nem kell őt félteni. Egyébként semmi közöd hozzá, de a gyermekem vagy az ölemben van és közben dúdolok, mesélek neki vagy az apukája tart igényt arra, hogy egy kicsit játszon vele (mert apukája is van ám neki :!: )
Úgy néz ki te is itt elégíted ki magad és vezeted le a feszültséget, de ehhez igazán visszatérhetnél a saját topicodba.

Bárány, Zsutita!
Egyébként a szerkesztőnek sajnos nincs arra ideje, hogy mindent figyelemmel kísérjen, de majd megkérjük rá, hogy intézkedjen és tiltson ki innen titeket, ha már elviselhetetlenné váltok a számunkra. Részemről le is zárom a hozzátok intézett mondanivalómat.


Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Bárány, Zsutita!
Nos a 12 éves lányom aki szokta a topikot olvasni igen elcsodálkozott azon hogy felnött kisgyerekes anyukák a HüLYE szot kötöszóként használják,.Nos ennyit a primitiv tök szánalom népségröl...

Gsztenye,Csengo.Angel:
Igen kicsit kiborultam az itt történtektöl , meg itthon is összejöttek a dolgok.Nem akartam ugy lelépni hogy annyit nem mondok nektek. ..hello..
Barninak jobbulást..


Linda :
Ez a fánk naggggyon jol néz ki.Kimásoltam a receptet.Én rizsfelfujtat csináltam.csokiöntettel és baracklekvárral....Szép lett a fülbevalotok..Igaz kis hercegnös...

Mamy:
ugye olvasol minket?Nagyon várunk vissza.. :D :D
Vendég
 


Én a bunkó szót nem használtam,és most sem írnék ha nem bunkónak neveztetek volna,lehet,hogy erre is oda fog figyelni a szerkesztő....
Nem te döntöd el,hogy megvédhetem e magamat vagy nem!!
A bunkózáson nem borult ki a lányod?????Csak a hülyézésen????
Vendég
 


Ja és ezek szerint előszeretettel jössz kukkolni a "mi"topikunkba mert ottani szöveget idéztél
Várunk szeretette,l meg is szólalhatsz ott is !!Ne csak kukkolj...
Vendég
 


Én úgy tudom, hogy a BÁRÁNYOK HALLGATNAK!

Melinda

KépKép

KépKép
bujka
 
 


Rozsagi, en is ebben bizom, hogy turelemmel elmulnak ezek a nehez napok es megoldodnak a problemak. Az is erdekes, hogy amikor a pszichiater arrol beszelt, hogy nem kell a hisztivel foglalkozni, Miki letamadta egy nagy halom kockaval igy megakadalyozva a beszelgetest. ha nem ott lettunk volna, azt mondom meger egy tanulmanyt. Mivel tanar szakot is vegeztem en is tanulam fejlodeslelektant stb. nem uj sok minden, de akkor is kellemetlen, ha tudom, hogy termeszetes. Ja es Balint meg bekesen szunyokalt ezalatt. :P

bujka! Meg jo hogy jossz! Nekem erot ad, hogy Te tobb terhet elbirsz! :shock:

Tina! Huhhh...Komolyan mondom megkerestelek volna. :twisted:

Amugy amikor nem volt elerheto a babanet, kinyomoztam az ip cimet. Rosszfiuk.hu :P vicces mi?

Nozi, te irtad , hogy a patikus letamadott a sinlac miatt? Akartam irni, hogy pedig ez neki uzlet ha megveszed sok penzert! Persze nem csodaszer, csak kenyelmesebb, mint pepecselni.

Fankocskak...hmmmm. kerek fenypostaval-ben 10-et!!!!! :roll:

Gesztenye jobbulast a babadnak!Azon en is meglepodtem, hogy sutve nem jo a sutotok. En mindig ugy adtam a gyereknek. Persze elsore kecskemeti uvegest, mert akkor nem volt szezonja. ez a bajom most is, hogy mire terem minden addigra mar megy a gyerek egyedul.


csengo
Vendég
 


mennyi gerillaharcos disgrafias topicterrorista lazado van errefele mostanaban :evil:
Vendég
 


Zsutita,
nagyon nem szeretem, mikor vki látatlanba lehülyéz. Azért érdekes, hogy mint éjszaka irogató mintaanya, volt időd vasárnap délelőtt végigszántani bő lére eresztett topikunkat, és venni a fáradtságot a válaszra. Köszönjuk, máskor nem igényeljük. PS: remélem, a gyermeked nem sinylette meg, hogy nem voltál mellette... nem venném a lelkemre a topikunk nevében.

Bárány,
a beszéded inkább farkasra vall. Gondoltam, ha nem vesszük fel a kesztyűt, elhallgatsz végre, nem igy történt. Mi kellene ahhoz, hogy befogd?

