Sziasztok!
Ismét itt
Egy hetet kihagytam, de igyekszem pótolni (visszaolvasni), most csak gyorsan átfutottam az elmúlt 7 napnyi termést.
Gyors reakciók:
Látom van új csatlakozó: Ibolya, üdv itt! Ezennel nem én vagyok a legfrissebb csatlakozó
Nagyon szépségesek a gyerköceid. És remélem, hogy már gyógyulófélben van Gergő.
Edith, sajnálom ezt a betegséget, elég rosszul hangzott, amiket írtál. De legalább gyorsan túl voltatok rajta. Hiányolást köszi
Krisztának utólag is boldog hófordulót!
Edit, ez még rosszabbul hangzik, szegény Virág! Hogy viseltétek a kórházat? Azért az tök jó, hogy te is bent lehettél a kiscsajjal... Hol volt addig Barnus? És örülök, hogy Virág meggyógyult.
Timi, olvastam, hogy nálatok is ismét felütötte a fejét a betegség - remélem, hogy ez már nem olyan súlyos, és Hannababa jól van. És a pneumos grátisz oltás is jó hír.
Julcsi, remélem, hogy a költözés viszonylag gördülékenyen zajlik, Dorkának minél előbb lázmentes napokat kívánok!
Huh, visszaolvastam az eddig írtakat, a múlt héten jó sok betegség volt, ez elég rossz hír - legyen már nyár!
Barbi, Ádámnak gratulálok a felüléshez! Nagyon-nagyon ügyes!!!
Márti, jó ez az ott-alszom-és-mégsem. Nagyon édes lehet a ragaszkodó kiscsaj!
Andi, csodaszép ikreidnek utólag boldog hófordulót kívánok!
Zsuzsi, Zsu bocsi most kihagytalak benneteket - most nincs agyam, és nem emlékszem, hogy mi minden történt még. Már annak is örülök, hogy ennyi minden megmaradt
Az én hetem is elég sürü volt: szerdán délután elutaztam Brüsszelbe, és péntek éjjel jöttem vissza. Samut kedden elvittük a nagyszülőkhöz, aznap még vele aludtam - de jól sejtettem előre, hogy nem lesz vele gond, tök jól érezte magát (éjjelente jól aludt, rendesen evett, sokat játszott, és ügyesedett is, már 1-2 percet is tud állni egyedül).
Péntek éjjel a nagyszülőkhöz mentünk haza, így az éjjeli ébredéskor már én mentem be hozzá - azt az örömöt!!! Ezért érdemes anyának lenni
A másik hír, hogy Samu ma volt először bölcsiben. Ma még csak fél napot (kb 9-től 12-ig), de a beszámolók szerint tök jól érezte magát, sokat játszott, örült a gyerekeknek és sokat evett tízóraira, és ebédre is! Holnap is megyünk, aztán szerdán itthon leszünk.
Jó hosszú lettem! Mostanában nem tudom, hogy fogok ráérni babanetezni - a héten elkezdek intenzívebben dolgozni. Azért esténként igyekszem bekukkantani! Jó éjt!
RÉ