Új privát üzeneted érkezett!

ANDI!

Átérzem a félelmedet, hiszen mindenki úgy gondolja és várja, hogy vele soha semmi rossz nem történik.
De amit mondtál nem butaság, van realitása.
Persze folyamatosan veszélyeztetettként fognak kezelni (olyan kevés a baba, hogy mindenkire jobban vigyáznak). Lehet, hogy mégis a biztonság kedvéért császár lesz. Ez attól függ, hogy mennyire fog elvándorolni a méhlepény- mert el fog, ez biztos. Csak az a kérdés hüvelyi úton szülsz, vagy tuti császár (bár ott tartanál igaz?).
Az, hogy van Lőrinc - hogy ez a 2. terhességnél fordul elő- rossz mert nehezen lehet betartani a pihenést, de jó is mert eltereli a figyelmedet és nem agyalsz annyit a lehetőségeken.
Fogadd el a segítséget!!! Mi is szívesen segítünk, ha tehetjük.
És nem vagy béna!!!!!! Igaz, hogy sokan gond nélkül hordanak ki több babát is, de ha az én baráti körömet nézem nagyon sokan vannak, akik teherbe sem tudnak esni!! Neked megadatott, csak egy "kicsit" nehezített a sors rajta. Az, hogy hol tapad a lepény, teljesen független Tőled, nem tudod befolyásolni, ez a véletlen műve. Úgyhogy hiába ostorozod magad, nem találtad meg a "bűnöst".

Sok-sok puszit és ölelést küldünk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Fél percig csak néztem magam elé és gondolkodtam,hogy úristen .......fel sem tudtam fogni hirtelen,hogy mi van.... :cry:

Kedves Andi!
Én is csak bátorítani tudlak és természetesen tiszta szívből szorítok,hogy juniús közepén egészséges kisbabának adj életet,ami így is lesz,biztos vagyok benne.
Elfog vándorolni az a lepény az útból az tutti.
Nyugodtan szólj nekem is,bármikor segítek bármiben,de tényleg. Akár elmegyek Lőrincért,ha vigyázni kell rá,vagy beadjátok,ha mentek a kórházba,de bármit....

csak erre volt időm,ne hari többiek!

puszi.ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm az együttérzést, a biztatást és a felajánlott segítségeket is!
Ma már egy kicsit jobban vagyok lelkileg, persze biztos lesznek még hullámvölgyek! De a lepénynek el kell onnan "másznia" és nem lehet semmi baj! Ez a baba hozzánk szeretne születni! :D :D :D
A legrosszabb lehetőségekre gondolni se akarok!
A pihenés, fekvés elég fárasztó, de úgy kényszerítem rá magam, hogy még mindig jobb itthon feküdni, mint a kórházban!
Most a hétvége egyébként könnyebb is volt, mert itthon volt a férjem, kevésbé aggódtam bizonyos dolgok miatt. A hétköznapok biztos nehezebbek lesznek! De valahogy menni fog!

Igyekszem jönni gyakran pozitív gondolatokkal, hátha az is segít!!! :D

Puszi Mindenkinek!
Andi
idna

Gyöngyi, egy kérdés:
van 2 eset, az egyik mikor a lepény eléri a méhszájat, de nem fedi; a másik mikor fedi azt - nekem ez utóbbi van. Ugye, ebben az esetben is "elvándorolhat" onnan a méhlepény????? :shock:
Köszi!
idna

Legelőször:

Drága Andi!

Én is biztatni szeretnélek! És ahogy Gyöngyi mondta, a legfontosabb, hogy ne keserdj el.

Tudom milyen rossz, ha nincs a közeledben senki, én is lettem rosszul a két gyerek mellett, annyira szédültem, hogy egész délután nem tudtam lábra állni. De annyira gyönyörű a kis emberkék természete, valahogy észreveszik, hogy baj van és segítenek. ahogy tudnak. Lőrinccel meg is tudod beszélni ezt a dolgot már.

Amikor Tamit szültem, nagyon sokszor rossz volt a szívhangja (mint kiderült vállvetéses volt a köldökzsinorja), de a doki, csak húzta, nem akarta, hogy császárral szüljek. Persze mondta, hogy csak bizonyos ideig tarthatjuk, azután irány a műtő. Szerencsére nem következett be. Szóval a dokim mesélt, hogy van egy neves profeszor a korházba, aki minden műszert kivitet a szülőszobából, hogy ne idegesítse a szülő nőt. Ezzel arra akartam utalni, hogy bizonyos, meg fog oldódni, és a helyére kerül a méhlepény.

A hétköznapok sok pihenéssel nehezek lesznek Lőrinc miatt. Én is segíteni szeretnék neked.
Ha a kisfiad elfogad szívesen elviszem játszóterezni, vagy akkár Tücsizenézni is. (Délelőtt Tami ovizik, akkor általában itthon vagyok, és két gyerek még nem bír el velem :lol: )
Ez a pihenés mit jelent? Nem mozdulhatsz ki otthonról?

anett
kállai

Kedves Andi!

Hát én nem is találok szavakat….
Állandóan azon parázok, hogy nehogy legyen a lepénnyel vmi, mert hurcibálom az én 12 kilós bébimet, erre meg ezt írod….. Kezdésnek jól ki is bőgtem magam… :cry: (Nemcsak a „kismama” hormonok miatt! :oops: ) Remélem már tényleg jobban érzed magad egy hajszálkával…..
Az jutott eszembe, hogy Dórival az egyik UH eredmény után, amit ügyesen félreértelmeztem, pont a lepényről olvastam ilyeneket és meg is kérdeztem a dokit, hogy ilyenkor mi van…. Erre mondta, hogy még bőven van időnk, még helyremehet, mert nő a méh ugye, tehát nem szabad parázni! De ezt olyan hangsúllyal mondta (ezt bírtam benne), hogy minden kétségem elszállt, hogy gond lehetne belőle! Jó monnyuk minket nem érintett és azért ez nagyon más! De a pozitív hozzáállása.....
Ezeket a szörnyűségeket a doki mondta vagy már olvastátok? A nagyon csúnya, legrosszabb dolgokat tessék kiverni a fejecskédből!!!! Mert különben átrobogunk és kiverjük belőle!!!!!! Nem viccelek!!!!!!
Monnyuk én kb. fél napot átbőgtem a kórházban a császár miatt (nagyviziten közölték, hogy holnap császár), de akkor rosszabbnak tűnt, mint amilyen lett valójában. Most már nem tudom, hogyha választani kellene/lehetne akkor a sima szülés vállalnám-e…….
Arra gondoltam, hogy én sem szívesen engedem ki a karmaim közül a Szivit, de ha van pl. udvarotok/kertetek (bocsika, de fogalmam sincs milyen lehet egy lakópark!) akkor átmennénk a Dórival és vállalnánk egy kis levegőztetést! Akkor legalább szem előtt lennénk bármikor! De ha bármi másban segíthetünk, nekem hirtelen ez jutott eszembe, nyugodtan szójjj! Én szinte egész nap „ráérek”, Dóri meg imád csavarogni! Akár főzőcskét is vállalunk! De tojásos nokedlit Ecserről nem vihetek, mert az frissen az igazi! :D:D:D

Fel a fejjel! SEMMMI, DE SEMMMMI BAJ NEM LESZ!!!!!! Most pocsék ez a kényszerfekvés, de minden rendben lesz!!!!!!

Milliószor puszikázunk!!!!!!!
jatka

Sziasztok!!

ANDI!