Bocsánat a hangnemért, de nagyon fel vagyok háborodva, hogy minket abszolut nem ismerő nők lebunkóznak, an bloc.
Mégeccer bocsánat mitőlünk.

ákata2
 
 


Bárány!
Csak sejteni lehet, hogy 1-2 mondatodat nekem szántad, mivel a megszólítás elmaradt.
Te csupán Sz_Kata-nál használtad a bunkóság szót, de az megbocsátható, nem? Olvasni is tudni kéne, mert Mamy védelmezéséről írtam és nem a tiédről.
Én csupán olyan szöveget idéztem, amit ebbe a topicba írtatok és ha egy kicsit visszaolvasol, akkor észre is veszed (ha már nem emlékeznél rá, hogy mit írtál). Én még eddig más topicba nem is néztem be (azt sem tudom, hová szoktatok írni), ráadásul ahogy észrevettem a kukkolás a te műfajod és amikor épp jónak látod írsz is egy-két nem oda illő dolgot.
Remélem most már meguntátod a látogatást (Zsutitával együtt) és visszatértek a ti szupi topicotokba. Én már biztos nem fogom rátok vesztegetni az energiát és az írást.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Linda!

Köszi a receptet!!! Isteni lett! Csak fél adaggal dolgoztunk íme az eredmény! :lol:

Kép

és a kis segítségem :lol: :shock:
Kép

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Nincs még időm elolvasni, amit írtatok, mert mindig jön valaki, vagy csöng a telefon stb... Majd este megpróbálom...

Csak "beszaladtam" Jadeynek BOLDOG SZÜLINAPOT kívánni!! :lol: :lol:
Az enyém pénteken volt és kicsit ki vagyok éhezve a jó kívánságokra... Szánalmas, mi? :roll: :oops: :lol:

Jaj, írni szeretnék, de már itt vannak a vendégek! Nem szeretem a vasárnap esti vendégeket, mert körömvágás van, meg tornacucckészítés stb. Tehát étfő előtti pánikhangulat... :lol:

Este jövök! ...asszem..

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78
 
 


Sziasztok!
Arra gondoltam, hogy igazán összegyűjthetnénk az eddig leírt recepteket (és újakat is írhatnánk), mert így elég nehéz visszakeresni, hogy ki mikor milyen receptet ajánlott. Ráadásul ahogy észrevettem mindenki tud valamilyen finomságot ajánlani :lol: . Esetleg nyithatnánk egy 2006 őszi babás receptek topicot :lol: .

Rozsagi!
Igazán szép lett a végeredmény, gondolom finom is volt. A kisegítőd pedig tündéri. Gondolom utána megtámadtátok a fürdőszobát :lol: .

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Bali!
Utólag neked is Boldog Szülinapot!!!!!

Kép
gesztenye78
 
 


zsuzsita: Te tanár vagy??? Jessssssszusom. Még jó, hogy volt segged a tanuláshoz, mert érzéked a zbiztos nincs. Ilyen stílussal...
Ammúgy szerintem a te szakmád éppen az alaposságot kívánja meg. Emellett te elég felületes vagy. Ha mázlisták a gyerekek akkor te csak papíron vagy tanár és nem praktizálsz.

bárány: kinn a bárány, bent a farkas :lol: Ezt nem hagyhattam ki. Te tuti kezelésre szorulsz.
Szerencsére én meg pszichiáter vagyok és egy-egy ingyen kezelésre a vendégeim vagytok.

KépKép
Kép
jadey
 
 


Bali!


BOLDOG SZÜLINAPOT!! KÍVÁNUNK NEKED!
És persze köszönöm!

Kép

KépKép
Kép
jadey
 
 


Rozsági :De ügyi vagy!!! Most azon gondolkozok, hogy este megcsinálom... Fertőzőek vagytok :lol:

Ákata , Bujka, Gesztenye és a többiek:

Mindenkinek köszönöm még1x a jókívánságokat!
Szerintem nézzünk át ezeken a majom hozzászólásokon, csak megunják. Ha meg nem, akkor majd meglátjuk, mit csinálunk.

Csengo: Jó a humorod :lol:

KépKép
Kép
jadey
 
 


Rozsági :De ügyi vagy!!! Most azon gondolkozok, hogy este megcsinálom... Fertőzőek vagytok :lol:

Ákata , Bujka, Gesztenye és a többiek:

Mindenkinek köszönöm még1x a jókívánságokat!
Klasszak voltatok az "ellenséggel" szemben, tiszta public enemy lett a fórumunk. :lol: Most már röhögök rajtuk. Szerintem nézzünk át ezeken a majom hozzászólásokon, csak megunják. Ha meg nem, akkor majd meglátjuk, mit csinálunk.

