Új privát üzeneted érkezett!

NA, csak azért ugrottam ismét be, mert eszembe jutott, hogy 2- a van!

Andi, NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT A GYERKŐCÖKNEK! TIIS HAMAROSAN SZÜLINAPOZTOK! :) :) :)

Rohantam!!!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Jó reggelt!

A gyönyörű és mosolygós törpekommandósoknak boldog hófordulót!
Az a kép tetszik legjobban, amikor a kiságyban állnak mindketten. Látszik rajtuk, hogy a szemük sem áll jól, minden huncutságban benne vannak. :lol:

Julcsikám, tudom mennyire nem egyszerű, hogy dobozoljál egy olyan kicsi lakásban, ahová a kész dobozokat nem tudod hova tenni. Hiszen mellette élni is kell valahol.
Én 3x költöztem 1 vagy 1,5 szobás lakásból, és akkor még gyerek sem volt. De a végére már meg sem tudtunk mozdulni a lakásban. Éppen ezért mindig az utolsó pillanatra hagytam a csomagolást, mert hetekig nem lehet ilyen káoszban élni. Cserébe profi módon csomagolok össze akár 2 nap alatt is egy kéglit. :?

Márti, nagyon jók a képek. A torzomborz Zsombi ahogy fogat mos zabálnivaló. Szoni meg gyönyörű, még mindig.

A Corában és az Auchanban baba-mama hetek vannak, ha érdekel valakit. Pl. az Auchanban 5 db bady 999.-Ft.

Úgy tűnik megoldódnak az anyagi gondjaink. Ma megkaptam a családi pótlékot, 11.000.- helyett 11.700.-ft. Szép, nem? Ebből a 700 ft-ból tuti egyenesbe jövünk! :x

Barbi
Kép
b_barbie

Barbikám:még mindíg pesszimista hangulatban vagy???? :shock: Nem csodálom, nade mégis!!!! :wink: Én is megnéztem mi is megkaptuk ezt a hatalmas emelést!!!!! :wink: De legalább emelik!!!!Igaz, hogy sokat nem ér vagyis , hogy minden emelkedik emellett, mi a DM-ben szoktuk venni a tejpépet az is eddig 399 volt most már 499.-!!!! :x
Tegnap távfűtésszámláját mutogatták a tv-ben egy családnak, mikor ugye nem is fűtöttek többet 20.000.-rel lett több a számla!!!!Na az a nem semmi!!!!! :evil:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Látom mindenkit megcsapott a hétvége szele!!!! :lol:
Jó családozást mindenkinek!!!
:wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Na szép, írtam 2 mondatot, de azért szóismétlést sikerült összehoznom!!!! :oops: :oops: :oops: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Én itt vagyok, csak maratonit sétáltunk, aludtunk délután, most játszunk és utána megyünk tornázni.

Barbi
Kép
b_barbie

Kibújt a 7. fogunk!!! (és a 8. is mindjárt)
Hát ezért nem aludtunk mostanában.

Érdekes ez a fog, felül teljesen be van dúzzadva, én ott vártam, hogy kibújik, erre alul jött ki, ahol semmi jele nem volt.

Barbi
Kép
b_barbie

Hatalmas gratula 7 (majdnem 8) fogú Ádámnak!!! Remélem ma este akkor már tudtok aludni...

Mi is sétáltunk. Nagyon szép idő volt errefelé. Nem tudom, hogy fogok-e tudni jönni 7végén, ha nem akkor mindenkinek kellemes napokat kívánok.

KépKép
kgiulia

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2012.11.18 08:31-kor.
bibolya

Sziasztok!

Na, én is csak gyorsan írok pár sor, aztán lépek aludni, ki tudja, milyen lesz az éjszakánk. Eléggé lefáradtam ma, apa meg Pesten, még csak most tart hazafelé. Marci meg már 2x felébredt azóta, hogy 8-kor elaludt. :?

Nagyon köszönjük a köszöntéseket, bezsebeltük mind, átadtam az illetékeseknek.

Holnap majd megpróbálok érdemben is jönni.

Mindenkinek jó éjszakát!

Andi
Kép
zsandi

Sziasztok!

Még csak most fejeztem be a hússal a munkámat, pedig IStván is segített. A konyha romokban hever, de ma már nem tudom megcsinálni. Semmi erőm.
A nátha teljesen kiütött rajtam, a fejemet akkorának érzem, mint egy hordót, a hátam lyukad be, az orrom folyik ezerrel. Szép kis hétvégének nézek elébe.
Kriszta szerencsére jól van, estére már nem volt semmi a nóziban. Remélem, jobban is alszik, mint az előző két éjjel.

Most már megyek, ne haragudjatok, hogy nem reagálok, de minden reflexem most nulla. :roll: :roll: :roll:
Jó éjt, kellemes hétvégét mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Zsandi, Boldog hófordulót a kölköknek :) Nekem is nagyon tetszettek a képek :):):):)

Lányok én ma is hulla vagyok:( Délelőtt sétáltunk 3 órát, főztem-etettem 2 órát, utána sétáltunk még kettőt, utána kaja, kispakolás, nyavalygás, fürdés játék kaja, utána bence fölkelt, nyavalygás, bepisilés, kakaó, nem ez a mese, másik mese, folyik az orrom, ááááááá kész vagyok. Most mindkettő csöndben van, a lakás romokban, a konyha leginkább, nem baj a kaja finom lett :D
De holnapra rengeteg dolgom maradt :(

Kéepket is szerettem volna nektek feltenni, de annyira tyar a net, hogy nem tölti fel :(
Majd talán holnap, de holnap ti se vagytok, no meg az uram is itthon lesz, nem tudom mikor jutok ide :(

Bocsi hogy így önzőztem, de totál kivagyok :s

Pusz

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Látom estére mindenki kipurcant!!!! :? Tessék pihizni kicsit itt a 7vége!!!!