Ha a lepény a méhszáj mindkét oldalán tapad, akkor nem sok az esély és a lehetőség a "vándorlásra". De szerintem ez csak később fog kiderülni. Arra kell törekedni, hogy ne nyiljon ki a méhszáj. Ezért kell a kímélő életmód. Mivel mondtad, hogy Lőrinc is nagy baba volt, szerintem ne szedj terhesvitaminokat (persze nem bizonyított, hogy ezektől nagyobb lesz a baba, de ne is adj esélyt.), csak vasat, ha kell.
Biztos, hogy sokkal többet fognak vizsgálni, hogy ne legyen semmi bajotok, és figyeljék a méhszáj és a lepény állapotát.

A következő vizsgálat után bizos eldől, hogy szigorú ágynyugalom kell, vagy "csak" a kímélő életmód.

Szerintem, ha sétálhatsz, akkor mindig szólj valamelyikünknek és elkísér, hogy legyen segítséged. Bár persze az lenne a legjobb, ha az elején valaki melletted lenne egész nap! Van ilyen személy?

Vigyázz Magadra! Drukkolunk Nektek.

ágyöngyi

Anett, neked is köszönöm a segítséget és a bátorítást!
A 2 hét múlva esedékes uh kontrollig nem nagyon ugrálok, akkor majd megkérdezem, mennyire kell szigorúan venni a fekvést.
Elvileg nagy különbség van aközött, hogy teljesen vagy csak részlegesen fedi-e a méhszájat a lepény. A részlegesnél jó eséllyel elhúzódhat, a teljes fedésnél kevés a valószínűsége. Nekem nem mondták egyértelműen, hogy melyik van, de a papíromon az van, hogy ...mélyen eléri és fedi...., hát gondolom ez a rosszabbik verzió. De nem adom fel!
Van egy távoli ismerősöm, akinél emlékszem, hogy volt valami veszélyeztetettség, csak nem tudtam már, hogy mi. Most írta, hogy nála a teljes fedés volt. Ő a 27. héten kezdett vérezgetni, és a 33. hétig húzta, akkor császárral megszületett a kisfia, aki egészséges és utól érte kortársait.
De azt nem értem, miért indul ebben az esetben mindenkinél vérzéssel és miért korábban, mint kéne.
Na, mindenesetre én még nagyon bízok a javulásban meg abban, hogy csak részleges a fedés!!! Ettől függ az is, hogy kimozdulhatok-e itthonról vagy sem.

Jutka, Téged, mint kismamát aztán végképp nem akartalak megijeszteni! Bocsi!
Nem is tudtam, hogy Te császárral szültél! Na, majd kikérem a tapasztalatokat, ha nálam is sor kerülne erre.
Igen, nem csodálom, hogy fél napot átbőgtél a császár miatt. Azért kell egy kis idő, míg ezzel a tudattal megbarátkozik az ember lánya. Néha már úgy érzem, nő sem vagyok. Nem csak mert felmerült a császár, hanem úgy mindenért, ezért az egész bénaságért. :evil:

Gyöngyi, igen épp ma szembesültem azzal, hogy ha teljesen fedi a lepény a méhszájat, akkor túl sok esélyem nincs a vándorlásra. :(
Nem szedek semmilyen terhesvitamint, Lőrinccel sem szedtem. A nagyjából egészséges táplálkozásomon (sok gyümölcsön) múlt ez a dolog - legalábbis én így gondolom. Lehet, mostantól koplalnom kéne?! :shock: :)
Sokan riogatnak azzal, hogy a végén mindenképp kórházba kell feküdnöm. Ettől már most bőgök. Az Lőrincnek is olyan lenne, mintha elköltöznék itthonról. Honnan tudná még ezt az egészet felfogni egy 2 éves!? :cry:
Már az is eszembe jutott, hogy jobban tettem volna, ha visszamegyek dolgozni és nem is vállalkozunk második gyerekre. :( :(

Bocs, hogy állandóan idejövök panaszkodni, de valóban úgy van, ahogy gondoltam: hullámvölgy! Néha 100%-ig biztos vagyok a jóban, máskor meg teljes elkeseredettség!
idna

Csak panaszkodj ANDI. Sajnos sokkal többet nem tudunk segíteni, de szívesen hallunk Rólad mindannyian és megpróbáljuk tartani benned a pozítív gondolatokat!
És nehogy koplalj!!!!! Csak egyél rendesen, mint Lőrinccel.
Milyen érdekes, amit a császárról írtatok - hiszen a "sztárok" meg direkt kérik és nem akarnak szenvedni. Bár tény hogy a 16 órás vajudásomat nem cserélném el- most. Akkor vágytam rá. És a lényeg a vége: megszületik a baba!!!!!!
Az ikres anyukák is bent töltik a kórházban az utolsó időket, ez nem bénaság.

Szerintem Lőrinc többet megért, mint amit gondoltok, csak törekedjetek, hogy el is legyen magyarázva. Anya és gyermeke akkora szimbiózisban él, hogy hidd el "levesz" rólad mindent, ezért nem szabad bizonytalanságba tartani, mert érzi, hogy ha baj van.

Jó éjt Mindenkinek, befejezem "okos" gondolataimat.

ágyöngyi

Sziasztok!

Andi!
Szerintem is nyugodtan meséld el Lőrincnek, hogy mi a helyzet mert hidd el ők sokkal okosabbak mint mi az hinnénk. Tami is alig múlt már 2 éves mikor bementem a kórházba. Nincs közöttük még plusz egy hónap sem. Igaz, hogy a kórházi látogatásokra nem jött be a Tami mert nagyon szomorú volt mikor anya ott maradt neki meg haza kellett jönnie, de telefonon beszéltünk minden nap (kb. fél óránként :lol: :oops: ) és nagyon megnyugtató volt, hogy szinte le se ....., annyira jól elvolt apával itthon. Hidd el neki is tuti kánaán lesz mert a családod minden szeretetet ezerszeresen meg fog adni neki, hogy ne érezze a hiányodat. Főleg ha esetleg valamelyik nagyszülő a közelben lakik (igaz anyukádék elég messze laknak, ha jól emlékszem akkor náluk voltatok karin) kipróbálhatjátok, hogy egy éjszakára ott aludjon. Nekem jár a szám.....
Én is csak úgy engedtem el eddig a Tamit, hogy a másik szobában ott aludtam anyunál de simán elaludt a nagyi mellett az ágyban pedig ha annyit mondott volna, hogy velem akar aludni akkor egy percig sem vacilláltam volna, tuti magam mellé fektetem. Dehát....
Persze tisztában vagyok vele, hogy nem ugyanaz bemenni 5 napra a kórházba mint bent feküdni akár egy hónapot is. Sajnos az ember csak próbál jó tanácsokat adni :oops: :oops: :oops: :oops:

Holnap (azaz ma délelőtt) szívesen elsétálunk felétek és akkor ha van kedve Lőrincnek játszhatnak a Tamival ott előttetek. Ha érdekel akkor minden képp dobj rám egy sms-t, remélem átment a számom priviben.

Na mindenkinek jó éjszakát

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül zavarlak Titeket ilyesmivel, de szeretnélem megkérni Titeket, hogy szavazzatok a kisfiamra. Már csak 2 nap van hátra, és 75 szavazattal vagyunk lemaradva az elsőtől. Talán még behozható.
Légyszives még szavazzatok még ma és holnap! Esetleg szóljatok néhány ismerőseiteknek is, hogy szavazzannak a Mátéra.

http://www.jatekfutar.hu/szavazolap.html

Referencia szám: 2006_00776 Máté

Köszönöm, hogy szavaztok.

Zsani

Jaaaa....és a kisfiam is írt Nektek:)

Anyukám azt mondta, rajtad múlik, hogy enyém lehet-e az a sárga quad, aminek a fényképét már lassan egy hónapja mutogatja nekem, kérlek ha nem felejtesz el és nem nagy kérés gondolj rám még 2 napig, nagy örömet okoznál nekem…

Máté
Vendég

sZIASZTOK!

