Sziasztok Mindenki,
én is csak olvasó üzemmódban vagyok mostanság. Minket az időjárás, a frontok viselnek meg nagyon. Lánykám kicsit nyűgös tőle, nekem pedig visszatért a migrénem. Pedig egész várandósság alatt nem volt és naívan reménykedtem benne, hogy 10 év után megszűnik, de sajnos nem.
Tejcsi: panaszkodtam, hogy nincs tejem és úgy érzem éhes marad Lelle. A mellbimbóm már majdnem begyógyult, de még nem tökéletes, viszont abból már rendszeresen szopizik, így jobban állunk tejcsi terén is. Talán mintha több lenne, de mellette még fejek is napközben, mert estére változatlanuk kevesebb van, csak cicivel nem lakik jól.
Kaptunk biztonság kedvéért tápot, egyszer csináltam neki, de kifújta, próbálkoztam mégegyszer ivott belőle 2 kortyot és olyan fejet vágott, hogy "anya, neked elment az eszed, kapd elő a cicidet és azt add a számba, ne ezt a lötyit", szóval meg sem issza, de lehet ha igazán éhes lenne, inna belőle.
Cumisüveg: végre megtaláltuk, de ez sem tökéletes. Egy egyész nagy doboznyi van mostmár.
Ez is egy NUK cumi, de ilyen nagy cumifejes, olyan lakja van mint egy piramis. Ebből tud a legügyesebben inni, de emiatt is nyavajog, nem szívesen cumizik.
Csuklás: Lelle is sokat csuklik, de őt nem zavarja, engem sokkal jobban, néha el is alszik közben. Cicire szoktam tenni akkor abba hagyja, de van olyan is, hogy a cici sem kell neki.
Növekszünk rendesen, 4300 grammosak és 59 centisek vagyunk. Már híztunk 1000 grammot (hazahozatali súly) és 4 centivel vagyunk nagyobbak.
Pelenkában nekünk a Huggies vált be. De néha abból is kifolyik a cucc. Szerintem, ha jó nagyot rotyogtat, mindegy milyen márkájú kijön az.
Mi eddig még csak hordózóban sétáltattuk a lányunkat, mert még nem érkezett meg a rendelt babakocsi. Igaz el sem tudom képzelni , hogy hogyan fogom lehurcolni a tetőtérből, csigalépcsőn...
Ma is készülünk kifelé, de kicsit beijesztett a sok beteg babuka itt, nem szeretném, ha bármit is elkapnánk, de sajnos ez elkerülhetetlen, mert ha kinyitom rá az ablakot és úgy levegőztetem, akkos is elkaphatja azt a vírust amit szegény Levi is.
Nagyon élvezi Lelle a fürdetéseket, van dézsánk is, azt is kipróbáltuk már, de még maradunk a kádnál. Tetszett neki a tummy tub is, de nekem kicsit körülményesebb volt, és nem tudtam olyan jól megmosni, mint a kádban. Nálunk a mosdókenőcs vált eddig be, vagyis azt használjuk kezdetektől és Lelle érzékeny bőrének jó.
Jó sokat és változatos támék vannak. Tök jó, csak még én nem vagyok egy nagyon tapasztalt anyuka, ezért nem is tudok sok mindenhez még hozzászólni
.
Szép vasárnapot Mindenkinek.
Üdv: Pimpóka