Edith:jobbulást nektek, a párod hogy van?????Még szerencse, hogy a Kriszta jobban van!!!! :lol:

Ibolya:arra már mi is rájöttünk, hogy szépséges gyerekek jöttek itt össze!!!! :wink: :lol:
Remélem Gergő is jobban lesz!!!Köptetőt mit adsz neki????Illóolajat szoktál párologtatni????Ezt a Baby Luuf-ot használjátok????

Julcsi, Árpi:jó munkát!!!! :lol:

Zsombi 3 felé kicsit mocorgott bámult rám a kiságyból, de visszaaludt és még mindíg szunyál!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Barbi:mi volt a tornán?????Szépszemű hogy bírta?????

Zsu:te is pihizz kicsit, ha ma a párod is otthon van egyik gyereket "add át" neki!!!!! :wink:

EDIT!!!!Mi a helyzet????????????? :shock: :roll: :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Jó reggelt!

Márti, 1/4 8-kor még a Zsombi aludt?! Lehet, hogy végre lemerült az elem? :lol: :wink:

Tornán nem volt semmi, csak megállapítottuk, hogy bár tudna mászni, ha akarna, de mivel rájött, hogy gurulva sokkal gyorsabb és nem annyira strapás, ezért inkább azt gyakorolja.
Kicsit sírt, de nem fájt semmi, csak a végére már baromi álmos volt.
Cserébe éjjel 1-ig mozdulatlanul aludt. Persze utána bepótolta, óránként kelt.
Kibújhatna már a 8. fogacska, hátha akkor alszunk kicsit.

Timi, hogy van Hanna fülecskéje?

Andi, hogy alakult Marci éjszakája? Folytatta a sokszor kelést, vagy aludt rendesen?

Ibolya, Gergőnek jobbulást. Az éjszakátokat átérzem, nálunk most nincs betegség (kopp-kopp) csak fogzás, de hasonló szar.

Julcsi, Árpi, kitartást és jó pakolást Nektek.

Barbi
Kép
b_barbie

Barbikám:te is humorbogyót ettél????????????? :shock: :lol: :lol: :lol:
Szóval lustizik a kicsifiad!!!!Kiskommandós gurul össze-vissza!!!! :wink:
Nem baj majd ha elszédül rájön, hogy a mászás a célravezetőbb!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Nem gyógyulunk, sokkal rosszabbul vagyunk mindketten. A náthától alig látok ki a fejemből, reggelre meg még hánytam is. (Bocs' )
Kriszta pedig éjfélkor kezdte a hányást, vagy 4x hányt, de már eggel sem és most sem hányt. Viszont 38-an felüli a láza. Olyan gyenge szegénykém, és olyan éhes. Reggel evett egy pici tápit, most néhány falat banánt és hideg teát adtam. Épp fő a sárgarépa. megyek teszek bele rizset is.
HAgylak, mert nagyon fordul már gyomrom és reszketnek a kezeim. Még szerencse, hogy IStván jól van és tud ápolgatni minket (meg a romos lakást. )
Puszi mindenkinek.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Hú, Edith, sajnálom, gyógyuljatok gyorsan!

Andi
Kép
zsandi

Csajok!

Nem tudtok valakit, aki szívesen megválna feleslegessé vált diafilmjeitől, jó áron? Van két diavetítőnk is, filmünk meg egy szál se. (Homály fedi, hogy hova tűntek.)
Néztem a neten, meg boltban is, horror az áruk, 8-900 Ft-ért adják darabját.
Persze most még nem tudnám leültetni a manókat diázni, de pár év múlva szívesen vetítenék nekik, ha lenne mit. :?
Én nagyon szerettem annak idején, és a suliban is sok film volt, délután szoktam a gyerekekkel nézegetni, jó kis olvasás gyakorlás ez nekik is.

Andi
Kép
zsandi

Edith, nagyon sok gyógypuszit és gyógymanót küldünk. Szegények.

Andi, nem tudom, hol lehet olcsóbban diafilmet venni de majd szétnézek.
Nekünk is volt gyerekkorunkban és imádtuk. Még egy nagy fehér vászon is volt hozzá. Szeretnék majd az Ádámnak is venni, de nekünk egy diavetítőt is be kell szerezni, nem tudom hova lett.

Barbi
Kép
b_barbie

Nekünk van vetítő meg filmek is, a nővéreméktől örököltük őket. :lol:
Szerintem ha ilyen borsos az áruk az is megoldás lehet, hogy ünnepekre filmeket kérsz a manóknak, mindíg egyet-egyet és akkor mire aktuális lesz már meglesz az alapkészlet!!!!!! :wink: :lol:
Mi is imádtuk kicsiként!!!!

Ma voltunk apukámnál a nővéremék gyerekei ott is alszanak, így Szoni is fellelkesült:ott maradt!!!!A papa polójában fog aludni!!!! 8)
Olyan furcsa ilyen nem volt mióta megszületett a Zsombi, hogy a kiscsaj ne aludt volna itthon, múltkor ketten aludtak a mamáéknál!
Nem baj, holnap délelőtt megyünk érte, mert a Roland unokaöccsének lesz a szülinapja, oda vagyunk hivatalosak!!!!