Andi,
Sajnálom,ami veled történik,de nagyon remélem,hogy nem lesz semmi baj!
Szerintem is mond el Lőrincnek,hogy mi a helyzet,és hogy miért nem tudod őt emelgetni,biztosan meg fogja érteni,igaza van Gyöngyinek!

Azért voltam eltűnve,mert kis Levi hétfő reggel óta beteg.
Csúnya köhögéssel és hőemelkedéssel kezdődött,majd lázas lett és folyamatosan be van dugulva az orra,bármit is csinálok vele! :cry:
A hab a tortán,hogy mára már a hasa is megy! :cry:
Úgy sajnálom szegénykémet,de úgy vettem észere,hogy talán már tisztul neki az orrocskája!
Majd ha jobban lesz,írok többet!
Üdv:
Kati

Kép
mano83

Sziasztok!

Azt nem mondom,hogy rég jártam errefelé,mert úgy látom vannak itt olyanok,akik még régebben voltak.....(Szilvi,Betti,Judi!)

na szóval megvagyunk,csak éppen a szokásos,nincs időm semmire...

most kicsit beugrottam,hogy megnézzem kivel mi újság?

Andi? hogy bírod a fekvést? Taliztatok végül is Szandráékkal?Lőri?

Szandi!Tök jó,hogy bejelöltél az iwiw-en.:D
Megint találtam kettőnk között egy hasonlóságot :D te is 78 novemberi vagy hihihihi :D még jó,hogy nem 16-i vagy vagy én nem 8-i :D nem elég,hogy a gyerekeink egy napon születtek még ez is...sőt Edó és Réka is majdnem egyidős...ja és engem is vonz a csecsemős pálya :wink:
és megtaláltam Boda Violát az ismerőseid között,őt honnan ismered?Nekem osztálytársam volt a KOTK-ba :D és barátnők voltunk,csak megszakadt a kapcsolat,tök jó,hogy megtaláltam őt is...

Gyönygi!
Tök szuper,hogy legalább veled találkoztam már kétszer Cinin,mert a csajokat már ezer éve nem láttam....Sára nagyon szuper kiscsaj,annyira imádnivalóan helyes!

Tök jó volt nyáron,mikor minden héten mentünk össze vissza ,játszótér meg ilyenek,akkor az volt a legnagyobb próblémánk,hogy melyik játszótérre menjünk.,visszasírom....sőt az uszodás menetek is szupik voltak,igaz Betti,Szilvi?????

Manó!
Remélem hamar kigyógyultok ebből a nyavajából! Küldök sok gyógypuszit Levikének!Most sajnos valami járvány van,mindenki betegeskedik....

Nóra!
Tájékozodtam ám felőletek a Gyöngyitől....

Jutka!
Hogy érzed magad? Pocakod növöget?Kisszivi?

Judi!
Te már lassan szülni fogsz,mikorra is vagy kiírva?
Hogy vagytok?

Anett!
Hogy állsz a melóval? Tanulás megyeget?Lányokkal mi újság?

Kriszti!
Mi újság felétek?Kevacs?Ketra?
Azóta is nagy szám a dobókocka,már tök jól eltalálja,hogy hányast dobott....
Köszike mi is megvagyunk, a körülményekhez képest....le se tudnám írni a napomat,mert ahogy észreveszem már este is van,most is már éjfél van,és nekem még ezer dolgom lenne.szerencsére mindhárman alszanak már,így tudok molyolni még egy kicsit...

megyek is,remélem senki nem maradt ki,vigyázzatok magatokra és eltűnt csajszik írjatok egy pár sort,hogy tudjuk mi van veletek?Oké?

Itt vannak új képek rólunk,akit érdekel:

http://gportal.hu/portal/pocakbaba/vagyis ezen belül a blogom címszó alatt

És Itt egy mai friss az én kis pufi babámról:
Kép

puszilok mindenkit:Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Azt nem mondom,hogy rég jártam errefelé,mert úgy látom vannak itt olyanok,akik még régebben voltak.....(Szilvi,Betti,Judi!)

na szóval megvagyunk,csak éppen a szokásos,nincs időm semmire...

most kicsit beugrottam,hogy megnézzem kivel mi újság?

Andi? hogy bírod a fekvést? Taliztatok végül is Szandráékkal?Lőri?

Szandi!Tök jó,hogy bejelöltél az iwiw-en.:D
Megint találtam kettőnk között egy hasonlóságot :D te is 78 novemberi vagy hihihihi :D még jó,hogy nem 16-i vagy vagy én nem 8-i :D nem elég,hogy a gyerekeink egy napon születtek még ez is...sőt Edó és Réka is majdnem egyidős...ja és engem is vonz a csecsemős pálya :wink:
és megtaláltam Boda Violát az ismerőseid között,őt honnan ismered?Nekem osztálytársam volt a KOTK-ba :D és barátnők voltunk,csak megszakadt a kapcsolat,tök jó,hogy megtaláltam őt is...

Gyönygi!
Tök szuper,hogy legalább veled találkoztam már kétszer Cinin,mert a csajokat már ezer éve nem láttam....Sára nagyon szuper kiscsaj,annyira imádnivalóan helyes!

Tök jó volt nyáron,mikor minden héten mentünk össze vissza ,játszótér meg ilyenek,akkor az volt a legnagyobb próblémánk,hogy melyik játszótérre menjünk.,visszasírom....sőt az uszodás menetek is szupik voltak,igaz Betti,Szilvi?????

Manó!
Remélem hamar kigyógyultok ebből a nyavajából! Küldök sok gyógypuszit Levikének!Most sajnos valami járvány van,mindenki betegeskedik....

Nóra!
Tájékozodtam ám felőletek a Gyöngyitől....

Jutka!
Hogy érzed magad? Pocakod növöget?Kisszivi?

Judi!
Te már lassan szülni fogsz,mikorra is vagy kiírva?
Hogy vagytok?

Anett!
Hogy állsz a melóval? Tanulás megyeget?Lányokkal mi újság?

Kriszti!
Mi újság felétek?Kevacs?Ketra?
Azóta is nagy szám a dobókocka,már tök jól eltalálja,hogy hányast dobott....
Köszike mi is megvagyunk, a körülményekhez képest....le se tudnám írni a napomat,mert ahogy észreveszem már este is van,most is már éjfél van,és nekem még ezer dolgom lenne.szerencsére mindhárman alszanak már,így tudok molyolni még egy kicsit...

megyek is,remélem senki nem maradt ki,vigyázzatok magatokra és eltűnt csajszik írjatok egy pár sort,hogy tudjuk mi van veletek?Oké?

Itt vannak új képek rólunk,akit érdekel:

http://gportal.hu/portal/pocakbaba/vagyis ezen belül a blogom címszó alatt

És Itt egy mai friss az én kis pufi babámról:
Kép

puszilok mindenkit:Ildikó
ilgya1

hűlye ez... :? :evil: :evil: :evil: :idea: :idea: :idea:
ilgya1

Sziasztok!

Ildi!
Látom te is áttérsz az éjszakai Üzemmódra. :lol: :D
Viola 5 évig volt az osztálytársnőm szakközépben. Kicsi a világ ezt Gyöngyivel is megvitattuk!
Sajnos nem nem taliztunk az Andiékkal. :( :roll:

Kati!
Gyógyuljatok meg minnél előbb!!!!

szandrakiss

Sziasztok!

Olvasom az utolsó két leveleteket és sajnálattal kell megállapítanom, hogy én lennék a rangidős??!! Elég ciki.

ILDI!

Réka gyönyörű!! Igazi puszilgatni-dögönyözni való csajszi. És mennyire hasonlít Dávidhoz, mégis annyira csajszis. Az én lányaim sose voltak ennyire egyértelműen lányosak.
Kinek keresel házat? Csak nem Ti akartok költözni?
Szerintem nyáron megint lehet majd menni, de ez a szeles idő borzasztó! Én a SÁrát nem merem kivinni, szegényt elviszi a szél.

