Tina, Krisszi, ne mááááááár!!!!
tessék maradni, ide tartoztok és kész...mindannyian nagyon szeretünk benneteket, ez a Ti fórumotok is!!!
Sztem senki sem akar megbánatni senkitm csak vannak napok, amikor totál érzékenyek vagyunk, és mindent a szívnkre veszünk.
Mint én tegnap...férjem szólt: Ma nagyon jól nézel ki!
Erre én: mi az, hogy csak ma??? és máskor? persze, már nem is tetszem, ugye??? Ő meg, szegény, csak nézett, nem értette, mi van. Aztán rájöttem, hogy front van...
Szóval maradjatok velünk, szükségünk van rátok! Tina, a hihetetlen kitartásod példaértékű, nagyon szeretünk!
Krisszi, a humorod nélkül szürkébb minden, téged is nagyon szeetünk! és akkor a babákat még nem is dícsértem...szóval maradjatok, kérlekkérlekkérlek!!!!
ne essen már szét ez a topik, mint a többi...ennyi jár nekünk!
Homeós infókat köszönöm, pont ma mondták, hogy szopogassam, ne nyeljem, mint kacsa a nokedlit...
Jubi, szuper az oldalad! bennem is megfordult, hogy placebo a dolog, de ha hatásos, akkor placeboként is szeretni fogom...
azt a 400 ft-ot megéri, meg én is megnyugszom, hogy kipróbáltam.
gergő ma hasról hátra fordult!!! úgyhogy már mindkét forgás megvolt, csak rendszeresíteni kéne...
Mamy, nagy gratula a felüléshez!
Adós vagyok a centijeimmel....heti 4 hasizomszett után mínusz másfél centi!!! boldogság!!! most 98,5 cm a hasam!!!hurrá!!! (minek örülök, jó ég...!
CORA:
9999 FT-ÉRT KLASSZ AUTÓSÜLÉST VETTÜNK, 4 ÉVES KORIG JÓ, 0 ÉVESTŐL! mgepróbálom feltenni a fotót....
és vettünk egy 2 funkciós babakocsit is, mert az itthoni nem fér a kocsiba, és így, ha pesten vagyunk a dédiéknél, akkor is tudunk sétálni. jó minőségű, 18000 ft.
érdemes elmenni, mert nagyon sok minden akciós, etetőszékek, kádak is!
HAJHULLÁSSAL KÜZDŐK!!!!!
A Nők lapjában találtam: ezek is homeós bogyók, de amint monják, ártani nem használnak...
Cantharis
carbo vegetalis
natrium muriaticum
KÖSZÖNÖM A TEJDRUKKOKAT!!!! ÚGY LÁTSZIK, NAGYON HATÁSOSAK VAGYTOK, MERT MA MÁR JOBB VOLT A HELYZET!!! KÖSZÖNÖMKÖSZÖNÖMKÖSZÖNÖMKÖSZÖNÖM!!!!
ja, és elástam a mérleget, mert egymás után (!!!) a köv. adatokat mutatta: 6.16, 6.30, 6.42, 6.09, 6.26....ennyit erről.
megyek, nyűgi van...
Pussz, és mindenki maradjon!