Edith:jobbulást!!!!!Mennek a gyógypuszik!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2012.11.18 08:34-kor.
bibolya

Hát, a mai éjszakánktól sem várok sok jót, 1/2 8-kor elaludt, azóta egyszer már felsírt. Úgyhogy megyünk a 8. fogacskára, addig meg túlélésre játszunk. :?

Márti, furcsa lesz a Szoni nélküli éjszaka, mi? Élvezzétek ki, hogy csak egy csemete van. :wink:

Ibolya, nekünk sincs párásítónk. Én egy kislábosban tettem vizet a radiátorra és eukaliptusz olajat (gyógyszertárban lehet kapni) csöpögtettem bele, mikor az Ádám beteg volt. Nagyon jó illat volt a szobában is jobban is aludt tőle, mert kapott levegőt.
De remélem holnapra már sokkal-sokkal jobban lesz a kiskrapek. :roll:

Mára ennyi, jó éjt Nektek.

Barbi
Kép
b_barbie

Sziasztok!

Ibolya!
Remélem ez már tényleg a gyógyulás útja, és egyre kevesebb lesz az a köhögés.
Párásítónk nekünk volt, javasolták, amikor egyszer nagyon betegek voltak a kicsik, de én nem szeretem (persze nem ez a szempont), és nem is vettem észre, hogy javítana a helyzeten. Barbi tippje szerintem tök jó (lábos vízzel, bele olaj).
Köszönöm a felajánlást diafilm lelőhelyre, lehet élek is vele. Persze ez annak függvénye, hogy milyen áron kínálják a börzén. Valahogy olyan szemétségnek érzem a hajdani 2-3 Ft-os filmekért a 800 Ft-ot.
A diafilm.hu-n néztem a filmeket, ott azt hiszem, hogy 720 Ft/db, viszont minimum 20-at kell venni. Hááát, ahhoz még edzenem kell magam, hogy egyszerre ennyit költsek diára.

Márti!
Élvezzétek ki az ismét egy gyerekes éjszakát, Szoni meg biztos tök jól érzi magát a gyerekseregben, na meg a nagypapa pólójában.

Barbi!
Mivel nekünk ugye két vetítőnk is van, szívesen odaadom az egyiket. Persze ki kell próbálnom, hogy egyáltalán működik-e mindkettő, de ha igen, akkor odaadom. Remélem találkozunk addig még személyesen is, amíg eljutnak a törpék abba a korba, hogy már érdemes legyen használni. :wink:

Edit!
Mi újság? Ugye nincs semmi gáz, csak elfoglalt vagy!?

Na, lépek, mert lefordulok a székről.

Andi
Kép
zsandi

Ibolya:nem párásítóra gondoltam, hanem ahogy a Barbi is írta illóolaj párologtatására!Amiben a gyertya párologtat!De az is tök jó ahogy a Barbi írta.Az eukaliptuszt amúgy az alvóhelyére(kispárnára szokták mondani) 1 cseppet tenni és az segít éjjel hogy kapjon levegőt a nóziján!Én ilyenkor(tudom már 100x leírtam :oops: ) citromot(fertőtlenít) eukaliptuszt és fenyőt szoktam párologtatni.Ha van a közelben Auchan ott szokott lenni cserépváros és ott olcsóbb az illóolaj 100%-os és 290-be kerül!
De nem szeretnék okoskodni!!! :oops:

Csak viccelt a csajszi, mert amikor az alvás következett volna elkezdett balhézni értem!!!! :shock: A párom furcsálta is , mert múltkor ugye a mamáéknál semmi gond nem volt!De mondtam neki, hogy anyósómhoz azért jobban odavan, többet vannak együtt!!!Lent voltak a megszokott kis dolgai meg ugye Zsombi is!!!
Ez pedig csak kósza ötlet volt a részéről....így este apa ment a lányáért!!!! :wink: Amúgy a Zsombi is most nagyon nehezen aludt el, pedig simán szokott menni a dolog!!!! :shock: Úgy látszik neki is hiányzott a tesókája!!!!

Ja és a tegnapi fél 8-as ébredés csak beetetés volt!!!!Ma ismét 6 előtt kelt!!!! :shock: :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2012.11.18 08:35-kor.
bibolya

Ibolya:van pár játék felakasztva a rácsra, egyik reggel azt rúgdota a lábával :wink: , néha eldumálgat:na ilyenkor nem rohanok be fejvesztve!!!De ha balhézik akkor bemegyek, mert ugye egy szobában alszanak a manók és legalább a csajszi pihizzen!!!! :wink: De nem a kaja miatt ébred, mert van, hogy csak fél-1 óra múlva reggelizik és nem szól érte!Konklúzió:ő egy korán kelő!!!! :lol:
Remélem most már a gyógyulás útjára léptek és minden betegeskedő!!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Ibolya,
mennek a gyógymanók.Remélem mára már tényleg jobban lesztek.
Egy kicsit szakmailag szólnék hozzád.A Mucopront a legjobb köptető!Olyan esetekben alkalmazható ahol tényleg sok a lerakodótt váladék.Én minden gyerekemnél ezt használom.Amikor csak azért köhögnek mert folyik le a garaton a váladék akkor nem használom mert nincs mit felszakítani,ilyenkor elég valamelyik gyógynövényes szirup.De ha fel kell oldani akkor a legjobb a Mucopront.Most nem az orvosodat akarom védeni,hisz nem ismerem,de a legjobbat ajánlotta a rengeteg köptető közül.Tehát nagyon nem mindegy mikor milyen köptetőt használunk,ezt az orvosok többsége azért el tudja dönteni melyiket ajánlja.Én most is használtam Hannának,még egy éves kor előtt is,igaz csak 2x1 kávéskanállal kaphat.Az én gyógyszerkönyvem nem írja,hogy nem lehet 2 év alatt adni.Még egy fontos,hogy semmilyen köptetőt ne adjunk estére-én 4 után már nem adok-mert éjszakára köhögtetni fog.Éjszakára lehet adni egy kis köhögés csillapítót,ami igaz elfolytja a köhögést,de nyugton hagyja a gyereket.Aztán napközben lehet köhögtetni a köptetőkkel.
Bocs,hogy kicsit hosszú lettem,de csak a saját tapasztalatomat osztottam meg egy kis szakmával fűszerezve! :)
A párásító,amit a lányok is tanácsoltak nagyon jó,nekem a Zsoltinál kellet,mert ő asztma szerűen köhögött kisbabaként.Egész éjjel ment a párásító egy éven keresztül a gyerek mellett.Szerencsére elnőtte.