Csengo: Jó a humorod :lol:

KépKép
Kép
jadey
 
 


Gesztenye: Szerintem is így van az alvással, bár a könyv azt írja, hogy meg kell tanulniuk egyedül aludni... Picit később...
Szupi ötlet az új recept topik!! Úgyis nemsokára kajcsiznak majd a babák is, akkor majd biztos lesznek ilyen-olyan ötletek!

Angel: De édes vagy! Engem is a szüleim tanítottak meg sokmindenre és én is ezt szeretném a gyerekeknek átadni. Te is jól látod ezt, értük vagyunk és ők lesznek a mi tükörképeink.

KépKép
Kép
jadey
 
 


Bali, boldog szülinapot!!!!!

Rozsagi, ilyen segítséggel könnyű ám!!! :D végül én inkább churros-t csináltam, az picivel gyorsabb volt (nem kellett keleszteni), most meg kakaókrém készül...

Gesztenye, örülök, hogy jobban van Barnus!!! receptes topik jó ötlet!!!

Én innentől kezdve semmilyen olyan hsz-re nem fogok reagálni, ami sértő tartalmú, és kívülről jön. Egyszerűen nem érdekel.

Csengő, örülök, hogy jobban vannak a srácok!

Pussz, Angel
Vendég
 


Bujka: Gratula Benikének az attrakcióhoz!! Jó, hogy jössz!! :wink:

KépKép
Kép
jadey
 
 


Csengo, Gesztenye :Örülök, hogy jobban vagytok!!

KépKép
Kép
jadey
 
 


Az a gáz, hogy a kívülről írogatók SOHA nem fogják abbahagyni...egyikük lehülyéz, de ha mi meg visszabunkózunk, akkor megint kezdődik előről az egész, én meg már nagyon unom.
Próbáljunk meg NEM reagálni egyáltalán, hátha leszoknak rólunk...
Vendég
 


Csajszik, bocsi, de én most csalódtam mamyban... idemásolom, amit találtam:


Sziasztok!

Hű, lányok, aranyosak vagytok hogy kiálltatok mellettem, de én ezt nem akartam, szerintem az égvilágon semmi értelme nincs velük szóba állni, hagyjátok a fenébe! Nem éri meg az idekeskedést, ti végképp nem érdemlitek meg, hogy miattam elküldjenek benneteket a francba.
Oda is benéztem, és végigröhögtem az egészet, tragikomédia! De eldöntöttem hogy mostantól be sem nézek, mert az egész bagázs lejáratta magát előttem (és mindenki előtt), A-tól Z-ig (persze van egy-két kivétel, nem is értem, ők hogy bírják még ott). A lehülyézést meg nem is tudom, ki kezdte? És még nekik áll feljebb. Szóval hagyjátok őket a p..-ba, hadd morfondírozzanak tovább a saját baromságaikon, szánalmas az egész banda, de persze főleg a szarkeverők.
Legfőképpen azt nem értem, hogy miért vannak egyesek azon kiakadva, ha valaki feltesz pár képet, vagy egy nagyobb vonalzót, (a nagy lila volt ami szemet szúrt nekik, csak tudnám mi közük van hozzá, ha akarom ötöt is felteszek egymás alá). Ennek ellenére még tegnap délelőtt levettem a lila vonalzót mert másikat akartam feltenni, de most már persze nem strapálom magam vele. Hát nem ezekről szól a topik, a babákról, a mindennapjaikról, hogy mi történt velük és a családdal, stb. Úgy tűnik őket csak a saját sznob világuk érdekelte, és idegrohamot kaptak egy beszámolótól, amiben az anyuka leírja hogy a baba éppen aznap milyen új dolgot produkált. Csak tudnám, akkor miért nem nyitottak egy másik topikot maguknak?
Az meg, hogy Gesztit a szájára vette ez a liba, na az volt az utolsó csepp a pohárban. Azt hiszem, ezért minden anya ugrik. Ha ezt mondjuk élőben adja elő, tuti hogy nekimegyek! Én sosem tudnék olyan bunkó lenni, hogy az ő drágalátos Petikéjét vegyem elő, amikor az anyjával van bajom. Mit tehet bármelyik gyerek bármiről is? Hogy jön ő ahhoz, hogy ilyesmit írjon? Úgy látszik az anyatej elöntötte az agyát is.
Egyébként pedig zárszóként csak annyit fűznék hozzá: milyen érdekes, hogy az első felháborodásom után mindenkinél kiborult a bili! Jajjjj, de érdekes!!!
Bocsi lányok, hogy kicsit most hosszú voltam és kiöntöttem még ami a lelkemben volt, ti tényleg nem érdemlitek ezt meg, hogy ide is átterjedjen ez az egész vita, felejtsétek el, és még véletlenül se írjatok oda semmit, mert nem érdemes!!!
Nem ígérem, hogy a közeljövőben leszek, de azt sem mondom, hogy soha nem jövök, csak most kis szünetre van szükségem.
Köszi mindent mindannyiótoknak!!!
Puszi!!!
--------------------------------------------------------------------------------
Mamy

KépKép
Kép
jadey
 
 


Ígeérem, az uccccsó volt, de úgy éreztem, nekünk írta, tehát ide is illett volna bemásolni...

