Jó reggelt mindenkinek!
Néha úgy beindulnak a társalgásaitok, hogy alig lehet visszaolvasni....
Andi:
szép kint az idő, erre jó volt kelni, pláne, hogy nemrég keltem, de rögtön ide vezet utam...
(na persze, anyukám volt az első, mert hívott, hogy fent vagyunk-e, erre én , most már igen...)
Az autóval kapcsolatban:8 nap a fellebbezés a kézhezvételtől számítva, ami lehet, hogy csúszik, mert sok ügyfél azzal húzza az időt, hogy nem veszi át!!!!ekkor a szabály: 2. kézbesítés után 5. napot úgy kell tekinteni, hogy kézbesítették!!!onnantól számít a 8 nap!
Ha fellebbez, jön a tárgyalás, amit én nem tartok hosszúnak, mert kirendelnek szakértőt, aki megállapítja, hogy ez meg az történt, az előfordulhat,hogy a károkozó is kér szakértőt, de az kissé drága neki, nem izgulnék, hogy ezzel húzná az időt.
összességében annyi, hogy ha fellebbez is, ne úgy képzeld el a tárgyalást, mint amikről hall az ember, hogy eltart x évig, mert ezek simább ügyek.
Ha kell bármi, segítség, csak szólj!
olyan szép az idő, mi meg itt gúvasztunk és tanulunk mindketten , szemétség, ahelyett, hogy kint lennénk!!!!
Esemény is volt nálam: jelentem 1 cn!!!!!
végülis ezk után kár volt így izgulni, mert 30 nap tényleg korrekt 70-90 naphoz képest!és csak 2 hete szedek 1,5 tablettát!!!!
Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem:
lesz átjárhatóságim, ettől függetlenül is szedhetem aznap is a meforalt????nem laparral csinálja, hanem valami folyadékról dumált a doki.
Lafead
1 cn.