Hanna jól van,már ami a kedvét illeti.Holnap reggel megyünk kontrollra,nagyon kiváncsi leszek mit lát a doki a fülében.A gyógyszert még kapja,holnap meglátjuk még meddig kell.Szerencsére a branülje még bírja,és már nem is sír amikor beadom neki a gyógyszert.Olyan ügyes!

A diafimeket én is nagyon szerettem,tényleg jó ötlet lenne a gyerekeinknek is vetíteni.Sajnos nekünk se gépünk se filmünk!:(

Márti,
nálunk még mindig 5 körül kel a Zsolti.Néha vannak csodába illő reggelek,amikor 1/2 7-ig huzza,de ez nagyon ritka.Ma reggel 3/4 5-kor kelt.Nem tudom mikor szokik le róla,de már nagyon jó lenne.

Pusz

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

Timi:akkor be is fogom a szám!!!!Zsombi azért fél 6-6-ig alszik!!!! :roll: :lol:
És mikor fekszik le????Pedig 1x már mondtad azt hiszem??!!

Ibolya:nem lakik messze apukám 20-25 perc autóval!!!És ha menni kell hát menni kell!!!! :wink: :lol:

Na lassan megyünk szülinapozni!Szép vasárnapot mindenkinek!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Andi, drága vagy a diavetítővel kapcsolatban, de képzeld!
Beszéltem anyuval reggel, és kérdeztem, hogy hova lett a vetítő és a vászon? Erre anyu lazán közli, hogy megvan mindkettő, felvitte a padlásra. Viszont az összes diafilmet kölcsönadta valakinek, aki természetesen nem adta vissza.
Úgyhogy nagyon aranyos vagy, köszönjük, de úgy tűnik nekünk is csak filmet kell szerválni. Most úgy örülök, legalább a fele megvan.

Ibolya, igen, mindenki ezzel vígasztal, hogy majd évek múlva alhatok. Sebaj, lassan megszokom. (de tényleg)
Azt akartam még írni az illóolajokkal kapcs-ban, de aztán a Márti beelőzött, hogy a csajok jobban tudják, hogy miket lehet még beletenni a bárologtató vízbe, illetve mi-mire való.

Barbi
Kép
b_barbie

Sziasztok!

Mártikám,
köszi az együttérzést! :roll: Zsolti kb.9-1/2 10 között alszik el.Ha du.nem alszik-hétvégén előfordul-akkor már hamarabb,de nem befolyásolja a felkelését.Hannát rendszerint ő kelti fel,igaz nem 5 kor,hanem 1/2 7-7 között amikor már nem alszik olyan mélyen.Nálunk mindenki külön alszik,de mivel Hanna még a mi szobánkban van,így rendszerint 6 körül már kimegyek a hálóból,mert Zsolti mindig akar valamit,és inkább nem mászkálok ki be,mert azzal biztos hamarabb felkelteném Hannát.Amikor felébred az úrfi akkor mesét szokott nézni-dvdn-de hamar megunja az egyedüllétet és akkor mindig szólíntgat,tehát nem nagyon tudok már visszaaludni. :shock:

Szép napot mindenkinek!
timiban

Az Ádám FELÜLT!!!!!!!!!!!!!!!

Aludnia kellett volna, és oldalfekvésből szépen felnyomta magát ülésbe. Aztán rájött, hogy ha belekapaszkodik az ágy rácsába, akkor nem dől el.
Sajnos kapaszkodós képet nem sikerült csinálnom, mire kirohantam a gépért addigra csak simán ült.

Kép .

Barbi
Kép
b_barbie

Barbi:nagyon gratulálunk a szépszemű Ádámkádnak!!!!!Látod miket lehet művelni alvás helyett!!!! :wink: :lol: Nagyon ügyes!

Timi:együtt érzek veled...én a Zsombi mellett meg sem próbálok visszaaludni!!!! :roll: :lol: Akkor neked is van egy korán kelő kiskakasod!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Barbi: de jó, látod milyen ügyes a nagyfiad! Gratulálok!
A mászással kapcsolatban, a nővérem kisfia sem mászott, csak kúszott. Aztán 9 hónaposan felállt és elindult. :shock:
Azért megnézném, ahogy gurul egyik helyről a másikra.

Andi, Edith: utólag nagyon boldog hófordulót kívánok!

Beteg babáknak jobbulást!
Szörnyű, hogy most kezdődik az influenza. A szüleim már bele is estek, én már nem is nagyon merek sehova menni a Szandival.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Sziasztok!