KépKép
Kép
jadey
 
 


Jaaaaj, most matekozunk Jaddel, segítség! :roll: Bár meglepően jól csinálja most! Bencus meg játszószönyegezik. Előbb énekeltem Neki, azt imádja!!!!4444


Beuka, Melódia, itt vagytok valahol???

KépKép
Kép
jadey
 
 


Tina: A Te lányod is hadilábon áll a tanulással?

KépKép
Kép
jadey
 
 


Ma voltunk a Ligetben. Apa dolgozott, így most először buszoztunk. Ne mvolt semmi a bazi nagy bkocsit feltornászni, de szerencsére oda is meg vissza is segítettek. persze kellett is mosolyogni hozzá :lol: Bencus és Jadi is imádta az utazást, én már kevésbé, úgy elkényelmesedtem :shock:

KépKép
Kép
jadey
 
 


Én most írtam amoda, Mamynak címezve, mondván, hogy itt is volt, aki szerette, mert szerintem eléggé általánosított ebben a hsz-ben. valszeg a düh beszélt belőle, de én naív, remélem, hogy nem mindenkiről gondolja, amit leírt.
Még megpróbálok kedves és megértő maradni, a végsőkig....rmélem, menni fog.
Vendég
 


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 21:53-kor.
Vendég
 


Jadey,
gondoltam én, hogy nem volt véletlen e két "élharcos" feltűnése...
Az általad belinkelt hsz. nem meglepő, sajnos, inkább szomorú és jellemző (legalábbis számomra). Azt sajnálom, hogy olyanokat is megbánt, akik sose voltak ellene (sőt).

Bali,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT ÉS JÓ ÜNNEPLÉS NEKED! (Körömvágás meg legfeljebb holnapra marad :wink: )

Angel,
talkedli-receptet holnap levadászom és bemásolom ide. Vagy nyissunk egy szakácskönyv-topicot?
Bocs, hogy ilyet kérdezek, de a vérzésed enyhébb lett? Azt mondják, szülés után változik...

Ági,
hű, de ügyes vagy! És milyen édes a kisfiad... :D
Én holnap készitem el. Jó étvágyat a fánkhoz!

Bujka,
örülök, hogy jössz. Mi újság az alváslaborral? Hivod/hivtad őket végül? (Azért kérdezem, mert nagyon kiváncsi vagyok, hogy működik, illetve hogy segit-e.) Hű, nagy gratula Beninek a térdeléshez! A lányok is próbálkoznak már, de inkább a békamódra tolatás megy :lol:

Csengő,
ez a pszichiáteri hadova elég szánalmas. Mármint hogy semmi újat nem mond. Akkor meg minek?! És mintha a bölcsi tökéletes megoldást jelentene! Ha már valaki, akkor egy pótnagyi napi/heti? két-három órában. Talán egy nyugdijas környékbeli néni nem volna olyan megfizethetetlen - már ha egyáltalán szükségesnek itéled. Én szeretnék majd (úgy egy-másfél év múlva) itthonról dolgozni napi négy órában (netes újságirás, szerkesztés, korrektúrázás, bármi ilyesmi), és asszem, egy ilyen nénit keresek majd. Anyukám egy tündér, de messze lakik és dolgozik még, másik nagyi meg nincs nálunk. Anyós - nem irigyellek, stresszes lehet igy rábizni Mikit.

Tyű, felébredtek a csajok, viszem a pótlás-tejet (cicin aludtak el, szerintem nem volt elég nekik). Lilikének rossz éjszakája volt, következésképp az enyém is rossz volt, elaludtam hajnalban fejés közben (ilyen utoljára három hónapja volt), úgyhogy nem sokat tudtam kipréselni...

Tuti vkinek még szerettem volna irni... Na legközelebb...

Puszi - Kata

ákata2
 
 


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 21:53-kor.
Vendég
 


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 21:52-kor.
Vendég
 


Lányok, Help!

Nincs vmelyikőtöknek véletlenül AFK márkájú kenyérsütője?! Azt kaptunk karácsonyra, és nincs magyar haszn.ut. Átolvastam már németül és angolul, de annyira bonyolult, hogy nincs agyam hozzá (raádásul az angol receptek unciában vannak megadva, hát kinek van kedve azzal b@szódni, már bocsánat...)

Dorka,
küldtem még délelőtt privit, de gyanús, hogy nem ment át, mert csak a kimenőben van meg az üzenet, a másik izében nincs ott.

Puszi - Kata

ákata2
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?