Jó reggelt, Lányok,
Linda,
a fülbevaló nagyon szép és egyedi. Megvárod, mig Laura maga kéri a fülbelövést? Én igy tervezem (mármint nem Laurával, hanem a saját lányaimmal
). Fánkrecept tök jól hangzik! Sokkal egyszerűbb, mint a szakácskönyvben... Nekem is van egy (lásd Jadey-nél).
Jadey, Melinda,
tessék továbbra is sztorizni és fényképeket megosztani!
Jadey, Nagyon Boldog Születésnapot Kivánok! Fánk: én rém béna vagyok a kelttészták terén, de van egy egyszerű fánkreceptem, ill. ez cseh fánk (avagy talkedli), egy kicsit máshogy néz ki, meg az ize is más, mint a "rendesé" viszont nem kell úgy keleszteni. Előkotorjam?
Angel,
hű, de klassz, hogy jön vissza a tej! Almát adtál végül?
Uezt a bébiülést néztem ki a Cora újságból, remélem, még lesz, mire eljutunk (hétfő-kedd magasságában).
Jaj, kérdeztétek az őszibaracklét. Nem adtam, az anyatejes alma bevált. Ketten kevesebb, mint fél almát kapnak, kábé 30 g anyatejjel keverve. Lizának jobban izlik, de igy Lilike is megeszi. Ajánlom kezdésnek ezt a pempőt, elég jó ize van, dokibá is megdicsért érte, hogy ezt adom. És azt mondta, teljesen természetes, hogy a jól szopizó babák nem rajonganak a más ételekért. Egy-két hétig nem adok most mást.
Dorka,
sajna, hiába nyitottam meg az étrendes doksit, teljesen lefagyasztotta a gépet. Ez még tegnapelőtt éjjel volt. Férjem tegnap egész nap nem volt itthon, de megigérte, hogy ma levarázsolja nekem.
Tenyésztés - legalább kiderül, mi okozza a hasmenést. Ez nálatok egyébként hig székletet, többszöri kakit (v. mind2-t) jelent? Nem lehet, hogy valamilyen általad evett étel okozhatja? Lizának renszeresen higabb kicsit a kakija, de csak két naponta van.
Bali,
sztem allergia lesz. Nálunk is feltünnek piros pöttyök a lányokon, aztán másnapra elmúlnak. Reméljük, a ti kiüötéseitek is a múlté.
Csengő,
ez durva, hogy szegény B már ilyen régóta beteg. Doki mit mond? (A tápszerezésen kivül, amiről már többször irtál.) Nem javasolt vmi kivizsgálást?
Nálunk is vannak apróbb történések:
Lili után most Liza villantott - sajnos csak némi köhögést. A taknyótól van, most köptetőt kap és porszivózom az orrát. Az az érdekes, hogy nem is tűnt náthásnak. Az orrszivó viszont mást mond (Lilikénél is). Lili meg ritka nyűgös éjjelente a fogai miatt. Ma köztünk aludt reggel hétig. Igy viszont én nem tudok pihenni, mert folyton azon parázok, mikor fexünk rá (ez sajna realitás), másrészt mikor bújik a takarónk alá (ez is megtörtént már).
Fogakról jut eszembe: persze hogy nem a fogorvosnak örültem - csak a kimozdulás esett jól, kettesben. És inkább csak hazafelé jutott eszembe örömködni. (A letört fogamat egyébként nem lehetett megmenteni, koronát kapok rá. Hát vehetjük úgy is, hogy királyné leszek
) Most viszont nem királynésn, hanem vasorrú bábásan nézek ki, és várom az ideiglenes koronát, amit már tegnap meg kellett volna kapnom
Fel is hivom a fogászatot...
Puszi - Kata