Kriszta úgy néz ki meggyógyult, bár nem szeretném elkiabálni a dolgot. Tegnap reggeltől szinte semmit nem evett, csak teát ivott, és bár a doktornő mondta, hoyg tejet ne adjak, azért éjjel fél 3-kor megetettem 60 ml tejjel. Szegénykém így kihúzta reggelig, amikor ismét adtam neki 100 millit. Utána már csak reszelt almát volt hajlandó elfogadni és teát, az almába viszont kevertem egy kiskanálnyi tejpépet (csak magát a port). Délutánra felerősödött, és már mászkálni akart, ismét csibészkedni kezdett, hál'istennek. Olyan rossz volt nézni, ahogy a máskor oly életvidám csöppség fáradtan rámmosolyog, majd lehajtja a fejét, mert nem bírja tartani. Vagy próbált felállni a kiságyban és csak pár pillanatig sikerült megtartania magát.

Én ma is nagyon gyenge voltam, bár a hányás elmúlt már tegnap. Délben elég jól éreztem magam és akkor felkeltem mosogatni, de néhány pohár elmosása után már nem bírtam állni. Lefeküdtem, István meg befejezte a mosogatást. Amikr felkeltem, (már du.3 óra felé járt ), olyan voltam, mint akit fejbevertek és minden ízületem fájt. És egyszercsak, mintha elvágtak volna mident. Mintha kicseréltek volna. MOst is jól érzem magam, főztem egy gyors ebédet, és a lakást is valahogy rendbehoztuk ketten.

Márti, ez a szitu ismerős a sógornőméktől, hogy a gyerek végül nem akart ott aludni, ahol először olyan lelkesen akart! :roll: Amikor Dávidkát először hoztuk el magunkhoz, éjjel 3-ig őriztem és szórakoztattam, amíg végre alaludt. Aztán a többi éjszakán már nem volt baj.

Barbi!!! Gratula az ücsörgő Ádámodnak!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Látod, nem marad ő le semmiről! Csak először mindent jól kidolgoz, hogy már a végső változatot mutathassa be! :lol: :lol: :lol:

ZSuzsi, remélem, nem kap el Szandi semmiféle influenzát, de azt tudom, hogy erre nem mindig a bentülés a megoldás. Még az ősszel volt, hogy anyósom már lábadozott, apósom viszont még nagyon meg volt hűlve, és kénytelenek voltunk velük egy autóban utazni. Akkoriban volt náthás István is. Kriszta mégsem kapott el semmit. Szerintem az attól függ, hogy abban a pillanatban, amikor találkozik a vírussal/bacival, mennyire ellenálló a szervezete. Különben erre mifelénk is nagyon sok halálos kimenetelő influenzás esetről számolt be a tévé, bár az ország másik feléről volt szó. Nos, ez nem riasztás akart lenni, de intő jel arra, hogy fokozottan kell figyelni miden hűlésszerű jelre.

Ibolya, remélem, hogy Gergőbaba is most már meggyógyul. :)

Valami vacsorát kellene összedobnom, nem tudtok valami jó, gyors ötletet? A semmin kívül! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Betegeskedő babáknak jobbulást :s Cegények...

Ibolya, KAta éjjelre kapott köhögéscsillapító kúpot (gyógyszertári) nappal meg köptetőt. Én a NAturlandosat szoktam nekik adni asszem az kakukkfű. De elégedett vagyok vele.
Még mindig eszméletlenül taknyos, de szerintem, ez már a fogzás miatt van.

Ma reggelre 3 fogú lett Katica!!! És sztem holnapra 4 foga lesz, mert már látom a másik felsőnek a felét :)

Írtam hogy Kata mostanában nem volt hajlandó menni?
Vmelyik nap elesett és ez megtorpantotta, magától egyáltalán nem, hívásra csak nagyon ritkán indult el 2 lábon. Végülis nem foglalkoztam vele, hiszen eszméletlenül ráér még, de ma azt vettem észre, hogy megint megy. Teljesen magától, és már nem HűbeleBalázs módjára. eddig nagyon sokszor volt olyan hogy megindult, olyan lesz-ami lesz alapon. Nagyokat esett volna ha nem vagyok ott. Ma meg már lassan megy, minden lépést meggondol, és kanyarodni is tud :) ma már kijött a konyhába utánam. A kanapétól! A szoba 4 méter széles, az előszoba +5 méter.

Nagyon büszke vagyok rá :)

Barbi, nagy gratula a szépszemű manódnak!!!!

Márti, Timi, én meg mélyen elbújok az én hétalvó gyerekeimmel :)

Bence magától nem kel 9-10 előtt sose, Kata igaz hogy néha ébred 7 körül, de ha nem vagyok ébren, visszaalszik.

Mindketten 9 körül fekszenek, Kata 10 percen belül elalszik, Bence kb 1 órát szokott mesét nézni ilyenkor.

Kata még mindig legalább kétszer alszik, ha 7-kor kelt, akkor 3x...

(azaz mindig 3x alszik csak az első hol reggeli előtt, hol utána van)

Én ma akkora pofont lekevertem a Bencének

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Olyan mérges voltam! Tegnap kiszedtem a Kata szájából egy 1 Ft-ost, és akkor elmagyaráztam a Bencének hogy ne hagyja szét a pénzét, mert a Kata megeszi, és mehetünk a kórházba. Elszégyelte magát, megértette, legalábbis azt hittem...

Erre ma arra megyek be a szobába, hogy a Bence sorba pakolja a pénzét, a Kata meg megy utána, és veszi a szájába. Ma egy 5 ft-ost szedtem ki a szájából :( És csak remélni tudom hgoy nem evett meg 1-et sem :( Na ezért kapott a fiam pofont :( Olyan mérges vagyok. Eddig olyan szépen megértette, hogy iylesmivel csak a szobájában, csukott ajtó mögött játszhat :( Most meg 2 nap 2x szegte meg ezt a szabályt.....

