Sziasztok!
Alig gyozöm olvasni,annyit írtok
!
Lányok,a pályaudvarral vicceltem:azért mert akkor már TOLATNI fogunk.Ettol függetlenül találkozhatunk a Délinél.
Orsi,szorítok neked az UH-n.Hüvelyi lesz?
Laura,azért írni remélem fogsz
Hány éves vagy?(ez off)
Barbi,elküldtem a lelkierot,remélem megkaptad
Ja,és ne dugulj már el
Eszter,GRATULA a szivecskéhez
Beja,szerintem is próbáld meg késobb!SMS-t nekem is!!!!!!!!!!!!!!
Orsi,köszi a szájbarágást,én sem tudtam.
Szonja,szerintem nem fárasztasz senkit.
Andrea,köszi a szorítást
Frissítés:
Beja: 8c, 31cn, 13ou
Kriszti: 8c,17cn,2ou Galagamacsa(29ev)
Orsi: 8c, 18cn, 4ou (Komlo) 26 év
Anna: 4c, 21cn, 13ou (Hamburg)
Laura:6c, 39cn, mensit nem várva.(Budapest)
Eva: 19c, cn15.
Mariann: 3c,19cn,?(Miskolc).
Monika: 6c, 77 cu, Budapest
Jutka: 3eve 22cn. (Videk)
Kinga:1c,31cn 8ou???????
Rony: 3c, 29cn, 14ou
Szonja:4,5 éve 24cn (Budapest)
Na,ennyi duma után még mindig nem szabadultok meg tolem mert elmondom,hogy mi volt a hüvelyi UH-n.A lényeg:9mm-es a nyálkahártya,a bal oldali petefészekben 15mm tüszo.Ami rossz,hogy az UH-s no szerint olyan,mintha le akarna válni már a nyálkahártya
Szóval ezen kiakadtam.De még csak a 19.napnál járok,szóval elég korainak tartom,bár ha azt vesszük,hogy az utolsó ketto ciklusom 25 napos volt,akkor már lehet,hogy látható,nem tudom
.
Pénteken egy sima UH-n voltam,ahol 20mm-es tüszot lehetett látni,na,az minden bizonyal ovulált már.Kérdezte a doki,hogy mikor volt akció.Mondtam:péntek,szombat,vasárnap,hétfo.Szóval találkozniuk kellett.De lehet,hogy hiába találkoznak,ha a nyálkahártya esetleg vacak.Ezt egyébként nem mondta a doki.Azt mondta,most nincs teendo.Gondolom,várni kell,megjön-e vagy sem.
Szóval,nincs valami jókedvem.A hom meg tegnap óta fent van.Már amennyire a 36,7 fentnek nevezheto.
Nem tudjátok,milyen vastagnak kell lennie a nyálkahártyának?
Hello,Mariann