KATI!

Hogy van Levi? Remélem már jobban!! Nem tesz jót a betegségeknek ez az idő és valószínűleg a fogzás miatt is gyengült kicsit Levi immunrendszere! Jobbulást Neki!!

Hogy bírjátok a szelet?

Ti nem akadtatok ki a gázszámlán?

Képzeljétek milyen nagy dolog történt!!!!!
Marietta lányom wc-be kakil!! Ez azért nagy szó, mert bár 2 éves kora óta szobatiszta nappalra és a székletét is vissza tudja tartani nem volt hajlandó csak pelenkába kakilni! Sok mindennel próbálkoztunk, de semmi nem vált be. Tegnap pedig felébredt és közölte, hogy a wc-be kakil és ezt tette. Nagyon örülök neki. Nagy lépés ez nekünk.

Vigyázzatok magatokra Mindannyian!

ágyöngyi

Sziasztok!

Szandra!
Látom te is sokáig fent voltál :D
És barátnőd volt a Vio? :D
Miért nem jöttök Tücsire a csajokkal?

Gyöngyi!
Gratulálok Mariettának a wc-be kakiláshoz! Most irigykedünk tudjátok meg Kép

Köszönjük a dícsérő szavakat,most irulunk pirulunk.... :oops: :oops: :oops:

Nem mi, anyukámék akarnak házat venni;csak Vecsésen elég nehéz;vagy nagyon gagyik vagy túl drágák...

Én se mertem kivinni egyikőjüket se,félelmetes...ez a legrosszabb idő..se tél ,se tavasz,se nyár,se ősz.....télhez túl meleg van ,nyárhoz meg túl hideg....

Mi az hogy rangidős???Különben éppen a te "rangidős" tapasztalataidra van szükségünk...mennyi is az annyi?? Kép
Majd nyáron jó lesz megint menni játszóterezni együtt,már tök sokan leszünk.... :D

Koszmóra tudsz/tudtok valami jó praktikát?

Szép délutánt!

Kép
ilgya1

Nektek mennyi lett a gázszámla?
Kiakadtam a 26.000-oson,de egy másik topikomban ahova irogatok az egyik csajszinak százezres nagyságrendű lett... :cry: szóval egy szót sem szólhatok :(
ilgya1

A mi gázszámlánk 53.000,- lett , a decemberi 17.000ft után. Én is kiakadtam.

Koszmóra: jól be kell babolajozni (lehet étolaj is) hagyni felázni és utána lekapargatni a körmöddel. Macerás, de máshogy nem múlik el. és ha csak rakódik-rakódik egy idő után nagyon büdi.
Erről jut eszembe nálunk mindkét lánynál volt anyatejes kiütés és koszmó is (általában együtt járnak ez bőrtípus kérdése) és annyira száraz volt a lányoknak a fülük mögött és a fülcimpájuk, hogy komolyan büdös volt a hámlástól- alig lehetett őket puszilgatni 2-3 hónaposan. Olajozástól elmúlt pár hét alatt. Sára még most is koszmósodik.

És sajnos az az annyi: idén nyáron 35. (most én pirulok).

Pusz

ágyöngyi

Pedig 25-nél többnek nem nézel ki :D de tényleg :wink:

Köszi.
Nekem nem jött le az olajtól/gyógyszertári babaolaj/,igaz annyira nem kapargattam,de mosdókesztyűvel dörzsölgettem a kis fejét...és nem a feje tetején van,hanem a búbján,olyan mintha nem is koszmó lenne,hanem kis apró hámlások....most alszanak,de valahogy lefényképezem. nem ma
Dávidnak picinek nem volt koszmója.... :?

53.000???????????most nem értem ezeket,mi a ........csinálnak?És egybe kell kifizetni?Vagy adnak kedvezményt,hogy Gyeden vagy? :(

Valamelyikötöknek nem dolgozik az anyukája a postán?Anyukámmal adattam fel egy levelet ma és kiderült,hogy az egyik ott dolgozó kedves hölgy ismer engem :oops: :oops: én biztos vagyok benne ,hogy nem ismerek senkit a postáról. :oops: :oops: :oops: ezért arra gondoltam,hogy valakinek az anyukája esetleg ott dolgozik,vagy nem tudom???

MA Réka és Dávid is extra nyugodt volt, nem tudom mi történt???gondolom észrevettétek :D :D :D

jó éjt!

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Ildi!
Violával jól kijöttünk egymással, szerintem jó fej csajszika. :)
Tücsizenével csak az a bajom, hogy mi nagyon későn kelők vagyunk (ma pl. fél tízkor :lol: ) és mire el tudunk indulni valahova az másfél óra. Tehát ha "rosszabb" napunk van és mondjuk hajnali fél kilenckor :wink: :lol: kelnek fel akkor is tíz óra mire képesek vagyunk elindulni.
Nagy ritkán megteszem a Tamival, hogy felkeltem amikor mennek apával bébiúszásra de apa hál istennek nem tököl ébredés után 5 percel indulnak, igaz volt már olyan, hogy a lépcsőn sétáltak már le mikor szóltam neki, hogy nem adott cipőt a Tamira :lol: . Így könnyű jó időt futni. :wink:
Úgyhogy ha fél 11-kor lenne egy akkor arra tuti tudnánk menni. Most is volt egy Jahn Ferences buli (azon az oldalon topikolók) és onnan is késtünk fél órát :roll: :oops: .

Koszmóra én kaptam egy nagyon jó tippet. Mivel Edónak is nagyon tele volt a feje és nem mertem leszedni neki mert amellett tele volt kiütéssel is és ha megkapartam akkor picit vérzett. Ezért már mikor nem volt rajta kiütés addigra már nagyon vastag volt a koszmó és az egyik csaj ajánlotta nekem a BABE sampont kimondottan koszmóra kértem a patikában lehet venni. Mondjuk nem túl olcsó (azt hiszem 1700 Ft) de nekünk nagyon bejött mert eszméletlen könnyen orvosolta a problémát. Minden nap megmostam vele a haját, a fürdés elején kentem rá és csak a végén öblítettem le.
Szerintem megéri.

Most megyek mert lázad a famili.
Majd még jövök ha tudok.

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Nem írtam mostanában, mert szerencsére barátnőm szabin volt, és háromszor is itt volt a héten, tök sokat segített, és elterelte a figyelmemet.
Jövő hét már nehezebb lesz, mert egyedül leszek, lesz időm gondolkodni...

Ildi, köszi, a fekvést, pihenést bírom, mert muszáj. Néha bizakodó vagyok és optimista, este felé már többet rágom magam a problémán, szinte minden nap sírok, aztán jobban leszek megint.
Fizikálisan teljesen rendben vagyok, a baba is jó sokat mocorog.
Jó lenne, ha már június lenne!!!

Nagyon édes a kis Réka!!! Máris mennyit nőtt!

Gázszámla nálunk is 26.000 lett! :twisted: :shock: :o

Húúú, a játszóteres talis időszakokat én is visszasírom, főleg most. Jajj, de jó volt... meleg volt... a gyerekek jól eljátszottak... mi tudtunk beszélgetni... :lol: :roll:

Szandra, ne haragudj, már csak utólag olvastam a hozzászólásodat, nem tudtam írni. De majd összehozunk egy talit, szívesen megismernélek benneteket!

Gyöngyi, gratula a wc-be kakiláshoz Mariettának! Azóta is minden rendben?

Puszi Mindenkinek!
Andi
idna

Sziasztok!