Na jó, megyek, apa már brummog a hátam mögött.....

Pusz

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szép jóreggelt mindenkienk!
Már megint hétfő van! :?

Julcsi, Árpi:hogy álltok????

Zsu:gratula a foghoz és a bátorsághoz Katának!!! :wink:

Edith:akkor meggyógyultál????Remélem.

Ibolya:Gergő baba , hogy van????A szülinap milyen lesz??? :lol:

Többiek :helyzetjelentés???Életjel???? 8)

EDIT DRÁGA TE IS JELENTKEZZ!!!! :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!
Nagyon gyors leszek, mert nem tudom meddig lesz netünk. Merthogy betelefonáltunk és habár a net beszerelés tuti sokáig tart, elvenni biztos hamarabbb menni fog... Éppen ezért most nem reagálok senkinek, habár lenne mit.
Költözésünk marha jó lesz, Dorka tegnap óta lázas, remélem CSAK a rágófoga miatt mert nagyon matat a szájába, sír. A jelenlegi lakás romokban, az újat nem is mondom. Elég izgi, hogy mikor fogunk tudni beköltözni, dehát ez van.
Mindenki NAGYON vigyázzon magára, apákra, babákra és legyetek jók. Nagyon fogtok hiányozni, de remélem max. egy hetet kell távollenenem. Mailt írhattok Árpi majd néha belenéz, meg ide is ha a munkája engedi. Na és persze Mártival is lehet üzenni. Sok-sok puszi mindannyiótoknak!!!
A nőuralmas lökött család :lol:

KépKép
kgiulia

Jó reggelt, kellemes hetet mindenkinek! :)

Merészkedem Krisztát gyógyultnak nyilvánítani. (MAgamat ár tegnaptól. :roll: ) MA reggel megette a szokásos 160 ml tápszerét, és a fél 7-es ébredése után már nem méltóztatott visszaaludni. :roll: :roll: :roll: Szóval meggyógyult. Most dőlt ki ismét a csajszi.
A álldogálást tökéletesíti állandóan. Még nem áll fel simán a földről, de ha már valami magasabba, pl. a porszívóba támaszkodik, akkor simán feláll. És jónéhány másodpercig álldogál. Mind többet és többet. És olyan büszkén néz olyankor :lol: :lol: :lol: , mintha tudatában lenne, hogy mi nagyon örülünk és értékeljük a produkcióját! :)

Julcsi, Sajnálom, hogy Dorka belázasodott, hátha tényleg CSAK a fga miatt. :roll: Sok gyógypuszit küldünk. Kívánom, hogy minél hamarabb sikerüljön átcuccolni az új lakásba, és ott nagyon szépen, kedvetek szerint tudjatok berendezkedni. És érezzértek nagyon jól magatokat benne! :)

Zsu, gratulálok KAticának a fogacskához! És persze az egyedül járáshoz is! Kemény fából faragták őt is, látod? :wink: :wink: :wink:

Ibolya, tényleg, ti vagytok a következő szülinaposok (ha jól tudom :oops: )! Készülödtök? Mit szándékoztok venni a kispasinak? Vagy a betegség közepette nem volt kedvetek ilyesmin agyalni? remélem, most már sokkal jobban van kicsi Grgő, ha egyáltalán meg nem gyógyult már! :)

Edit, tényleg kellene dobj vagy két sort, hogy tudjuk, hogy vagytok! Már nagyon aggódunk értetek!

Évi, hazajöttél már? Jó lenne ha jelentkeznél te is! Samu úrfi újabb produkcióira is kíváncsiak vagyunk! :wink:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Katának gratulálunk az újabb fogacskához, és az újra egyedül mászkáláshoz. Az biztos, hogy most óvatosabb lesz, de nem is baj. Igaz?

Edith, örülök, hogy végre meggyógyultatok. És Krisztának is gratulálunk az ácsorgáshoz. Kis drága, büszke is lehet magára!

Julcsikám, kitartást Nektek, gyógypuszit Dorkának. Már nem sok van hátra, hamar végetér ez a költözős-felújítós rémálom és lesz egy szép, tágas lakásotok.

Barbi
Kép
b_barbie

Edith:ez jó hír, hogy megjött az étvágya és a jókedve!!!!
Nincs is vacakabb mint mikor az ember gyereke beteg!!!!Inkább szedje szét a házat!!!! :? :lol:
Szoni meg, hogy miért nem akart ott aludni????Szerintem most nagyon ragaszkodik hozzánk, ha nem is mindíg mutatja, nem mindíg bújik, dfe azért szóvá teszi néha, hogy puszilgassuk, ölelgessük!!!És valahogy a Zsombi is nagyon fontos neki...igaz van amikor kijelenti, hogy őt ne vigyük le vele a mamához, de ez a ritkább eset!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Csajok!

Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok! Hát tényleg megint baj lett. Múlt hét hétfőn átmosattuk Virág arcát, akkor tudtuk meg, hogy arcüreggyulladása van. Szerda reggel megint 38,2 lázra ébredtünk. Összeszedtem a cuccát, és bevonultam vele a kórházba a dokinkhoz. Azt mondtam, hogy én innen addig nem megyek haza, amig Virág nem lesz egészséges. Szóval mellkas és arcüregröntgen, vérvétel, branül, lámpázás, sópárologtatás, arcátmosás. Vasárnap jöhettünk haza, de még holnap kap vénásan gyógyszert. Mintha kicserélték volna, egész nap jó kedve van, hangja sincs. Barnust kivettem az oviból, februárban itthon lesz, hogy megszüntessem a vírusforrást végre. A kiscsaj vasa siralmas, pótlást kell kapnia.

