Na itt vagyok.
Bocs
Zsófi és Kata, hogy az előbb csak úgy "bekiabáltam", de a mi orvosunk ezt mondta, és tényleg logikusnak tűnik, hogy ha lázas, akkor a melegtől csak feljebb megy a láza.
Egyébként nagyon sok puszit küldök a kis beteg Samunak és persze nagyon boldog hófordulót!!! Ez a legszebb hóforduló szerintem, legalábbis én ezt nagyon vártam.
(köszönjük mi is a köszöntést
)
Szegény Samu, lehet azért hogy az éjszakai nem alvásba a fog is bejátszik már, hiszen benne van a korban.
Kata, Lizus nagyon szép a képeken! Mindig olyan sokáig szoktam nézni olyan édes! A grimaszolós is tündér, meg itt ahol együtt vagytok!
Hasonlít rád!
Vicces ez atenyérbe kakilás!
Farkas régebben kilőtte a kakit apelenkázón, úgy kellett elugranom, de sokszor volt, hogy nem sikerült.
A húgod nagyon jófej hogy ennyit segít, meg éjszakázik. Bulizás helyett.
Reni, Niki és a cipők nagyon csinik!
Pont a napokban beszéltem egy Anyukával és ő mondta, hogy 6ezer alatt sehol nincs gyerekcipő, aztán az én Anyukám felvilágosított hogy 10ezer alatt se nagyon van. Hát én elájultam. Én még nem vettem Farkasnak cipőt, de lehet, hogy nem is fogok
.
Nóra, a korcsolyázás vicces lehetett:). Jó, hogy már jól van a család! Liza kaki ügyei már jobbak? (bocsha írtad, nagyjából már elolvastam mindent, viszont szita az agyam és el is felejtettem
)
Zsóka, tök jó, hogy Marcus elkezdett enni, főleg, hogy a mama főztjét!!!!
Tegnap néztem ezt a bűvös kölesgolyót én is a tescoban de nem volt. Bár tökmindegy mert úgyse merném odaadni neki. Próbáltam már kiflit haraptatni vele, de ahogy kitátja a száját, meggondolom és elhúzom. Félek.
Ja pedig tegnap kibújt a 6. fogacska!!!!
Edus, Imi, köszönjük Zsombesz ajándékát!
Meséltem a papának, és azt modta, hogy jófej család lehettek!
A találka egyébként nem a Millenárisban lesz? Én úgy képzeltem, hogy odamegyünk a játszótérre és kész. Ez a szervezés elég komolyan hangzik. Én is szívesen segítek, ha tudok vmiben, bár sokat nem tudok ígérni, mert nagyon húzós időszakom van. Ha vége a vizsgáknak,
áprilisban mi is költözünk!!!!! Juhéjj!
Persze nem a világ végére, csak a kerten belül, házat cserélünk Anyukámékkal.
De ott nőttem fel, lesz három szobánk és ajtók és falak!!!!! (most egy egy légterű hodályban lakunk, amit rendesen felfűteni se lehet....)
Na de azért tényleg szívesen segítek csak mondjátok meg mit tegyek
.
Mircike, jó, hogy jól alakul a visszaszokás. Emlékszem egyszer írtam, hogy úgy dolgoznék már, mire te írtad, hogy nem hiszed el hogy komolyan gondolom, erre most te is írod, hogy jó a munka.
Most hogy járok erre a felkészítőre, annak ellenére, hogy minden gondolatom Farkas körül forog, azért be kell vallanom, hogy nagyon jól esik, egy kicsit kimozdulni otthonról.
Esti cici és fürdés gondok rendeződtek már? vagy az csak egyszeri alkalom volt?
Marcsi,a kismamába ovastam, hogy az hogy lefekteted és mindig feláll, pörög stb.
motolla effektus, éjszaka is csinálja amit nappal tanult. Amiket Lauráról írsz, szóról szóra Farkasnál is így voltak/vannak.
Melba, megnéztem a képeket, hát Doma vmi gyönyörű! A kedvenc képem, bár mindegyik tündér, amikor Apukája karján leopárdként lóg ,és a feje a papa tenyerén.
. Nem semmi hogy még mindig nem vagy jól. Mondjuk én ezt a vákumot se tudom elképzelni, hogy hogy van. Sőt, ha megkérdeznének hogy van-e még vákumos szülés, simán rámondanám, hogy nincs. (persze már nem, mert tudom, hogy van). De miért nem császároztak? gyorsabb volt a vákum? vagy veszélyes lett volna a babának?
Julcsi, köszönjük a köszöntést!
Hogy vagytok ma? Lehet, hogy azért Barnus nyűgjébe más is közrejátszik. Farkas ma volt olyan hihetlenül nyűgös, hogy még. Két fő evésnél úgy ordított, hogy abba kellett hagynom, ki kellett vennem a székből és kb. 5 percig ordított, aztán vissza, és nagy hüppögve evett tovább. Vmi biztos van a levegőben, hogy ilyen sírósak lettek a kicsik.
Idegbaj levezetésként én volt hogy a fotelba rúgtam éjszaka.
Azért jó módszer, mert levezeted az ideget, és a gyerek semmit sem vesz észre belőle. Úgyanúgy marta tovább a fejemet, mint ahogy másfél órával előtte.
Tényleg, ugye mindenki kisbabája mar, harap, orrot csavargat, orrba nyúl ott kaparászik, szájba nyúl ott kaparászik, hajat húz különös gonddal stb...ugye? és éjszaka is ugye?
Na azt hiszem eldugulok.....
De még a jókívánságaim hátravannak.
Szóval,
BALÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!
BENDÉNEK NAGYON BOLDOG HARMADIK HÓFORDULÓT!!!!
SAMUNAK PEDIG NAGYON BOLDOG FELEDIK SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!
Puszi, Nóri