Andi!
Most csere van :wink: én örülök és várom,hogy írj :wink: :D
Jó,hogy a barátnőd picit kizökkentett...
Nemsoká itt a június,ne aggódj és picurkád gyönyörűen és egészségesen meglátja majd a napvilágot...
Most egy kicsit nehezebb ez az időszak,de hidd el/én már csak tudom :D / gyorsan elszaladnak a hónapok...érzem,hogy nem lesz baj!!!
Picurmanó is azt akarja látod :?: ,segíteni fog arrébb rugdosni azt a fránya lepényt. :x

Szandra!
Köszi a tippet koszmó ügyben,úgyis kell mennem már megint a Gyógyszertárba,mert Dávid egyik nap majdnem az egész babaolajat beleöntötte Réka fürdető vizébe/nem fog kiszáradni a bőre az tutti :D /és már csak nagyon kevés maradt benne...
Nektek mennyi fürdetőt ír fel a doktor úr?Mert nekünk egy dobozzal,és nagyon kevés ideig elég,régen sokkal többet írtak fel,nem?lassan mehetek megint iratni.

És mi van a csipőszűréssel?Voltatok már?

Ja és tényleg jó fej csajszi a Vio. :wink:

Végül is a torna fél 11 körül kezdődik :),
/Andi a specialista,ő tudja pontosan mikor i van/én lukas agyú vagyok/
na majd nyáron/tavasszal a játszótéren :wink:

Képzeljétek,hogy ne legyen sima ügy,most meg szürcsög az orra a Rékának...Fluimart fújtam bele és szívtam is neki,de rosszabb lett...létezik,hogy az orrszívó miatt megduzzadt az orrnyálkahártyája?Mert nem jön ki semmi neki,de mégis szürcsög. Igaz,hogy marha száraz a levegő a padlófűtés miatt,de van párásítónk :oops: Ez egy kezdődő nátha jelei lehetnek?
MA meg megyünk délután szülinapozni,és névnapozni,és Balázskának is folyik az orra :roll: úgy utálom....nem akarom,hogy beteg legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja és katasztrófális volt az éjszakánk Kép
elaludtak mindketten 8-kor,erre Réka fél 10 körül ébredt és rázendített,zavarta az orra,kiszívtam neki,visszavittem,látszólag elaludt /egyedül alszik,csak lerakom/10 perc múlva megint sír,akkor felébredt a Dávid is,ő nyűglődött egy sort. És ez ment felváltva hajnali 3-ig,semmi alvással...aztán apa fél 4 körül kivonult a nappaliba aludni,és mi meg a franciágyban aludtunk hárman,persze csak fél hétig. Dávid már ébresztett,most a Réka aludt volna.hihihi
/Szandra gondoltam rátok :P :P :P

Kati!
Hogy van Levi?
ilgya1

Sziasztok!

Most nincs időm vissza olvasni,csak azért jötte,hogx leírjam,mi történt velünk!

Csütörtök este ki kellett híni a gyerekorvost,mert bajok lettek Levi légzésével! :cry:
Úgy vette a levegőt,hogy sípoló,hörgő hangot adott.
A doktornő beutalt egyből az I.sz. gyermek kilinkára,mert azt mondta,hogy így nem maradhat itthon. :cry:
Este fél9-re értünk be,a csecsemő osztályon nem volt hely,így a belgyógyászat-gasztroenterológiára kerültünk,ami bortzasztó volt! :(
Kiderült,hogy vírusfertőzése van Levinek és ez az asztmás légzés a szövődménye.Egyből kapott rá maszkon keresztül 2 puff Ventolint és jobban is lett,de az éjszakát bent kellett töltenünk.
Úgy volt,hogy vsak hétfőn jöhetünk haza,de eszembe jutott valami:
-mivel csak a napi 4×2 puff miatt kellett volna ott maradnunk,megkértem az orvost,hogy engedjen haza minket és majd inkább minden nap vissza viszem Levit 4×,hogy megkapja a gyógyszerét.
Erre az orvos meg azt mondta,hogy mivel szépen javul Levi,haza enged minket és nem kell bejárnunk a gyógyserért,hanem kaptunk itthonra egy pipát,benne a Ventolinnal.
Csak arra kért az orvos,hogy ígérjem meg,hogy hétfőn 10 órára vissza viszem Levit kontrollra.De hát ez természetes!

Szóval tegnap késő délutánra értük haza és ha hétfőn minden oké,akkor megkapjuk a zárójelentést is! :)

A bent töltött éjszaka katasztrófa volt:kaptam Levi ágy mellé 1 kis széket,de szegénykém nemtudott aludni,mert nagy volt a hangzavar,sokat mászkáltak ki-be.
Ráadásul pont egy vakegér ápolónőt fogtunk ki,aki vérvétel gyanánt össze-vissza szúrkálta szegénykémet,mire levett egy kis vért! :cry: :twisted:
Az a művéna benne is maradt a kis kezében,míg el nem jöttünk,nekem meg majd megszakadt a szívem,mert annyira üvöltött,hogy még hányt is,amiatt a béna nő miatt! :cry:
Utána egész éjszaka felém tartotta a kis bibis kezét,mintha azt akarná mondani,hogy, "any,bántottak,puszilgass meg!" :(
Hát,borzasztó volt,de remélem már túl vagyunk a nehezén!

MINDENKINEK JÓ HÉTVÉGÉT!

Kép
mano83

Sziasztok!

Andi!
Most csere van :wink: én örülök és várom,hogy írj :wink: :D
Jó,hogy a barátnőd picit kizökkentett...
Nemsoká itt a június,ne aggódj és picurkád gyönyörűen és egészségesen meglátja majd a napvilágot...
Most egy kicsit nehezebb ez az időszak,de hidd el/én már csak tudom :D / gyorsan elszaladnak a hónapok...érzem,hogy nem lesz baj!!!
Picurmanó is azt akarja látod :?: ,segíteni fog arrébb rugdosni azt a fránya lepényt. :x

Szandra!
Köszi a tippet koszmó ügyben,úgyis kell mennem már megint a Gyógyszertárba,mert Dávid egyik nap majdnem az egész babaolajat beleöntötte Réka fürdető vizébe/nem fog kiszáradni a bőre az tutti :D /és már csak nagyon kevés maradt benne...
Nektek mennyi fürdetőt ír fel a doktor úr?Mert nekünk egy dobozzal,és nagyon kevés ideig elég,régen sokkal többet írtak fel,nem?lassan mehetek megint iratni.

És mi van a csipőszűréssel?Voltatok már?

Ja és tényleg jó fej csajszi a Vio. :wink:

Végül is a torna fél 11 körül kezdődik :),
/Andi a specialista,ő tudja pontosan mikor i van/én lukas agyú vagyok/
na majd nyáron/tavasszal a játszótéren :wink:

Képzeljétek,hogy ne legyen sima ügy,most meg szürcsög az orra a Rékának...Fluimart fújtam bele és szívtam is neki,de rosszabb lett...létezik,hogy az orrszívó miatt megduzzadt az orrnyálkahártyája?Mert nem jön ki semmi neki,de mégis szürcsög. Igaz,hogy marha száraz a levegő a padlófűtés miatt,de van párásítónk :oops: Ez egy kezdődő nátha jelei lehetnek?
MA meg megyünk délután szülinapozni,és névnapozni,és Balázskának is folyik az orra :roll: úgy utálom....nem akarom,hogy beteg legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja és katasztrófális volt az éjszakánk Kép
elaludtak mindketten 8-kor,erre Réka fél 10 körül ébredt és rázendített,zavarta az orra,kiszívtam neki,visszavittem,látszólag elaludt /egyedül alszik,csak lerakom/10 perc múlva megint sír,akkor felébredt a Dávid is,ő nyűglődött egy sort. És ez ment felváltva hajnali 3-ig,semmi alvással...aztán apa fél 4 körül kivonult a nappaliba aludni,és mi meg a franciágyban aludtunk hárman,persze csak fél hétig. Dávid már ébresztett,most a Réka aludt volna.hihihi
/Szandra gondoltam rátok :P :P :P

Kati!
Hogy van Levi?
ilgya1

:x :?: :?: :?: :?: :?: :?:
ilgya1

:x :?: :?: :?: :?: :?: :?:
ilgya1

Szegénykéim!
Nem semmi,nem is gondoltam,hogy ennyire komoly az ügy :( csak kórházba nem kerüljön az ember...
és milyen picike még....
én ezektől úgy félek......mindig az a parám,hogy csak kórházba ne!!! :(

Az a lényeg,hogy jobban vagytok.Gyógyuljatok meg gyorsan!