Timi! Sajnálom ami Nálatok is folyik, mintha magunkat látnám. Remélem, most már rendben lesztek.

Ne haragudjatok, hogy csak magunkról írtam, igyekszem bekapcsolódni, de itthon még szalad a ház. Holnap ráadásul asztalos is jön, szerdán pedig Laci megy Olaszba.

Még egyszer köszönöm az aggódást!

Edit

KépKép

KépKép
edit74

JAj, Edit, örülök, hogy írtál! Mégha nem is a legjobbakat. :( De az a lényeg, hogy VIRÁG BABA JÓL VAN!!!!! Jó, hogy a sarkadra álltál, és így meggyógyult a drága. pedig biztos nem volt kellemes neki, amiken átment. És neked annál szívfájdítóbb volt, gondolom, de jó, hogy lejárt. Remélhetőleg végleg!
Ne is törődj azzal, hogy most csak magatoklról írtál, elhiszem, hogy azt sem tudod, mihez kezdj, mi a sürgősebb.
Amikor van időd, azért szeretettel várunk! Már csak azért is hogy kikapcsolódj! És bekapcsolódj! :wink:

Márti, azért az jó érzés, amikor ragaszkodnak hozzád. És amikor ki is mutatják a manók! :) Én teljesen ki voltam attól, hogy a különben minden lében kanál, örökmozgó lánykámat olyan bágyadtnak, levertnek kinyúltnak láttam. Hidd el, én is szívesebben láttam volna akkor szétszedve a házat. Különben engem nem is zavar, amikor ezt teszi. Gondolom, téged sem. max több a pakolnivló, de inkább így, mintsem ott találd, ahol hagytad, nem?

Megyek rakott krumplit készíteni. Csak elfelejtettem tojást főzni, és az még nincs kész! :oops: :oops: :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edit:sajnálom amin keresztül mentetek, de most már remélem egyenesbe jön Virág baba egészségi állapota!!!!!Sok sok puszi nektek!!!!

Edith:na az enyémek sem egyhelybenülősek, de nem bánom!!!! :wink:
Szerencsére most Szonit letudtam rakni aludni, már 1 hete nem aludt napközben!!!!! :shock: És most Zsomi áll ellent az ágynak!!!De már ez is félsiker!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Ibolya:jobban van Gergő???????????????? :shock: :roll: Remélem!!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Hát mi van itt? Ismét tömeges lógás? legalább igazolt a hiányzásotok? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Na, azért nekem nincs épp ilyen jó kedvem, nemrég telefonált a húgom, hogy hozzák denénémet a 2,5 éves kisfiával. Szegényke tüdőgyulladásos, de már rég az, és rosszul kezelték az egyik kisváros kórházában. Most lejöttek a megyeszékhelyre és holnap reggel kell visszamenniük. Szegény branült kapott, hogy ne kelljen olyan sokszor szúrják.

Megyek is, mert odaég a pizzám. A ma esti pizzázás nem lesz olyan jóhangulatú, sajnos.

Aludjatok jól.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Mi vásárolni voltunk!Ez jó igazolás?????????????? :lol:

Zsombi új tudománya, az hogy ő a kisindián!!!!Mutattuk neki hogy kell, szóval hogy hangot ad ki a száján és mi "ütögettük" a tenyerünkkel!!!!De most már egyedül csinálja, anyósékat is megörvendeztette ezzel!!!Ja és imádja kiszedni a csapból azt a dugószerű valamit!Most mikor lementem értük annyira felakart mászni a mosdóra, hogy a két kezével kapaszkodott és húzta fel magát, a lába a levegőben és kicsit húzodzkodott fel!!!! :shock: :shock: :shock: Csak kamilláztam!!! :shock: :shock: :shock:

Hívtam a Julcsiékat, de nem tudtam velük beszélni, csak anyukájával.Most 8kor még cuccoltak át és a Dorina még mindíg lázas, holnap mennek a dokihoz! :( :(

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Ismét itt :D Egy hetet kihagytam, de igyekszem pótolni (visszaolvasni), most csak gyorsan átfutottam az elmúlt 7 napnyi termést.

Gyors reakciók:
Látom van új csatlakozó: Ibolya, üdv itt! Ezennel nem én vagyok a legfrissebb csatlakozó :) Nagyon szépségesek a gyerköceid. És remélem, hogy már gyógyulófélben van Gergő.
Edith, sajnálom ezt a betegséget, elég rosszul hangzott, amiket írtál. De legalább gyorsan túl voltatok rajta. Hiányolást köszi :) Krisztának utólag is boldog hófordulót!
Edit, ez még rosszabbul hangzik, szegény Virág! Hogy viseltétek a kórházat? Azért az tök jó, hogy te is bent lehettél a kiscsajjal... Hol volt addig Barnus? És örülök, hogy Virág meggyógyult.
Timi, olvastam, hogy nálatok is ismét felütötte a fejét a betegség - remélem, hogy ez már nem olyan súlyos, és Hannababa jól van. És a pneumos grátisz oltás is jó hír.
Julcsi, remélem, hogy a költözés viszonylag gördülékenyen zajlik, Dorkának minél előbb lázmentes napokat kívánok!
Huh, visszaolvastam az eddig írtakat, a múlt héten jó sok betegség volt, ez elég rossz hír - legyen már nyár!