És mitől van ez neki? Honnan kapta el? :(
ilgya1

Tudom,hogy már sok vagyok...de ez a rendszer szórakozik velem :oops:
ilgya1

Ildi,
Azt mondta az orvos,hogy ez most benne van a levegőben és bárhol elkaphatta. :twisted:
Azt is mondta,hogy most kb.1 hónapig szobafogság,ne nagyon menjünk sétálni,mert csúnya vírusok vannak,amik főleg1-5 éves korig veszélyesek! :roll:

Képzeld,volt ott 2 kigyerek,akik azért voltak bent,mert vért hánytak.
Az egyiket elvitték tükrözésre,nem találtak semmit,később kiderült,hogy az is a járvány szövődménye volt! :?
Még jó,hogy velünk ilyen nem történt,akkor tuti rosszul lettem volna az ijedségtől!
Így is annyira rossz volt látni,hogy ilyen kis picike és ennyire szenved! :cry: :cry: :cry:

Remélem Réka baba és bátyuskája nem betegednek meg!

Kép
mano83

Szia Kati!
Szegény Ti, ezt jól kifogtátok! Sajnálom és jobbulást nektek!
Az ápolónő nem semmi, így elbénázni egy babával. Jó, biztos nem könnyű pici karból pici vénából, de azért még jobban figyelhetett volna!
Puszi!
idna

Sziasztok!

Kati!
Gyógyuljatok meg minnél hamarabb és kívánom egy jó ideig ne is legyen semmi bajotok mert jól kijárt most nektek ebből az egészből. Szegénykéim.... :cry: .
Különben legközelebb meg mossál be annak aki ilyen hülyén szurkálja meg a Levit (bár reméljük nem kell többet soha az életben) még az sem lehet mentség, hogy pici a gyerek és.... :evil: :evil: :evil: :evil: . Komolyan mondom most jól felidegesítettem magam. Ezek szerint akkor most jobb ha kerüljük a tömegeket ha ilyen virnyákok vannak.

Ildi!
Nevettem az alvásotokon. Gondold el ha hárman lennének :roll: :) akkor merre szaladnánk? Ja én tudom: ki a világból. :wink: :)

Azért elmesélem nektek is a mai napunkat, hát nem egyszerű az élet:
Már reggel bal lábbal keltem, semmi nem volt jó mindenki hagyjon békén napom volt. Mivel apa csütörtökön lett 30 ezért a nővére és annak fia átjöttek 11kor. Itt voltak fent nálunk aztán a sógórnőm lement anyósomhoz a fiát pedig később leküldtük, hogy elaltatjuk a Tamit és akkor utána mi is lemegyünk (bedugom az örzőt itt fent) ez volt negyed 2kor. Háromnegyed 2re el is aludt a Tami. Mondta apa, hogy inkább hívjam fel a rokonságot mert itt fent beszélgetnek, lemegyek anyósomhoz erre sógórnőmék sehol, kérdem hol vannak erre anyósom mondja, hogy ő azt mondta nekik, hogy mi lefekszünk a Tamival mert mindig szoktunk vele aludni (mondanom se kell, hogy kb 20 esetből 1x szoktunk vele aludni délután) erre elmentek haza :roll: . Jó az öreg a háznál :wink: :x . Na mindegy gyorsan elmentem a boltba mert Tami alvása után nem sokkal mentünk anyukámhoz akinél ma este alszunk mert holnap megyünk tovább az unokatesómhoz (anyu, Tami, Edó és én), apa meg éjszaka dolgozik és reggel akkor tud aludni anyunál míg mi csavizunk.
Odaértünk anyuhoz kivételesen nem másfél csak fél órát késtünk. :)
Erre szegény drága Edókámra rájött a helyzetfelismerő gyakorlat, hogy ez nem a mi otthonunk is az nem a jól megszokott nappali meg a....., szóval semmi és eszeveszett módon sírt alig lehetett megvígasztalni. Végre megnyugodott eltelt vagy 3 perc erre megint. Na jó lesz ha ez lesz egész éjszaka :oops: .
Mondtam apának, hogy inkább bevinném dolgozni és utána hazajövök az Edóval a Tami meg ott marad a mamánál és ott alszik.
Edóka a kocsiban már tök jól volt (különben a Taminak is volt egy ilyen fejezet az életében mikor 3 hónapos volt :shock: ) hál istennek nem sírt. Apát akkor elvittük dolgozni, a Váci útnál van a melóhelye anyu pedig Zuglóban lakik. Oké akkor irány haza. Mire hazaértünk már 7 óra volt, gyorsan megfürdettem az Edót cici ezerrel tele a pocak :) . Fél 9 felé már bóbiskolt szegénykém, azért anyuval folyamatosan (óránként :oops: :roll: ) konzultáltam, hogy minden oké e (eddig még mindig csak úgy aludt ott a aTami a mamával, hogy az Edóval ott voltunk a másik szobában), mindig mondta miket csinálnak vacsiztak, fürödtek, mesét néznek.....
Egyszer csak hív anyu, hogy a Tami sír mert anya kell neki mondanom se kell, hogy mikor ott voltam a másik szobában akkor simán elaludt a mamával. Mondtam anyunak, hogy adja oda neki a telefont beszélek vele. A nagy beszélgetés az volt, hogy anya anya anya anya...... Kérdem tőle, hogy mi a baj mire mondja, hogy velem akar aludni és haza akar jönni, kérdem tőle hogy menjek érte erre mondja, igen anya gyere anya anya anya anya........
Ez ment vagy 5 percig!!! Na most mit csináljak? :roll:
Oké Edót felöltöztettem be a kocsiba, el Zuglóba mindezt fél tízkor útközben hívtam anyut, hogy mi a helyzet erre mondja, hogy nem akar a Tami felöltözni na mondom öltöztesse mert ha nekem kell akkor zabos leszek mert nem akarom felvinni a kocsiból az Edót aki békésen szunyókál. Aztán mire odaértem már hozta is le anyu a Tamit és jöttünk haza. Persze két percel a hazaérkezés előtt aludt el a Tami az autóban mindez negyed 11kor. Gyorsan felcipeltem mind a két manót Tamit rögtön átöltöztettem pizsibe és betessékeltem az ágyba az Edót meg kicsomagoltam és betettem őt is az ágyikójába. Mint egy kis tündér manó csak nyújtózkodott egyet és észre sem vette a helyzetváltoztatást aludt is tovább, persze a Tamit sem kellett sokáig altatni. :)

Ja és közben lemondtam az unokatesómékhoz való menetelt mert nem akarom húzni szegény Edó agyát ezzel a sok ide oda mászkálással és egyébként sem biztos, hogy nem torkollott volna ordításba az a másik idegen helyszín.
Úgyhogy a nagy hétvégi csavargásból lett egy itthonmaradós buli. :?

Kicsit kesze kusza a sztori de higgyétel el ez az életben sem volt egyszerűbb.

Persze inkább még 80 ilyen napot mintsem azt kelljen átélnem mint amit a Katiék...... :(
Még egyszer jóbulást kívánunk, gyógyuljatok meg minnél hamarabb

Jó éjt mindenkinek

Szandra :(

szandrakiss

Sziasztok!

Mindenkitől bocsi, de már elküldöm ezt a pár sort, mert még szerdán megírtam piszkozatban, de azóta 1 sort sem tudok hozzá tenni. Meg hétvégén belemerültem a papírmunkába és hát sehol sem tartok…. Egy ideig bizti nem leszek… Szóval bocsi!

Andi!
Nem ijesztettél meg! Nem vagyok olyan ijedős! :D:D:D Csak kimondhatatlanul sajnálom, hogy ez történik Veletek! :cry: :cry: :cry: Én belekóstoltam (igaz, hogy csak 4 napig, mert az ötödiken meglett Dóri) a kórházi bentlétbe is! Hát totál kiborultam mikor csütörtök közölte a doki, hogy hétfőn akkor vonuljak be! Annyira, hogy ott bőgtem a portán és egy másik anyuka vigasztalt, akivel összebarátkoztam időközben! Ja és Páromnak értem kellett jönnie, mert darabjaimra hullottam….. Annyira nem erre készültem lelkileg, ezért is viselt meg annyira. A császár is csak azért volt gáz, mert eszembe sem jutott, hogy császár is lehet, hiszen minden simán ment! Munkatársam végig csaszira készült, betegségei miatt, mégis simán megszült.
Most két lehetőségre készülök lelkileg, mert nem akarok újra koppani! Bár a kórházasdit kihagynám, mert ugye itt a Dóri! Szóval készülök a sima szülésre is, hátha…..

Nóri!
Hogy vagytok? Annyit emlegettük a Viktort…. Kristóf megúszta?

Ja és szerdán voltunk ultrahangon! Nagyon gyorsan végeztünk, már ez is feldobott! Hát úgy néz ki megint „óriásbébink” lesz! BPD: 20-21 mm, CRL: 62 mm mindez 12 hetesen + 1 naposan. 13-14 hetesnek mondott méretekkel.

Puszika, Dóra, Jutka + Pocaktörpi 12+5
jatka

Sziasztok!

Bocsi de már annyira levagyok maradva hogy nem tudok hozzászolni mert már szinte nem aktuális. Valami gáz volt a géppel és egyszerűen nem tudtam beléni csak olvasgattam de írni nem tudtam, piszkozatként meg eszembe sem jutott elmenteni. :shock:

Ildi!
Köszi jól vagyunk! Réka nagyon édes már kész hölgy!
Ti hogy bírjátok? Örülök hogy tetszik Dávidnak a dobókocka! :lol:

Most csak ennyi mert éhes a család :roll:

KépKép
KépKép
krisztám

Sziasztok!!

KATI!

Nagyon sajnálom Levit! Remélem már jobban vagytok!!!!!
Mi volt a kontrollon?

Nálunk amikor a lányok okt-be voltak betegek, akkor kapott a SÁra is Ventolint puffolni. Pici még a tüdejük és rögtön nehézlégzésük lesz, Sára is sípolt, de a puffolások jók voltak.
Most szerencsére egészségesek.

JUTKA!

Szép nagy baba lesz!!
Császár vagy sima - lényeg, hogy egészséges legyen.

ANDI!

Hogy vagytok? Van ki levegőztesse Lőrincet?
Ma csodaszép idő van!

Mi is megyünk ki, ha már a lányok nem alszanak!

Üdv Mindenkinek

ágyöngyi

Ja ILDI!!!

Köszi nagyon jól esett!! Mondj még ilyeneket!!!!

ágyöngyi

Sziasztok!

Ma voltunk kontrollon,de nem kaptunk zárójelentést,mert Levi légzése még nem az igazi (bár én ezt nem hallom),ráadásul megy a hasa és tegnap többször is hányt! :cry:
Csak azért nem került kórházba,mert rendesen eszik!
Azt mondták,hogy ha nem eszik,akkor beutalják a László kórházba és infúzióra kötik! :cry:

Egyébként majd szerdán kell újra mennünk,ha addig nincs gond!
Amúgy meg adnom kell neki tovább a Ventolint azon kívűl Normaflort a hasmenésre éa Nasivin orrcseppet!

Mennem kell Levihez,felébredt!

Jó éjszakát mindenkinek!
Kép

Kép
mano83

Kedves menyasszonykám!!!!!

Sok boldogságot kívánunk névnapod alkalmából!!

Kép
Kép

Vőlegényed,Dávid
ilgya1

Drága Dávidom!

Belepirultam, hogy már ilyen korán már eszedbe jutottam! :oops: :oops:

Nagyon szépen köszönöm!!!!!

Milliószor csókol a Te Dórád
jatka

Sziasztok!

Hűha, micsoda szerelmes névnapi üzenetek röpködnek itt már korán reggel... :D :D Nem szeretnénk féltékenységet szítani, de mi is csatlakoznánk és nagyon boldog névnapot kívánunk Dórinak Lőrinccel együtt! :lol: :wink:

Kati, sajnálom, hogy még nem vagytok jobban, de már az is valami, hogy nem kell bent feküdnötök! A Normaflore nagyon jó, mi is használtuk már. Remélem, szerdán már csupa jó hírt kaptok! :wink:

Gyöngyi, hát ez a levegőzés bonyolultan indult, kezdetben még én ki se mertem menni, mikor megtudtam a rossz hírt. Azt csináltuk, hogy mikor a férjem haza jött 5 után, addigra én felöltöztettem Lőrincet és ők kimentek. Aztán 4-5 nap után rájöttem, hogy ez tartósan nem csinálható, mert egyrészt akkor már sötét van, és azért a napsütés meg a nappali fény mégis csak jobb lenne, másrészt apa haza ért a munkából, egy órát levegőztetett, aztán még készített valami vacsorát, elmosogatott, Lőrincet fürdetett, szóval épp elég lehetett neki, bár egy szót sem szólt, harmadrészt a 4-5. napi bent tartókodástól nekem is kezdtek elvonási tüneteim lenni, ráadásul az amúgy is hófehér bőröm még tovább sápadt. Így azóta délelőttönként megint én viszem ki Lőringert, de csak az udvarunkra. Ő játszik, én meg félig ülök-félig fekszek egy kerti dönthető napozó ágyon, és élvezem a napsütést. Mondanom sem kell, hogy milyen jót tett a lelkemnek a jó meleg napsütés, és nem hiszem, hogy ennyit sem engedhetek meg magamnak, végülis ez nem megterhelő.
Szóval, így vagyunk, minden megoldható, ha nagyon muszáj. :lol:

Jutka, azt hiszem igazad van, biztos engem is azért érintett rosszul a császár gondolata, mert fel sem merült bennem! Lőrinc viszonylag könnyű szülés volt, most meg még rövidebbre és könnyebbre számítottam, aztán tessék! De most már úgy vagyok vele, hogy ez legyen a legnagyobb problémám az életben.
Majd kikérdezlek a császáros tapasztalatokról részletesen (msn) :wink:

Szandra, szombati napotok nem semmi volt! Átélni biztos nem volt annyira vicces, de így olvasva nagyon aranyos sztori, szegények. :) :) :)

Ildi, hogy vagytok? Hogy telnek 2 gyerekes napjaitok? :)

Judit, Te már nem soká szülsz, ugye? Végül sikerült nevet találni a Picinek?

Puszi Mindenkinek!
Andi
idna

Nagyon boldog névnapot kívánunk mi is DÓRÁnak!!!!! [/img][/url]

ágyöngyi

Kedves Andi, Lőrinc és Gyöngyiék!

Nagyon szépen köszönjük!!!! :D :D :D

Sok-sok puszika, Dóra és Jutka
jatka

Ki jön Tücsire? :D

milyen rohadt idő van.....
ilgya1

Olyan édesek ezek a köszöntők!