Barbi, Ádámnak gratulálok a felüléshez! Nagyon-nagyon ügyes!!!
Márti, jó ez az ott-alszom-és-mégsem. Nagyon édes lehet a ragaszkodó kiscsaj!
Andi, csodaszép ikreidnek utólag boldog hófordulót kívánok!
Zsuzsi, Zsu bocsi most kihagytalak benneteket - most nincs agyam, és nem emlékszem, hogy mi minden történt még. Már annak is örülök, hogy ennyi minden megmaradt :)

Az én hetem is elég sürü volt: szerdán délután elutaztam Brüsszelbe, és péntek éjjel jöttem vissza. Samut kedden elvittük a nagyszülőkhöz, aznap még vele aludtam - de jól sejtettem előre, hogy nem lesz vele gond, tök jól érezte magát (éjjelente jól aludt, rendesen evett, sokat játszott, és ügyesedett is, már 1-2 percet is tud állni egyedül).
Péntek éjjel a nagyszülőkhöz mentünk haza, így az éjjeli ébredéskor már én mentem be hozzá - azt az örömöt!!! Ezért érdemes anyának lenni :)
A másik hír, hogy Samu ma volt először bölcsiben. Ma még csak fél napot (kb 9-től 12-ig), de a beszámolók szerint tök jól érezte magát, sokat játszott, örült a gyerekeknek és sokat evett tízóraira, és ebédre is! Holnap is megyünk, aztán szerdán itthon leszünk.
Jó hosszú lettem! Mostanában nem tudom, hogy fogok ráérni babanetezni - a héten elkezdek intenzívebben dolgozni. Azért esténként igyekszem bekukkantani! Jó éjt!

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Jó reggelt mindenkinek! :)

Évi, nagyon örülök, hogy benéztél! :) Jó, hogy szerencsésen megjártad Brüsszelt, és még jobb, hogy Samu jól viselte a távollétedet! Ami nem azt jelenti, hogy nem hiányoztál neki! Az az öröm, amiről írtál, bizonyítja! :wink: :wink: :wink:
Amilyen tömören összefoglaltad a dolgokat, még olvasni is rossz volt, hogy mennyit betegeskedtek a babák. Így "töményen" tálalva sokkal ijesztőbbnek tűnt. :roll: :?

Itt volt kicsi Artúrka (nénémnek a kisebbik fia), hát szegény olyan állapotban volt, hogy én így még gyereket nem láttam. Az előbb mentek vissza a további visgálatokra. Remélem, hamar meggyógyul szegény. És főleg, hogy nem hagytak itt semmiféle bacit. krisztával nem is találkoztak, mert amikor jöttek - már, amikor mentek még aludt. Az ajtóját is becsukva tartottam.
Azért nem semmi, hogy egy gyereket félrekezelnek. :evil: :evil: :evil: Kemény Ampicillin injekciót kapott több napon át, és nem gyógyult meg. erre meg kiderül, hogy nem is azt kellett volna kapnia. Csak tudnám, hogy egyes orvosok hol végzik az egyetemet, és főleg hogyan szereznek diplomát! :evil: :evil: :evil: :x :x :x :x :x :x :x

Na, befejezem ezt a rossz hangulat teremtést, de mindenesetre felháborító.

Remélem, a betegeskedő manók mára meggyógyultak. Mi is jól vagyunk, bár az éjszaka ébredt Kriszta néhányszor, de nem volt vészes.

Kellemes napot mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Márti, ha elmondod mit vettetek, elfogadom az igazolást! :wink: :wink: :P :P 8) 8)

Az indiánosdit Kriszta is csinálja előszeretettel, csak ő a kézfejével ütögeti a tátott száját. Tanítottam, hogy az ujjával az ajkait birizgálja, és akkor olyan burrogó hangot adjon, de neki ez sikerült. :roll: :wink: És az apja is szokta hanyattfektetni az ölében és akkor a saját kezeivel ütögeti a száját. (Mármint Krisztának fogja a kezeit és azokat ütögeti a szájához. :roll: ) Élvezi a csajszi, bírja a strapát. Nagyon szereti a birkózást is, szereti, ha "gyömöszölik", bár amióta hányt, ezt nem csináljuk, nehogy meghányassuk ezzel is! :?
Hallod, mi az a dugószerű valamije a csapnak? :shock: Nem tudok rájönni. :oops: Különben nem semi a mosdónlógás! :shock:

Remélem, Dorina is mára jobban van! És livi sem kapott el semmit! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edith:szóval ez is dugó csak ez nem az a régi műanyag vagy milyen, hanem tudod a csap mögött lehet irányítni, hogy bedugjad a csapot vagy sem!Na és a kiskrapek rájött, hogy azt simán kitudja onnan pecázni, mert fürdés közben ha feláll(már miért is fürödne ülve??? :shock: ) akkor is ez a kedvenc időtöltése!Úgyhogy olyankor kivesszük!!!!
Sajnálom azt a kisfiút!!!!Sok rosszat lehet hallani, hogy össze-vissza kezelgetnek betegeket ez nagyon szomorú!!!! :(
Azt a szájberregtetést a Zsombi is az öklével műveli!!!! :lol: :lol: :lol:

Évi:örülök, hogy megjöttél!!!! :lol: És , hogy Samu ilyen jól bírta a bölcsit is meg a távollétedet!!!!Nagyon ügyes és már álldogál!!!! :shock: 8)Igazi nagyfiú!!!!! :wink:
Zsombi tegnap a kádban nem támaszkodott, valamit fogott ami apjánál volt és elfeledkezett magáról, de jobb lenne ha ezt nem a kádban gyakorolná, mert csak meredten bámultam mozdulni sem tudtam, nehogy elcsússzon!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?