Dórának nagyon sok boldog névnapot kívánunk!
Kép

Andi!
Sok szerencsét és kitartást! Látom azért előbb utobb beleszoktok a kényszerpihibe.
Meglátod jön a jóidő pikk-pakk elrepül az idő és már karodban is tartod a picit.

KépKép
KépKép
krisztám

Sziasztok!

Kriszti! nagyon jó az avatarod! nagyon ügyes vagy!!!Jól néztek ki együtt!! :D
Mi van veletek?
off.
Megjelöltem a Pápaiékat az iwiw-en nem mondta a Gabi?on

Mano!
Mi újság Levivel? Voltatok kontrollon?

Andi!
Úgy látom nagyon ügyesen megoldjátok a dolgaitokat,de tényleg szívesen segítünk,ha már apa kidőlt a sorból....
Mikor is kell menned uh-ra?Mostanában,nem?

Most nem írom le a napunkat,mert hosszú lenne,és ahhoz túl fáradt vagyok,/igérem pótolom/,de nem eccerű :D :D :D de naon élvezem.És olyan rossz érzés,hogy nem fogok mégegyszer ilyen helyzetben lenni,és ez olyan sz@r érzés... :cry: sose lesznek már ekkorák,ma is odamegy a Dávid a hugicához,(így hívja)/Minimax-Artúr után szabadon :D )szia hugica,mi a baj? Itt vagyok,ne sírjál!olyan édes volt,hogy könnybe lábadt a szemem(nem sírt pedig,csak nézelődött a hordozóba)

Jutka!
Bocsi,még nem is gratuláltam a sógor/sógornő méreteihez!!Nagy nagy gratula!Találtál végül is orvost? Én erről lemaradtam :oops:
Doresz!
Mikor jössz játszóházba? :wink: Nem akarod meglátogatni a vőlegényed?

Szandra!
Annyira aranyos volt a sztori,így kivülállóként :D
Suli ügyben mi újság?
Gyere ám.....
És vettem Babe sampont,tök jó dobozban van és az illata nagyon fini..és már alig van koszmónk...

Gyöngyi!
Legalább mi találkozunk Tücsökzenén :D

És képzeljétek pár napja alszunk délben vagyis fél 2 kor, a múltkor mikor megrendeltem a Szandra féle könyvet,vettem egyet ami az alvásssal kapcsolatos /felváltva olvasom a dackorszakos könnyvel szopi közben-gondolhatjátok hol tartok :? / de addig eljutottam,hogy egy ekkora gyereknek szüksége van a délutáni alvásra,és ma már 10 perc alatt elaludtunk,máskor meg 2 órát is altattam,és nem sikerült.....olyan boldog vagyok...

És hogy szépeket álmodjatok,itt egy mai mosi:
Kép
Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Üdvi mindenkinek, csak egy gyors reakció aztán szunya!

Ildi!
Melyik ez az alvásos könyv? Különben tök vicces, hogy a Tamival mi is nagyon sokat szenvedtünk (volt amikor két óra hosszába tellett) az alvással mióta nincs szopi. Igaz volt olyan idő amikor amellett is volt gond az altatással, de mióta az nincs azóta rémálom volt az egész aztán egy másfél hónapja egész egyszerű elaltatni a Tamit. Most az a mániája, hogy folyamatosan fogja a kezemet és úgy alszik el, ezt már teljesen átvittük az esti alvásra is.
Na szóval a vicc az a sztoriban, hogy mindig ugyanazzal a problémával küzdesz te is mint én és a gyerkőcök is egy napon születtek.

Suli ügyben hát.... Felvettek a főiskolára ahova mégsem megyek mert ez a suli nem jó újszülött osztályra így csak szeptemberben kezdem a másik sulit (ez keresztféléves lett volna), talán nem is baj mert addigra az Edina is nagyobb lesz és nem lesz gond ha 5-6 óra hosszat csak apa lesz vele.

Nagyon örülök, hogy nektek is bejött ez a sampon. Szerintem sokkal egyszerűbb mint az olaj meg az illata is tényleg kellemes az olajnak meg olyan kellemetlen a szaga pedig az ember annyira szereti puszilgatni a kis buksijukat.

Na most megyek szunyálni! A tücsökzenét olvastam "reggel" mikor kérdezted, hogy ki megy, jót mosolyogtam magamban mert mi megint fél 10-kor keltünk és esélyünk nincs soha eljutni oda. Na nem baj remélem a nyári játszóterezést az nem ilyen hajnalra tervezitek. :D :wink:

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Talán egy kicsit nyugotabb napok következnek nálunk.

Bár ezek a nyugottság Tami torkgyuladásával kezdődik, igaz ő elég jól birja. Szegénykém nagyon szertne már oviba menni, de nem akatom az egész csoportot lefertőzni. Bár nincs láza, de a doktornőnk azt mondta nagyon csúnya a torka. Szonja egyelőre még jól van.

A suliba sikerült leadnom a dolgozatokat, amire kb két hetet készültem folyamatosan és közben meg kellett állapítanom, hogy mennyire nem tudok semmit egy csomó dologról.

Dóra köszöntéséhez mi is csatlakozunk. Isten éltessen!

Réka baba nagyon szép!

Andi!
Remélem jól telnek a napjaid. Sokszor szoktam rád gondolni.

ILdi!
Még egy régi témához visszakanyarodva: Én igen nehezen viseltem a hisztit és a testvérféltékenységet is. Két nagy krízis volt. Egyik mikor már nagy volt a pocim. Kb 1 métert tudtunk megtenni fél óra alatt Tamival. A másik amikor Tami el kezdte verni Szonjust. Én minda kétszer elég szigorú voltam. Elég hamar sikerült megfékeznem a durvaságot.

Megyek mert a lányok türelmetlenek.

anett
kállai

Bocsi: nyugodtabb, nyugodtságot :oops:

Kicsit fáradt vagyok! :P
kállai

Sziasztok!

Rövid leszek, mert elég fáradt vagyok.
Ma voltunk uh-on és minden rendben, vagyis sokkal jobb a helyzet, mint 2 hete volt. A lepény még eléri a méhszájat, de már nem fedi!!!!! A saját és az uh-os doki is azt mondták, innentől még jobb lesz, mert ahogy nő a méh, egyre távolabb kerül a lepény a méhszájtól! :D :D :D Most már jók az esélyek, hogy ne legyen semmi baj, persze nem ugrálhatok meg nem emelhetek, de végülis melyik kismamának javasolnak ilyesmit?! Továbbra is kímélni kell magam, de már nem olyan szigorúan, és hatalmas teher gördült le rólunk. Vagy 20 kilóval érzem magam könnyebbnek, annyira megkönnyebbültem!!!!!!! :D :D :D :D :D
Persze, nagy volt az ijedtség 2 hete, nem könnyű túl jutni rajta, de remélem most már nem lesz semmi baj, és minden rendbe jön! :wink:

Szandra, a játszóterezést nem hajnalra szervezzük!!! :D :D :D Tekintettel leszünk Rátok, akik csak délben ébrednek! :D :D :D
Egyébként a torna 10:30-tól van. Lehet mi is átszokunk oda a cini-cini helyett, mert mintha ott kevesebb lenne a gyerekemelgetős játék. Nem jöttök? Ildi? Nóri? Gyöngyi? Anett?
Lassan egy játszóházas programot is beiktathatnánk, akiknek van kedve! Hátha azt én is bevállalhatom. Bár lehet, ki kéne várni az influenza járvány végét :o
Nórival beszéltem msn-en, ő is és Kristóf is lázas beteg, ma mennek dokihoz. És úgy tudom Gyöngyi Mariettája is beteg lett.
Anett, Taminak is jobbulást!

Puszi!
idna

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?